Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   BAC - S(tr)esiunea iunie 2004 si iunie 2005(topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1368-bac-tr-esiunea-iunie-2004-iunie-2005-topic-inchis.html)

Gabi 21-06-04 11:28

BAC - S(tr)esiunea iunie 2004 si iunie 2005(topic inchis)

Desi sunt singuru' user, activ, din Craiova care da bacu' anu' asta, imi \"permit\" sa fac acest topic, in care-o sa va spun ce-am facut la fiecare proba.

Marti - 22 iunie, de la 16:00 la 17:00 am proba de Limba si literatura - oral.

Wish me luck :P

PS: daca iau bacu', la intalnire, fac eu cinste :wink:

Al3xius 21-06-04 11:52

am votat da...BAFTA! :twisted:

Gabi 21-06-04 12:08

Sa fie :D

BoSsuL3TZ 21-06-04 12:35

frate ai cazut SUPEER.. ;) serios.. pai in perioada aia o sa fie lumea obosita.. si n-o sa te intrebe prea multe.. :D eu zic ca nu o sa ai probleme :D bafta! :)

Gabi 21-06-04 12:40

Asa ma gandesc si eu... Desi e marti, comisia vine cat de cat \"odihnita\", de dimineatza, da' eu intru la 16:00 (desi se poate si mai devreme). Sper sa nu faca figuri, ca-i bat :D

PS: oricum, am niste \"pile\" p'ici, pe colo :wink:

strengaritza 21-06-04 13:33

bafta gabi....bafta mare...
sunt alaturi de tine...cu sufletul...
ai incredere ca va fi bine...sii..ce ma?..nu stii tu sa le zici vreo 2?
'ai ca te stii la aburiot....sa vada akolo ca ai parerea ta despre cartea pe care oricum nu ai citit-o...da 2 dume sa-i spargi si te-ai scos!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
pupici muuulti...si sa ne vii cu 10....

COIOTU` JR. 21-06-04 14:21

Gabi nu pot sa itzi urez decat bafta fratzica........ :P
Sunt sigur ca o sa iei numai note mari........ :P :P :P

BoSsuL3TZ 21-06-04 20:58

Gabi du-te la ora la care ejti programant.. :D lasa-i sa se streseze pana vin totzi :D faza asta o sa-i oboseasca mai tare.. :D

KrushX 22-06-04 03:01

BAFTA Gabi !!!!

Gabi 22-06-04 19:07

Uhmmmm...

7 la Limba si literatura romana - oral. E bine, tinand cont ca mi-a picat Nichita Stanescu, unu' dintre cei mai de cacat autori din literatura romana.

Urmeaza, maine, Limba franceza - oral, de la 18:20.

Tineti pumnii bine stransi

:peace:

KrushX 22-06-04 19:28

shi mie tot nichita mi-a cazut la oral acum 9 ani cu 'Leoaica, Tanara Iubiurea\".... am luat 10 bafta in continuare!

Gabi 22-06-04 19:39

Cacat! \"Leoaica, tanara iubire\" mi-a cazut si mie, cacam-as pe leoaica lui :evil:

COIOTU` JR. 22-06-04 20:11

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
BRAVO GABI!!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Al3xius 22-06-04 23:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahahahaha ma kk si eu pe leoaica lui !!!

P.S. Bravo Gabi si bafta maine cu fraceza aia ! :wink:

strengaritza 23-06-04 12:48

poi ...gabi..trebuia sa le zici ca nu -ti tre' sa te faci veterinar...ce pestii tai...

lasa mai..noi sa fim sanatosi..

azi...le parlezi akolo neste franceza si te-ai scos!..have trust!

iti tinem pumnii...bafta mare-mare !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:peace: :peace: :peace:

mI^cHeLLe 23-06-04 15:27

take care!

multa bafta si la franceza sunt sigura ca o sa iei o nota mare :)
asteptam sa vedem ce faci si la celelalte probe ...
doar esti baiat istet...in plus iti place sa faci conversatie ..daca poti comunica cu cei din jur si la bac.
BAFTA MULTA :!: :!: :!:

Gabi 23-06-04 17:11

Parlez vous francais?! :lol:

Am luat 9 !!!

Urmeaza Limba si literatura romana - scris, luni, 28.06.2004

COIOTU` JR. 23-06-04 17:44

Bravo mah ......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! :P Stii ceva franceza nu.?????????? :P :P
Dupa ce dai tu bacu` mergem si ne facem :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
:P :P

Gabi 23-06-04 17:47

:lol: Stiu o **** :lol:

Dupa ce iau bacu', am zis, la intalnirea noastra (astia de pe forum), fac eu cinste, da' sa nu va intindeti, ca tre' sa merg la Bucuresti, Valcea si Tg Jiu, dupa bac => niste bani cheltuiti :P

COIOTU` JR. 23-06-04 17:50

Mah ce dreaq ai???????
Zisai si io asha............ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Dai si tu un suc sau o bere si atat........e de ajuns ce dreaq...... :roll:

Gabi 23-06-04 17:52

:lol: O bere/un suc tie, si mai sunt inca cativa care vor veni :wink:

Oricum, de belea tot o comitem :wink:

COIOTU` JR. 23-06-04 17:59

Lasa mah!!!!
Nu mai imi dai mie nimika......si le dai alorlatzi care mai sunt k? :?
Nu ma supar io..........zisai asha ca fapt divers..............
8) 8) 8) 8)

Gabi 23-06-04 18:00

Mamaaaaaa... Tu esti cel putin nebun :)

N-am zis nimic de tine. Am spus ca fac cinste si-o s-o fac! Chill out!

COIOTU` JR. 23-06-04 18:05

Mah io zisai ca ne facem :drunk: :drunk: :drunk: , dar nu zisai ca pe banii tai sau ca tre` sa faci tu cinste la totzi...... k? :? :? :? :? :?

Gabi 23-06-04 18:07

Coiotuleeeeeeee !!!
Eu am zis de saptamana trecuta ca daca iau bacu', fac eu cinste la intalnire.

Ufff... greu mai intelegi :)

COIOTU` JR. 23-06-04 18:14

ok ..........
las`

strengaritza 23-06-04 21:56

si eu vreau un suc!
tres bien mon ami...il me semble que tu te debrouiles en francais....bravo!!!

je te tzuque!!!!je t'embrasse..et..gros bissous
succes in continuare!

COIOTU` JR. 24-06-04 00:12

Strengaritzo` vad ca le ai cu franceza :P :P :P (cat timp itzi lua sa scrii prop. alea? :P :P )
PS: Strengaritzo` ai si u poza(e) cu tine?Daca ai punele si tu sa le vedem si noi :roll: :roll:
:P :P :P

strengaritza 24-06-04 08:45

Hmmm..inca nu am pus pe forum poza cu mine..dar avand in vedere ca sunteti asa draguti cu mine..si m-ati primit intre voi..o sa pun una ..la identitati...

wathever...apoi....nu mi-o fost greu sa scriu alea...la cati ani de franca am la activ... franca la greu(huuuooo) ..mi-a luat cateva secunde..hehehehee..nu va doriti sa ajungeti c a mine...

ai luat tu 9 la franceza cum draq sa nul iei

Gabi 24-06-04 15:08

Alexandra: et je t'aime, ma petit et jolie amie :wink:

strengaritza 24-06-04 15:11

mai avatar....ai scris ca esti stresat de bac..tu cat ai luat...???
bafte si tie..sper ca am inteles bine
p.s....cine o scris akolo ca nu-si ia gabi bacu?..sa-i fie rusine!!!!
io am incredere in el :)

deocamdata am trecut cu 10 ambele probe orale . greul abia deacum incepe.10x

strengaritza 24-06-04 16:03

ooooooooooooooooo
tocilaruleeeeeeeee
hai ca glumesc..felicitari.....
tine-o tot asa!!!!.si eu vreau tot 10 la anu.....o sa mi fac si io topic..mai este pana atunci

sutn la un liceu care ca protocol leau luat nush ce ***uri din aur si astfel majoritatea elevilor care au stiut cate ceva au luat 10 :P

Al3xius 24-06-04 17:00

strengaritza : la anu ne facem amandoi topic :P :P ca si eu sunt cu bacu peste un an :( :( bafta avatar !

Al3xius deabia astept sa te rog si eu cu o zi-doua inainte de prima proba sa merem la isalnitza la liniutze :twisted: eu eram stresat ca nu inv nimik si voi ma sunati noaptea la 11 sa mergem.las ca o sa mai fie si o sa mergem . ca si aseara.

strengaritza 25-06-04 00:07

ooopsi..pai da..asa si noi..avem in cj unu cu bacul...el a luat 7 la ambele...dar in seara asta a fost prezent la linii....
Al3xius...nici nu-mi aminti....ca ma ia asa o groaza cand imi amintesc caaa...la anu...tre sa pun burta pe carte... :lol: :lol: :lol: trece..oricum...
io chiar ma gandeam in vacanta sa ma apuc sa mai rasfoiesc ceva,,,,dar...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee
ma....cei care s'teti cu bacul...cam cand v-ati apucat de invatat?..zilele astea?..sau nici acu'?

Al3xius 25-06-04 02:22

Avatar : sorry cand te sunau astia sa va duceti la liniute eu eram la intalnire :P :P :P deci nu am avut nici o treaba ! :lol:
strengaritza : da-o ma in spanac de carte ....prin ianuarie ne apucam de invatat ! :P :lol: :lol:

strengaritza : si noi am fost miercuri seara :lol: iar partea cu inv din ianuarie no prea cred dar ar fi bine daca ati reusii.eu nam reusit sanvat pana in ultima zi :shock:

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning