![]() |
Mazda 6 MPS
1 Attachment(s)
CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA MASINA ????????????
Mazda 6 MPS 2.3i 260 CP AWD Caracteristici : - climatronic; -airbaguri laterale + 4 airbaguri perdea; -ABS + EBA + EBD + DSC + TSC; -scaune sport, tapiterie din piele; -sistem de navigare prin DVD; -sistem audio BOSE; -senzori de ploaie si lumina; -computer de bord; -tuning exterior special (sport); -jante din aliaj usor de 18 “ |
imi place foarte mult mazda 6 si chiar eram dezamagit de motorizarile de pana acum dar asta se pare k schimba lucrurile...reushita mashina...
|
mazda 6 mi-a placut si o sa-mi placa! pare sportiva cu toate ca la motoare lasa de dorit,/ motorul asta va prinde mai bine pt masina! :)
|
vom vedea cat de reshit e....k performantze...consum..fiabilitate...
|
pai la consum aveau probleme toate motorizarile de mazda6! acest consum ridicat se va gasi cu siguranta si la acest motor, ca dor are calutzi destui :)
|
Masina e faina, dar nu e tocmai de ultima ora... Care-i spielul aici, bogdane? Vrei sa-ti ei masina asta, dar vrei sa vezi ce parere au altii despre ea? Eu zic sa ti-o cumperi, daca asta urmaresti intr-adevar. Daca nu, mi-o cumpar eu. AWD la talia ei inseamna foarte mult control.
|
Re:
Quote:
Dar nu cred ca as putea fi dezamagit de motorizarile anterioare...adica 220 de cai nu sunt chiar asa putin... :roll: |
Unchiul meu are 2 mazda 6 pe benzina si nu a avut nici o problema la ele ... Consumul e relativ mare , iar despre aceasta varianta ... consumul normal ca va fi mare fratilor doar e AWD si mai are si motorasul puternic....
|
Re: Mazda 6 MPS
Ce parere aveti de pretul de 26 500 CIP pentru Mazda 6 MPS, PLUS OPTIONALE ==sistem de navigare+trapa 2500 EUR???????????
|
Frumoasa masina.Merg totusi pe Subaru in segmentul asta chiar daca nu are asa de multe "gadgeturi" ca si Mazda asta.Prietenii stiu de ce :)
|
e super misto masina pt banii astia
|
dar tin sa te anunt ca are 166 cp nu 260
|
Quote:
Citeste despre ce masina e vorba inainte sa postezi tampenii. |
eu din cate vad e vorba despre mazda 6 nu cupra! ba fratilor unde e cupra ca eu vad mazda! :) :) :) serios acum
|
ati innebunit cu totii :))
|
Foarte bine realizata finisaje extraordinare
|
In acest model de Mazda6 vad un concurent infim pentru Mitsu Evo si Subaru Impreza.Daca bagau si ei un motor mai puternic mai mergea,dar in aceste conditii i'm sorry!
|
pe siteul mazda romania scrie ca are 166 dar imi cer scuze pt aceasta informatie pt ca intr-adevar are 260
|
Quote:
|
Mazda 6 MPS exista de ieri si in Romania, si va spun ca e diferenta intre ea si cea obisnuita, mai bine spus e cu mult peste am vazut-ooooooo
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning