Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Cea mai tunata masina din Romania (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/13858-tunata-masina-romania.html)

dexter_20 02-03-06 13:28

Cea mai tunata masina din Romania

Dupa parerea voastra care ar fi cea mai tunata masina din Romania la momentul actual? Ma refer aici la toate punctele de vedere:interior, exterior, motor,sunet....

MicDaRAu 02-03-06 16:51

una de care legi un fir de litza prins de o raketo-model lansat-a in nori vara! sa vezi ce tunata o sa fie masina aia!!!

peter 06-03-06 19:51

Re: Cea mai tunata masina din Romania

dupa parerea mea...ar fi...Opel Astra 2,0 SFi al lui Andrei....fost MR...crd ca o stii..e una rosie...arata ff bine la exterior si interor..ba chiar si la motor..

Eugen_TL 06-03-06 20:08

peter .... 1 masina lui andrei acum e in modificari ... o sa fie surpriza( nu spun mai multe ca nu-s in masura) iar 2 vezi ca cel care a postat aici a zici motor,interior ext... cayenne-uri tunate in romania ai vazut? eu stiu 2 si sunt f tare atat motor,interior si ext.... ! in fien parerea ta nu ma bag :)

pt mine o masina care imi place mie mult este celica portocalie GUS si mai sunt cateva dar nu-mi vin in cap :)

Andrei_NSL 06-03-06 20:09

bmw`u portocaliu...CTL ...fost Nsl.... ala e cel mai modificat din Romania..sau era...:D...oricum e marfa...are turbine are de toate !! :D

Cosmin255 07-03-06 12:28

STI lui Ono imi place cum arata , dar despre ea multe nu stiu

dj16xxs 07-03-06 12:32

dupa parerea mea SUBARU lui ANDREI TENTEAN...este masina tunata in adevaratul sens al cuvantului...

DJ77VLD 07-03-06 15:20

subscriu ...SUBARU lu` TENTEAN

Daedalus 08-03-06 23:53

Va referiti la acel Subaru cu galben si negru ?

mertan 09-03-06 22:42

cred ca o sa vedem la prisma. la 4tuningDAY

Alex_55 10-03-06 02:31

habar nu aveti... un M3 E36 420cp ala este tuning baieti

SFW 10-03-06 08:40

De ce ar fi m3-ul de 420 mai tunat ca subaru lui andrei care are performante mai ridicate? Inca nu a fost pus pe dyno, dar eu cred ca are in orice caz mai mult de 420 cai.

Cat despre cea mai tunata masina din romania ... nu se poate sti cu exactitate ... pt ca sunt multe de analizat, inclusiv la tuning cat si la styling.
La tuning de ce ar trebui sa se tina cont? de cai? de performante? sau de aportul suplimentar de cai si de performante fata de stock.
Si la styling ... tine mult si de gusturi.
E bine pana la urma ca se ajunge si la noi sa nu poata fi numita o anume masina ca cea mai tunata ... pt ca asta arata ca am evoluat si noi cat de cat la acest capitol si ca sunt din ce in ce mai multi care investesc cu stil si cu cap intr-o masina.

Respect pentru toti care baga bani in masina si care o fac din pasiune pentru tot ce inseamna tuning.:-)

George_P. 13-03-06 21:40

Quote:

Originally Posted by Andrei_NSL
bmw`u portocaliu...CTL ...fost Nsl.... ala e cel mai modificat din Romania..sau era...:D...oricum e marfa...are turbine are de toate !! :D

BMW cu turbo??
Eu unu n-am auzit,stiam ca nu poti sa pui turbo pe BMW.

Unu' dintre noi sigur vbeste prostii:-)

La performante,cred ca cea mai tunata ar fii Subaru lui Seby;)

orlando 13-03-06 21:45

George esti tare man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma jur :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

isacfani 14-03-06 14:42

in primul rand ctl-ul are compresor montat, si nu turbo; si in al doilea rand turbo se poate monta pe orice motor, cu modificarile necesare.

isacfani 14-03-06 14:47

iar in ceea ce priveste topicul deschis ,cea mai tunata masina din romania ar fi chiar ctl-ul,parerea mea ,deoarece are modificari din toate punctele de vedere:motor, tren de rulare, styling, ice, interior.

R12G 14-03-06 15:00

Cam aia ar fi ,tinand cont de diferenta de putere dintre stock si puterea pe care o are acum (in jur de 320 cp) iar la design cam aceiasi trb,nu este cea mai frumoasa din RO dar se compenseaza prin raportul putere/design.

R12G 14-03-06 15:01

Btw,era vorba despre CTL

dexter_20 16-03-06 08:25

Quote:

Originally Posted by MicDaRAu
una de care legi un fir de litza prins de o raketo-model lansat-a in nori vara! sa vezi ce tunata o sa fie masina aia!!!

Vad ca ai o problema serioasa.Puteai sa te aptii daca nu ai nimic de spus,nu crezi?

George_P. 16-03-06 22:40

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Vad ca ai o problema serioasa.Puteai sa te aptii daca nu ai nimic de spus,nu crezi?

nu putea......e mic si rau si pm,intelegi tu:evil:

Treshure 17-03-06 05:21

cica ar fi un golf 1 pe sasiu de golf trei cu motor tot de trei cu super super modificari gen axe, bi turbo, d-astea. Acu' a mintit ala va mint si eu :D. Cica ajungea omu' la peste 750 Hp cu NOS'u. O fi.., no fi.. nu stiu ce sa zic. O sa caut sa vad daca o mai gasesc de aratat arata rea de tot

Gratzian 17-03-06 05:32

pe 1 aprile, la prisma 2 o sa ne lamurim care e cea mai tunata masina din Romania

Treshure 17-03-06 05:38

poate nu o sa vina "fat frumos" :D

dexter_20 22-03-06 20:18

Quote:

Originally Posted by Treshure
cica ar fi un golf 1 pe sasiu de golf trei cu motor tot de trei cu super super modificari gen axe, bi turbo, d-astea. Acu' a mintit ala va mint si eu :D. Cica ajungea omu' la peste 750 Hp cu NOS'u. O fi.., no fi.. nu stiu ce sa zic. O sa caut sa vad daca o mai gasesc de aratat arata rea de tot

Cred ca la asa ceva te referi nu?
http://www.autostop.home.ro/auto/vw.htm

bogdan C.E.T. 24-03-06 20:35

io cred ca e a lu ono subaru ala galben!!!!!!!!

cata_tm 25-03-06 23:43

io zic ca traiesti in padure...

asta intrebare: cea mai tunata? la motor, la aspect, la amandoua, la ce clasa, la ce puteri, la ce dimensiuni... halal comparatie: intre un mar si o vaca

Urban_Racing 26-03-06 11:20

STI Tentean , CTL , Andrei WRC ...cam una din astea cred oricum a lu Tentean nu prea are adversari la performantze

orlando 28-03-06 23:26

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing
STI Tentean , CTL , Andrei WRC ...cam una din astea cred oricum a lu Tentean nu prea are adversari la performantze

subarul lui tentean are un adversar un subaru WRX STI argintiu...foarte competitiv...deci nu poti spune ca nu are adversar...

Psycho 28-03-06 23:40

cred k , chestia asta nu se poate stabilii ... ptr k sunt o gramada de criterii ...
motor paiting .. style etc ...

J.D 29-03-06 01:48

Nu cred ca exista un raspuns la aceasta intrebare, dar vom vedem pe 1 aprilie.

Eu chiar as spune ca multe sunt chiar prea tunate.

Urban_Racing 29-03-06 09:29

Quote:

Originally Posted by orlando
subarul lui tentean are un adversar un subaru WRX STI argintiu...foarte competitiv...deci nu poti spune ca nu are adversar...

daca te referi la cine cred yo .... sa o vedem cum alearga nu po` sa zici kestia asta pt ca asha ai auzit

Urban_Racing 29-03-06 09:31

Quote:

Originally Posted by J.D
Nu cred ca exista un raspuns la aceasta intrebare, dar vom vedem pe 1 aprilie.

Eu chiar as spune ca multe sunt chiar prea tunate.

prea tunate !?
adica ? la noi !? cum!?

daflyer_oradea 29-03-06 09:52

aveti rabdare pana pe la 1 aprilie. discutati apoi....:D

J.D 29-03-06 13:47

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing
prea tunate !?
adica ? la noi !? cum!?

Fiecare priveste tuningul din propriul punct de vedere. Eu cred ca exista o limita la tuningul exterior, dar mai ales interior al unei masini, peste care daca treci rezultatul final nu mai arata asa bine.
Ca sa-mi sustin afirmatia, aruncati o privire in forumul Car Styling, si o sa vedeti ca tot timpul se va gasi cineva sa spuna ca ceva nu-i place...uneori pe buna dreptate, alteori nu...
Oricum sunt sigur ca pe 1 Aprilie vom vedea numai masini de calitate. :)

Kaluvr6 19-03-07 20:03

Fratilor, da puneti si voi niste poze cu masinile astea despre care tot vorbiti? Sau sa zic si io ca cea mai tunata e corrado meu vr6 biturbo 450 cai etc? Nu ca as avea da puneti poze acolo sa vada lumea ca asa poate sa zica oricine ce vrea.

Bmwaldo 19-03-07 22:35

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 340424)
BMW cu turbo??
Eu unu n-am auzit,stiam ca nu poti sa pui turbo pe BMW.

Unu' dintre noi sigur vbeste prostii:-)

La performante,cred ca cea mai tunata ar fii Subaru lui Seby;)

Well, da, ca sa vezi :) eram si eu mic, inca nu stiam cu ce se mananca mecanica, intradevar ctl-ul are sau avea compresor .

Turbo se poate monta pe motorul de bmw, chiar este un motor care accepta turbo, fiind un motor in linie . Motorul de 2.5 12v este unul ok din punct de vedere al acceptarii instalatiei turbo, dar zic eu ca, convenabil ar fi motorul cu bloc motor de 2.7 si chiuloasa de 2.5 :D .

La ora actuala cea mai " tunata " masina este cea a celui care a dovedit ca poate fi un adversar competent . Nu masina tunata reprezinta 100% la o cursa ci si abilitatile soferului in procent de 45% - 55%. Deci pot fi cateva Porsche-uri sau WRX STi - uri ... :-)

SHOGUN-A8 20-03-07 00:46

Vedem acum pe 1 aprilie :D
Asta daca o sa vina cine trebuie...

HOT 20-03-07 18:09

Mai bine un moderator ar face un poll cu mai multe masini posibile cele mai tunate masini din romania si poprul sa voteze dupa descrierea lor poze,curse castigate si altele.

All times are GMT +2. The time now is 19:54.

- Copyright 2026 4Tuning