![]() |
Merita investit intr-un Urs?
am un ursulet din 85 in care am bagat o gramada de bani si nu se vede mai nimic. Masina 3000 eur, motor 1800 eur, interior 250 eur, muzica 600 eur. Astea fiind doar cheltuielile mari si totalizeaza 5650 eur. Problema e ca mai tre sa-i pun: toba sport 150 eur, vopsit si tinichigerie 500 eur, spoilere, praguri, prize aer 500 eur, jante plus anvelope pe '16 700 eur, reglaje motor 200 eur, mecanica (telescoape, bucsi, rotule.... 500 eur. Asta inseamna inca vre-o 2600 eur. Asta ar aduce masina la un total de aproape 8500 eur. Credeti ca merita? In bani astia aproape imi aduc un 320d din 2001 si am masina buna. Astept parerile voastre!
|
BMW
Depinde ce vrei din masina sa scoti pentru primblare pe TDI sau intreceri cu motor sport..
Apropo pe motor putin bani ai bagat minimum vreo 5000 euro trebuie ca sa ridici un sport motor la suta de % in rest pentru sho e bun dar motor mai lasa de facut mult... RESPECT... BMW FOREVA... 8) |
Concluzia cea mai bună ai tras-o chiar tu: NU MERITĂ!
|
BMW
Eu cred daca ai pus un scop trebuie sal termini pina la capat da nu sal lesh sau sati para rau, inseamna ca nai adevarata pasiune... 8)
|
Re: BMW
Quote:
|
BMW
Spor la munca tineo asa...succes... 8)
|
dragostea nu este un lucru rational,asa ca nici dragostea pt masina nu poate fii.sant oameni care i-si beau banii,altii se drogeaza,...,noi ne tuningalim masinile :D :D :D
|
multumesc pt incurajari
|
Fa-o man, daca iti permiti fal, eu zic ca vei fi multumit de ea. E o legenda ursache.
|
Fa-o man, daca iti permiti fal, eu zic ca vei fi multumit de ea. E o legenda ursache.
|
si eu vreau sal fac ep al meu cand am bani. cred ca la vara ma apuc de el. sau la iarna. vad eu cum fac ce fac. ca vreau sal demontez piesa cu piesa.
|
Re: Merita investit intr-un Urs?
Ursache e genul de masina care daca e facut cum trebuie te transforma dintr-un anonim, intr-o mica vedeta, cel putin in proprii tai ochi. parerea mea.
|
Daca tot te gandeai la diesel...d c te'ai mai apucat sa bagi bani in motor...daca tot ai inceput...termina si iese ceva frumos
|
Stie care-va cati bani ar trebuii sa bagi intr-un E30 ca sa il faci sa scoata performante satisfacatoare? Fara vopsea si bodykit. Vreau sa imi cumpar unul si sa il fac frumos nu kitch.
|
Depinde in ce stare il iei, de puterea motorului, daca e 1.8 sau 1.6... degeaba te chinui.. cu banii bagati poti lua un motor 2.0, 2.3, 2.5 chiar si 3.5 (care sunt ceva mai rare) daca gasesti poti pune, preturile sunt apropiate, depinde si cat de departe vrei sa ajungi cu el, daca e jetronic sau motronic (pe care merge si chip de putere)...sau multe altele... cauta-ma pe un private message, sa-ti dau mai multe sfaturi, si preturi, si eu m-am lovit de ele.... Salut
|
sunt de acord cu gxz. depinde de motorizare f mult. depind eund evrei sa investesi.. motor-interior-exterior.
|
motor, bineinteles :)
|
La noi multi incep cu exteriorul... nici nu mai stii ce sa crezi, vezi niste masini "fioroase rau", semne de m pe grila, si pe spate urma de lipici de la un 1.6 scos de curand :), oare cand o sa dispara toate astea de pe la noi... sunt multi care chiar fac treaba... dar si altii.... care ma fac sa ma simt prost ca fac parte din acelasi segment de oamenei care isi modifica masinile...
|
de acord, multi baga bani in vopsea si bodykit si o fac sa arate de parca acuma au scos-o dintr-un film din seria The Fast And Furious si cand o asculti mai atent iti dai seama ca ii un diesel de 1.7DTi (Astra)
|
mihaitzaa....e a ta Calibra aia din poza??
|
Da cred ca merita, dar daca nu ai motor care sa te tina adica minim 2000 cc nu prea are sens!
|
merita investit dar ai dat multi bani pe niste chestii care nu erau asa de urgente.Trbuia sa-ti faci si tu tinichigeria motoru si dupa aia bagai bani in chestii mai putin utile cum ar fii muzica de 600euro sau interiorul.Oricum mult succes si sper sa o aduci la niste standarde mari bafta.
|
Merita investit intr-un Urs?
Depinde cat de mult iti place ursuletu'............ . |
Quote:
motor 1800E? in banii astia iti dadeam un S38 nu M50 (compara 340cp vs 192...) parerea mea ca nu ai gandit suficient combinatia asta. LOL! acum vad ca si "rotulele" (!?!!) si restul articulatiilor sunt duse. deci cum am zis: o caroserie ruginita = 3000E. buna treaba! |
Quote:
|
@bavareze,
Vorbesti prostii.... compari 2 modele de bmw total diferite... e30-ul a facut istorie pe cand e36-le nu s-a ridicat dupa parerea mea nici la jumatate... uite-te si tu doar prin tzara pe la noi ce e30-uri tari sunt. Nu le fac reclama...n-am de ce... doar vreau sa-ti amintesc... aro, wrc, hai(actual laf), dgh, aox, txa(si lista ar putea continua...).. Frate... Daca ursu` nu ar fi fost, atunci cineva ar fi trebuit sa-l inventeze.... |
ai uitat de nfs :))))
|
Quote:
iar faza ca cu bani astia imi aduc masina.... da iti aduci masina dar nu tunata...;) acum depinde pentru ce vrei masina |
inceark sa ii tunezi motoru la maxim shi ai sa vezi k o sa ai ceva rezultate cu el
|
Hai ma ce draq... e clar ca merita... daca esti baiat destept si te pricepi unpic, investesti in ce merita ajungi cu costurile sub pretul unui logan chel... reamintesc ca e30-ul inca din 83 are geamuri electrice, oglinzi electrice, trapa electrica,(la dacia nici macar manuala nu e) servo directie, mai tarziu au pus si abs, pilot automat, aer conditionat... si mult altele...(dar fara airbag....) dati-va seama cati ani ne vor lua sa ii ajungem... cand toata lumea scoate motoare cat mai mari... ai nostrii s-au oprit la 1.6 mpi... un rahat de motor... iar dieselu... la cat e masina aia de mare doar 1.5 dci...nemai vorbind de design... cred ca asta spune totul despre ce merita si ce nu... sper ca nu i-am deranjat pe loganisti...
|
Frate ne vorbesti asa de bine de ursul tu dar pozele ce fac :D hai cu poze frate sa vedem si noi bijuteria :D si eu zic ca merita sa ivestesti daca te tzine buzunarul ca ai masina ta personalizata ca in melodia celor de la bug mafia 40 la ora aia ar trebui sa fie imnul celor de pe 4 tuning :D
|
Chiar imi place cand mai vad cate un "nebun", "tampit" si "idiot" care in loc sa-si ia un Logan nou-noutz cu care nu ar avea probleme isi ia o vechitura nenorocita care defapt are cam cea mai buna platforma pe care BMW a facut-o vreodata. E30-ul poate face minuni in maini bune, iar asta cu bani MULT mai putini decat ar lua un E34/E32/E36 etc. Sincer iti spun ca la banii pe care i-ai bagat in ea, puteai de multa vreme sa ai un bolid care ar fi in teritoriul a 6.x 0-100, poate chiar mai putin. Daca ai fi de acord sa scapi de muzica (naiba, amplifurile & boxele alea de 600E incetinesc masina de numa :P) ai putea, in termeni realisti, sa scoti 4.7-5.3s cu 2000E, chiar mai putin daca stii sa lucrezi si tu la partea mecanica. Beep me if interested. Numai bine!
|
Quote:
eu spun ca se merita sa investesti pentru ca masina pe langa perfomante este calitate germana si asta cam spune tot...desi are 20 de ani este o masina care pe mine la banii pe i-am bagat in ea ma multumeste....fiecare vrea mai mult dar trebuie sa te limitezi la ceea ce poti...iar eu un urs imi permit sa intretin acum....asta e si unul din motivele pentru care am ales acesta masina...multi sar coarda cu 2-3 niveuri peste puterea lor financiara si in momentul care se stica ceva la ea....stau si se uita la ea 2-3 luni.... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
frumos ... (tokyo drift) daca inte;legi ce vreau sa spun ... e marfa BMW`ul ... dar tractiunea pe spate ... nu`mi place ... that`s it!!! ... that`s why i`ve got mk2 :D RESPECT PT URSIi (dai sa sune) |
DA
merita investit intr-un urs, ca in orice masina care iti face tie placere sa o conduci |
Intrebarea era dresata proprietarului Topickului dar este foarte bine ca ni lai aratat si tu peal tau sa vedem si noi ce mai este frumos in materie de ursi si tzinetzio tot asa:!::!:
|
100% ca merita.Dar incepe cu motorul, nu ca ar fi el prea slab dar ce inseamna tuning?????
|
1 Attachment(s)
Apropo de 40 la ora .. nu m`am putut abtsine. Arunc si eu o poza cu al`meu si zic ca merita sa investesi in ursi :)
|
Foarte dragutz si al tau il stiu din poze ca era o data de vanzare pe 4 tunning si stiu pozele
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning