![]() |
Ford FPV DRIF6 Concept (Australia)
2 Attachment(s)
Ford FPV DRIF6 Concept (Australia) - realizat de Ford Performance Vehicles si Prodrive si dedicat driftingului.
Dealii pe scurt: - 4.0-litri,DOHC, 6 cilindri in linie, turbo - putere: 380kW(510hp) - cuplu: 700Nm Fisa tehnica: Quote:
|
Re: Ford FPV DRIF6 Concept (Australia)
serrious shit..... :twisted:
|
no way man! out of control.restect Ford Performance Vehicles & Prodrive
|
WoW , de-a dreptul :shock:
|
superb !
|
n-as schimba nik la ea ! misto :)
|
marfa de nota 10 :wink:
|
bestiala ... ! :shock: :shock: :shock:
|
M-as deda la nishte drifturi sinucigashe cu frumusetzea asta....ahhhh...ce pot sa zic...Drift Dreams boyz!!!!
|
wow! senzatzionala ....super! e imbucurator ca au inceput sa faca mashini special pt drift! yo unu sunt inebunit de drifting! i love it !!!! :love:
|
....Drifting Dreams.....
|
I LOVE DRIFTING => I LOVE THIS CAR .. arata si bine .. are si performante ... sa vedem ce poate la drifituri
|
wlady tu n-ai facut in viatza ta un drift....si zici k \"iubeshti\" drifturile...ai idee cu ce se mananca?
|
sun ... tu ai facut ? acum pe bune .. eu am facut cu un logan .. insa nu pe drum public .. ca deh n-am carnet .. oricum am zis ca la 18 ani imi voi lua o silvia s15 .. cat o fi imi iau una
|
ca sa definim drifturile : derapaje controlate , si chiar am facut nu chiar asa de spectaculoase ca doar era o tractiune fata dar detul de distractive
|
oricum nu trebuie sa fii un drifter ca sa iubesti driftingul .. imi place si nu ma pot vindeca
|
cred ca este primul proiect de asemenea anverrgura facut de vreo marca de prestigiu...intradevar am vazut masini care participa la curse de drifting dar nici una nu iesea din fabrica asa...cei de la Ford s-au gandit ca ar fi frumos sa faca si ei asa ceva si intradevar este ceva frumos...motorul nu am nimic de reprosat, sunt suficienti cei 500 de cai putere... :wink:
|
asa`i.. bbine zici ca e primu` proiect! tare! (((\"ce ma mai distreaza pustii\")))
|
MA BUCUR SA VAD DIN CE IN CE MAI MULT INTERES PT DRIFTING!
E DISTRACTIV DAR E F GREU SA O FACI LA NIVEL INALT! SI EU AM FACUT,DAR NU CINESTIE CE...PT CA AM TRACTIUNE FATA...IAR CAND DAI NUMAI PE CAUCIUGE 20 MIL+ALTE CHESTII NU PREA ITI MAI VINE SA-TI ALERGI MASINA TOT TIMPUL...! ARATA F BINE SI DIN CE DATE TEHNICE ARE TRE SA RUPA CAUCIUCUL,SA-L TOPEASCA...! ORICUM CEA MAI TARE MASINA DE DRIFT(a aratat-o si la discovery)E SKYLINE E IMPARATU' MANCATI'AS!ERA PE LOCUL 9 LA CELE MAI RAPIDE MASINI,BINE UN CLASAMENT...DISCUTABIL... DAR E BINE SA APARA CONCURENTZA DIN TOATE PARTZILE,DOAR ASA...SE RIDICA COTA! ... |
MA BUCUR SA VAD DIN CE IN CE MAI MULT INTERES PT DRIFTING!
E DISTRACTIV DAR E F GREU SA O FACI LA NIVEL INALT! SI EU AM FACUT,DAR NU CINESTIE CE...PT CA AM TRACTIUNE FATA...IAR CAND DAI NUMAI PE CAUCIUGE 20 MIL+ALTE CHESTII NU PREA ITI MAI VINE SA-TI ALERGI MASINA TOT TIMPUL...! ARATA F BINE SI DIN CE DATE TEHNICE ARE TRE SA RUPA CAUCIUCUL,SA-L TOPEASCA...! ORICUM CEA MAI TARE MASINA DE DRIFT(a aratat-o si la discovery)E SKYLINE E IMPARATU' MANCATI'AS!ERA PE LOCUL 9 LA CELE MAI RAPIDE MASINI,BINE UN CLASAMENT...DISCUTABIL... DAR E BINE SA APARA CONCURENTZA DIN TOATE PARTZILE,DOAR ASA...SE RIDICA COTA! ... |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nota 11 |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nota 11 |
fara numar fara numar.... :lol:
|
Ce cauta ma frate skyline la masini de drifting? La drifturi participa masini cu caroserie monococa si tractiune spate, nu integrale.
Masina cam seamna cu una de nascar (o fi misto sa faci drifturi cu 740 de CP?). |
Re: Ford FPV DRIF6 Concept (Australia)
masina asta ii tare de tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning