Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/138622-bugatti-veyron-special-grand-sport-sang-bleu.html)

boy_wonder 17-08-09 07:59

Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu

28 Attachment(s)
Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu

Cate editii speciale Bugatti Veyron avem pana acum? Pai ar cam fi Pur Sang, Centenaire, Sang Noir si Fbg par Hermès. Plus cateva cromate sau aurite de seicii plictisiti care probabil au stat prea mult in soare, pe care insa nu le mentionam… Dar acum avem parte de ceva nou: primul Bugatti Veyron Grand Sport "special". De parca cel "standard" nu ar fi fost destul de special…

Noul Sang Bleu se poate lauda cu un exterior in doua culori, care nu este insa rezultatul vopsitului, ci al combinarii a doua materiale: aluminiu si fibra de carbon. Partile "stralucitoare" sunt, bineinteles, din aluminiu, in timp ce fibra de carbon a fost vopsita in bleu. De asemenea, si prizele de aer montate in partea din spate au fost vopsite in acelasi nightblue, iar jantele vin intr-o combinatie Midnight Blue / Diamond Cut. Interiorul a primit si el o nota de individualitate si a fost decorat cu piele Gaucho.

Noul Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu continua sarbatorirea celor 100 de ani ai companiei si este, momentan, un unicat.

YGD-sef 17-08-09 09:10

Re: Un nou Bugatti Veyron special: Grand Sport Sang Bleu

Vai cat e de special !:-Pzici ca e un iaht opulent nu o masina sport!au innebunit lumea astia cu atatea editii speciale a la Veyron !:lol::lol::lol:

bogdan100 17-08-09 09:10

cred ca as innebuni sa am o masina cu un asemenea interior... intri in depresie de la atata maro-portocaliu :))

pushtiu_teribil_22 17-08-09 10:12

DOAMNE CUM ARATA :O

robi06 17-08-09 10:16

Incredibil de frumoasa :shock:

micut_zu 17-08-09 10:31

Ramai fara cuvinte

e30_eVG3n 17-08-09 10:44

Geniala masina, interior exterior(mai ales) performante... Sper sa ramana unicat, chiar merita. Iar in ritmul asta mai asteptam cateva editii limitate pana la sfarsitul anului.

zaetz 17-08-09 12:10

frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))):))):))

Limba14 17-08-09 13:02

OFF Topic: asa ceva am vazut saptamana trecuta in piata auto din tgm. cerea 12.500 euroa. pret negociabil

ON Topic: mdaaa:shock:

z$olt 17-08-09 14:01

genial:rolleyes2

andreicln 17-08-09 14:07

la 2.9 milioane de dolari.........

FloweRffs 17-08-09 14:07

ceva ce visam noi noaptea..

p-george 17-08-09 14:20

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2563407)
Vai cat e de special !:-Pzici ca e un iaht opulent nu o masina sport!au innebunit lumea astia cu atatea editii speciale a la Veyron !:lol::lol::lol:

Pt ca se cumpara de aia le fac...Si ca tot ziceai tu ca masina asta are fotolii nu scaune spot...Ce vrei mai sport ? sa stai direct pe carbon cu fundu ?

YGD-sef 17-08-09 15:07

Quote:

Originally Posted by p-george (Post 2564202)
Pt ca se cumpara de aia le fac...Si ca tot ziceai tu ca masina asta are fotolii nu scaune spot...Ce vrei mai sport ? sa stai direct pe carbon cu fundu ?

da!asta inteleg eu la un hyper-car!Nu iti trebuie confort !sau si aici ma contrazici?:?:

p-george 17-08-09 15:33

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2564312)
da!asta inteleg eu la un hyper-car!Nu iti trebuie confort !sau si aici ma contrazici?:?:

Absolut! Si eu doar ti am aratat ca nu sunt fotolii, sunt scaune sport normale. Luxoase

vlad_strumph 17-08-09 16:22

O masina deosebita din orice punct de vedere !

Scricy HKS 17-08-09 16:24

deja e cam tiganie... din editie speciala in editie speciala o tin astia de la bugatti:lol:

p-george 17-08-09 16:47

Quote:

Originally Posted by Scricy HKS (Post 2564502)
deja e cam tiganie... din editie speciala in editie speciala o tin astia de la bugatti:lol:

Nu vad unde e tigania ?

free1_4ever 17-08-09 18:26

cu banii dupa veyron...imi iau un M6..cu o gagica in spate sa imi faca masaj ...alta in drapta in loc de climatronic..alta in porbagaj in loc de senzori de parcare....la pedale...alta...sti voi dc....nu de alta....da sa iti fie drag sa te plimbi prin oras.....aaa...si era sa uit...dupa toate astea tot iti mai raman cateva zeci de miii

p-george 17-08-09 19:21

Quote:

Originally Posted by free1_4ever (Post 2564809)
cu banii dupa veyron...imi iau un M6..cu o gagica in spate sa imi faca masaj ...alta in drapta in loc de climatronic..alta in porbagaj in loc de senzori de parcare....la pedale...alta...sti voi dc....nu de alta....da sa iti fie drag sa te plimbi prin oras.....aaa...si era sa uit...dupa toate astea tot iti mai raman cateva zeci de miii

Dar vai..cat de original...M6 ...moaaa...supeerrr..si inca o gagica sa cante manele probabil nu ? Faza cu gagicile mi se pare foaarte ieftina it idau un sfat universal...calitatea bate cantitatea... Si decat 5 pitzypoance in bmw m6 mai bine o femeie adevarata in veyron!

vlad_strumph 17-08-09 19:35

Quote:

Originally Posted by p-george (Post 2564940)
Dar vai..cat de original...M6 ...moaaa...supeerrr..si inca o gagica sa cante manele probabil nu ? Faza cu gagicile mi se pare foaarte ieftina it idau un sfat universal...calitatea bate cantitatea... Si decat 5 pitzypoance in bmw m6 mai bine o femeie adevarata in veyron!

Cea mai puternica palma psihica:) bravo !

Scricy HKS 17-08-09 21:27

Quote:

Originally Posted by p-george (Post 2564561)
Nu vad unde e tigania ?

pai mi se pare tiganie sa tot schimbi niste culori si tapiterii si gata boom editie speciala:shock:...tot aceeasi putere o are dak il pui la semafor cu un bugtti simplu primu aparut nu e nici o diferenta asteas ptr oamenii care chiar nau ce face cu banii si tre sa zica "bugatti'ul meu e mai tare decat al tau ca e editie speciala":-)

nu ma intelegeti gresit imi place veyron'u si acuma il am pe desktop dar numi place chestia asta cu editiile speciale pe culori si materiale diferite.. just my 2 cents:D

MTZu 17-08-09 21:37

Cred ca e singurul Veyron care imi place.Jantele sunt criminale :dribble: .

yo_mario 17-08-09 22:11

ce lux:shock:...ce interior:shock:....ce masina:shock:....no coment:!:

PepsY 17-08-09 23:31

Quote:

Originally Posted by p-george (Post 2564940)

Pffai,mam udat io , cand am citit postu asta,iti dai seama d cate tampoane a avut nevoie free1_4ever ...tare george..bravo...

p-george 18-08-09 01:35

Quote:

Originally Posted by Scricy HKS (Post 2565199)
pai mi se pare tiganie sa tot schimbi niste culori si tapiterii si gata boom editie speciala:shock:...tot aceeasi putere o are dak il pui la semafor cu un bugtti simplu primu aparut nu e nici o diferenta asteas ptr oamenii care chiar nau ce face cu banii si tre sa zica "bugatti'ul meu e mai tare decat al tau ca e editie speciala":-)

nu ma intelegeti gresit imi place veyron'u si acuma il am pe desktop dar numi place chestia asta cu editiile speciale pe culori si materiale diferite.. just my 2 cents:D

Tocmai asta e ideea, oamenii astia nu simt nevoia sa zica "al meu e mai tare ca al tau" si sa faca liniute intre semafoare. Si uite de exemplu Vincero Mansory iti ofera si plus de cp si cuplu. Si nici asta nu e motivul de baza pt editiile astea. Pt unii nu e de ajuns o masina de serie mica si vor ori o masina de serie si mai mica ori una unicata daca se poate...ia o ca pe un tuning exterior daca vrei sau un custom paintjob.

pwr_bz 18-08-09 07:42

Nu are grad de comparatie!!Extrem de frumoasa!

bogg 18-08-09 11:23

Quote:

Originally Posted by Scricy HKS (Post 2565199)

In cazul de fata nu s-au bazat doar pe o schema de culori ci au folosit o mixtura de materiale interesanta.

E prima editie speciala a Grand Sportului ;) si chiar daca au scos 'nşpe editii limitate tot nu conteaza ca se incadreaza in in totalul de 300 respectiv 150 de modele fabricate.

Iar editiile acestea limitate, in timp vor valora mai mult decat un Veyron normal, ca a lu Button de exemplu care era facut dupa imaginatia unei greble. :lol:

boy_wonder 18-08-09 13:24

1 Attachment(s)
Grand Sport Sang Bleu, probabil ultimul Veyron special

Cam asta a fost, doamnelor si domnilor. Se pare ca lista interminabila de editii speciale ale modelului Veyron se va incheia cu gloriosul Grand Sport Sang Bleu. Sau cel putin asa afirma germanii de la Auto Motor und Sport. Cu 250 de exemplare vandute dintr-un total de 300, Bugatti poate trece la proiectul urmator, cunoscut sub numele de Bordeaux. Si apoi, bineinteles, sa pregateasca diferite editii speciale si pentru acesta.

Bugatti Veyron a beneficiat pana acum, oficial, de cinci editii speciale (Sang Noir, Pur Sang, Fbg by Hermes, Bleu Centenaire si Centenaire), in timp ce Sang Bleu este primul si probabil singurul Grand Sport special.

JohnnyX 18-08-09 13:34

Timpul trece....Veyronul ramane :D

_anaconda_ 18-08-09 13:43

In ordine cele mai frumoase mi se par =>

1. Sang Noir
2. Centenaire la egalitate cu Sang Bleu
4. Bleu Centenaire
5. Fbg

adrian78bmw 18-08-09 13:44

superb interiorul dar la cat costa Bugatti aceste culori ar trebuii incluse in pretul standard ... dar pana la urma e o chestie de marketing de muls ceva banuti in plus de la cumparatori care se vor mandri ca au o editie speciala

SpiriduS 18-08-09 15:09

Nu stiu ce incearca VW sa faca cu aceste editi speciale, dar acum am inteles, si vad ca se vand parca mai bine decat cele standard. "Bordeaux" sper sa aiba un succes mai bun..

CT90SNR 18-08-09 17:22

Veyron ,tot veyron ramane ...

naravashu88 18-08-09 18:34

"Veyron" si numele zice tot de la sine, si arata bine dar si merge in draci :D

Marius_mym89 18-08-09 22:11

sincer.... parerea mea ca era si cazul sa incheie odata lista cu asceste interminabile editii speciale.

Limba14 18-08-09 22:53

daca chiar e ultimul model special, atunci imi iau si eu unul.:-P

vladberca 19-08-09 01:12

toate editiile speciale au avut ceva aparte... si aceasta din urma merge pe acelasi trend...
totusi, chiar si la versiunile "standard" posibilitatile de configurare sunt destul de ample!

FloweRffs 19-08-09 10:19

O sa mai scoata astia ceva ca nu se pot abtine..

haga32 19-08-09 16:01

Cu riscul de a fi injurat si contestat de multi fani Veyron... o sa imi "pun pielea in saramura" . Sincer personal urasc aceasta masina, este perfecata pentru cocalari cu fitze si cu mult prea multi bani. Un malac hidos, patratos de 1001 cp? 1001 tipic nu? Si ce daca are atata forta? putin imi pasa... pune-o pe un circuit si ai sa vezi ca nu isi va putea folosi nici macar jumate din acea herghelie de armasari iar pe asfalt la viteza maxima de 407 km/h gumele nu te tin decat 15 minute(asta doar daca ai unde sa alergi cu ea) ceea ce e foarte bine in comparatie cu combustibilul care se duce undeva in 12 minute. Dupa ce faci o iei in carca? pentru ce sa arunci atatia bani? pentru 12minute de senzatie? sunt multe alte super masini care costa mult mai putin si iti pot oferi aceeasi adrenalina. Cand vad ca atata lumea se omoara dupa aceasta masina imi vine sa plang... se contrazic si se injura de parca au 3 sau 4 exemplare parcate in garaj. Nu mai visati... Treziti-va! Este doar un alt accesoriu pentru grandomani si un bun prilej pentru Bugatti de ai stoarce de cash $.

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning