![]() |
Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a
Avem 2 zile la dispoziţie, adică 1 şi 2 aprilie. Pentru că majoritatea userilor activi de pe forum vor veni la 4tuning DAY, ar fi frumos, după cum bine a zis şi Hondarul, să facem o întâlnire a membrilor.
Ce ziceţi? Cine se anunţă? Poze de la prima întâlnire găsiţi aici. |
Bine ca ai facut topic nou Gabi !!!!!!! Pai e clar, eu nu voi lipsi sub nici o forma. Misto ar fi, ca la adunarile alea de veterani ai primului razboi mondial, sa purtam ecusoane cu numele (in cazul nostru, porecla) sa ne recunoastem.
|
eu se este prezent....asta e clar....!!!!!!!! :peace:
|
Am uitat să scriu în mesajul iniţial, aşa că adaug aici. E clar că ne vom vedea şi în timpul show-ului, dar ar fi frumos să ne vedem şi separat, eventual seara, undeva în oraş. E o ocazie măcar să ştim cum arată userul X de pe forum şi, de ce nu, o ocazie să ne cunoaştem mai bine.
Eu o să vin, cel mai probabil, de vineri, în Bucureşti şi voi pleca, de asemenea, cel mai probabil, luni, dupa show. Sper să fie cât mai mulţi membrii 4tuning la această întâlnire, s-o surclasăm pe cea din 2004, de la Snagov. |
Stabiliti un loc la Prisma acolo si o ora.
Eu voi purta semnul distinctiv pe mine : tricoul 4tuning.ro :P :D Numa sa avem timp pentru fiecare in parte , sa nu neglijam pe careva :roll: :hug: :chuckel: :tetter: |
sambata?pe la un 4-5? si pe seara sa se plece undeva? :roll: nu prea gandesc bine k sunt adormit... :P
|
Prezent 8)
|
Re:
Quote:
|
va fi super adevarata intalnirea. si o sa se faca ceva amenajat special pt noi?
|
Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a
Quote:
|
Re:
Quote:
DnI: mai ţii minte ? :) |
Re:
Quote:
daaaaaaaa :D noroc cu galeria foto imi mai aduc aminte :) ... ce putini eram atunci... |
Re:
Quote:
Quote:
si eu consider k e inca devreme pt o ora anume... :wink: peace up :peace: |
Prezent !
|
Sa vedem cum ne organizam shi aici la Constanta...sper sa venim in numar cat mai mare!!!
|
io vroiam sa`mi fac un tricou alb p care sa scrie cu galben sau negru psycho :P
|
Prezent , eu sa lipsesc la asha ceva ? :twisted:
Heineken - \"Meet you there !\" :lol: |
vin shi io da sami dati pm din timp :D ......si cum facem cu nickamu'? il scriem pe un ecuson sau pe un tricou cu markeru?
|
Dacă vrei, poţi să-ţi faci tricou pe care să-ţi scrii numele. Te duce undeva la 200k cu tricoul tău şi în jur de 300k cu tricoul imprimeriei.
|
un tricou cu emblema 4tuning day si sub nickname {Zerofast} :wink:
34 de zile pana la..... :D |
evolution crew va fi acolo :)
|
Re:
TNG-ULE SE POATE SA LIPSESC EU DE LA O ASA INTALNIRE MAI ALE K O SA IMI FAC SI ABONAMENT LA REVISTA. TU CAM CATI BANI ZICI SA NE LUAM DUPA NOI???500.000 AJUNG?
|
sunt acolo fara discutii....
da in noaptea aia nu putem sa ramanem acolo :roll: ... vali... cum facem..daca e vb mai multe... pe mess... sau ne vedem undeva.... ;) |
Cred ca o sa vin si eu.... :?
Ar fi super! Un fel de After Party! :wink: :D |
ce after fratilor ....atata timp cat este ziua 4tuning ....cand ne vom vedea de dimineata pana seara ...avem de vb pana ni se usuca gura ....
este ora 10 00 dimineata sa zicem deschiderea .... eeeee...atunci useri care pot sa vina sa vina mai devreme sau in fine sa fie prezent ...ce sa mai .... cu siguranta vor fi altii din alte orase si nu vor vrea probabil sa stea pana seara tarziu ...deci cu cat mai de dimineata la incepere cu atat mai bine |
la 10.00 sambata sunt acolo si plec duminica spre pranz.
cat despre tricouri ar trebui sa faci tu gabi unul si noi o sa vedem ce \"sablon\" ai facut tu si ne luam dupa el. ce galerie? ce dn1? dati un link pls. |
fiecare cu tricou - cu numele ...
si aia e .. acolo ne intalnim .. . la prisma , ca n-ai unde sa mergi .. atatea sute de persoane , pur si simplu n-ai cum |
eu ziceam altceva. sa vedem cum e unul facut. sa ne luam dupa el. adica cum o sa arate cum o sa fie aranjate alea pe el. asta ziceam. ca doar sigla e comuna nu si nikname-ul.
|
Sincer eu ma gandeam sa avem tricouri cv de genul:pe fata sigla 4 tuning shi pe spate numele shi sub nume data la care am intrat in forum(sper sa nu se faca diferente de vechime shi/sau de varsta) o sa incerc sa i-mi fac tricoul pt mine sa-mi ziceti daca e o idee buna
|
Re:
Quote:
eu nu cred k imi fac tricou :cry: ....$$$ oricum ne intalnim.....sunt fratzii mei acolo...chair gabitzule.....alexius vine????!!! :D |
2 Attachment(s)
am facut cv de genul asta sa zic sau nush..ziceti voi cum
|
Re:
Quote:
|
un tricou negru cu 4Tuning DAY asa cum e scris in semnatura si sub nickname--doar o propunere :wink:
|
adica asha
|
Re:
Quote:
|
Cine nu isi poate face tricou poate foarte simplu sa lipeasca o foaie A4 pe tricoul lui cu numele....
Nu stiu daca mai este necesara si sigla 4tuning pt ca nu stiu daca vor avea toti foi lipite p ei.... PS:...o idee.... :P |
e clar ca nu toti o sa aibe tricouri... dar eu zic ... ca ne mai cunoastem ... asa... sa zicem ca eu sunt prieten cu santos :P santos e prieten cu matza ... santos mi`l prezinta pe matza :D ceva de genu asta :)
|
Facem un fel de....\"lantul slabiciunilor\"... :lol:
Este si asta o varianta...cred ca nu vom avea probleme cu recunoscutul membrilor deoarece tre' sa fii chior ca sa nu vezi o masa de oameni care e fff fericita.... :wink: |
si daca afara e frig de mori? si trebuie sa itzi eie un pulover ceva sau o geaca? eu zic ca sa scriem sigla si sub sigla nikna-meul sau daca vreti cu ecusoane la gat.cum ii vezi pe aia pe la firme, agatzate de gat.
|
vin si Yo :roll: ...da numai sa ma primitzi pe acolo....(k am decat 14ani :cry: )
va ajut eu cu facutu tricourilior....luati imaginea k silgla 4Tuning si k nicku vostru si trageti-le pe o discketa sau cd si da-ti fuga in magazinu unirii la parter la magazinu TOTEM si vedeti acolo se fac imprimeuri si ii dati discketa la vanzatoru ala si aia e...in cateva minute(cred) e gata.... SUCCES :roll: :wink: :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning