![]() |
Recomandari jocuri pe PC sau p altceva...
Chiar trebuia sa fie si un topic de asta,pentru ca fiecare are un joc preferat... :)
Eu spun ca cel mai tare joc pe care l-am jucat vreodata este Mafia... :) |
half life 1
sanitarium ...I loc nfs 5 porsche unleashead mafia |
cele mai tari jocuri:
Grand Turismo...toata seria pt playstation.....chiar cred k o sa strang bani si sa-mi cumpar un ps2 special pt seria gt....iar pe pc.....acum joc toca 3....nu stau acum sa ma gandesc |
pes 3,4,5
|
tie tia mers toca 3 din 1a?
cum ai facut cu imaginea ku daemon k mie nu vrea sa mio ia :roll: ma enerveaza :D |
si mie imi merge dar a oval dupa ce am facut cateva curse da erroare da doar la oval si ce mult imi place o sa reinstalez cred :(
|
vezi ca daca nu ma insel ai nevoie de antiblaxx pentru a juca. sau mai simplu faci asa: scoti cablu IDE (ala cu mufa lata) din spatele cd-rom-ului)
|
stiu cares mufele interne da nu prea inteleg sa scot mufa ca sa joc si antixxxx ala de care zici unde il gasesc ca sa nu mai faca figuri
|
am gasit aici ultima versiune,vezi daca te ajuta http://www.dvhardware.net/software/3006
|
Eu ma joc Counter Strike. Asta cred ca va fi jucat mult timp de acum inainte.
|
deci idee e in felu urmator: jocu e protejat cu un anume sistem care a fost si pe raced driver 2. parca starforce se numeste ... si e greu de spart. idee e sa pui imaginea jocului in daemon tools si sa scoti mufele din spate cd-romului pentru a-ti recunoaste cd-rom-ul virtual creat de daemon ca unul adevarat. altfel iti da o eroare de genu: sa introduci cd-ul (dvd-ul) cu jocul. la mine a mes asa ... scria si in readme treaba asta. :)
|
solitaire si pinball
|
nu frate nu imi da dinaia imi da dinaia de genu cu dont sent si sent erro report
:(( da doar la oval :( |
Cel mai frumos joc dupa mine este Mafia.Stie careva cand apare continuarea?Am inteles ca se va numi The Godfather... :?
|
godfather nu e contiunuare de la mafia. godfather e facut de EA si apare in martie anul asta. mafia 2 parca prin 2007
|
Re: Recomandari jocuri pe PC sau p altceva...
cine a jucat worl racing 2 ? sa ma ajute si pe mine cu un serial key mai special :(
|
o sa apara akum godfather.... www.godfather.ea .com
abia astept :) shogun..ai jucat blitzkrieg 2? :D dk da, zimi si mie cum e fata de 1.. |
Lol...io nu am jucat nici 1...:(...dar suna tare..:D
Imi trezeste instinctul de pradator....se stie cine e prada...>:)... |
colin mcrae rally 2005
niciodata nu l-am terminat cap coada, cand mai aveam cateva curse ori se virusa calcu, ori trebuia sa sterg din lipsa de spatiu ori ceva acuma mi-am cumparat un calc nou, pana nu gat jocu ala nu fac nimic pe calcu unde-i jocu pe urma il sterg si vedem |
A aparut The Godfather Game super joc cu o poveste cutremuratoare ! Cautati-l pe dc++ ! Din pacate nu pot sa il joc din cauza ca nu imi suporta placa video (Gf 4 MX 440 64 MB :cry: :cry: )Bafta
|
:lol inca 60% din The Godfather
|
nfs u1 mi-a placut f.mult si inca imi place :), cs 1.6
|
cs .1,6 cu ogc si nfs care sa dus numi merge de la 6 an sus pc placa video
|
daca are cineva nfs underground 1 intrati pe marlboro.bodega.ro:411 . sa'mi dati si mie jocu. dati'mi un pm. id meu e [RO][CT][CanalS]P.E.S.T.E.
|
Era odata un joc...cu jeepuri shi trebuia sa explorezi hartzi....super tare....se numea ceva d genu Cabelas 4x4....nu mai stiu exact...shi il caut....dak il are cineva....sa ma anuntze shi p mine :)
|
Cabelas's 4x4 Adventure...are vre-o 3 sau 4 editii...mi s-a parut o porcarie cand l-am instalat nu stiu de ce....
mai era 4x4 Evolution si 4x4 Evolution 2....astea chiar mi-au placut...plecai de la un jeep normal si ajungeai la un semi-monstrtruck....era misto k erau multe parturi aftermarket....motor,caroserie,suspensii,roti...si toate erau legate..nu le puneai oricum....era tare... |
1 Attachment(s)
jocu asta e tare rau ... :) cine nu-l stie sa-i dea un download
|
lam avut si mai de mult,dar acu lam luat iar ca nu reusesc so dezbrac pe niciuna de tot,poate acu am mai mult noroc :P
|
1.Heroes 1,2,3,4,5
2.Gothic 1,2 3.NFSU 2 4.Mafia |
Recomandari
Guild Wars - www.guildwars.com Guild Wars Factions World of Warcraft - www.blizzard.com Mount & Blade - www.taleworlds.com Rome Total War - www.totalwar.com Day of Defeat - www.dayofdefeatmod.com |
ChampionSHEEP racing. e super tare ...
|
Evolution GT......................(jucati si o sa va convingeti)
|
Quote:
la dracu`...oricum jocul mi-a placut f mult si astept in continuare sa pun mana pe un dvd cu Evolution GT:-P |
Eu unu va recomand GT Legends si daca aveti ocazia sa jucati cu volan
|
sunt la 79% pai am de facut una la challange si de aia nu pot sa trec
|
Mie mi-a placut mult Halo,Half Life 2,Half life 2 episode one ( tre sa apara si episode two ), need for speed underground 1 si 2,si la most wanted buna ideea.... si imi vine sa le rup capu la aia de la microsoft k trebuie sa ai windows vista k sa iti mearga halo 2:shock: :sad: ...halo este si va fi jocul meu favorit ( si de aici :arrow: k halo 2 si halo 3 vor fi jocurile mele favorite ) ,si vi-l recomand si voua... bafta la gaming!!!
|
halo 1 l-am terminat. Halo 2 sunt la vreo 45 %. Superb!!
|
Quote:
|
id meu birsa_ovidiu dar eu ma joc pe xbox, nu pe pc!!
|
Sunt disperat de seria halo dar nu pot sa imi fac calc-ul pt windows vista si nici nu am bani de un xbox....vrea cineva sa doneze pt mine :sad: :sad:... ma mai consolez cu halo 1 ... l-am terminat de vreo 6-7 ori..help PLS
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning