![]() |
Cat merita BMW 324D '86 ??
Nu stiu ce sa fac!! vreau BMW dar nu am bani de NOUTATZi asha ca ma rezum la lucruri mai vechi dar BENZINA ma rupe!!! 15-20% la motor de 2500 benzina asha ca am gasit unu DIESEL din '86 aspirat!!si imi cere pe el 2500 EURO masina nu are imbunatatziri si NU SCOATE FUM!! arata bine!!fara spoilere fara muzik ARE TRAPA :lol: de fabrica. ASTEPT PARERILE VOASTRE!!!
|
hmm
dupa umilele mele cunostinte poate sa fie 324d. 325 e benzina. oricum bmw - diesel = NU parerea mea subiectiva obiectiv vorbind merita banii si daca motoru e intr-adevar ok o sa te tina inca 10 ani. fara sa-i faci mare lucru. |
hnmmm nu stiu daca tu zici asha e dar motorul e sigur peste 2000si sub 2500 :lol: :oops: singurul lucru care ma avantajeaza e ca e DIESEL=consum mic zicea ca consuma 8 in oras si 5-6 afara!! si cred ca fuge mai bune ca dacia pe care o am acum!! :lol: FUGE MAI BINE CA O DACIE??
|
orice scrie BMW fuge mai bine ca o dacie
si nu uita ca dintr-o masina nu e numai motor tu nu stai sub capota si credema diferentele se simt io am rechin din '79 si am servo total :D :D 2500 euroi daca arata bine face toti banii parerea mea |
mda ai dreptate aici!! habar nu am daca e cheala sau are si ea macar servo directie!! nu mai vb de aer conditionat !!:) auzi pt recarosare ce trebe sa faci ai voie sa schii sasiul?? si motorul daca e pe ea diesel aspirat poti sa pui TD??curiozitate!!!:) sau merge adaptata o turbina pt motorul aspirat!! si apropo stai prin militari??
|
nici nu tre sa-ti pui intrebarea de servo-are sigur
cu recarosarea nu ma pricep si nu vreau sa-ti dau sfaturi aiurea cu turbo eu cred ca merge pus dar parca dieselu e turbo la bmw din fabrica. si nu stau in militari stau in colentina pe la obor. |
Eu sunt proprietar de bmw 324 diesel din 86.Al meu nu are servo pe el si nu stiu daca exista modelul asta cu servo, personal nu am vazut servo pe 324 diesel.Mie imi consuma 7 la suta in oras si 6 in afara.Am un prieten care are rechin din 85 cu servo, stiu ca sunt modele mai vechi decat acesta care au servo.Spunea cineva aici pe forum ca nu este de acord cu diesel pe bmw; personal nu inteleg de ce, mai ales ca majoritatea progreselor in motoare diesel s-au realizat datorit marcii bmw.Demaraj n-o sa prea ai daca iti iei 324d, in schimb la viteza nu te face de ras.Eu i-am dat maxim 195 pe autostrada, mai mult n-a vrut sa ia, are 220 pe bord.Nu fac nici o reclama, nu vreau s-o vand.Din punct de vedere al consumului este excelenta, am inteles ca vrei un consum mic.E putin cam zgomotoasa cand stai pe loc(din exterior nu din interior).La demaraj e foarte lenesa, nu te gandi la liniute ca te faci de ras.Pretul e bun, cu conditia ca masina sa fie in stare buna.Eu am avut oferta de 3000 pe a mea, cel care mi-a oferit 3000 era prieten bun si stia masina, oricum am multe imbunatatiri pe ea.Voiam intr-un timp s-o vand si sa-mi iau ceva mai nou, m-am razgandit insa.Piesele noi te rup la pret (nemtii inca fac piese noi pentru modele din 86!), asa ca daca vrei masina du-o pe la mai multi mecanici sa vezi cam ce probleme are.Apropo, sper ca vorbesti despre un model in matriculat, in caz contrar e cea mai mare teapa de care am auzit!!!Bafta!
|
uite un sfat direct de la sursa adika cineva care are 324d
eu am benzen si deaia am presupus ca are si servo ca al meu. iar eu uitasem chestia cu inmatriculatu. daca nu e merita doar vro 3-4 sute |
masina e inmatriculata de mult!! asta care o are acum are 40 si ceva de ani nu a alerget-o si o are din '95 e cantaret la opera :lol: si a lovit-o de vreo 2 ori dar sper sa nu fie nimik GRAV oricum ma duc cu ea la service sa se uite aia la lonjeroane bla bla bla acum a lovit-o si e in service sa o repare aripa si capota le-a cumparat din magazin piase NOI!! daca o mai aranjez putin pot sa o vand cu mai mult daca ma plictisesc de ea??
|
mikey ce inseamna pt tine demaraj nu o sa prea am?? e mai slab ca dacia berlina carburator?? si cam cati cai are??
|
Quote:
adica nu o lua doar ca sa-o revinzi ca e foarte riscant.... da oricum mai bine iti cauti un 316i .....daca vrei consum mic si nu cine stie ce putere.... |
pai nu o cumpar pentru a o revinde dar dupa 1-2 -3 ani sigur o sa o vand!! :) momentan ma intereseaza sa ma plimb :lol: si catusi de cat cu viteza!! :lol: si nu lucrez nicaieri asha ca ma intereseaza si consumul!! (student) oricum la drum lung dieselul nu se intinde mai bine ca 316?? parerea mea e ca da ,stie cineva CATI CAI ARE??
|
324 Diesel ... Parca 75 , 80 ... eu asha stiu ...
316 are 100 ... 318 are 125 320 are 150 Dar astea sunt benzinare Ce cutie are 324 asta ? Daca nu are manuala mai bine baga-ti p.... Si incearca sa ii dai 2200 pe el ... Daca e cum zici tu cu aspectul , fumul ioc , trapa si celelalte la 2200 e bine ! Parerea mea ... |
:( :( :( DOAR ATATI CAI??? :( :( :( hmm o sa incerc sa mai trag de pret!!oricum sa-l scoata din service sa vad cum a iesit! si are cutie manuala!!
|
Re:
[quote=\"X-Ray-Eyes\"]324 Diesel ... Parca 75 , 80 ... eu asha stiu ...
316 are 100 ... 318 are 125 320 are 150 quote] 324d are 86 cai 324td are 115 cai pe 316 doar motorul m40 are 100 cai. 318 are 105 si 113 cai.. 320 are 125 si 129 cai tu cred ca te-ai referit la motoarele mai noi. chiar si asa eu nu stiu nici un 318 cu 125 cai.. astea cele mai noi, de pe e46 au 143. |
oricum ca sa fiu ontopic, eu as alege mai degraba un 316 sau 318 decat dieselul ala care nici macar nu e turbo. O berlina nu stiu daca te face dar o sloenza sau supernova sigur te fac :P + ca e cel mai slab motor de pe E30. Cat despre consum.. nu cred sa consume un 316 cu mult mai mult decat 324d.
Parerea mea. :wink: |
hmmmm sunt in dificultate ,dar totusi vreau sa incerc sa vad cum merge ca nu ma costa nimik:) la ce bani se gaseste un 316i ?? hai ca trag si eu un ochi pe autovit sa vad ce e pe acolo!!:)
|
Tufy are 2400 cmc si 85 de cai.Spunea cineva de-aici ca la demaraj de la semafor te face o solenza.Are dreptate.324 incepe sa se infiga de-abia printr-a treia.In schimb poti face o solenza muci in afara la viteze mari.Ti-am spus, daca visezi la liniute n-ai ce sa faci cu un 324.E buna daca vrei consum mic.SI eventual viteza in afara, tinuta de drum e buna la viteze mari.
|
Ce viteze mari mai? Are viteza maxima 165km/h. Atat are si solenza. :P
bine.. ca nu se compara cu bmw-ul la stabilitate la vitezele alea.. |
Florine de unde ai dedus tu ca are viteza maxima 165?Eu i-am dat maxim 195 pe autostrada, masina are 220 pe bord.Normal, masina trebuie sa fie in stare f buna ca sa prinda viteza asta.As vrea sa mai intre un proprietar de 324 aici pe forum, sau cineva care a condus un 324 si sa ne spuna cat i-a luat maxim.Oricum orice 324 ar trebui sa prinda cel putin 180.
|
Nu am dedus.. asa scrie in specificatii. Si 195 ai pe bord nu si in realitate sa fi sigur! Chiar si pe bord 195 mi se pare mult pt o masina de 86 cai si de aproape 20 ani. Eu am un 325ix si ajunge destul de greu la viteza aia si are 170 cai fata de 86 ...
In fine.. hai gata ca am deviat de la subiect.. |
mikey nici nu ma gandeam de liniutze cu diesel aspirat! :lol: ma refeream la drum lung daca se intinde!! cu franele cum sta?? si ce consum aveai mikey la 195 are indicator de consum??
|
cine ma poate ajuta si pe mine?? de ce se tocesc cauciucurile pe interior pe spate?? am intrebat pe cineva si mi-a zis ca de la bucsi este adevarat si cat6 costa reparatia sau reglaj ce trebe facut??
|
Re:
Quote:
oricum, in general asa se intampla... dar daca este prea accentuata tocirea motive pot fi multe.... geometrie roti, amortizoare proaste.... |
aha tx deocamdata nu ma arde!! am intrebat si eu asha pt cunostiintele mele!!:) :lol:
|
Florin83 in specificatii asa scrie da aia e viteza maxima constructiva...Sunt de acord referitor la erorile de viteza indicate pe bord....eu ti-am zis cat imi arata...da in nici un caz atunci cand imi arata 195 nu pot sa am 165...180 ii am sigur.Oricum iti inchipui ca mi-a urcat greu pana acolo....da ideea e ca a prins atat.Bine masina mea e superbine intretinuta are toate reviziile la zi schimburi de ulei verificari...i-am dat 195 imediat dupa ce am pus-o la punct bine de tot....asta insemnand toate piesele uzate schimbate....oricum o caruta de bani.Iti dai seama ca un 324 uzat nu prinde atat....de-asta i-am zis lui tufy s-o duca pe la mai multi mecanici sa vada in ce stare e.
Tufy franele sunt bune nu fac probleme.Un 324 bine pus la punct e o masina economica...da` ti-am zis piesele noi sunt scumpe... |
Tufy nu stiu cat ia la 195, n-am indicator de consum.
|
Ce conteaza cat ia la 195? Ala e consumul instanat. Nu cred ca o sa mergi tu costant zeci de km cu 195 ca sa fie relevant ce scrie acolo. Mie pe la viteza aia imi sta acul aproape de maxim (30%). De frane nu stiu ce sa zic.. daca sunt la fel ca la 325,desi nu cred ca are tamburi pe spate, sunt excelente.
|
hmm sunt dificultate!! am mai gasit un 316i din 1989-90 dar nu am vb direct cu ala care il vinde!! cica pe undeva la 3000-3200 euroi!! si mai am o oferta de CIELO din 2001 la 3500 de dolari max!! am pe cineva care lucreaza la cielo , masini luate pe rate si lising( oricum s-ar scrie) :lol: si sunt masini confiscate pt ac nu le-au platit ratele si deocamdata nu mai are nimik dar daca mai astept s-ar putea sa gasesc!! voi ce ati luaa!!??
|
Cielo din 2001 la 3500$?Cum se prezinta masina?Din cate stiam eu un cielo in stare buna face cam 4000 euro, si an mai vechi de fabricatie oricum.
|
pai (CIELO) maisnile sunt masini luate pe rate si pe leasing si propietarii nu au mai platit si le-au fost confiscate maisnile!! si le vand ca sa-si recupereze paguma!! dar mai mult la alte firme( GRAND GARAGE ) si am pe cineva acolo si a zis ca poate sa-mi ia!! deocamdata nu mai au nimik!!
|
Re: Cat merita BMW 324D '86 ??
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning