![]() |
Cum poti ridiculiza un CL
6 Attachment(s)
Cum poti ridiculiza un CL
Proprietarul acestui CL si-a confundat masina, mai mult ca sigur, cu o japoneza. Wide body-kit, eleron, prize de aer cu interiorul vopsit in negru… Kit-ul este facut de japonezii de la VITT, cunoscuti fiind pentru exterioarele interesante pe care le fac. Se pare ca ecuatia nu a mai fost aceeasi in ceea ce priveste acest CL, prizele de aer mult prea largi, eleronul imbinat cu caroseria, toate au creeat un mic…. Haos. Insa proprietarul este foarte multumit de ea, integrandu-si proiectul in categoria styling. Acum, ca e vorba de kitsch styling, asta nu mai depinde de noi… |
Re: Cum poti ridiculiza un CL
mai bine se lasa la mana lui si o lasa cum era:P:P:D da deh a iesit micu tuner din el:P:PD:
|
Mie exterioru imi place , inafar de eleronu ala hidos , si interioru ala nu se potriveste deloc cu exterioru ....
|
Eu unul nu cred ca e kistch... doar pt ca e un Merc tunat nu trebuie sa i se lipeasca "kistch" ca eticheta. As fi renuntat la unele "detalii" dar per ansambul e ok masina.
|
Kitsch dar daca proprietarului ii place...fiecare cu gusturile lui. Mie unul nu imi place mai frumoasa era stock
|
hai ca nu e urat, s-a cam exagerat..
|
a facut praf eleganta uneia dintre cele mai frumoase masini facute de MB.
desi is disperat dupa CL-uri,mai ales modelul asta,mi-ar fi tarsa sa o conduc. |
nu e ridiculizat poate un pic cam nefinisat :) cred ca ati uitat de mercedesul postat acum cateva zile cel care isi dorea sa fie cel din poza ? ala era ridiculizat asta nu .
- eleronul nu prea imi place cu toate ca stau si ma gandesc cum ar fi fost continuat kit-ul fara el .. - interiorul chiar nu da bine cred ca o sa il schimbe nu ? ar da frumos piele neagra cu cusaturi albe si mici bucati de piele alba sau tot negru alacantara . - pragurile parca au o alta nuanta de alb .. - bara fata arata bine - nu imi place sistemul audio cum e pus .. adica.. acum chiar ma indoiesc ca o sa refaca interiorul dar in fine - imi plac jantele nu stiu de ce dar imi plac - cat de lata e in spate ? Inca ceva poze cu evacuarea nu avem ? sau o poza cu spatele ? deja pragurile alea si eleronul ma jeneaza vizual , ridiculizat in nici un caz nu e cat despre kitsch pai daca asta e kitsch care arata un tuning mai neinspirat in anumite parti ale masini interior, eleron ,praguri , dar o dacie golf m3 ? in rest nu arata urat cu toate ca are aerisirile alea mari in lateral nu alea deranjeaza oricum kitsch nu e si daca vrea intr-o zi scapa si de praguri si de eleron la interior e mai greu |
Prizele aceelea de aer fac rotile sa para foarte mici :|
Daca proprietarul era roman sunt sigur ca isi lipea semnu de la nike invers pe geamul din spate :| Daca o lasa simpla era mult mai bine :sad: |
daca titlul articolului era super tuning pe CL mooammaa erau toti... frate.. super tare, kiar misto...asa daca e kitch pe CL sar toti invidiosii "daaa.. e urat.. proprietarul nu are gusturi, un cocalar cu bani". Instinctul de turma se manifesta necontenit pe acest forum, in special in mintea celor care cred ca au ceva de-aface cu acest "microb". Va zic eu de ce nu va place masina: pt ca nu e a voastra. Masina e super ok si mi se pare destul de bine facuta. nu e bling-bling, dar nici plina de abtzipilde cu NOS, GReady sau mai stiu eu ce modificari care sa arate ceea ce nu ai pe masina sau sub capota
|
Pentru Magos,se pare ca e "kistch styling" si nu "KITSCH styling".In fine...:lol: Eu unul nu sunt de aceeasi parere cu ridiculizarea si kitsch-ul acestui cl,tinand cont de faptul ca este facut de japonezii de la VITT(specializati in masini japoneze).Personal,interiorul nu-mi place.La exterior,are un kit reusit,poate ca nu in procent de 100% la toate elementele kitului,dar cu siguranta nu se poate incadra in categoria "kitsch".
|
prizele de aer... eleronu si jantele nu au ce cauta pe masina asta... si pielea de strut din interior face toti banii =))
per total.. as putea spune ca e simpatica ! |
interiorul nu cred ca e facut de firma de tuning....iar ca exterior e super ok....s-a vrut ceva sport....
|
Sa inteleg ca MB CLK DTM este tot kistch styling? Pt ca are cam acelasi stil si arata f bine. Dar este exact cum a zis cineva mai sus: instinct de turma.
|
Quote:
|
pana la categoria kitsch mai are de pus pe el niste imitatie de piele care imita carbonul dar poate fi inscris cu siguranta la o categorie de genul ''good tuning gone bad'' se vede clar ca este un kit care ar sta bine pe RX7 sau ceva de genul. un CL nu se modifica de VITT el se duce la BRABUS, CARLSSON sau A.R.T. pt eleron si prizele imense scoase in evidenta si de vopseaua neagra kitul asta primeste nota 4 iar pt interior un 2
|
sincer eo cred ca voi cand scrieti in post-ul vostru , va ganditi la titlul si ce mai scrie akolo, scrie frate ce iti spune tie creierul ala care nu il ai si gata
mie un imi place mult exteriorul ...nush de ce zic ca e kitch ...jentile sun mortale , sisemul audio ...lasa de dorit, iar interiorul....ar da bine pe negru si apropo tarani aia de si-au pus sigle de BmW , Mertz, audi sau FERRARI cum mai e?????? ala nu e kitch e arta de cea mai inalta calitate |
fiecare cu gusturile lui...eu zic ca e naspa si ca mai bine arata in varianta de serie
|
urat!!!:-P
|
Mie unul imi place!... Nu cred ca e kitsch deloc!...
|
eleronul si jentile..bleah:o fiecare face ce vrea cu banii lui:-)
|
Quote:
Ce tot o ardeti atata cu invidia toti?? Ai ceva tangente cu genul muzical in care se vorbeste despre invidie si dusmani? Ca altfel nu vad rostul pentru care arunci cuvantul invidie aici. Pai daca e vorba numai de invidie atunci as posta la fiecare masina si as zice:"E praf".NU? Bun...iti place tie,foarte frumos,dar nu te pronunta in numele altora cand tu defapt esti ala care nu are o treaba cu tuning-ul.Nu asa trebuie sa arate un MB CL.Sau probabil daca vrei sa joci NFS cu el da... Mie nu imi place acest CL fiindca il consider batjocorit si e dreptul meu sa afirm asta.Dar nu mai fi tu asa sigur de motivul pentru care nu mi-ar placea cand tu probabil confunzi un Mercedes Benz CL cu o Honda Civic. Uita-te la MEC Design si vezi cum se tuneaza un CL cu adevarat. |
Magos... tare as vrea sa vad cum arata masina ta....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
LE: E normal ca oricine si-ar dori masina asta(si fara roti..etc) dar una e sa vezi o poza si alta e sa o ai in fata blocului...e diferenta de la cer la pamant! E ca si o femeie daca o vezi in poza zici ca e "naspa" dar cand o vezi in fata ta ...poti avea alta parere(sau invers) :lol: |
mie imi place ff mult :) mash da cu kitsch-u asta..
|
din cate am mai vazut pe ici pe colo modelele europene nu prea se potrivesc cu stilul japonez..un CL e un model care emana lux eleganta si nu prea se potrivesc evazarile alea mari pe aripi si eleroane cu lemnul si pielea din interior.. mergeau si alte jenti..parerea mea..
|
Quote:
rad de ma prapadesc....dak era roman, punea semnul de la nike pe spate invers e prea tare faza asta....M A X I M:dance: e greu sa tunezi mercedes, cand spui mercedes spui eleganta, ca si cum ai tuna rolce sau maybach... daca o faci, e greu sa o faci incat sa placa ochiului... primitiv sistemul audio...eleronul de pe spate e chiar simpatic, da nu da bine pe masina asta...jantele sunt frumoase are piele de strut in ea?:shock:n-am vazut acu ma uit... |
Cam nereusita combinatia.Exterior cu kit "import style" + interior luxos cu insertii lemn si piele,nu bate prea bine la ochi.Oricum proprietarul are dreptul sa o modifice in fel si chip daca ii place cum arata.
|
putea sa puna un kit care sa nu contrazica atat de mult eleganta mercedes, jantele fiind elementul cel mai nepotrivit, cu toate ca luate separat ele arata bine, pararea mea. oricum, nu e de prost gust si astia care o compara cu manelariile de la noi n-au o treaba cu realitate
|
Quote:
apropo melcule...ejti cam prost... in primul rand ar trebui sa dai dovada de om destept, da e imposibil pt tine... in al doilea rand, ce treaba are mama omului?alea de merg cu tine sa le tragi sus pe 5 lei noi, sunt neamuri de ale tale...si nu mama omului... pe nici unu nu va cunosc, cu nici unul nu tin, da cand vad babalai ca iau in discutie parintii, iau foc:evil: mai cu simt...arata la lume ca stii sa tii pixul in mana si nu sapa... |
Quote:
|
daca nu avea priza laterala din spate si avea alte jante eu il gaseam chiar reusit. oricum, nu e ridiculizat cum spune autorul topicului
|
Quote:
Buna aia cu mama.Nici nu o sa ripostez, ca mi se pare penal sa o dam in injuraturi.Dar nu e frumos sa injuri in fata calculatorului,da dovada ca in viata de zi cu zi esti o gasca care se teme sa deschida si gura. Nu te mai pronunta in legatura cu mine,fiindca nu cred ca ai idee ce si cum gandesc.Nu,nu as zice in niciun caz ca masina asta e tare daca e live.Bine finisata e,si chiar bine lucrata,dar kitul ala nu are absolut nici o treaba cu masina si de asta sustin ca e varza.E ca si cum ai pune jante cromate la o sportiva.Prinzi ideea? Faptul ca tu nu gandesti nimic nu ma pune in aceeasi oala cu tine. Cum sa zici ma de mama pe 4 tunning??? Inscrie-te la clubul de mircari si injura acolo cat vrei. Acu imagineaza-ti cat de penal esti pentru faza cu mama. E ca si cum as incepe eu acu sa te amenint. Si inca ceva agresivule: Nu am spus nicaieri ca este kitsch(asa se scrie,dar tu nu ai de unde sa stii ca invatai injuraturi pe mirc).Am zis ca si-au batut joc de o masina care nu merge tunata in stilul asta. |
Mie imi place, nu este incarcat asa tare cum este S klasse-ul de la MBM, este finisat bine, la interiorul portbagajului se putea mai bine...
Pana la urma ce eleron ii trebuia, gen WRC? Edit: Daca asta se numeste kitch, cred ca cei care considera asta stau prin Monaco, unde vezi numai masini frumoase. Atunci asta cum se numeste? (are numai comentarii pozitive, super tare frate, cool, facut cu bun gust, si tot asa) Scz, dar nu m-am putut abtine la comentariul asta. |
Stiti ceva fratilor "pisica cand nu ajunge la untura zice ca pute" asa k lasati gura.
Eleronul mie unul imi place si cade bine cu masina doar ce vroiati o codita mica k la audi s, iar prizele de aer arata binisor pe merc. P.S. Interiorul nu prea are ce cauta acolo lemnul si masinile sport nuuuuuuuuuu. |
Nu inteleg de ce se crede ca acest CL este ridiculizat. Mie mi se pare foarte frumos:shock:.
|
mie unul imi place,si ce cred ca nu ati realizat trebuie sa placa proprietarului nu noua :P,macar de as avea si eu una la fel.
|
mie imi place masina...doar eleronul putin mai mare si negru sa fii fost tot interiorul sau alb...nu este urat deloc
|
vad de multe ori comentarii gen: "vulpea care nu ajunge la struguri...." si " fiecare cu gusturile lui, tre' sa placa proprietarului ". prima replica e una de tip manelistic, " esti invidios coa.e, a vorbit invidia din tine ! ". N-am inteles cum isi dau seama astia cand e invidie si cand e pe bune. cat despre a doua replica, daca ar fi adevarata, daca ar fi importanta doar parerea proprietarului atunci ar pleca toata lumea acasa si n-ar mai exista forumuri.
na ca facui si eu oleac' de offtopic:) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning