![]() |
S-a mai stins o alta stea...
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Ionut Varciu( Jon ) ... fratele lui Liviu Varciu.
Condoleante familiei. |
re: S-a mai stins o alta stea...
R.I.P.
|
Dumnezeu sa aiba grija de tine acolo sus .... off ... cuvintele nu isi mai au rostul :(
Link 1 Link 2 Link 3 http://www.uups.ro/wp-content/upload...nut-varciu.JPG |
Dumnezeu sa-l ierti...ti se face pielea gaina...
|
|
Mai bine il lasam acolo unde este ,decat sa se puna poze cu accidentul,mai bine punem poze cu el zambind,jucandu-se cu bebelu` pe plaja, etc ...
|
Dumnezeu sa-l ierte :(
|
ce nedrept.Dumnezeu sa il ierte .
|
r.i.p....
|
2 Attachment(s)
S-a stins un copil , ca asta a fost Johnny in inima lui ... un barbat cu inima de copil . Nu exista zi in care sa nu te faca sa zambesti. Chiar daca era suparat tot reusea sa treaca peste si sa zambeasca ...
In inima mea sa sti ca vei ramane mereu ... inca mai am poza cu Mario si ingerasul de la botez acasa ... am sa le tin in amintirea ta prieten drag ! Of Johnny ce boacana ai facut ... Odihneste-te in pace " taticule" ! |
Ce-ai mai putea zice cand esti pus in fata acestei situatii...pur si simplu ramai mut ...cuvintele nu-si mai au rostul....doar iti aduci aminte ce fel de om era el....mereu cu zambetul pe buze si te facea sa razi chiar cand el avea suparari mari...un bun coleg...un bun prieten....pacat mare pacat...
Odihneste-n pace |
Dumnezeu sa-l ierte.
|
Re: S-a mai stins o alta stea...
Dumnezeu sa il ierte! :|
|
r.i.p. D-zeu sa-l Odiheasca ! pacat :(
|
r.i.p :(
|
am fost acum la el la priveghi si pot sa spun ca nu l-am recunoscut ....parca nu era el :( maine la ora 2 il inmormanteaza din cate am inteles , iar ce am mai auzit e ca , colegul lui care era cu el in masina a scapat cu cateva zgarieturi iar el a murit din cauza ca a fost prins sub masina cu capu cand s-a rasturnat ....inca nu imi vine sa cred acum cateva zile am vb cu el si era bine mersi ba chiar imi spunea ca se duce pe mare sa se plimbe cu vaporu-barca sau ce era cu familia lui si era incantat :(( Inca nu imi vine sa cred ca acum 3 ani am dansat la nunta lui si am facut chef mare iar acum il ingropam ..Cuvintele sunt de prisos ...Bem o bere in cinstea ta Ionutze si NU TE VOM UITA NICIODATA ....R.I.P
|
presa continua sa fabuleze
http://antena1.ro/index.php?page=new...¤tPage=1 in curand vom inchide topicul pentru a ramane in amintirea nostra asa cum era .. nu cum vor sa il faca unii .... si sa fabuleze si sa bata campii .. eu zic sa il lasam acolo unde este ... :( |
Dumnezeu sa il ierte!!! Sa ii fie tarana usoara!!!.....sa traim cu gandul ca Dumnezeu ii cheama alaturi de El pe cei buni.Condoleante familiei........alte cuvinte nu isi mai au rostul.
|
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Pacat ....
|
C!*)te rog spune la ce biserica ... trag sa ajung ...
|
Azi a fost o zi trista pt noi toti cei care il stiam pe Ionutz ...Acel Ionutz plin de viata cu sapca pe cap si cu vaselina pe maini lucrand la masina :) ..A fost condus pe ultimu drum de o "mare" de oameni cred ca au fost cateva sute de persoane ..Tot aasa de multi am fost si in unele din cele mai fericite momente ale lui (la nunta lui cu Roxana) si parca am fi vrut acum sa fie in viata si sa ne strangem sa vorbim , nu sa il conducem in lumea celor buni ....Cred ca a iesit asa cum ar fi vrut el sa fie ,inca odata condoleante familiei si un vesnic (Nu te vom uita niciodata) Ne intalnim acolo Sus !!!
A fost inmormantat la Cimitirul de la Metro ! Dumnezeu sa-L ierte !! |
un articol decent ... frumos ...
Liviu Varciu, distrus de pierderea lui Ionut Adio, fratele meu! joi, 06 august 2009 http://www.cancan.ro/pics2/50919/mort%20liviu4.jpgSUFERINTA. Liviu a facut fata cu greu pierderii fratelui sau http://www.cancan.ro/pics2/50919/mort%20liviu2.jpgSUSTINERE. Sute de oameni au fost alaturi de familia Varciu la inmormantarea lui Ionut http://www.cancan.ro/pics2/50919/vir...%20militar.jpg Sute de persoane, printre care rude, prieteni si colegi, l-au condus pe ultimul drum pe fratele lui Liviu Varciu, fostul solist al trupei L.A. Cortegiul funerar a plecat de la casa mortuara in sunetele fanfarei militare. Carmen Mocanu In hohote de plans, atat parintii tanarului, cat si fratele sau, Liviu, au avut nevoie sa fie sustinuti de rude si prieteni pentru a face fata tragediei. "A fost un frate bun de la inceput pana la sfarsit", a declarat printre suspine Liviu, marcat vizibil de nenorocire. Pana sa ajunga la cimitir, convoiul funerar s-a oprit la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, acolo unde lucra plutonierul major Ionut Varciu, de 30 de ani. Dupa cateva salve trase in memoria fostului coleg, cortegiul a plecat spre biserica, apoi la cimitir, unde a fost ingropat. Pe tot parcursul, convoiul a fost insotit de sute de masini tunate, conduse de fosti colegi de la clubul automobilistic din care facea parte si fratele lui Liviu. Acesta si-a pierdut viata dupa ce, incercand sa evite un motociclist, s-a izbit de un parapet, la iesirea din Constanta. |
pacat joane dece ? ce sa intimplat acolo? offfffffff cit de bine era cind ne intilneam .... ma uitam ieri dupa ce l-am condus si ne adunasem cu totii la un bar citi eram si de cind nu mai facusem asta ... acum citiva ani era normal sa ne intilnim macar odata pe sapt toti si umpleam un bar intreg acuum..... dabia ne intilnim cite 2-3 la 1 sapt c vremuri erau... dumnezeu sa te odihneasca si sa aiba grija de tine
|
Aproximativ 7 luni Jonny a asistat la inmormantarea prietenului sau bun Darius...acuma El a intrat in lumea dreptilor.Amandoi v'or fi mereu impreuna...cateodata il criticam si'l judecam pe Dumnezeu fara sa realizam ca i'a doar sufletele nobile la El sa nu se mai chinuie atata pe lumea asta rea.Dumnezeu sa'i odihneasca pe amandoi in Imparatia Ingerilor!!!
|
De motociclist nu se stie nimic?
R.I.P Ionut |
|
Sunt niste idioti .. am vazut si eu articolul in cancan dar ... nu am vrut sa il postez aici ... in fine .. sunt niste idioti ... daca era in timpul serviuciului cum putea sa fie baut .. 1 ... 2 inseamna ca toti din inspectorat sunt / erau bauti .... sunt niste cretini .. inca odata presa a dat dovada de neprofesionalism producand stiri facute pe genunchi pe WC .. rusine .. ziaristi de C A C A T .... sa va fie rusine ....
|
Din felul meu de a fii , si job-ul pe care-l fac in particula(ceva pe la tv local)- am sunat la Frumosi de la CLICK- " o domnita imi raspune "
Buna ziua!In legatura cu accidentul de la CT ce-mi puteti spune -? Sa stiti ca acest caz in redactia noastra a fost inchis,nu ne asumam nici o responsabilitate pt ce am publicat; Ce am scris este un raport primit de la nu-s Cine " XXX " din politia locala .... Nimik mai mult! Va urez o zi buna si inchis in nas telefonul... am tra o concluzi , stiind destule cazuri , aceasta reprezinta o modalitate prin care urmasii decedatul sa primeasca o suma mica din partea statului ,nu se beneficieze de acelasi beneficii pe care le-ar avea un angajat normal al statului militar... Incercati voi sa fiti alaturi de familia lui si sa-i sprijiniti , au nevoie Semnat GMS |
sunt niste tampiti . nu le ajung toti cretinii din "showbizz" si "industria muzicala" sa faca cancanuri si tabloide,se cauta nod in papura in orice accident si in orice durere a unor oameni care si-au pierdut un om drag.
pacat de el,a lasat durere peste tot . |
ce mizerabili,,,,,,
|
DUMNEZEU SA-L IERTE
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning