Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/137323-indemanare-12-septembrie-mak-motorsport-braila.html)

CRC'ul 07-08-09 21:48

Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA

11 Attachment(s)
Sambata, 12 Septembrie, Braila, parcarea Promenada MALL:

CUPA MAK

by MAK MOTORSPORT

Detalii:
- Evenimentul consta in 3 probe de indemanare pe circuit inchis
- Club organizator: MAK MOTORSPORT BRAILA, CIF: 24770910 CIS: BR/A2/00052/2009
- Data: Sambata 12 septembrie 2009
- Locatia: Braila, DN21(Cal. Calarasilor), intrarea in Braila dinspre Slobozia, Parcarea Promenada MALL
- Ora: 09:00 (ultima inscriere)
- Inscriere cu o seara inainte la sediul clubului, sau la fata locului
- Acte necesare la insciere:
----SOFER: BI/CI
----AUTO: certificat inregistrare(talon) sau echivalent cu ITP valabil, RCA valabil, in cazul in care soferul nu este si proprietarul auto inscris in concurs se da o declaratie pe propria raspundere ca are acceptul proprietarului autoturismului
- Taxa insciere: 30 RON, platibila la predarea cererii de inscriere( model atasat)
- filme evenimentul MAK din iulie aceeasi locatie: https://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f

In continuare vom posta 10 variante de "trasee" din care vom alege cele mai votate 3 sa fie probele pentru 12 septembrie.

Fiecare va putea vota traseul favorit.

CELE MAI VOTATE 3 TRASEE VOR FI TRASEELE DE LA COCURSUL DE PE 12 SEPTEMBRIE
..asa ca spor la vot.

Pentru mai multe detalii asteptam intrebari.

Pe cat posibil si in timp cat mai scurt rog reprezentantii cluburilor care deja au primit invitatii sa confirme prezenta, preferabil cu numarul de masini prezente la start. Acest lucru ne-ar ajuta imens in planificarea evenimentului, multumim anticipat.

euromarket 08-08-09 12:05

Re: Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA

Furios Racing Team isi propune participarea la acest eveniment cu cel putin 2 masini. LNC & MKO

el nino 08-08-09 23:20

Speram ca, de data aceasta, daca cineva va mai copia PS-urile ( din comoditate de a crea sau din nepricepere ), sa ne ceara macar voie ...

ZerO_CooL 09-08-09 10:32

Pana e gata poll-ul... 2, 4 si 10 mi se par cele mai interesante si cred ca se poate face foarte repede trecerea de la una la alta.

3Xtreme 09-08-09 14:54

Parerea mea e ca varianta 4 merita, pt ca pare sa anunte ceva spectacol pt masinile cu tractiune spate;)

cassadao 09-08-09 22:21

eu personal am sa vin m am distrat de minune randul trecut ,sa vad cati am sa pot convinge sa vina si de la noi

vGaBy 10-08-09 01:55

Nu merge votat decat un traseu.
Eu votez cu 1,5,7.

Red Celica 10-08-09 08:27

incerc sa ajung cu E36 328i-ul meu atat pentru PS-uri, cat si pentru cateva demonstrative spectaculoase:

https://www.youtube.com/watch?v=0D0HO2ftvP8

:lol:

iMAGiNE 10-08-09 11:43

4,7,10 cred eu.
;) Vezi ca nu e poll de care trebuie :(

CRC'ul 10-08-09 12:58

din pacate nu am facut eu poll-ul de la inceput am rugat un moderator sa il faca ..asta este ..voteaza fiecare cate 1 traseu si cele mai votate 3 ies castigatoare. Normal eu am cerut sa se poata vota 3 variante....

CRC'ul 10-08-09 13:05

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2546785)
incerc sa ajung cu E36 328i-ul meu atat pentru PS-uri, cat si pentru cateva demonstrative spectaculoase:

https://www.youtube.com/watch?v=0D0HO2ftvP8

:lol:

am vazut filmul demult ;)..bine lucrat :)

aleks 10-08-09 13:08

Eu am făcut poll-ul,nu se pot vota un număr fix, dacă vreţi eu pot da drumul opţiunii de vot multiplu, dar nu aveţi controlul că se vor vota doar 3, unii pot vota şi 5,7 sau 10.
Voi decideţi cum îl vreţi, eu îl pot modifica.

ZerO_CooL 10-08-09 13:33

Eu propun sa fie vot multiplu. Cred ca cei care voteaza inteleg sa voteze maxim trei variante.

el nino 10-08-09 15:03

Va e frica de varianta 10, asa ? Derbedei mici si nepriceputi ce sunteti .... :)

el nino 10-08-09 15:05

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2547512)
Eu am făcut poll-ul,nu se pot vota un număr fix, dacă vreţi eu pot da drumul opţiunii de vot multiplu, dar nu aveţi controlul că se vor vota doar 3, unii pot vota şi 5,7 sau 10.
Voi decideţi cum îl vreţi, eu îl pot modifica.

Multumim pentru ajutor !!!!!

3Xtreme 10-08-09 15:59

Deci cum am spus mai sus, varianta 4. Acolo se vede care e sofer adevarat si stie foarte bine schimbul de mase. Ca sa fie 3 variante, mai adaug 3 si 10.

CRC'ul 10-08-09 22:25

ceea ce e foarte curios ..e ca pe rezultatele POLL-ului se vad votanti care nu si-au aratat interesul de a veni la cursa( nu au scris nimik pe forum) ..dar au votat proba favorita ...;) ..interesant daca intelegeti...;)

PS. din motive de "asa s-a hotarat" poll-ul e doar cu un vot pe user...variante erau :1 vot pe user / oricate voturi pe user..am ales pt moment 1 vot pe user.

cassadao 11-08-09 00:55

7 8 10 sau mai dificile sa fie spectacol

florin_ 11-08-09 08:50

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2548810)
ceea ce e foarte curios ..e ca pe rezultatele POLL-ului se vad votanti care nu si-au aratat interesul de a veni la cursa( nu au scris nimik pe forum) ..dar au votat proba favorita ...;) ..interesant daca intelegeti...;)

PS. din motive de "asa s-a hotarat" poll-ul e doar cu un vot pe user...variante erau :1 vot pe user / oricate voturi pe user..am ales pt moment 1 vot pe user.

interesanta ideea cu votul pr forum ,chiar pionerat ,dar trebuie sa ai de aface cu persoane serioase care sa si participe in final .
fiind un raliu de indemanare eu cred ca probele 3-4-8 sunt cele mai potrivite ,unde se poate distra toata lumea.

euromarket 11-08-09 10:14

eu timid ma anunt cu 2 :) pentru cei ce ma stiu... am reusit sa imi fac frana de mana dar sunt la inceput si ma arunc la ceva mai easy :p

euromarket 11-08-09 20:09

pana la urma votam un singur traseu sau mai multe ?

daca am votat odata mai pot acum sa completez ?

CRC'ul 11-08-09 20:45

sorry la acest moment se voteaza: 1 vot / user

el nino 11-08-09 21:05

Ce frica va mai e de varianta aia ... 10. Mai bine faceam liniute .... :lol:

ZerO_CooL 11-08-09 21:06

Spre exemplu eu am votat 2,4 si 10, doar ca a trebuit sa-mi aleg o singura varianta pentru poll, si am ales-o pe 4. Mai sunt si altii care ar fi votat si 10-le, dar au votat alta din cele trei alese de ei.

el nino 11-08-09 21:07

Ma gandeam ca nu o sa va mai fie frica ..... derbedeilor mici ce sunteti ....

vGaBy 12-08-09 02:03

1 Attachment(s)
:arrow:

euromarket 12-08-09 02:33

interesant dar cred ca se mai poate lucra la afis.... defect profesional

vGaBy 12-08-09 03:01

Quote:

Originally Posted by euromarket (Post 2551898)
interesant dar cred ca se mai poate lucra la afis.... defect profesional

Sunt la inceput si mai am multe de invatat dar nu am de la cine :-) .

CRC'ul 12-08-09 17:46

afisul e superb si spune tot .. merci vgaby ... pe baricade ca de obicei ... ;)

iMAGiNE 13-08-09 00:21

Hai sa ne mobilizam, baieti!
Sa afle mai multa lume de probele de indemanare, sa fie show!

turbojack 13-08-09 20:06

Varianta 4 presupunea cea mai multa indemanare,unde masinile puternice nu sunt tocmai relevante.
Varianta 5 merge bine pentru show cu drifturi.

cicisxn 14-08-09 01:38

Am votat si eu si pt ca se bate moneda pe faptul ca nu toti care voteaza vor sa participe am sa ma explic: am votat ce vreau sa vad,din cate am vazut nu s-a impus nici o regula de genul "sa voteze doar cei ce vor sa participe". Am asistat la toate evenimentele din Braila din postura de spectator din ultimele cateva luni bune,si la fel va ramane si pe viitor. Mentionati si voi pe viitor daca vreti sa voteze doar cei ce doresc sa isi arate maiestria si indemanarea

Snapy_xxl 14-08-09 15:43

Topic sticky!

CRC'ul 14-08-09 17:17

Quote:

Originally Posted by cicisxn (Post 2556963)
Am votat si eu si pt ca se bate moneda pe faptul ca nu toti care voteaza vor sa participe am sa ma explic: am votat ce vreau sa vad,din cate am vazut nu s-a impus nici o regula de genul "sa voteze doar cei ce vor sa participe". Am asistat la toate evenimentele din Braila din postura de spectator din ultimele cateva luni bune,si la fel va ramane si pe viitor. Mentionati si voi pe viitor daca vreti sa voteze doar cei ce doresc sa isi arate maiestria si indemanarea

desi asta a fost intentia..am lasat asa ...fara sa comentam ...nu e prob daca voteaza si altcineva ..doar ca mi se pare mai normal sa voteze cine se si da ..ca ideea e sa aleaga pe ce vrea sa se dea ..in scopul ca va iesi si se va da...

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2558014)
Topic sticky!

multumesc ;)

Dan TBCuuu 15-08-09 12:52

da freestyle, drift vom avea???
scuze de intrebare da n-am putut ajunge pe la ultimile sedinde....offf munca asta

CRC'ul 16-08-09 00:23

noi ne dorim sa da...depinde acum de "timpul jandarmilor"...vom sti din timp...

el nino 19-08-09 19:08

In aceasta seara, incepand cu ora 00:00, va incepe partea a doua a concursului organizat de BRD, care sustine financiar, visul unui om. Povestea lui Roberto, este prezenta in continuare in acest concurs. Sa incercam impreuna, sa castigam de aceasta data, concursul. Va multumuesc tuturor celor care veti vota povestea lui Roberto, in fiecare zi, la adresa http://cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=16

ianyST 22-08-09 11:16

exista vreo incadrare pe grupe?

sper sa imi termin si eu masina sa ajung pentru prima oara la indemanre!
bravo baieti!

CRC'ul 22-08-09 13:55

nu exista incadrare pe grupe..toate probele sunt facute in asa fel incat sa nu favorizeze nici tractiune nici propusie sau 4x4 nici masini puternice vs cele mai putin puternice...singuri favorizati sunt cei ce stiu sa-si conduca masina..:)

sper sa o termini si sa vii ..poate veniti mai multi de la TL ..noi am fost la voi pe aeroport..:)

Vialy 23-08-09 12:41

Imi pare rau ca snt asa departe ... dar mi-as fi dorit mult sa castig o cupa !

Bafta multa !

All times are GMT +2. The time now is 10:01.

- Copyright 2026 4Tuning