Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan sport (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/13656-dacia-logan-sport.html)

Trickz 26-02-06 15:11

Dacia logan sport

1 Attachment(s)
am gasit pe net o reclama si vreau sa aflu daca e real

ionut17 26-02-06 19:32

100% nu este reala
1)logan care sa prinda suta in 4,5 s :D mai repede ca un golf 5 gti (7,2 s)
2)poza are mai multe greseli cel putin asa mi s-a parut mie de unde am tras concluzia ca este virtuala

Trickz 26-02-06 21:03

mie mi se pare reala....si oricum....cu motor de 3.0 v6 ca pe 350Z cred ca poate(da sigur..la tonele ei....)

TufY 26-02-06 23:02

daca ar fi motorul acela poate ar fi ceva mai grea dar loganul are 980 kg asa scrie in talon la ala de 1,6

FeS 26-02-06 23:10

Bai frate cand am vazut poza aia aici de dimineata am zis ca sigur e facuta
la vrajeala dar acum vreo 4 ore am vazuto intr-o revista (Autoshow - nu mai stiu sigur) si scria ca s-ar putea sa iasa pe piata (nu se stie sigur) si ca daca
va iesi va fi cel mai ieftin GTI. Bara din fata era la fel ca cea de pe Megane
RS si avea tot sigla Renault.Ar fi ceva sa iasa aceasta varianta !

Psycho 27-02-06 04:34

parca postasem aici .. whatever ..

daca se fabrica asa ceva la mioveni sunt primul pe lista de ashteptare

Xender 27-02-06 10:09

Daca o sa produca masina asta, o sa trebuiasca sa mai faca vreo 5 fabrici, ca sa poata sa faca fata la cererile de cumparare. La ce vanzari au si acuma...baga o gramada si la export.

ionut17 27-02-06 10:12

mie tot o teapa mi se pare pt ca atunci cand apare o masina noua nu apare direct o oferta pe piata ci apar cateva zvonuri despere performante, dupa aceea cateva poze spion dupa care lansarea.si tot nu-mi vine sa cred ca va exista o dacie care sa concurze cu ferrari sau altele mai ales ca dacia abia a scapat de faliment.

axxro 27-02-06 20:15

daca ar intra in productie asa ceva va fi peste ceva timp pentru ca trebe sa apara prima oara logan break, ala care seamana cu dacia delta (nu stiu acum sa va zic cum se cheama) si loganu ala de 107 cai (parca) cu motor 1.6 16V. as vrea sa fie asa ceva dar pretu ar trebui sa fie pana in 17-18 mii, ca deja la 22 mii iti iei renualt megane RS.

Trickz 27-02-06 22:58

daca iese...bine pt romania...aia care au mai ramas cu dacii 1300 si le schimba,dar si rau:nimeni nusi mai ia rs.toti isi iau ds(dacia sport).dacia sa rivalizeze cu ferrari...nici khiar asa! totusi o concurenta la golf r32 ar fi bine venita. acum se va lansa si versiunea renault a lu nissan 350z..da deja dau offtopic

TufY 28-02-06 11:17

am auzit mai de mult la tv ca prin 2007-2008 or sa scoata un logan 2, up-grade poate asta o fi :!:
ar fi TARE, superrrr tare 4.8 sec pana la 100 ........... deocamdata cred ca e doar un vis......

SmK 28-02-06 12:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FeS\"
Bai frate cand am vazut poza aia aici de dimineata am zis ca sigur e facuta
la vrajeala dar acum vreo 4 ore am vazuto intr-o revista (Autoshow - nu mai stiu sigur) si scria ca s-ar putea sa iasa pe piata (nu se stie sigur) si ca daca
va iesi va fi cel mai ieftin GTI. Bara din fata era la fel ca cea de pe Megane
RS si avea tot sigla Renault.Ar fi ceva sa iasa aceasta varianta !

Asa, mai interbat in stanga si-n dreapta, dar in afara de zvonuri de altceva n-am dat. Totusi, zvonurile astea zic ca ar fi vorba de motorizarea de pe Clio2 (3000cmc, 6 viteze) si va fi facuta de Renault pentru competitie, caroseria fiind mai usoara decat cea de la Clio, deci se pare ca, chiar va aparea, dar pentru francezi. (nu se risca aia sa le ia romanii fata)baga-miash :evil:

Trickz 28-02-06 14:28

ma fac francez!parlez vous francais?

FIGHET 28-02-06 17:51

ok

fratilor cind va aud ca ziceti ca loganul este greu incep sa kred ca nu va pricepeti.............................
loganul este putin mai greu ca solenza cu 50 kg asa ca nu mai spuneti perle
in special pt.STRIKZ

Tim 02-03-06 19:49

uitati sursa fotografiei in care apare un logan cu niste specificatii tehnice dubioase ( Dacia Logan Sport GT 3L V6 ( 190 KW ) -- 0-100km/h in 4.5 sec ):

http://www.publicis.cz/co-jsme-udela...ia-04-2005.php

sNap7 02-03-06 21:32

Oricum daca apare asa ceva pe piata va fi un dezastru pentru multi fabricanti de automobile straine.Totusi 0-100 km/h in 4,5 sec e un timp destul de mic avand in vedere ca BMW M6 atinge 100 km/h in 4,6 sec.Deci...sa traiasca si sa apara cat mai repede :)

sNap7 02-03-06 21:32

Oricum daca apare asa ceva pe piata va fi un dezastru pentru multi fabricanti de automobile straine.Totusi 0-100 km/h in 4,5 sec e un timp destul de mic avand in vedere ca BMW M6 atinge 100 km/h in 4,6 sec.Deci...sa traiasca si sa apara cat mai repede :)

Trickz 06-03-06 12:08

Re: ok

Quote:

Originally Posted by FIGHET
fratilor cind va aud ca ziceti ca loganul este greu incep sa kred ca nu va pricepeti.............................
loganul este putin mai greu ca solenza cu 50 kg asa ca nu mai spuneti perle
in special pt.STRIKZ

ok frate,multumim ca neai luminat pe toti! si vezi ca nu se scrie cu s

axxro 06-03-06 15:08

Quote:

Originally Posted by Trickz
ok frate,multumim ca neai luminat pe toti! si vezi ca nu se scrie cu s

incearca totusi sa nu fi ironic. omu sia spus punctu de vedere si a avut dreptate.loganu nui asa greu, dai masiv si daia da impresia de greutate, totusi este conceputa ca fiind o masina de familie, deci este destul de lucru ca sa o aduci sa fie masina sportiva, dar nimic nui imposibil.

Cabbano 06-03-06 15:17

Re: Dacia logan sport

dacie sa ajunga la 100 km in 4.5 sec???chiar e adevarat?oricum dak ar scoate-o pe piata la un pret rezonabil(sub 20.000)cred ca vor avea vanzari mari.

anndi 07-03-06 11:52

daca scot baetii loganu de 260 de cai cum ice acolo o sa fie dacia in topul vanzarilor la masini sport, adica o sai dea fum la bmw, golf, honda cam greu , dar nu imposibil pentru ca masina nu e grea dar aerdinamica trebuie pusa la punct.

ERY 07-03-06 12:01

Mah..... dacia logan din fabrica, model de serie, sa scoata 0- 100 km/h in 4.5 secunde....????????? Aloooooo luuuuumeeeeeeee trezireeeaaaaaaaaaaaa e dimineata. WTF ??? Pai 4.5 secunde...... ce draq inseamna ca ma dau la liniute cu ONO cu Lamborghini..... Imaginati-va topic pe global announcment ....ERY cu logan il face pe Ono cu gallardo sau pe Sebi cu STI.... Doamneee ......

VPR`u 07-03-06 12:40

hmmm .. ma gandeam sa imi iau un M6 dar m-am razgandit ca mi-e ca mi-o da vreunu` cu logan sport :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahaha

Trickz 07-03-06 13:55

Quote:

Originally Posted by axxro
incearca totusi sa nu fi ironic. omu sia spus punctu de vedere si a avut dreptate.loganu nui asa greu, dai masiv si daia da impresia de greutate, totusi este conceputa ca fiind o masina de familie, deci este destul de lucru ca sa o aduci sa fie masina sportiva, dar nimic nui imposibil.

nus ironic. io kiar nu stiam ca are mai putzin de o tona. judecam ca daca-clio are aproape o tona,loganul cat sa aiba

ICE-M@N 07-03-06 17:28

oricum, no te intelegem ai numa 15 ani

GabyRUF 07-03-06 17:55

hai cu loganu la curse:))))) sa ramanem cu motorul pe traseu!!

Axll 07-03-06 18:31

mai oameni buni, e cumva un film S.F. sau ce????
daca scot astia logan sport la 4,5 sec. 0-100 km/h proimit solemn sa imi cumpar primul asa ceva. nu de alta, dar ce rost mai are sa cumpar BMW ???

totusi ramin la parerea ca e vorba de un film S.F.

Tim 08-03-06 06:55

mai fratzilor poaza aia e trucata e "pacaleala de 1 aprile" Helllo!!!
linkul kre vi lam dat eu mai sus e de la o firma de publicitate din cheia

Kent8 12-03-06 11:29

eu n-as fi asa sigur ca-i pacaleala
poate n-ai auzit de s1600
cu care dacia vrea sa intre in cnr sau wrc
urmeaza stepu, apoi 1.6 16v cine stie
de la 16v pana la 24v nu mai sunt decat 8v asa ca nu-i pare diferente
da....sper sa nu ne aflam intr-un film sf :P

Trickz 12-03-06 15:02

Quote:

Originally Posted by Tim
mai fratzilor poaza aia e trucata e "pacaleala de 1 aprile" Helllo!!!
linkul kre vi lam dat eu mai sus e de la o firma de publicitate din cheia

man daca e de la o firma de publicitate inseamna ca poate se face publicitate la asa ceva in cehia.nu stim exact. tocmai deaia am facut topicul asta. poate raspunde unu de la dacia pitesti (daca exista)sau de la renault (la fel-daca exista).

si inca ceva-si ce daca am 15 ani? vreo problema? mie nu mia zis nimeni ca asta e forum >20ani

Feryan 15-03-06 12:21

mai baieti nu radeti ca astia de la dacia au planuri mari :D in curand o sa vedem un SUV de la logan :P Oricum parerea mea este ca merita aplaudat efortul (si nu ma refer la logna sport care nu va exista), poate asa mai scad preturile la masinile de serie straine in Ro.

Kent8 15-03-06 21:53

cine stie, poate-i adevarat

shummy 16-03-06 19:45

Daca va uitati la noua dacie... e avion fara aripi!!! :))
Abia astept sa vad frigideru ala si live :)) poate o fi si mMAI MAREE!!
topicu asta e de batut mcampii vad..:P

crapu 21-03-06 23:51

da cand o avea motorul ala poate dar mai tre schimbate cateva chestii planetare ....cutie...si altele;)) si atunci poate prinde in 4,5 secunde dar dc scot astia un logan de asta poate imi iau si eu:)

topser 22-03-06 09:09

e facatura toata ziua poza aia ..logan n-o sa prinda suta in 4.5 sec cu aerodinamica aia nici la pastele cailor...uitati-va la emblema dacia din stanga sus e pusa acolo se si vede .. bandourile sunt luate de la clio la fel ca si bara fata ...vt !

isacfani 22-03-06 10:01

felicitari agentiei de publicitate pentru idee ( ffffffff buna ). daca masina de serie ar avea acesti timpi la aceasta motorizare, cu cateva modificari s-ar bate de la egal la egal cu cele mai tari masini : mclaren f1, koenigsegg, ferrari fxx, bugatti, etc. nu o sa-si mai cumpere nimeni decat dacia logan 3.0 v6.

Feryan 22-03-06 15:06

Ce repede ati pus botul la propunerea unei firme Cehoslovace pt print Dacia...
Au incercat si ei sa prinda un contract cu Dacia si voi gata at-i dat-o de stire :P De obicei in propunerile astea bagi din top... caci clientul nu iti da nici un material...si sa fim seriosi cu un motor v6 si asa o caroserie nu ajunti la 100 in 4.5 sec. si chiar daca ajungi cine te mai opreste? :)) parasuta din portbagaj sau pomu din fata?

ga!nusha 25-03-06 17:30

eu cred ca o sa apara asa ceva...dar peste 20 de ani cel devreme...nu asta e obiectivu lu dacia...deocamdata vor masini ieftine.... 0-100 in 4 secunde inseamna cel putin 50-60 de mii de euro....
in plus nu are renault asa ceva...nu cred ca o sa aibe dacia inainte

Trickz 26-03-06 15:34

exista multe rivale si daca fac asa ceva,dau lovitura. de ce sa dai 70.000 euro pe un nis 350z cu tuning cu tot, cand poti lua logan la ,sa zicem, 20.000(mai mult nu merge..)si sa'l mai tunezi un pic....
daca reusesc sa'l scoata pana'n 20.000 de euro,merita. altfel nu.

Feryan 27-03-06 12:06

Logna s merite la 20.000 EUR? :)) impretza WRT costa 30.000 :D come on.

All times are GMT +2. The time now is 01:43.

- Copyright 2026 4Tuning