![]() |
Inscriere Cluburi la 4TUNING DAY
In cadrul 4TUNING DAY, se vor pune la dispozitie spatii, pe data de 1 si 2 aprilie, pentru cluburile sportive ce vor sa aiba reprezentanti la aceasta expozitie de zile mari.
Cluburile care doresc sa participe la 4TUNING DAY ca o identitate, sunt rugate sa se inscrie aici, pe acest topic. NUMAI persoanele autorizate intr-un club sunt rugate sa posteze numarul masinilor participante si care sunt acestea. Cu cat mai repede aflati aceste date, cu atat mai bine. Intrebari si sugestii, tot aici. NUMAI despre inscrierea si participarea cluburilor la 4tuning day. |
Intelegeti ca ne ajuta si pe noi sa stim cat spatiu sa alocam cluburilor si pe voi, sa aveti masinile la un loc. Cine nu se inscrie, nu va putea fi o grupare, unitate, sa reprezinte un club. Va avea o masina aici, una acolo. Si cu o placuta nu se face mare lucru. Un spatiu pentru club inseamna un steag, o gagica, o masa cu fluturasi, ceva mai mult... Dar altfel, o masina si doar atat.
|
4SPEED SQUAD - prezenta cu 3 masini :lol:
|
Si noi vom fii prezenti ... inca nu stiu cum si ce ... cateva masini vor fii 100 la 100 la standuri firmelor ... vom stabili in curind si vom anuta cum si ce.
|
Am incercat sa scriu mai devreme ...dar nu mergea.
Am incercat sa va sun dar nu rasp. la sediu . (Hondareeeee :lol: ) Asadar...prezenti o sa fim si noi , dar nu stiu inca cu ce si cum. Dupa intalnirea de joi , voi reveni cu inf. sigure. Ce preturi sunt la spatii ? |
incearca si crazy drivers sa se alature cu un stand...
aproximativ 10 masini, maimulte detalii zilele urmatoare am sa mai cer detalii pe privat, si va vom da un raspuns mai exact. asta e ca o \"scrisoare de intentie\" :wink: |
Numarul de telefon s-a schimbat, maine il voi afla pe cel nou.
|
Pana in acest moment, s-au inscris Insomnia, MR, NSL-ro, 4ss, Crazy-drivers, si sunt discutii si cu ceilalti
|
Re:
oricum vom avea masini acolo ( in cazul dat una-doua)
de asta cerusem detalii. ne lamurim pana atunci :wink: |
Re:
si pe wsr puteti conta cu cel putin 4 masini.
|
Cred ca fi vorba in jur de 2-4 masini de club, in functie de organizarea spatiului. si de masini, bineinteles.
este vorba explicit de locatii pentru prezentarea clubului, spatiu pus la dispozitie gratuit, si unde veti putea afisa fara restrictii bannere, afise, fete, etc... mai ales ca facem si concurs de miss cu hostese. Nu uitati ca este cel mai bun prilej de intalnire cu potentialii sponsori |
Sper ca nu a uitat nimeni de Speedline ! Gratian ! :shock:
|
hait.... n-am nici o scuza. asa e...
am 36 ore nedormite |
Re:
Quote:
|
NOUL NUMAR DE TELEFON 4TUNING - 031.10.35.368
|
Re: Inscriere Cluburi la 4TUNING DAY
Pt inscriere trebuie sa sun la nr afisat sau ma pot inscrie online ????
|
daca vei participa ca membru al unui club, trebuie sa stabiliti voi care sunt acele 2-3-4 masini care va vor reprezenta clubul si sa fie anuntate de purtatorul de cuvant. Daca participi ca persoana fizica, si vei avea masina expusa de capul ei, poti completa formularul de inscriere de pe forum.
mai exact, aici https://www.4tuning.ro/4TuningDAY/inscriere.asp |
Buna
Crazy Drivers va fi prezent cu 4 masini. |
care este taxa pentru spatiu de club...
|
0 = zero
;) |
wow..frate...sunteti de toata lauda...e cam naspa ptr voi..bagati bani multi in chestia asta..si nu prea vii scoateti...
Felicitari..ptr ce faceti !! ...dak taxa e moca..cred ca si clubu nostru va fi prezent...:) |
CLUBUL CARE STIE CE MASINI VOR PARTICIPA LA 4TUNING SHOW SA REPREZINTE ACEL CLUB, ESTE RUGAT SA POSTEZE AICI CLAR CE MASINI SI CATE MASINI VOR PARTICIPA. CINE NU SCRIE, NU VA FI LUAT IN CONSIDERARE. NU CA PARTICIPATI, CI CU CATE MASINI SI CARE SUNT ACESTEA. TREBUIE SA STIM CAT SPATIU SA PASTRAM PENTRU CLUBURI.
pana acum - concret - 4SS 3 masini extreme club emotion 2 masini |
Si tot concret:
Crazy Drivers Cu urmatoarele masini: BMW Serie 3 Toyota Celica Toyota Supra MK III Opel Calibra Daca mai trebuie alte date sau daca trebuie comunicat altfel sa imi spuneti. |
Nimeni altcineva ?
4SS extreme club crazy drivers MR, NSL, Speedline, etc, nimic ? |
uite aici...cik vine si MR si NSl..insomnia..
Quote:
|
hondaru iti multumesc mult in numele intregului club ptr promptitudinea de care ai dat dovada...speram sa nu ne facem de ras la standul nostru!
Multumim 4tuning! |
Quote:
|
Update !!!!!!!!!
4SS - 3 masini extreme club - 2 masini crazy drivers - 4 masini evolution crew - 4 masini |
Re:
Quote:
|
S-a notat !
4SS - 3 masini xtreme club - 2 masini crazy drivers - 4 masini evolution crew - 4 masini wsr - 4 masini pana acum cluburile din RO vor veni cu 17 masinutze :lol: |
Quote:
MIDNIGHT RACERS VA PARTICIPA CU 8 MASINI SI 2 MOTOCICLETE |
Da o sa venim si in mare cam 8-9 masinii ........poate sa se intample ceva neprevazut sa nu tinem promisiunea..........MASINILE SUNT SURPRIZA .
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
surprize .... surprize ... :))))))))))))))))
VA ASIGUR CA DOAR ANDREEA MARIN ...VA LIPSI DIN ACEST EVENIMENT ...IN REST NIMIK ;)) |
Daca e loc de 8 masini venim cu 8 daca nu - venim cu 6 . Nimic spectaculos , nici o surpiza ... toata lumea ii stie pe cei mai buni . ;)
|
Inca nu stim daca e loc sau nu. Sa vedem cine se mai anunta. Dar ideea este ca la acest show sa vina crema, the best of the best, sigla si renumele clubului. Daca vreun club are 8 masini misto, care sa fie in concordanta si poate chiar mai bune decat celelalte masini din show, care depasesc anumite sume colosale, sunteti bine-veniti. Dar in caz ca nu vom avea loc, ganditi-va care vor fi cele 3-4 masini care sa reprezinte clubul cel mai bine. Daca este loc, toata lumea va fi inauntru.
|
Daca tu vei putea alege 4 din cele 8 care sa NU intre ... esti bun. Sunt masini reprezentative , in care s-au investit multi bani , unele au deja un "renume" si au ce cauta la acel tuning show .
|
si WSR o sa fie prezent cu cateva masini, vineri discutam exact problema si vedem cate or sa fie...daca este un numar maxim sau ceva...daca nu...sambata asta pun exact masinile si numarul total de participanti
|
In sfirsit DAFLYER si bine ai revenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Pana acum se pare ca e loc pentru toata lumea, asa ca nu e nevoie sa ne impacientam. Sa vedem cine se mai anunta. Daca toate masinile sunt reprezentative pt lumea tuningului, atunci, bring them on !!!! |
Lucian, chiar daca s-ar impune o limita de 3-4 masini per stand de club, restul pana la 8 se pot inscrie individual, ca si cei care nu-s membrii in cluburi, asta neinsemnand ca nu isi vor reprezenta clubul. Doar ca trebuie inscrisi din timp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning