![]() |
Ford Focus Coupé-Cabriolet
6 Attachment(s)
[Stiri>Masini noi...]
Ford Focus Coupé-Cabriolet - rezultatul colaborarii intre Ford Europa si Pininfarina. Pentru acest model vor fi disponibile trei motorizari: - 1,6 litri Duratec, 100 hp, benzina - 2,0 litri Duratec, 145 hp, benzina - 2,0 litri Duratorq TDCI, 136 hp, diesel. Ati putut vedea fotografiile spion aici: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=363460#363460 |
Nu-i rau...nu-i rau...spatele e cam nasol ce-i drept...da' idee destul de buna sa faca un coupe din focus...
|
doamen ca urata au mai facut-o! botul e misto... dar spatele prea lung :(
|
este destul de draguta...spatele se incadreaza in tendintele peugenot cu 307 cc deci cam toate din aceasta gama sunt urate la partea din spate deci...nu ii pot acuza pe cei de la Ford :wink:
|
i don't like this car!!!!!!!!!!!!! spatele chiar nu arata bine deloc putea sa ii dea o alta forma!!!
|
Arata destul de super!
Spatele parca seamana cu Cougar putin... :? Incep sa se inmulteasca masinile de tipul asta... |
masina in sine arata super insa un cunoscator va observa o oarecare asemanare a stopurilor cu cele de la 307cc sau saab 9-3.
|
as putea spune ca spatele seamana cu modelele... din anii `70 cu marca scrisa pe o bara cromata.. ! decapotata.. parca mai merge! dar cand ii pune hard top`u ala araca ca naiba de la spate!
|
seamana cu audi
|
Hmm pare sa fie mai dragut decat competitorii directi , abia astept sa-l vad lansat ... m-ar bate gandul la una :lol: :D :)
|
din fata e frumos insa din spate... :?
|
Copie peugeot 307 cc :evil:
|
Stie cineva cand va aparea?
|
A aparut deja... la Geneva.
|
.....
Dezamagire..spatele cel putin..seamana cu audi sau cu vw .... botul e foarte dragutz....farurile aduc a agresivitate !! per total are nota 6 :lol: :lol:
|
imi place ... pininfarina are totushi un renume shi nu imi vine in minte o mashina proiectata de ei sa fi ieshit nashpa
|
Din fatza e marfa....si din spate knd e decapotata....dar cu hardtopu chiar nu e reushita...cel putin din lateral sau din spate...dar deh...trebuie sa faca oameni vanzari si pe segmentu asta
|
MULT MAI BINE ARATA PEUGEOT 307 CC,DAR PRIMUL TIP NU ULTIMUL!
NICI NU SE COMPARA :!: :wink: ... |
ce sa ii faci .. toate coupe-cabrio-urile .. au spatele mai lungi ... si nu neaparat reusit ..
desi .. mie in general imi plac focusurile .. umpic ar mai fi putut lucra la partea din spate ... in rest arata bine .. |
Un pret stie cineva?Si eneventual cand va fi adus in RO? :D
Offtopic:Un exemplu de CC cu spatele \"mai putin mare\"? Astra CC Bertone |
Mi-e-mi place. Chiar si spatele aa lung.
Am loc sa-mi bag dusmanii in portbagaj. Daca era mai scur, nu mai ramanea deloc spatiu pt bagaje daca decapotam masina, asa ce e ok. |
Re: Ford Focus Coupé-Cabriolet
ce porbagaj imens parca ii pickup
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning