![]() |
Mk1(?JANTE?)
Salut baieti,pentru un golf 1, 2/3 usi vreau un set de jante,m-am gandit la ATS Cup,ATS Classic si BCW Steffan,dar nu sunt sigur,vreau sa aud si parerile voastre!Multumesc anticipat!
|
Re: Mk1(?JANTE?)
ATS Classic 13''-7j(8 ) 14''-7j(8 ) chiar si mai late
|
ce culoare masina si c motor ?
|
Masina va fi albastru "red bull" si ma gandeam la un auriu pe jante,combinatia Subaru,motoru o sa il schimb dupa ce termin cu RAR si toate actele.
|
1 Attachment(s)
stai asha....nu spun nimik...doar pun o poza :D
|
cati bani vrei sa bagi in jante, sau mai bine cati poti sa bagi?
|
Sharky:foarte frumoasa masina ta si stiu ca ai muncit mult la ea,am in calculator cateva poze dsin stadiul constructiei si mi-a placut de la inceput,da foarte bine cu jantele alea,dar nush....
zizou:daca tot dau un ban mai bine imi strang din 2,3 salarii si imi iau ceva calumea,nu stiu 300-350 euro! |
jante pe 14 de tabla dublate....
|
1 Attachment(s)
rm-uri?..
|
Quote:
oricum pentru ce vrei tu numai cauciucurile sunt 50-60E bucata ;) bafta multa cu proiectul! |
zizou....eu miam gasit rm-uri...in stare buna...si mau ajuns in combinatie vreo 300 de euro..asa ca se gasesc roti...daca se cauta...
|
1 Attachment(s)
mi-am gasit cu 350 BBS T cu 7J fata si 9J spate cu tot cu cauciucuri in stare buna,chiar foarte buna...
Cine are mai multe informaii despre dublare la jante,am vazut o dacie 1300 cu jante dublate si chiar mi-a placut cum arata! |
ce ai gasit tu sunt borbet t si sunt prea mari pentru mk1
|
Jante steffan are userul gti_edition de pe forum.....fix la 350 de euro :). Incearca sa dai de el si poate esti norocos.
|
Scuze Borbet am vrut sa zic,da si mie m-i se par mari,am un prieten ce ci-a pus pe G2,in fine era vorba de pret!
bobby_gsi2:merci mult! |
Np.....mk1 a fost masina mea de suflet.....si ramane in continuare.....de fapt numai varianta gti ;). Eu intrebam de jante pe 14....si din greseala am vb cu respectivul....si cred ca sunt ceea ce cauti tu. parca 7 cu 8,5 j sunt....nu mai tin minte exact....si cauciucurile destul de bune.
|
Din pacate s-au dat,da oricum nu mai aveam bani in momentu de fata,pe un 2000 16v optez eu!
|
Nu nu....prefer masinile originale.....1,6 110 caluti rullz :))
|
Quote:
|
pai tocmai ca era vb de pret si de roti pt mk1 :)
nu am vrut sa supar sau sa descurajez pe nimeni, dar nu poti face sau cumpara roti frumoase cu 350E, sau cel putin asta e parerea mea. xpert_customs: rm-urile sunt pe 15 ceea ce este cam mult pt un mk1 si in plus probabil ca le-ai luat cu bordurile de 0,5 adica 6,5 J. sa le faci frumoase te mai costa inca 400 lejer asa ca revin la problema mea cu pretul. succes la jante, sper sa gasesti ce cauti la un pret bun! |
eu cred ca iti mananca mai multi bani RM-urile ca sa le faci..... numai din ce am vazut niste buze mai late costa in jur de 150 de dolari.... si astea noi fara transport... + suruburile
http://yhst-1918367471896.stores.yahoo.net/wheels4.html deci eu clar pentru banii astia nu as merge pe RM-uri |
Sau vezi ca am eu la bazar niste oz-uri madeira pe 15. Cu 6 mil ti le achizitionezi..... si cred ca ar da bine pe mk1.
|
Fara discutie RM-urile sunt foarte frumoase si dau super bine pe G1 dar peste bugetul meu,sunt mai scumpe decat masina,cine stie,oricum pana nu gasesc ceva ce imi place nu am de gand sa arunc cu banii pe jante si apoi sa le schimb dupa 3 luni ca nu mai imi plac!
Si mai mari de 14 nu as vrea,cu 350 de euro puteam sa cumpar jantele care le avea danescuoctavian pe Golf(B85FEG)si sunt un mode rar si in plus da extraordinar pe masina!!! |
Borbet T pe 14 nu mi se par mari,si la 200 euro...
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...uza-4x100.html |
Quote:
...cateva exemple http://www.potn.co.uk/retro_wheels.php |
|
smechere...daca te intereseaza combinatii..poate te scap eu de ele
|
1 Attachment(s)
Asa ceva iti place cum dau?
Eu le-as cam vinde pt ca vrea neaparat sa trec la niste table latite (visul meu) Daca cineva stie table latite ... sunt numai ochi si urechi |
knox vezi ca in bucuresti ai putea sa ti le faci.......
|
Quote:
|
automecanica sau undeva in spate la diham intre 80-100lei per janta
|
AM si eu niste ATS Cup pe 15, ET38, 5,5J. Avantajul lor e ca sunt f usoare (6,5 kg) si vin la fix pe Golf I. In plus se poate face combinatia cu 5,5J fata si 7J (se gasesc peste tot) spate pt un efect si mai placut. Daca esti interesat da-mi un PM, am si doua gume la ele 175/55/15 asta ca sa nu nenorocesti masina cu 195/50 cat pun majoritatea pe Golf... Cat depre http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2957662 mult succes... si ce e pacat e ca te vor costa gumele mult mai mult decat jantele...
|
gumele pe 14 au un pret mai bun decat cele pe 13/15.....
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ti/page-4.html poate-ti plac ;) |
Am cumparat 4 jante de tabla noi de G1 pe 13,ca sa le dublez imi trebuie cumva 8?
Multumesc mult zizou dar pana la urma daca nu gasesc ceva calumea in Germania ma apuc sa le dublez pe ale mele! |
se poate si din 4 bucati cu un surplus de material, dar nu cred ca face cineva in romania asa ceva bine, prin urmare iti mia trebuiesc inca 4 din care se taie partea din spate si se sudeaza in fata.
bafta multa! |
3 Attachment(s)
Ms mult,asa e si modelul pe care il am sper sa ajunga lafel ca cel din poza...
|
multa bafta, sa ne tii la curent sa vedem si noi ce iese ;)
|
Sincer nu cred ca vei putea face asa ceva in RO... Nu cred ca ai sa gasesti meserias sa isi bata capul cu asa ceva. Multa bafta si din partea mea!
|
Cat ma costa 4 cauciucuri R13 40 195?Sau pe 14 aceleasi marimi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning