![]() |
Ford Mondeo MK3 2.0 TDCi Ghia 2002
4 Attachment(s)
Este varianta Ghia ...iar ca extra un set de xenon si casetofon after-market.... o am doar de 1 sapt si nu am apucat sa fac cine stie ce....
Insa astept propuneri de la cei care au mai schimbat cate ceva la ele :D PS : are careva grila model mai special ??? sau macar cel cromat ?:D |
re: Ford Mondeo MK3 2.0 TDCi Ghia 2002
acum de ziua mea mi-am facut un cadou pentru masinuta mea - un bass pack de la magnat care surprinzator se aude f bine :shock:
app : are careva jante de vanzare care ar vrea un schimb cu cele originale + ceva dif ? :D ps : grila fara stema unde gasesc ?:D |
Am vopsit grila :-)
https://img515.imageshack.us/img515/4181/27082009.th.jpg si o poza cu diferenta : xenon/halogen https://img156.imageshack.us/img156/5171/30072009.th.jpg |
Sa nu cumva sa iti pui xenon aftermarket fara lupa, fie ea si fara autoleveling !!!
|
Am pus deja....35w 6000k.... nu sunt foarte puternice sa deranjeze dar vizibilitatea a crescut simtitor :-P
ps : nici la itp nu am avut probleme cu ele deci ...nu afectez pe nimeni cu nimic daca la asta te referi In viitor sper sa pun si lupe si sa schimb stopurile ...urmand apoi niste jante decente sau macar sa le vopsesc pestea negru lucios cu buza in culoarea masinii (cred ca ar da bine :rolleyes2 ) |
Nu ai avut probleme la ITP pentru ca in Romania nu exista o lege care sa interzica clar aceste kituri de xenon. In UE Becurile cu descarcare in Xenon nu sunt aprobate decat daca au lupa, spalator faruri si auto-levelling.
Eu iti zic sincer ca am avut xenon fara lupa pe mondeo si chiar daca erau reglate foarte in jos, eu vedeam super-bine dar pe ceilalti ii deranja. Motivul - se umple farul de lumina "super - bright" si e deranjant. Asta e defapt si motivul pentru care am luat lupe cand am avut posibilitatea. |
Quote:
|
Nu am zis ca nu se folosesc...am zis ca sunt interzise ;)...ca sunt si oameni care le folosesc desi este interzis..asta e cu totul alta treaba/discutie/etc :)
farurile care au bec halogen sunt faruri de omologate pt bec halogen, nu pentru xenon. Uitandu-ma la grupul la care apartii (honda) din cate stiu eu pe civic exista faruri cu xenon fara lupa din fabrica. Au alte modificari la oglinda din far ( Repet DIN CE STIU EU..nu sunt 100% sigur ). |
Am facut si triplele putin fumurii cu folie speciala pt asa ceva(cel putin asa scria pe ea )
Mie unu mi se pare ca arata mult mai bine asa .. si DA se mai vad luminile prin ea :D http://h.imagehost.org/t/0278/03092009_002.jpg http://h.imagehost.org/t/0203/03092009_001.jpg ps : in realitate sunt mai negre :rolleyes2 ps2 : e cineva care a vopsit farurile negre (fara locul unde sunt becurile) ? e vreo diferenta la luminat ? se vede mai slab,difuz,sau imprastiat ? :oops::!::?: |
1 Attachment(s)
totusi prin lampile tale se vede, dar la mine ca sunt negre, negre???? :lol::lol:
|
Quote:
app ..a incercat cineva o toba sport pe acest model ? se aude ceva sau sunt bani aruncati degeaba ? :rolleyes2 |
E diesel sau benzina?
Daca e diesel in nici un caz nici nu te gandi la asa ceva si iti spun pentru ca stiu pe cineva care are si nu are rost. 1). Nu se aude nimic diferenta 2). se vede foarte urat la bara jos (ma refer la cele,japan style) Acuma sper sa nu sariti pe mine, eu am zis doar. Multa bafta |
am eu toba, sunt benzinar si se aude frumos :-)
|
Daca e diesel --> vezi la mine pe topic cat de tare se aude si ce trebuie facut.
Daca e benzina si intr-adevar vrei sa faci ceva recomand evacuare dubla (stanga + dreapta) cu tobe borla. Am vazut la mondeo (ce-i drept era 3.0) si se auzea foarte frumos. Poti sa mai mergi si pe remus, dar mie nu prea-mi place cum se aude. Poti sa dai un search pe youtube si vezi cum se aude cu fiecare. Bafta ! |
Sau poti sa incerci Magnaflow daca vrei ceva meserie ;)
|
Da...din pacate e diesel ..eu ma gandeam doar la o toba finala sport...eventual facuta dubla evacuare dar de undeva in zona rezervorului ... :rolleyes2
poate o sa incerc...macar asa de design :-P Ps : multumesc pt incurajari si ideei ... sunt mic si nou in lumea asta si am nevoie de ele :oops::lol: |
Ce motor are aceasta masina (1.8 sau 2.0).....
|
2000cm3 96 kw :-)
|
Toba finala sport pe diesel ? pfff...n-ai citit indicatiile mele :)
|
2 Attachment(s)
Am pus aseara folie pe geamuri ...
sa nu radeti ca e prima data :oops::rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Si un parasolar specific Ford....putin modificat :D 8):rolleyes2
place :?::!: ps : culoarea e un rosu aprins ...nu stiu de ce se vad asa...:rolleyes2 |
Da-l jos cat poti de repede :evil: :evil: :evil:
|
Le-ai pus tu? Au omologare? In legatura cu parasolarul ii impartasesc parerea lui NWZeu scapa rapid de el.
|
Nu e pus de mine e pus de cineva care cu asta se ocupa..de omologare nu stiu ...dar nu e mai jos decat parasolarul din interior deci ...nush...
de ce asa supasarati pe el ? :rolleyes2 |
serios...da-l jos :) :)
|
e KITCH, restul e can-can ;)
|
Nu fi-ti rai , gusturile nu se discuta !! :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
si o grila noua ...home`made :lol:
|
Si acum cum mai deschizi (incui ,descui ) capota?
|
prin grila...incape cheia pe acolo :P
|
Chiar nu pare sa incapa cheia pe acolo, daca ai mai taiat din ea e alta treaba. Folia, cu geamul inchis pare destul de bine pusa de tine.
Te-ai gandit sa vopsesti bandourile aceeasi culoare ca masina? |
Cheia chiar incape fara nici o modificare la plasa...
Ms pt folie dar nu e pusa chiar asa bine....trebuie sa o dau jos si sa o pun undeva autorizat ca a facut bule.....bine...am pus`o la 12 noptea la lumina becului ca ma plictiseam...iar bandourile nu prea vreau sa le vopsesc ca vreau sa fac si jantele negre si farurile si sa vad cum iese :lol: |
Si acum de an nou i`am schimbat subwooferul ca sa auda mai bine (de unde...ala ocupa prea mult loc)
Am trecut de la magnat ( https://img150.imageshack.us/img150/5691/magnatsrnj5.jpg ) la un MTX ( http://bazar.regielive.ro/images/1/7/6/1760110.jpg ) ps : a schimbat cineva toba cu una sport ? merita sau nu ? |
4 Attachment(s)
Si un nou look pentru vara 2010 8)
|
Re: Ford Mondeo MK3 2.0 TDCi Ghia 2002
....asta da schimbare, arata frumos, cred ca ar sta si mai bine cu semnalizarile laterale schimbate cu unele albe/clare (26lei/bc), si cu "fusta" de la spoilerul din fata eventual bucatile acelea de bandou de pe spoilere vopsite, arata frumos masina, nu mai are rost sa spun de suspensie....
-jantele sunt de 18"?, cat te-au ajuns cu tot cu gume? -mai ai fagurele de la grila din fata? ...bafta in continuare. |
Am dat jantele mele originale si 100e pe ele(da sunt pe 18`) ... gumele pe spate sunt cam duse dar pe spate sunt chiat bune...fagurele il mai am ..e intact..iar cu semnaliarile ...astept unele negre pe leduri si eventual niste stopuri pe leduri cu fundal negru ...
Multumesc pentru aprecieri :lol: |
cum ai facut smecheria cu farul negru pe interior ?
|
Eu asa le`am luat...dar se desface farul la cald pentru ca sticla e lipita cu un super adeziv...se acopera tot ce vrei sa pastrezi ca original si se vopseste cu ce vrei ..spreay,pistol sau cum crezi ...oricum nu recomand pentru ca am auzit ca nu se mai prea lipeste sticla la loc asa cum e din fabrica...
Succes ...daca nu am scris bine sa ma corecteze cine stie... eu asa am inteles de la altii :oops: |
de unde le-ai luat? si cu cat.
|
Le`am luat de la un tip din valcea...le`am dat pe ale mele ca el vrea sa vanda masina si era pacat de ele :P nu cred ca gasesti in magazin asa ceva....doar sa iti faci .. succes :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning