![]() |
VW PASSAT 35I
5 Attachment(s)
CE PARERE AVETI DE MICA MEA INVESTITIE?VENITI CU IDEI NOI...:D
|
Re: VW PASSAT 35I
haideti baieti astept cateva idei
|
frumoasa masinuta mai putin farul care sant sigur ca il vei schimba in rest imi place ca e facuta cu bun gust...
|
.................
|
:o ..........
|
ms!dar mai am multe in plan cu ea.in primul rand ii trb ceva puternic sub capota
|
pune detalii cu ce monstrulet e sub capota poze...si cu interiorul
|
masina a avut 18gt dar lam schimbat cu unul de 16.si se tine bine dupa 20gti.dar iam pastrat galeria de evacuare cu saxofonul de la cel vechi
Si interiorul e simplu dar o sa il inlocuiesc cu unul sport pe care il am deja |
parerea mea e ca trage bine din cauza cutiei de gt
|
frumos passat-ul....doar ca ar trebui sa ai mai multa grija de el....
fa ceva cu bandoul ala lipsa de langa usa soferului...ca arata ca naiba... iar ultima probleme ar fi cu bara fata...adica ar trebui vopsita si eventual complectate cele 2 faruri de ceata care iti lipsesc. in rest masina arata ok.... mai pune ceva poze cu interiorul si eventual cu motorul masini..... |
frumoasa, si eu sunt de parere ca ar trebui sa.i vopsesti spoilerele;)
|
salut..foarte frumoasa masina :D
imi spui si mie te rog de unde ti-ai facut rost de masca bad-boy look? e foarte misto si mi-as pune si eu..astept un rsp..ms mult enjoy & drive safe |
te referi la grila fata?
aia se poate comanda de pe net sau de pe ceva site din germania. sau poate sti pe cineva vare ti-o poate modifica pe cea care o ai deja.... este foarte simplu de facut pt ca se lucreaza cu fibra de sticla... ;) |
mi-as comanda direct,nu vreau sa ma complic cu modificari..oricum mersi mult de rsp..salut
|
daca imi aduc aminte pe ce site se gaseste asa ceva...te anunt.....
|
oke..ms :D
|
se vinde passatul 0769 539 588
|
super si eo am un passat b4 am de gand sa-i bag un tuning ce zice-ti merita toba sport ....tinand cont ca e diesel?
|
parerea mea este ca la diesel poti sa-i faci un tuning exterior frumos...dar la toba sport...nu stiu cat o sa te ajute...
pt partea de tuning...uite aici un link...poate iti place :D http://www.rieger-tuning.de/0_BK_2010_DE/index.html |
zi un pret Cristi!
cu cat se vinde masina? |
mersi mult chiar imi place cred ca mai incolo cam asha o sa arate
|
pai "audirs5"...pana o sa arate masina asa...pune cateva poze cu masina in starea actuala...sa vedem si noi cum arata.... :D
|
Quote:
|
pai cand ai...nu e graba...
doar sa nu uiti... :D |
VW PASSAT 35I
Am si eu o intrebare... Credeti ca e normal sa stea temperatura la motor pe 70 grade? este diesel 1.9 90cp.:D
|
pai de ce?
vrei sa urce mai mult? :D si la mine tot pe acolo sta temperatura. in timpul mersului ceasul imi arata o temp de 60-65 grade...iar daca stau pe loc mai mult de 10 min imi urca pana la 90 si acolo se opreste... sincer nici eu nu stiu cu trebuie sa fie. ;) |
poi eu cred ca la masini diesel in general cu motoare de genu asta cam pe acolo ar trebui sa stea cel putin asa am vazut la toate masinile pe care le-a avut tata :)
|
Vrea tata sa-i puna jante la passat si as vrea o parere... jantele sunt pe 16 in 4 prezoane , o sa intre???? suspensia este stock nu sport sau alte chestii . :D multumesc . O zi buna. :D
|
nu o da ca e buna masina credema si eu am una pe langa un bmw si ma inpac mai bine cu ea decat cu pisicutza:)
faci ceva la masca aia ca e oribila rau cu bad ala si barile fata ar trebui schimbate ca nu da bine deloc :)) |
si eu zic ca nu ar trbui sa vanda masina....
eu mai am acasa un Ford Mondeo si un Ford Transit dar tot mai bine e cu Passat-ul meu :D sa nu mai zic ca acuma ma bate gandul sa mai cumpar unul. cred ca daca face cateva modificari la masina...cum ar fi vopseaua...si un set de jante...masina o sa arate bestial. |
O sa ii schimbe tot aspectul cred ca merita :D .
|
asa ziceam si eu.... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning