![]() |
harta prisma 2
https://forum.4tuning.ro/hartaprisma.jpg eu vin dispre urziceni. am vazut ca bucurestiul e inconjurat de centuri. |
pai e bine..din cate stiu eu dupa urziceni urziceni treci prin(pe langa_ ploiesti si intri pe dn1....iar apoi pe dreapta dupa vr-eo 40-50 de km??? ma rog..aproape de bucuresti vezi pe dreapta amre prisma 2....e un mcdonalds acolo si un lukoil
|
1 Attachment(s)
exprima-te pe poza asta.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
shit..nu merge sa sterg postul si nici edit..si am uitat sa pun poza :evil:
|
va trebui neparat sa intru in orash ca trebuie sa plecam in ceata de acolo.
|
Re:
Quote:
mergi odata cu mine si te duc eu. am scris pe sectiune pe bacau asta. n-ai grija, nu ramai prin colentina( ca pe partea aia intram noi), ratacind prin jungla :lol: |
cel mai bine vb cu cineva de aici de peforumd e la bucureshti .. sivine si va ia de la ieshire .. noi asa am vb de fiecare data .. ba cu gratzian ba cu zoliat .. ba cu santos ..s i totul a fost OK ..
e o idee nuh ?!?!!? sau va costa mult telefoanele :p |
vom organiza puncte de intlnire si ghizi pentru toti care nu stiu sau vin din provincie
pe acest topic veti gasi toate informatiile lamuritoare |
nu recomandam nimanui din provincie sa ramana prin colentina :lol: :lol: :lol:
haideti mah k nu va lasam singuri...ajungeti la prisma :wink: |
Re:
Quote:
|
da..dar nu e obligatoriu sa intrati in oras..faceti mai mult.cel putin pt mertzan care vine dinspre urziceni,intra direct pe centura pana la pod la otopeni unde intra pe dn1 si gata..... :D
|
eu sunt in tecuci cam de miercuri. am acolo baietii mei cu care preparam usrii(ca la bavaria) si trebuie sa mio pregatesc un pic acolo. si nu mai vin in bacau. deci eu plec miercuri si din tecuci vin cu inca vreo cativa ursi dupa mine(unul dintre ei de 3.5) si trebuie sa intram in bucuresti pentru ca trebuie sa ne intalnim cu memebrii de pe bimmer.ro. mai aleks. tu vrei sa nu vad bucurestiul? lasa tata ca asta e visul meu. stii tu care. :shock:
|
astazi so dus zerofast sa se intereseze de tricou..... dar am si eu cateva intrebari. am vazut ca parcarea este mare. in acea parcare mare vor intra si masinile membrilor? adica se va intra cu masina. nu? se va mai plati si pt masini?
|
Nu se va plati, nici pt parcare, nici pt expunere masini
incercam sa reducem costurile voastre si sa le crestem pe ale noastre :wink: |
Re: Localizare eveniment
E super asa caci si asa de ex. pt. cei din ORADEA un eveniment ca acesta ne costa in jur de 6-7 milioane dar nu conteaza ca vorba aia " ce nu face omul pentru masina lui " asa ca vom fi cu siguranta cit mai multi la acest eveniment.
|
Si din cta se anunta destule masinii de vineri si de sambata!daca vreti eu vin vineri seara daca vreti si faceti o intalnire adhoc sunt prezent!respect si deabea astept sa intalnesc lumea noua de pe forum!numai bine!8)
|
Ce noroc pe voi ca sinteti asa aproape ...................;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Eu vin pe unde e sageata neagra pe hata .... |
1 Attachment(s)
|
Eu vin din Pitesti.E cumva mai scurt drumul spre Prisma daca o iau pe centura?
Sau daca vin pe la Casa Scanteii? |
Pe la Casa Scanteii (Bvd Iuliu Maniu, Cotroceni, Gara de Nord, Pta Victoriei, Arcul de Triumf, Romexpo, Baneasa, Otopeni, Prisma). Sau la Lujerului (Mall Militari) sa faci stanga, inspre Podul Grant (care te duce tot la gara, dar eviti zona Palatul Cotroceni). Cam asta e traseul pe care-l stiu eu. Daca stie cineva un traseu mai scurt, sa-l spuna.
|
Cu zona Lujerului este problematic, pentru ca o va inchide 'nea Adriean ca sa modernizeze strazile, asa ca cea mai buna solutie tot traseul initial ramane (cu trecere prin zona Cotroceni).
|
Pe la Podul Grand stiam si eu dar credeam ca e mai scurt pe centura
|
s-ar prea putea sa fie mai scurt pe centura .... nu prea e fun deloc ..
e .. boring, si mai e si plin de gropi .. ti-as recomanda orashul .. acum ... cum vrei tu.. |
Merci EvlSantos.Daca sunt gropi atunci o sa prefer orasul ca n-am chef sa-mi sparg barile.
|
Salut. Unde se tine evenimentu pana la urma ?
|
Quote:
Sau adunat ceva masini care pleaca sin cta? eu sunt nou pe site si nu prea le am cu tuning. Vreau sa vad ce as putea sa fac la un renault laguna II |
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare...eu vin cu trenul...din Galati.! Daca mi-ar putea spune cineva ce mijloc de transport este din Gara de Nord...pana la Prisma..in afara de taxi ?
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare...eu vin cu trenul...din Galati.! Daca mi-ar putea spune cineva ce mijloc de transport este din Gara de Nord...pana la Prisma..in afara de taxi ?
taxi! :)) si mai sunt niste autobuze de la Casa Presei spre Prisma si cred ca si ceva maxi taxi ...dar nu mai stiu 100%sincer cu un taxi e cel mai sigur ....dar sa iei de firma si cu ceasul pus ca te va taxa le greu .... |
Quote:
DECI .. singurul autobuz pe care il putetzi lua in directia Prisma II este 449 , din piata Presei Libere , acesta este traseul : Piata Presei Libere - Scoala Tamasi pe Bd.Marasti, Sos. Bucuresti-Ploiesti-DN 1 (Otopeni, Saftica), Dj 101 (Corbeanca), la intoarcere din Sos. Bucuresti-Ploiesti va functiona prin Sos. Kiseleff, Bd. Expozitiei, P-ta Presei Libere pt cei care vin de la gara de nord nu sunt sigur...dar banuiesc ca pot lua 133 pana in Piata Romana...de acolo 301 pana la Aeroportul Baneasa ..dupa care 449 care ii lasa chiar la Prisma II .. problema e ca nu stiu sigur daca 449 opreste la Aeroportul Baneasa... exista si autobuze care merg in comuna Snagov dar faza e ca nu oprest la Prisma II :( |
Cineva zicea ca nu mai e 449, dar exista un maxi-taxi care merge de la piata presei libere pana la prisma.
|
Quote:
|
Oricum, cert e ca daca ajungi la piata presei libere... trebuie sa existe ceva care sa mearga pana la prisma.
|
tata a spus ca stie unde este PRISMA in bucuresti. PRISMA = PRIMSA 2??
|
prisma=prisma 2 da
diferenta de 50 m intre ele |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning