![]() |
4tuning DAY, Bucuresti, Prisma 2 - cine spune prezent?
Am deschis acest topic pentru a discuta despre urmatoarea etapa de la BUCURESTI si de a vedea cam cine ar fi cei care vom fi prezenti la BUCURESTI ?
Eu unul voi fi acolo ! Sper sa fim cit mai multi sa ne distram si sa le aratam celor din alte zone ce inseamna sa fim uniti in\" infruntarile \" cu cei din tara , chiar daca prin oras ne mai ratoim unii la altii. Deci cine vine ??????????????????????? |
sa mergem elevule vine si nenea profesor!!!de cand ai basi ai si tupeu de bucurestean!! :D :D :D :D :D baiettzi sa ne strangem facem o echipa indiferent cine si cu ce instalatie doar sa mergem in trupa si sa ne sustinem noi intre noi!!!acolo iar mergem la distractie :D :D :D
|
poate vin si eu.. cine stie.. ;) mai este pana atunci.. :D
|
am mai facut si eu un topic ieri , de ce nu sunteti mai atenti ... tz tz tz
|
Re:
Quote:
|
puteti sa va bazati si pe mine :D ,si la db drag si si la distractie,galerie pt Oradea!!!!!!!!!!!!
|
Re:
Quote:
|
da,dar voi merge in street c de data asta
|
Schimbi sistemul ? Si pe mine m-a batut gindul dar anul asta cred ca raman la B. :wink:
|
vreau sa vad unde sunt limitele caroseriei de Megane :D ,daca a rezistat la 144.4 sa vedem mai deperte :D
|
Din cite stiu eu de la un anumit punct trebuie ranforsari si izolari pt. a nu afecta caroseria . Parca pe la 150 Db dar trebuie sa intrebi pe cei care se ocupa de sunet. Ei stiu mai bine .
Mai ales ca ai vazut ca la Street C au fost mai putini Db . |
Am optat pt. B ca am zis ca am mai multe sanse,dar la Bucuresti voi merge ori la bal ori la bobinat :lol: ,oricum sigur va fi ceva de neuitat!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Prezent- cred daca totu mere bine :D
|
Re:
Quote:
|
Schulli vine , PUE nu cred ca se lasa nici el pe dinafara .. aiai-i sigur (numa sa nu fie de servici ..), Zozo la fel .. Ervin ar fi imposibil sa rateze,sunteti deacord? :P , .... GAJu daca se grabeste cum trebe si baga tare poate face minuni si ajunge in varianta shiney ...... si o sa se mai stranga o gramada..
|
PUE si daca e de servici schimba el cu cineva asa ca el sigur vine .
ERVIN am discutat si eu cu el si in principiu vine si el si crede ca va fi gata si masine pe atunci . |
de nu mi gata golfu rosu pana pe 1 aprilie ceea ce nu as crede planu 2 e golfu negru cu o surpriza :D
|
Re:
gaju va fi 100% gata pt bucale.
cam intr-o saptamina o termina vlad si dupa aia 10 zile pe la vali pt un carbon,niste spoilere si mai ales finisaje. |
am zis eu ca vine Cristinelu in fortza :twisted: :twisted:
Bafta tati si sa de domnu sa vii cu toate cupele posibile acasa !!! :peace: :love: :bunch: |
ma bucur gajule de vei fi odata intregdar mai ai undeva de intrat:la un en-gros ptr kindere ca aduc si io dealea!!!!!!!!! :D :D :D
|
BINE VOUA CA AVETI MASINI.
DAR MA DUC SI EU DACA ANGAJEAZA CAREVA SA TRAGA PANA ACOLO SI NAPOI. :lol: |
asa e foarte greu si io cum te cunosc tu pe perimetru de 200 km de oradea nu te risti sa te deplasezi ase ca nu fii smecher ca te trag numa de aia sa vad vii??????niciodata nu ai venit cu noi mai departe de cluj timis si baia mare!!!!!!!1 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
ase mai domdom gadalam noi jigloarele alea sa nu haleasca atata camionu tau decuplam vreo 2 pistoane binie!!!!!!! :D :D :D
|
hopa ca ma bag si eu doar nu credea-ti ca a-ti scapat de mine dar se pare ca pana atunci masina va mai creste ceva in putere .. si cred ca o sa intru mai sus de street B .......... asa ca la street B ne bazam pe tine RIC ule ........... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Bine Laurentiu si eu incerc sa fac ceva ca sa iau o cupa dar la B ca nu mai am finante pentru clasa C.
Asa ca baga mare caci ne bazam pe tine atunci la street C. :wink: |
shi io vreau!!!!!
adica ash vrea dar n-am mashina decat in 4! :D |
shi io vreau!!!!!
adica ash vrea dar n-am mashina decat in 4! :D |
nea balaurutz nimeni nu vrea sa scape de tine ci din contra sa incepem sa fim o ochipa puternica mai ales daca merem in deplasare toti sa fim uniti si sa strangem pumni uni altora ca mai ales numele de ORADEA IL FACEM MAI PUTERNIC si noi sa fim uniti si nu ne luptam contra noastra ci avem noi contra cine !!!!!!ce zici e ok? ca atunci merem in coloana iar cei ce vor sa lupte si oradeni intre i aia sa faca o colana separata!!!!!nu uitati nu intre noi ci cu restu sa ne luptam!!!!!!! :D :D :D :D :D
|
nea balaurutz nimeni nu vrea sa scape de tine ci din contra sa incepem sa fim o ochipa puternica mai ales daca merem in deplasare toti sa fim uniti si sa strangem pumni uni altora ca mai ales numele de ORADEA IL FACEM MAI PUTERNIC si noi sa fim uniti si nu ne luptam contra noastra ci avem noi contra cine !!!!!!ce zici e ok? ca atunci merem in coloana iar cei ce vor sa lupte si oradeni intre i aia sa faca o colana separata!!!!!nu uitati nu intre noi ci cu restu sa ne luptam!!!!!!! :D :D :D :D :D
|
Ca bine zici SANDU TATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
|
Ca bine zici SANDU TATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Asta seara am vorbit personal si cu Schulli si a confirmat ca va fi si el cu siguranta la BUCURESTI .
Din discutiile purtate la club se pare ca vom fi in jur de 10 - 15 masini . Ar fi super !!!!!!!!!!!!! |
Asta seara am vorbit personal si cu Schulli si a confirmat ca va fi si el cu siguranta la BUCURESTI .
Din discutiile purtate la club se pare ca vom fi in jur de 10 - 15 masini . Ar fi super !!!!!!!!!!!!! |
Re: 4tuning DAY, Bucuresti, Prisma 2 - cine spune prezent?
cateva masinutze:
ionut golf 3 tuning alin golf 4 taximetistu schulli ticolina cosmin xtreme dimension of sound si de sus trupa lui alex golf 2 uad ric laguna sandu hi-fi golf,,,uri!!!???1 sau altu one new car in test surpriza by sound identity tony opel ground zero balaurutzu rover renault joe infect ervin si multi altii de care nu se stie inca!!!dar va fi ceva puternic acolo baietzi!!!!!!sa fiti pieptanati si remorcile acasa parcate!!! |
Re: 4tuning DAY, Bucuresti, Prisma 2 - cine spune prezent?
Ai uitat de Gaju !!!!!!!!!!!!! PUE si cu siguranta si altii , eu sper ca vom fi cel putin 15 masini in coloana
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning