Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   nu am carnet inca .. dar sper.. hai sa visam (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1370-carnet-sper-hai-visam.html)

IS 18 BOG 21-06-04 14:05

nu am carnet inca .. dar sper.. hai sa visam

mai baietii ... fara masini ... cei ce nu au cu ce sa se laude cu viteza cu playuri ... haideti sa vorbim aici ........... mai ales aia fara carnet ( la mine asta e pe tzava ) .......

poate ne vorbesc si cei implicati in chestii auto si care nu au carnet sau nu au masina .......

ZoliaT : poate daca nume etopicului e mai sugestiv si mai clar o sa aiba succes. cine stie

EvLSant0S 22-06-04 12:10

dar.... sa incep eu... 1 foarte bun topicul, 2: cea mai de kk chestie frate...
sa nu ai carnet...pierzi o grmd de placeri ale vietii + avantaje frate.... pana mea o sa vb odata mai p larg de chestia..

IS 18 BOG 22-06-04 12:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
sa nu ai carnet...pierzi o grmd de placeri ale vietii + avantaje frate.... pana mea o sa vb odata mai p larg de chestia..

cine nu a condus inainte de a avea carnet ?????????

EvLSant0S 22-06-04 16:52

asa ink o chestie...
agatatul din masina... e cel mai usor... sa mor de nu... asa p jos agati... . era sa zic eu ce... nu?

alex_maxx 22-06-04 21:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

...e la fel cand ai carnet si nu ai ce conduce iti spun eu... :peace:
..poate imi iau si eu pana la urma o dacie :D

EvLSant0S 22-06-04 23:17

imi dau seama ca e mai nasol sa ai carnet si sa nu ai masina.. dar si asa e nasol sa nu ai nici una din cele 2..

Emilian 22-06-04 23:33

ce placeri poti sa ai cand ai carnet!iti spun eu:ai numai belele,cand ti-e lumea mai draga il ia politia la pastrare ,ca in cazul meu de 6 luni!!!acum nu mai esti atent la ce se intampla in trafic esti cu ochii dupa gabori!

zip 23-06-04 09:23

sa vedetzi ce nasol e sa ai masina in fatza blocului shi sa nu ai carnet (cazul meu) :( :( :( :( :( :( :( :(

Emilian 23-06-04 12:04

ce a patit carnetul tau?e la pastrare!

zip 24-06-04 06:28

nu nu am carnet d`abia in februarie fac 18 ani

Stuey 24-06-04 10:06

Re:

Mie imi spunetzi???e f nasol fara carnet si fara masina...cred ca totzi am condus pana acum macar o data...si e mult mai usor sa te deplasezi cu masina...itzi faci treaba mai repede...nu e vb numai de agatzat.dar cu banii de benzina e o problema..:D

IS 18 BOG 24-06-04 10:52

www.automotorclub.com

deci cum sa va spun .. daca am avea masini super tari si luxoase parca nu se mai numeste PASIUNE.

Stuey 29-06-04 18:20

Re: www.automotorclub.com

BINE ZIS EPOX.Chiar asha e...inseamna ca ai doar bani...nu ca esti pasionat.

zip 30-06-04 18:31

nu neaparat...k potzi sa ai masini super tari...luxoase...da potzi sa le tunezi...sa pui suflet....shi atunci se chiama pasiune

IS 18 BOG 30-06-04 22:35

da mai ....
uite un exemplu de om pasionat
un candidat pentru primarie la Iasi ...
domnul relu Fenechiu ..... are a participat si la cursele legale de la aeroport de anul trecut din Iasi, are un subaru, a8 ultimu tip si multe masini .... e pasionat pariu ca daca iesea primar aveam pista de curse .... dar asta este..

oricum cine are mertzan sunt de parere ca nu e pasionat de masini .. ci e pasionat sa arate bine inauntrul masinii .. asta e parerea mea si nu mi-o voi schimba decat atunci cand voi castiga la loto

sunt sigur ca sunt multi pe forumul asta si pe altele care au bani si masini la greu .... si sunt si altii care nu au nici o masina nu numai din cauza banilor ci din motive mai mult sau mai putin importante care sunt lafel de pasionati
poti sa ai dacie, mertz, bmw si ce vrei tu daca in loc de sange iti curge gaz atunci bateti felia.

IS 18 BOG 14-07-04 22:45

deci care-mi da si mie o masina ?
nu e nimeni care e de bani gata ?

BogdanSHA 16-07-04 00:51

Ba vezi k de bani gata scria Espinoza k e...Si e si prin zona. Bafta! :wink:

IS 18 BOG 16-07-04 10:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"

espinoza hai la Iesi .. adu si mie un golf 4 hai nu fi ;)

Al3xius 27-07-04 11:23

Cum zicea si Zip ...e nasol sa ai masina in fata blocului si sa nu ai 18 ani impliniti ... foarte nasol ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: eu mai am 3 luni si intru in randu lumii ! :wink:

IS 18 BOG 27-07-04 16:29

ok am si eu o intrebare ... cine a modificat numele topicului ..... ?????

ZoliaT 27-07-04 16:47

uita-te in primul post si o sa vezi raspunsul

Al3xius 27-07-04 18:09

lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asa...revenim ontopic : eu am mai fost pe la cursuri de karting ..da nu se compara cu masina ! oricum bune si alea pana la o anumita varsta...

ESPinoza 27-07-04 18:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
Quote:

:) am sa`tzi aduc 2 ...

nici eu n`am permis.. gred ca sunt cel mai ghinionist om din lume.. pe 24 iunie am dat pt permis.. l`am luat din prima.. pe 28 iunie mi l`a eliberat .. il aveam in mana.. iar pe 30 iunie mi l`au suspendat.. nasol de tot... acuma am facut cursurile alea.. si am trimis cerere la domnu comandant :) sa imi micsoreze perioada de suspendare la o luna.. acuma stau si astept raspunsu :)

Sc0OTeR 27-07-04 19:02

Si eu am masina si nu am permis. Nu pot sa o rup decat la sat pe camp (e neinmatriculata oricum). Mai am peste un an jumate pana iau permisu :cry2: . Dar si cand il iau, dorm in masina o luna :joy: :peace:

IS 18 BOG 27-07-04 20:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
Quote:

Quote:

nici eu n`am permis.. gred ca sunt cel mai ghinionist om din lume.. pe 24 iunie am dat pt permis.. l`am luat din prima.. pe 28 iunie mi l`a eliberat .. il aveam in mana.. iar pe 30 iunie mi l`au suspendat.. nasol de tot... acuma am facut cursurile alea.. si am trimis cerere la domnu comandant :) sa imi micsoreze perioada de suspendare la o luna.. acuma stau si astept raspunsu :)

vezi ca daca urmezi niste cursuri ....ti-l da mai rapid ... intereseazate la o scoala de soferi !

ESPinoza 29-07-04 15:25

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
Quote:

Quote:

vezi ca daca urmezi niste cursuri ....ti-l da mai rapid ... intereseazate la o scoala de soferi !

lol poi n`ai vazut ce`am scris mai sus?

SpeedeR 01-08-04 06:52

am si eu o intrebare: ce urmareste acest topic?! :D

n0namee 05-08-04 21:40

hehehhe ... nici eu nu am inca carnet! adica nu am o specializare ca sa zic asa. dar visez ... A. si visez frumos la o moto care sa ma care in spate multi km!!!! cred ca nici cand visam la 18 carnetu pentru masina nu eram asa de agitat!

needBrain 07-08-04 00:48

Re:

pai,io-mi fac majoratu pe 21 aug. se roaga ai mei de mine sa fac sc de soferi dar oricum legea care e de ciocolata imi permite sa intru in ex abia la 30 sau 45 de zile dupa ce am implinit 18 ani asa ca....mai astept.in orice caz,am masina in fatza blocului....parca ma cheama la o tura prin oras,da-i belea mare cu gaborii asa ca mai bine stau eu in banca mea si astept,ca ce draq \"dincolo de noapte e zi\"(nicola)

Stuey 07-08-04 13:16

Re:

daca tot se numeste topicul hai sa visam...cred ca putem sa spunem si ce masini ne dorim si ce vrem sa facem...dar pana la majorat se schimba lucrurile...si legislatia.Oricum...deocamdata golf III sau IV.

IS 18 BOG 07-08-04 20:29

si eu daca asi avea bani mi-asi lua un golf 4 simpatic tare ... hai facem cheta si ne luam masini pe rand :))

Eryka 12-08-04 01:59

eu nu am inca carnet... si nici masina... :cry: na nu imi permite varsta.. dar am planuri maretZe!!! :lol:

alexh 12-08-04 14:10

Si mai nasol e sa stii sa conduci, sa fii condus pana acum dar sa nu ai carnet...io ami am cateva luni bune dar parc nu mai am rabdare....
Pana una alta ma bag in seama pe langa tata pe la masina, io fac curat in ea, io o spal (dovada ca mi-am castigat postul de \"copilot\" )......
Deh....MUST WAIT!!!! :evil:

zip 12-08-04 14:38

eu tre sa incep scoala (de soferi) :D :lol:

intru in randul lumii 8)

IS 18 BOG 12-08-04 17:16

vreau sa va anunt ca astazi 12 august am luat permisul de conducere !!

mai urmeaza masina care mai are de aspteptat deoarece ma asteapta un an foarte foarte greu ( clasa a 12-a + BAcul + intrarea la facultate care inseamna o multime d ebani ) dupa care ma voi orienta spre o masina.

acestea fiind spuse bafta tuturor celor ce fac scoala si au examene .... si zic buna ziua soferilor ...

Eryka 12-08-04 18:25

felicitari!!!! :peace: cand bem... :lol: :drunk: :drunk: :drunk:

needBrain 12-08-04 18:50

bv bv bv ia zi IS 18 BOG cand ne tragem la o liniutza?asa,ca omu pe 400m :D

Speedy 12-08-04 21:31

FELICITARI

yo mai stau 4 ani pana sa intru in randu` lumii :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:

CT-03-ART 12-08-04 22:12

felicitari IS 18 BOG !!!

B|shOp-VR6 12-08-04 22:17

Felicitari... and take care from now on!

All times are GMT +2. The time now is 13:08.

- Copyright 2026 4Tuning