Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Chevrolet tuning (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning.html)
-   -   Custom Faruri-Stopuri-Bord pt. Chevrolet Aveo Spark Kalos Lancetti (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning/136884-custom-faruri-stopuri-bord-pt-chevrolet-aveo-spark-kalos-lancetti.html)

gigolomircea89 05-08-09 08:10

Custom Faruri-Stopuri-Bord pt. Chevrolet Aveo Spark Kalos Lancetti

In curand as putea sa va dau un contactul unei persoane care se ocupa cu modificari faruri - stopuri si nu numai. Pe baza de leduri - angel eyes pe neon -faruri cu poziti tip audi.
Momentan am un proiect cu el. Trebuie sa vad daca iese bine si sa vad tariful.

Intra si u pe www.clubchevrolet.ro si stai la curent cu tot cei nou in domeniu auto.

gigolomircea89 05-08-09 08:19

Re: Custom Faruri-Stopuri-Bord pt. Chevrolet Aveo Spark Kalos Lancetti

6 Attachment(s)
Cateva poze cu un Spark. Ele se pot face cum vrei u.
Attachment 1034559 Attachment 1034561 Attachment 1034562 Attachment 1034563 Attachment 1034564

gordascristian 07-08-09 13:24

Ceva de genul (faruri-stopuri-bord cu leduri) pentru kalos gasesc in comert? si la ce pret?

gigolomircea89 07-08-09 14:07

Quote:

Originally Posted by gordascristian (Post 2541111)
Ceva de genul (faruri-stopuri-bord cu leduri) pentru kalos gasesc in comert? si la ce pret?

In comert nu cred, dar custom da. La bord s-ar putea sa ai becuri;) da bordul jos si uitate. Faruri, stopuri daca vrei trebuie sa-mi dai masurile la far. ( interior far, interior semnalizare.) Adica lungime si inaltime. Eventual si o poza.

Coocks 10-08-09 00:19

1 Attachment(s)
As fi si eu interesat de o pereche de faruri/stopuri cu led pt Kalos modelul asta:

sergiuhusca 10-08-09 00:29

Eventual pleoape?

gigolomircea89 10-08-09 05:56

Quote:

Originally Posted by Coocks (Post 2546533)
As fi si eu interesat de o pereche de faruri/stopuri cu led pt Kalos modelul asta:

Salut, trebuie vazut un far de kalos pt. a masura dimensiunile din interiorul farului, iar pt. stopuri poti pune bec cu leduri sau poti pune un modul de leduri. (trebuie vazut cum e faru si stopu)

Pleoape am baiat doar in Bucuresti daca vrei iti dau nr. lui si vb pt. o intalnire ceva. Pleoapele sunt din fibra de sticla nu plastic!

Saptamana asta voi vedea atasa poze cu farurile custom pt. Spark.

kos_YRC 15-08-09 08:10

ma intereseaza si pe mine faruri stopuri ceasuri bord....am un lacetti....da-mi un add sa vb. YM: dccosmin

SV25MBN 25-08-09 15:55

Mircea, te-ai bagat sa faci reclama aici daca tot te-ai apucat de Bursucik ta? Astept si eu poze cu farurile.. La Aveo se baga ?

simon2tibi 27-08-09 08:33

Pleoape pt Lacetti sedan?

laurtaz 03-09-09 21:01

salut,sunt interesat si eu,am doua masini,un chevy kalos sedan si octavia tour,ma intereseaza schimbat leduri bord si stopuri+pleoape.

gigolomircea89 04-09-09 09:00

Salut,
Imi cer scuze k nu am mai intrat pe forum dar am fost prins cu plecarea la munte.
Pleaope si tot ce tine de partea de fibra de sticla se ocupa Alexandru: cineva2002ro.
Pe partea electrica (in special led - smd) se ocupa Iulian 0727039301 (Bucuresti, dar poate si in tara). Iti poate face aproape tot ce vrei bord, faruri, stopuri, interior - exterior. Se baga la orice masina.
Poze voi puse diseara cu ce are modificat. Semnalele inca nu le-am pus k in oct imi expira garantia si doar atunci le pot pune.

gigolomircea89 04-09-09 20:02

7 Attachment(s)
Am atasat niste poze cu tipu de bec de la pozitie (bec cu 5 SMD-uri) si cu lumina din bord.
Am atasat si un filmuletz si cateva poze cu instalatia xenon h4 in faruri si 880 (h27) in proiectoare.

gigolomircea89 04-09-09 20:34

3 Attachment(s)
E si ca sa ma laud un pic pun niste poze cu jantele ei. Ele sunt un pik mai late si automat si caucicurile sunt mai late.

sergiuhusca 04-09-09 23:38

Nu mai intreb cat ti-a luat baiatul...Mie mi-a cerut 100 ron doar pe pleoape!Nevopsite si fara curier.
Deci extrem de scump.

gigolomircea89 05-09-09 08:11

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2612220)
Nu mai intreb cat ti-a luat baiatul...Mie mi-a cerut 100 ron doar pe pleoape!Nevopsite si fara curier.
Deci extrem de scump.

Pt. pleoape si mie mi-a luat lafel. Nevopsite dar finisate.
In curand am sa va dau un alt nr. pentru fibra de sticla. Mai intai sa vad care sunt preturile si cum lucreaza.

simon2tibi 22-09-09 21:42

"Noua nu ne place de tine .Si stii de ce?Ca esti un MARE mincinos!"
Si tu vei intreba :"Eu, mare?"
Apara ce poti!
Sper ca nu intelegi gresit!
Vrem realitatea toata.

gigolomircea89 22-09-09 22:35

Nu am ce apara. Pretul asta mi l-a cerut si mie, iar alta pesoana care sa stie meserie eu nu stiu. Daca sti tu spune! Nimeni nu te obliga sa-ti faci la el. Cauta sau daca ai gasit zi-ne si noua!
Sunt frumusel, sunt frumusel, sunt frumusel....

ObeLix 31-08-10 23:24

eu fac fibra de sticla ... de orice aveti nevoie ...

cos_vl 21-11-13 21:00

Quote:

Originally Posted by gigolomircea89 (Post 2610045)
Salut,
Imi cer scuze k nu am mai intrat pe forum dar am fost prins cu plecarea la munte.
Pleaope si tot ce tine de partea de fibra de sticla se ocupa Alexandru: cineva2002ro.
Pe partea electrica (in special led - smd) se ocupa Iulian 0727039301 (Bucuresti, dar poate si in tara). Iti poate face aproape tot ce vrei bord, faruri, stopuri, interior - exterior. Se baga la orice masina.
Poze voi puse diseara cu ce are modificat. Semnalele inca nu le-am pus k in oct imi expira garantia si doar atunci le pot pune.

Salut. Cat ma costa sa imi schimbi becurile de la ceasurile din bord pt un chevrolet spark 2007? Multumesc frumos!

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning