![]() |
Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit-o si cu care tocmai v-atzi despartit dupa o relatie?
eu de exemplu, dupa ce orice faceam, faceam cu ea. pot sa spun multe dar cred ca majoritatea stitzi ce inseamna sa iubesti.. si acum mi`e greu sa trec peste, pentru ca este cea mai lunga relatie a mea si am tzinut cel mai mult la asta. merci |
Re: cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit`o
timpul le rezolva pe toate :wink: dc ai iubit-o cu adevart atunci o sa tina ceva dorul pt ea...
si nu potzi sa faci nik ca sa o scoti din mintea ta......................................asta este ...it's a fucked up world... |
e o vorba mare\" o iubire se uita prin alta\" poate ai noroc la mine nu functioneaza asta ! eu incerc sa fiu indiferent cu toate ca e greu tare ..incerc sa n-am nici un fel de contact cu ea,nici la tel nici pe net nici pe strada pt o vreme! cand imi trece poate o sa vorbim! acum fiecare cu felul lui de a fi
|
nu am fost inca in situatzia ta dar .. e greu sa uitzi in fine cred k cel mai bun lucru ar fii sa iti gaseshti pe altcineva .... mai bun decat persoana pe care ai parasit`o sau chiar daca tu gaseshti una mai \" nashpa \" ca ea ... incearca in mintea ta sa iti inchipui k e de 1- ori ami buna k ea :)
|
asta incerc si eu sa fac.. sa ignor tot... am scapat cam de tot ce imi aminteste de ea.. dar mi`e dor... si mi`e dor tare.. cum sa fac sa treaca timpu mai repede... abia astept sa`mi revin si sa o iau de la capat
|
stai calm .. k trece ... incearca sa faci ce am zis eu .. nu incerca sa o uitzi k nu o sa potzi :P .. incearca sa gaseshti p alta sa fie de n ori mai buna .. sa iti placa mult mai mult decat ultima ... si incearca sa iubeshti si tuh cu \" ala mic \" nu cu inima
|
stai sa vezi ca atunci cand iti vei reveni cum spui tu si o sa fie totul ok... parca te duce gandul sa mai incerci o data ca poate osa fie ok ... ! euy vb din propria experienta! :) eu m-am certat de 2 ori serios ( 3 luni despartiti) si ne-am impacat! acum e a3a cearta si nu stim ce vrem niciunul :D dar cum spune o vorba mare\" noi sa fim sanatosi\" / recunosc ca ma simt naspa si sufar dar am zile cand nici nu ma intereseaza si de lasat n=o pot lasa ca eu la mintea mea de 17 ani spun ca e cea mai buna pt mine si ea zice la fel ... ne intelegem super si ne potrivim de minune si ne cunoastem f f f bine ! dar ce o fi o fi acum :(
|
si noi am mai fost despartzitzi o data dar mai putin o saptamana... acuma insa e diferit. ash vrea sa ma impac cu ea dar acuma nu! poate peste vreo 5 luni... si faza cu iubitu cu ala mic :)) asta o fac cu fetele care numai asta merita.. da aici nu a fost niciodata vorba de asta..
|
Re:
Quote:
mama da egoist mai esti ...macar ramai doar tu nu invata si pe altii sa faca ca tine ca nu-i frumos |
..........eu zik sa pastrezi amintirile bune da sa nu traiesti in ele........orikum solutie nu este tre sa reusesti sa estompezi iubirea si asta poate cu timpu se va rezolva in rest nu kred....a si sa nu le compari pe restul fetelor cu ea k niciodata nu va fi bine 4 u..... :roll: dak mai imi trece ceva prin kap iti zik
|
Re:
Quote:
|
spor la treaba bre...... nu ai cum sa o uiti daca o iubesti.......si eu incer sa o uit pe fosta mea da nu merge... am vorbit cu ea 5 ani si nu mai suntem de vreo 6 luni da inca nu am uitat o si nici nu cred ca o uit
bafta 8) |
Re: cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit`o
Quote:
deci , ai 2 variante, ori astepti , si timpu` le rezolva .. greu .. da sigur :) ori cauti una .. care sa tzina la tine si etc, tu clar n`o sa mai poti sa o iubesti pe asta (aia de te salveaza :) ) ca .. pur si simplu nu poti , asta la inceput , dar cu timpu` o uiti de tot p`aia , iti dai seama ca .. n-a meritat stresul , si hop .. incepi sa iubesti din nou , asta desigur pana cand se intampla poc`u din nou , si iar cazi , si iar te salveaza una :) si tot asa :) momentan astept sa faca poc relatia de acum :) la capitolul asta am ajuns, desigur, nu-mi doresc .. dar.. e inevitabil , odata si odata tot se intampla .. te-a ajutat vreun pic postu asta sau am scris degeaba ? :P |
m`a ajutat:) chiar nu ma asteptam la un ditamai raspunsu.. :) nu avem chiar aceleasi cercuri de prieteni.. cei pe care ii aveam in comun am rupt eu legatura cu ei.. cum ai spus si tu vreau sa grabesc procesu asta de trecut peste asta.. eu m`am gandit ca o luna sa revin la viata mea dinainte de golan :) sa frek tot ce prind sa umblu cu baietzii dinainte.. si ce mai e de facut cand esti burlac stitzi voi :P dar vreau ca dupa aia sa gasesc o fata serioasa si cuminte :) pt ca simt nevoie sa am pe cineva cu care sa vorbesc orice si in care sa am incredere deplina.. sa pot spune orice fara nici o teama.....
|
Re:
Quote:
si cealalta parteeeeeeeee :D Quote:
bine acum depinde de la pers. la pers. la mine a fost mai greu :) da a trecut :) |
hai ma :) ma incurajezi sau ce draq? o luna doar n`am stat un an cu ea si mai stau un an de acu sa trec peste.. da`o incolo de treaba ca pana la urma asta este frate viata merge inainte doar n`am sa ma apuc de baut si sa ma gandesc la sinucideri :) chiar m`ai enervat si deja incep sa trec peste : :lol: :lol: :lol: mersy :P
|
haha ,stiam c`o sa mearga :D \"hadi ma ca potzi \" esti bajat mare, smecher , masini , alea alea, imediat gasesti o \"purisanca\" sa-si rupa ... in tine :D
ce naiba , nu stai tu intr-o fata :) hahaha cati mi-au zis si mie asta :) :lol: p.s: fii mai atent la sfaturile amicilor , gandeste-le bine , unii iti vor raul , altii BINELE !!!!!! mie multi mi-au vrut binele , dar eu ... mai cu motz ... :) mi-am luat tzeapaaa :D anyway , acu-s pe drumul cel bun , iti doresc din tot sufletul sa ... faci la fel :D daca nu .... iti dau SHARE la a mea :) |
esti de belea :lol: :lol: da tu nu simtzi niciodata nevoia de o relatzia asa mai serioasa? :)
|
Re:
Quote:
si nu o data.... de 2 ori :) si deci , gata, s-a umplut paharu , ideea e sa ai o relatie .. .serioasa .. si totusi sa .. nu fii dependent , ma .. e greu de explicat in cuvinte, sunt chestii care le simti , odata ce te intzepi intr-nu cui pe o strada, a doua oara cand treci pe acolo ,crede-ma ca te feresti ,si deci , cu relatiile , clar nu mai faci greseliile care le-ai facut prima oara , si deci clar nu mai pui la fel de mult suflet in relatie , asta doar ca sa te asiguri ca n`o sa suferi la fel de mult , si totusi benefieciezi de placerile sufletesti oferite de pers. de sex feminin cu care esti ... combinat , si nu numai sufletesti :) e foarte tare, sa poti sa \"beneficiezi\" de toate placerile astea, pe toate planurile posibile , si totusi ,daca relatia se rupe , sa nu fii .. terminat 4 luni de atunci incolo s-o dai in texte la modul ca , nu mai pun suflet de acum intr-o relatie si etc, trebuie gasita varianta de mijloc, nici prea mult , nici deloc ,si tot asa, si .. ziceai tu .. ca vrei o pers. cu care sa vb deschis despre orice si etc, stii cat de minunat e ca .. aceea persoana sa fie langa tine ,sa te asculte, sa te sustina , sa te fta ... sa te ce vrei tu , si totusi daca ... se sparge relatia sa nu plangi ca prostu` ? e minunat ! mentine o oarecare distanta si totul va fi parfum ... cand te vad .. dai o cola , imi pica ochii-n gura si totusi stau sa-ti scriu ,da-mi place :) help a brother out :D ------ later edit : dureros e faptul ca .. prima oara cand iubesti , eh ... aia e iubire pura , fara pic de rationament ,faci strict ce-ti zice inimioara , si .. in cele mai multe cazuri , respectivul/respectiva si-o iau grav :) , eh ... a doua oara cand iubesti , e altfel , e .. iubire .. cu rationament .. gandesti fiecare miscare , etc, esti mult mai ... atent , parca joci sah , stai ca calculezi fiecare miscare cat sa-ti fie tie bine in viitor , sa nu ti-o iei din nou , nu mai e IUBIRE PURA , e o corcitura care .. . . cat de cat ofera satisfactii .... dar nicidecum ca prima oara .. :? sad but true, dar .... in viata nu poti sa le ai pe toate si deci trebuie sa te multumesti cu ce ai , si .. deci ma multumesc cu iubire+rationament , mai putine satisfactii decat prima oara insa .. castigi pe alte planuri :D anyway , te-am plictisit destul ? ------------ even later edit : :D :D back :P , de uitat n`o uiti , ai tu senzatia c`o uiti , o ascunzi undeva bine ....... acolo ... si la timpul potrivit, iti aduci aminte , si aici ai 2 variante , ori faci chestia asta cu zambetul pe buze ( iti aduci aminte ) / ori o iei la injuraturi ( asta fiind a doua varianta si poate cea mai probabila ) :o |
:) sa dai la facultatea de filozofie santos.. o sa ai clinetzi gramada si ai sa te imbogatesti.. numai sa nu mai ceri doar o cola :) ca meritzi mai mult da daca atata ai zis ca vrei hai ca itzi dau 2 :) in cazu asta astept sa iubesc a 2 oara sa vad daca e asa cum zici .. pt ca acuma e prima oara cand am iubit cu adevarat. stii mi`ar fi placut sa fiu sio din buc voi suntetzi mai apropiati acolo si va ajutatzi mai mult.. daca totzi seamana cu tine :) oricum mersy
|
nu aia cu injuraturile nu.. nu sunt genu asta de om.. care sa pun ura sau cu razbunari dusmanie sau mai stiu eu ce.. ramanem prieteni si gata
|
asculta
puddle of mudd-she fucking hates me |
Re:
Quote:
si .. chestia cu .. ramanem prieteni ... it ain`t gonna happen.... parerea mea .. nu se poate , ori tu , ori ea , unul dintre voi va vrea.. o altfel de relatie , nu doar de amicitie si etc, iar se complca treburile |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
la asta chiar nu ai ce face... timpul le rezolva pe toate... eu unu' incercam sa uit...imi umpleam timpul liber cu diferite tampenii doar sa am mintea focalizata pe orice altceva in afara de ea ... \"chinul\" la mine a durat aprox ... 3 luni ... am gasit alta gagica (bine, eu nu prea ma mai implic SERIOS intr-o relatie)...a trecut... @espinoza...vb lui santos ... ur still in love @santos...tu ai fi bun de consilier familial @needbrain...melodia e mai mult decat perfecta... @needbrain (again)...asta e omul care te poate scoate din orice stare de depresie...e un baiat de nota 11+ :D |
.....sti mai e o problema nu incerca sa te feresti de ea k SIGUR vei da de ea oriunde si nu te ruga sa o vezi singura ptr k la fel de SIGUR va fi cu altu`...dak ai neste banutzi pusi de`o parte ia prima tipa care iti iese in kale si ai ce diskuta cu ea ( k sa nu te pliktisesti-->citeste mai inkolo) si ia`o cu u undeva vreo 2 zile si iti zik nu o sa`ti treka da o sa vezi viata altfel......si dak nu agreezi varianta asta tai`o singur pe undeva da unde sa vezi fete nu boccii d`alea de pe la cuciata din deal......u will feel better :wink:
|
@mustang.....merci dude
@espinoza.....io te-sa intreba asa.ai semne din urma relatiei?la propriu deci....semne.....pe fatza,pe mana,etc uite io am unul pe fatza.......asta-i cel mai de cacao lucru posibil.....sa te trezesti zilnic si sa vezi semnul,defapt numa gandul ca e acolo..... |
Re:
Quote:
asculta fata k shtie din propria experientza :) |
Re:
Quote:
......pfffffff :evil: :evil: :evil: o doamne esti kulmea .....e din experienta altora si sfaturi gratuite da nu sunt experiente personale asat k sa stie everyone.....ok aku psycho??? :? |
frate stai calm nu te agita degeaba si eu am trecut prin aceleasi momente acum un an de zile dupa o relatie de 4 ani jumatate si eram \"distrus\" ca tine am incercat sa o uit prin diferite metode gen iesiri cu prieteni alte mefei dar nu prea au dat randamanet asa ca mi-am vazut de viata si azi sa itzi spun sincer sunt vindecat dar toata treabai este sa lasi timpul sa te vindece si sa izti vezi de viatza. Pe mine m-au ajutat prietenii de care sunt foarte mandru si m-au facut sa uit de asta deci cat mai multe baute si noptzi cu tovarasi!!!!!
|
merge si cu prietenii .. dar shtii cand toti se retrag sa se duca acasa cu pretena ramai cam aiurea .. e bine sai ai preteni bagabontzi :P
|
Re:
Quote:
|
sincer nu mai am asa mare treaba deja am inceput cu golania... imi aduc aminte de ea numai inainte sa adorm si cand ma trezesc nu stiu de ce prima data la ea ma gandesc. in rest numai am asa mare treaba bine si azi am primit un mesaj cu la multzi ani de la ea.
|
yaykz ....
nasol .. si ? ce-ai facut ? i-ai raspuns ? ai ignorat-o ? cine a gresit in relatie ? \"HADI\" MA povesteste-ne .. . ne .. dai decat asa ... bucatzele ... zi-ne toata povestea ..... |
Eu dupa 3 ani m-am despartit de fata pe care o iubeam...chiar in saptamana care faceam 3 ani...ce mai zici de asta? inca mai tin la ea..ne-am iubit mult,dar am avut si certuri..pana s-a dus cu altul...nu inteleg un lucru...cand te desparti dupa atata timp de cineva...pe tine te doare enorm...k v-ati iubit mult...dar pe partener?
|
poi depinde.. daca s`a dus cu altcineva nu cred ca o durea.. e posibil sa nu te mai fi iubit de mai mult timp doar ca nu a spus. ....
santos i`am trimis inapoi un mesaj cu la multzi ani si atat cu gresitu... am gresit amandoi :) pur si simplu numai mergea numai stiam daca ne iubim sau stam doar asa sa avem o relatie normal asta ar fi o pauza.. dar sigur nu o sa ne impacam nu vreau |
Re:
Quote:
aaaaaaa how sweeeeeeeeeettt NOT .. ce plm eshti femeie :)) |
Re:
Quote:
recunosti sau nu ,asa e , anyway ,zicea cineva mai sus ... Quote:
DUPA ce termina cu ala .. si-si da seama ca e O ... fraiera .. ca sa fiu scump , depinde ,sunt multe variante .. poate sa reactioneze in mai multe feluri .. |
poate sa iti faca si rau .. daca vrea si daca intentioneaza ieshind cu unul din prietenii tai ... sau shtiind ce locuri frecventezi sa te trezeshti cu ea si noua ei achizitie acolo k sa t faca sa suferi .. depinde de fata .. zic eu
|
oricu...o bagi in origine si treci peste...
ie greu...da' poti face asta :P |
shtii stau si ma uit la shtiri si ii vad p aia care se sinucid .. nu e i idee sa shtii ... nu e acceptabila ... mah .. da`le`. mortzii lor de femei k sunt mai multe k noi pe planeta .. asa e ... nu toate sunt la fel dar daca te`a parasit sa shtii k nu e un capat de lume ... orice sut in fund e un pas inainte .. asa k nu`ti bate capu` .. pune`ti capu la contributie si fa bani ... si odata cu successu` vor venii si femeile ... mai pe interes mai pe alte treburi .. asa k nu`ti mai bate capu .. daac ea nu vrea nu vrea ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning