![]() |
Devon GTX - un supercar american
40 Attachment(s)
Devon GTX - un supercar american
Dupa numeroase speculatii, imagini spion si declaratii, iata ca noul Devon GTX si-a facut aparitia, inregistrand un nou membru in lupta pentru dominatia supercar-urilor americane. Este vorba despre o bestie californiana in care “bate” o inima de V10 de 8.4 L si 650 CP, cu tractiune spate si sasiu din carbon. Ultra-usoara, masina raspunde unei cutii de viteze manuale in sase trepte de viteza, alergand pe jante de 18“ pe fata , respectiv 19”, si anvelope Michelin Pilot Sport Cup. Toate acestea au dus la un record de viteza al lui GTX pe pista californiana “Willow Springs”, de numai 1:26:00, si un altul pe “Laguna Seca”, de 1:36:075. Devon va construi anual circa 36 de bucati, pretul fiind unul piperat per exemplar, si anume 500,000 $. |
Re: Devon GTX - un supercar american
Nu seamana cu nici un supercar,e total originala si in plus arata super!;)
|
black rules
|
mie nu imi place cum arata k performante da e tare
|
V10 de 8.4 L si 650 CP wow!
|
un viper cu un design extravagant mai usor si mult mai scump...
|
8.4 l si doar 650 de cai :-s?dc nu ma mira la americanii astia :D?
designul masinii are ceva ciudat ....nu-mi dau seama ce |
sunt f multe alternative europene la banii astia care arata mult mai bine si au performante asemanatoare, nu conteaza cati cai are si cati cmc dc nu stie sa-i foloseasca pe toti, sunt sigur ca un evo x sau 911 ii pune mari probleme la un circuit gen nurburgring. cati dintre voi care ziceti ca-i de nota 10 ati da bani pe ea dc vreti o masina de 500.000??? cati??? lol :)
|
Sincer la exterior nu arata a masina puterinca cum arata Viper sau alte masini americane...Si nici pretul nu ma incanta.:|
|
inca un batmobil.
ce fain de batman. are de unde alege masini... |
Quote:
|
Foarte frumoasa,originala,rapida...insa pretul este mult peste ce ofera...
|
oricand un ferrari in pretul asta as alege....alegem sexy si traditie sau urat si putere?
|
Seamana cu TVR Sagaris....nu?;)
|
performante ok......dar in banii astia ai ferrari 599.....care e mult mai ok din toate punctele de vedere, poate o sa fie cumparata de colectionari sau de pers care au cate 15 masini minim
|
Dupa ce am vazut toate post`urile...dupa aia am observat c pret are..nu ma asteptam sa fie mai mare de 200 d mii...e prea scumpa,intradevar,e dragutzica mashina,si e chiar destept facuta...e genu d masina care t strecori usor cu ea prin trafic,cu viteza..:d..
|
Quote:
on: eu o vad chiar frumoasa, nu prea-mi plac chestiile alea care incadreaza aripile rotilor, oricum e frumoasa. totusi, mi-as lua oricand un gtr in locu ei:) |
<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/DjMbTwGGYcx" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
|
Quote:
20.08.2006 - ricardo zonta - 1.06.039 10.03.2007 - sebastien bourdais - 1.05.880 ... si p locul 517 probabil si devon asta |
Quote:
|
nu mi se pare un super car american. la cati litri are motorul si la cati cai putere are, mi se pare ca nu merita pretul de 500000 de dolari.daca ar face japonezii o masina de 8 litri garantez ca ar fi peste masina asta.
Oricum masinile americane au motoare mari cu performante mici, nu sunt deloc fiabile, dar la capitolul design stiu sa faca muscle cars. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Eu vreau sa vad un record la nurburgring ca acolo s-au testat mult mai multe masini. Multe europene in genul murcielago 670 sv sau 599 gtb hgte, carrera gt e.t.c nu au calcat nici o data pe circuitul ala... "pick someone your own size si price"...ca la 500.000$ e cu doar 2 sec mai rapid gt-r care e in categoria 80.000$ si doar 480cp...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu zic ca toyota nu e fiabila, nu ma intelegeti gresit ci ca poate nu e CEA mai fiabila. |
ARRRRRR...tii se ridica parul pe mana :D
|
Quote:
|
eu vreau sa vad acest "supercar" ce timpi scoate la Nurburgring.....iar la partea cu japonezii fac maisni proaste :lol:..... uitati-va numai la GT-R.....
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
oricum masinuta e frumoasa. dar e americanca unde sunt chroamele ? |
in america vor vinde cateva la cunostinte... in europa sau asia nu prea cred...
pe langa performante, cand dai o multime de bani pe o masina, trebuie sa te simti bine si in interior... iar americanii niciodata nu au excelat la interioare... dupa parerea mea, nu si merita banii, prefer un supercar european si chiar am de unde alege! |
Seamana cu multe masini...Alfa,Tvr...dar suna clar a USA!!! :) Frumoasa...
|
Quote:
|
Quote:
nu mai comparati masini japoneze vs masini americane, postati despre masina din topic si nu despre fiabilitate unui muscle car si despre cum erau japonezele in anii 70. |
Vai ce meserie au unii. Ii invidiez.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning