![]() |
Matiz - Buburuza mea :x - B 48 NKE
9 Attachment(s)
M`am gandit sa`i fac si buburuzei mele un thread, sa`mi prezint masinuta.
Iat`o in toata splendoarea ei`. Are cateva problemute dar curand o sa i le reparam. :-P |
re: Matiz - Buburuza mea :x - B 48 NKE
bine ai venit:)!
arata foarte ingrijita buburuza ta...dar ce se intampla cu termocupla ta? la cat declanseaza de ai acul la ceas tocmai pe rosu? |
Dupa ce i-am schimbat luminile de la bord(singurica:D) am decalat limbile de la vitezometru, si nu mai aratau bine, am fost la un service mi le-au reglat dar inca mai face figur, am fost` la alt service si mi`a zis ca trebuie schimbat tot vitezometru cu tot cu cablu dar asta pe parcurs o sa o rezolv, problema mare e la usa din dreapta ca e lovita, dar cum am zis, putin cate putin le facem pe toate :-) apropo poate imi dati niste tinichigii buni si ieftini :-P
|
Bun venit !
Frumoasa buburuza:):)! Bafta ce vrei sa faci cu ea! Felicitari modul in care o intreti! |
Quote:
|
Quote:
Acolo am postat le thread-ul lu DeadLord :D si-am zis sa-mi fac si eu un topic.Ma gandesc sa "aranjez" buburuza, daca aveti idei sunt binevenite :D |
Ma bucur ca dupa atata vreme ai decis si tu sa iti faci un thread sa iti prezinti 'micutul' :)
Nu ne-am mai auzit de 5-6 luni cred... Timp in care eu mi-am schimbat masinuta :P Cum mai sta treaba cu aveo ala negru la care te gandeai? :) |
Bun venit printre noi! Imi place masina ta, dar are nevoie de o retusare pe ici pe colo! :) Rezolva cat mai repede cu arcada din spate, ca sa nu se stice si mai tare! :(
|
Felicitari... Apreciez ca te bagi sa umblii singurica pe la masina...
|
Quote:
nu`mi mai trebuie nici un aveo:D vroiam sa vand buburuza dar mi-am dat seama ca nu are rost! cand va fi timpul de o alta masina o sa iau alta dar buburuza va fi "jucaria" mea:D |
Quote:
|
Aveo?! Lasa-l naiba ca e urat ca dracu :-) bine ca pastrezi Matizul si vezi ca ti-am dat add la mess vorbim acolo mai multe;)
|
Bun venit
|
Quote:
|
Quote:
sunt destul de mari si pe suprafete intinse..si trebuie revopsita:( am si usa stanga indoita destul de rau ..chiar daca stiti niste tinichigii bun si ieftini, si o vopsitorie buna just let me know... |
Cauta service-ul Autowab.
Oamenii lucreaza destul de repede si destul de bine. |
Quote:
ok ms mult. o sa ma duc acolo zilele astea sa ma interesez de preturi. ;) |
Ce an e buburuza ta?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ma tot gandesc serios pt o vopsitorie si o tinichigerie pt buburuza. Are destul de multe infundaturi in caroserie (multumita vechei proprietare) si zgarieturi pana la tabla + indoitura in usa dreapta ( in parcare la RAR cand am fost` sa ii iau certificatul de autenticitate). M-am tot interesat pe net de vopsitorii si tinichigerii dar ma cam sperie preturile:O.
Aveti idee cam la cat m-ar ajunge o vopsitorie si tinichigerie totala? Am primit raspunsuri cam pe la 3000 ron..:-S si mi se pare foarte mult.. :( atasez si o poza cu usa |
Re: Matiz - Buburuza mea :x - B 48 NKE
E corect pretul!
|
Este chiar bine ... :)
|
nikecriss... ai ajuns si la AutoWab?
De la ei ai primit un scor? |
Quote:
Quote:
Cristina, daca vrei sa o faci bine, pretul acela este corect, pentru ca dupa vopsire, necesita cuptor, si daca nu vrei un tinichigiu care iti pune 10kg de chit pe ea, mai dai bani si aici... Este important sa te gandesti cat vei mai tine masina. Daca te gandesti sa o vinzi in viitorul apropiat, este cam nasol sa investesti atat in ea acum. Ai Casco la masina? daca DA, vezi si tu;) |
Quote:
am luat`o sH si asa arata cand am cumparat`o..fara casco` fara nimik`:( deci nu pot sa rezolv asa..nu o mai vand ca nu imi mai iau banii pe ea..O sa ramana jucaria mea ;) ii fac ce`mi vine in cap`:)) prin primavara cand reusesc sa strang banii pt tot ce`i trebuie, atunci` i le fac pe toate..pana atunci o las mai moale:D ms oricum` pt pareri;) |
Daca stie cineva de unde gasesc un delco DAC pt matiz, si ieftin, let me know! dupa ce ii fac asta o duc direct la vanzare! asta e.. mi-a mancat zilele :sad:
|
Quote:
drum intins si succes la ceea ce vrei sa faci cu ea |
Sa nu o fi vandut deja domnisoara...o fi gasit in 4 luni un delcou sa o vanda:-)
|
nu era delcoul de vina, ci doar capacul. am rezolvat problema de mult. inca nu am vandut-o dar poate anul asta o fac.. iar propunerea de pe pm....nu ma risc..decat sa ma chinui, mai bine o dau asa cum e.. ms oricum
|
stie careva de unde pot sa iau` o sonda de benzina? am aflat ca sonda de benzina e legata de pompa de benzina si ca in intregime e 460 ron.. are cineva vreo idee? de ce am nevoie de ea? pt ca nu imi mai indica benzina in bord.. am facut plinul si mi s-a ridicat doar jumatate si mi s-a spus la un service ca s`ar putea sa fie sonda de benzina ...astept raspuns.. :rolleyes2
|
Nu ai nevoie, se curata, te duci la service sau rogi un amic care se pricepe, iti da pompa jos si acolo o sa vezi pe ea o tija arcuita pe care este legat plutitorul o sterge frumos de depuneri sau mizerii si pui pompa la loc! Face si la mine treaba asta din cand in cand, in special pe timp de iarna.8)
|
Pay problema e alta. :oops: eu acum un an si ceva mi`am bagat nasu sa schimb ledurile la bord:) eu nu am stiut ca nu trebuie sa trag de limbi si le-am scos cu totul :oops: am fost la un service si mi le-a reglat cat de cat...
Acum cateva saptamani le-am schimbat iar, dar de data asta fara sa mai scot limbile, insa le-am atins un pik..viteza nu mi-o arata corect, si asta nu ma deranjeaza foarte tare insa mai nou nu imi mai arata benzina si e chiar un inconvenient. o sa incerc sa vad daca se poate asa cum ai zis tu dar avand in vedere problema mea, crezi ca se mai poate sa fie doar niste depuneri? :-P:oops: msik :* |
ah si am uitat sa mai precizez ca acul de la benzina cade mult sub rosu cand mai am aproape un sfert .. :(
|
Quote:
|
Pai de cand ai umblat la ceasuri prima data ti-a indicat corect nivelul? Daca ti-a indicat, umbla la pompa daca nu ti-a indicat lasa pompa in pace :-)si schimba ceasurile.
PS: Poti schimba becurile fara sa umblii la ceas!;) Cauta niste ceasuri sh, nu sunt scumpe daca nu rezolvi nimic pentru ca mai mult ca sigur de acolo e! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut .foarte frumoasa si ingrijita buburuza. o sa ajunga un club mare matizu :X: pe criza asta:D ,..o intrebare: daka poti sa ma ajuti cum ai facut ceasurile lumina de la bord? albastru ce tip de becuri si cum ai dat jos bordu? si ceasurile eventual sa schimbi becurile .k stiu e de pe sub bord trb asta..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning