![]() |
BMW Seria 5 GT by Hamann
20 Attachment(s)
BMW Seria 5 GT by Hamann
Desi a fost lansat recent si nici macar nu este disponibil la vanzare, iata ca noul BMW Seria 5 GT se bucura de un prim pachet de tuning, ce vine din partea companiei germane Hamann. Desigur, pachet de tuning este mult prea mult spus, pentru ca de fapt nu avem de a face decat cu noi jante. La o privire mai atenta, observam ca modelul bavarez a fost "incaltat" cu trei modele diferite de jante, printre care – bineinteles - si arhi-mega-cunoscutele Edition Race. Detalii despre pret, marime sau altele lipsesc cu desavarsire, asa ca nu putem face altceva decat sa asteptam si sa ne uitam la fotografii… |
Re: BMW Seria 5 GT by Hamann
Foarte frumos ce sa mai...bmw mereu ne uimeste cu ceva nou :-)
|
pare masiva rau :| da a seria 7 :| .. bolid in toata regula :) poate prea impunatoare :)
|
urat cu spume. si-a pierdut traditia ...
|
mi se pare prea mare... plus ca partea din spate nu are de a face cu BMW..GT..eh
mie personal nu prea imi place..sunt un fan al masinilor mai vechi :] |
a pierdut orice efect nu doar traditia. agresivitatea totusi se impune in continuare dar sub alta forma care, multora, nu ne mai e pe plac.
|
din punctul meu de vedere, masina nu mai seamana cu BMW, este urata si nu mai are nimic din farmecul BMW, din ce in ce mai urate masinile facute de ei
|
Shit, another Jeep?
|
adevarat ultimele modele de la bmw m-au dezamagit destul de tare...mai putin seria 7 nou, acolo au gresit bine oamenii, dar x1, seria 1, x3 si acum asta??? wtf...nu vreau sa ma gandesc ca o masina care arata ca asta o sa se numeasca m5
|
jantele alea cu 5 spite duble sunt "piesa" :D
|
ciudata masina,dar oricum e piesa
|
e frumusica...
|
hai ca e frumos :)
zici ca e un X6 plat cu faruri de seria 1 |
E nevoie de timp sa ma obisnuiesc cu ea,la fel a fost si cu seria 7 (penultima) care imi parea cam hidooasa dar dupa putin timp am "cazut la pace" iar acum imi place mult (nu mai mult ca cea din Transporter :P) Oricum e cv nou si cu timpul ne vom obisnui,tre sa obisnuiasca ochiul cu ea :D
|
Quote:
|
Pacat :( ca l-au scos asa la design. Chiar si cu tuning nu prea ii da asa farmec, tot uratel ramane. Dar in fine are el si fanii lui.
|
seria 5 hatchback? Doamne, cat de urata poate sa fie de la spate !
|
Quote:
oricum,sunt de aceeasi parere... tot "vechiturile" is frumoase 8) |
primul model de jante mi a placut.... urata, frumoasa, la aparitie va intoarce capetele ca un magnet!
|
naspa rau
|
nu`mi place :)
|
legat de masina - se putea si mai bine :lol:
culoarea-hidoasa jantele - primu set e bestial celelalte cam-cam |
spatele e cam uratel,in rest e super