![]() |
Photo Retouching Bodykits & Accesories
2 Attachment(s)
Cam cati dintre noi stiu sa faca brush ?! ...Postati aici operele voastre , facute doar in brush (exceptie pot face jantele).
Nimeni nui perfect deci nu radeti unii de altii. O sa incep eu ... cu un logan :oops: , nui terminat ink , dar partea de brush e 85% gata. Urmeaza sal mai cobor , sai pun tinturi la geam , airbrush-paintu + neoane si carbon . Cam asa arata pana acum :) :arrow: [/img] |
Daca aveti tutoriale , linkuri cu totorile si vreti sa aratati si la altii \"cum se face\" , share cu noi :))
|
2 Attachment(s)
uite brush :arrow:
|
:)) .. frumos , iti ies bine venturile :D ... si spoileru e brush ??? :shock:
|
Re: Brush Tuning!!!
da spoilerul e facut tot din brush
|
6 Attachment(s)
uite am si eu cateva din brush se supara cinevA??S40 e prima mea masina brush
|
Rares... la Volvo (cel alb) capota ai luat-o de la altul... nu ai facut-o tu... Ne-a aratat Santos :)....
|
andrey 2003 chestia e ca asa e am recunoscut ca am luat-o dar am uitat sa zic ca am luat-o de la alta masina k ? multumit?? ..;)
|
7 Attachment(s)
modificari minore dar sunt mandru de ele :D
|
2 Attachment(s)
uitatzi brushu` meu....
|
2 Attachment(s)
sunteti tari fratilor!!!!!!!!!!!!
si ca sa nu fiu offtopic pun si eu o masina e primul brush major la o masina(in afara de roti faruri si stopuri) |
2 Attachment(s)
Brush .............
|
2 Attachment(s)
alt brush .......
|
2 Attachment(s)
nu toata brush dar e destul
|
6 Attachment(s)
cateva din lucrarile mele :arrow:
|
unde gasesc si eu niste tutoriale pt brush
|
Quote:
http://www.astudios.org/2004/index.p...op/micra/micra http://www.astudios.org/2004/index.p..._kits/new_kits http://www.astudios.org/2004/index.p.../tuning/tuning |
mersi man.... da ma intereseaza aerisirile mai mult cum se fac !
|
@Golftuning : nu mai stiu exact site-ul dar as putea sa-ti zic cam ce stiu eu , poate te ajuta in vreun fel .. > dami un PM cu id'u tau de mess si mai vb ;)
|
2 Attachment(s)
habar n-aveam ce este brush tuning pana n-am vazut tutorial-urile de mai sus...si a, gasit si eu ceva de genu;)
|
@Yackone : bv mane , chiar ai talent :P .. :))
|
parerea mea e ca e spalacita:)) sifonata si oricum incercati brush ca super bine:) si rezultatu e placut pt tine ca stii ca e facuta 100 % de tine
|
8 Attachment(s)
Uitele pe ale mele. La aia rosie lucrez! Sper sa va plak!
|
bejdesign lucrezi f frumos ;) bv tie :mrgreen:
|
si totusi ma invata si p mine cineva?
|
hmmmm io am invat singur ,doar trebuie sa ai imaginatie ... sa iti dai seama unde vin reflexiiile si ...
Eu am inceput sa pricep cum sta treaba cu prizele de aer .... :-P Daca vrei vb pe mess ID : vio92_2005 ;) |
1 Attachment(s)
Am gasit pe net un trabant virtual facut cu brush tool :shock:
|
ai sa-mi *** una!!!cel mai tare brush care l-am vazut in viatza mea!!!noah...deci...le are baiatu` de numa` numa`...MAX RESPECT!!!
|
nu mi se pare ceva prea tare.....oky..e marfa..dar nu ma impresioneaza...am vazut altele muult...muuult mai bune....;)
ps:ce mi-ar place sa stiu macar un sfert din ce afacut tipul asta:lol: @maskt : vezi k nu se fac cu brush tool...pt k brush tool e defapt si de drept guma de sters;) e mare combinatie de layere,reflexii,gradienturi & co.:lol: |
escuze'moi man am gresit :lol: oricum este misto de tot daca va uitati atenti si bordul si suportul pentru difuzoare este tot din brush....e tare
|
2 Attachment(s)
De ce nu mai merge sa dau edit la mesaj ? :sad: :arrow:
|
Si boxele si tobele sunt facute din brush ? :???:
|
ete....alea sunt niste excepti
|
woooooooooooow e super,le are de pe ce pagina ai luat-o?
|
Cauta si tu pe aici http://www.hvtm.hu
|
tobele sunt brush..boxele par si ele la fel.....
oricum tobele alea sunt pe mai multe masini...exista o sansa k sa nu fie el autorul;) |
daca as intelege ceva din ce scrie pe site-ul ala:)
|
4 Attachment(s)
Sunt incepator in brush'uri ....dar am incercat sa le lucrez kat am putut de curat :P
|
1 Attachment(s)
chiar daca este pusa si la alte sectiuni consider ca aici ii este locu, este facuta complet din brush
|
dar ar trebuii sa spuii ca e facuta pe desen:)
oricum e misto |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning