![]() |
Etapa XII - 02.11.03 - PRISMA TOWN
Se tine ori ba ?
Etapa de sambata 01.Nov.2003 se tine in Vitan ? Este o etapa de viteza sau ... ? |
TYE: nu se stie sigur... desi mai sunt doar 3 zile.
|
hai sa fie
... cine hotaraste ? HIP HIP .... URA .... HAI SA FIE CURSA !! |
Trebuie sa apara Sebastian cu ceva noutati :)
|
LEGAL RACING
2 Attachment(s)
ANUNT !
|
Asociatia “ Clubul Sportiv LEGAL RACING ”
Sediul social: Str. Dr. Petre Herescu nr.8, sector 5, Bucuresti Tel. 0723 691 731 , fax 0721 104 062 Va informam ca duminica in data de 02.11.2003 folosind incinta PRISMA TOWN, mai exact pe platoul din fata complexului commercial PRISMA 2, cu incepere de la orele 11:30 vom organiza un concurs automobilistic de amatori pe un semitraseu viteza-indemanare . Participarea este deschisa pentru orice posesor al permisului de conduire auto . Cu stima si respect ! Comitetul director al LEGAL RACING |
cool ...de data asta o sa fiu in Buc si asa ca poate vin ....
nu vreau sa va par prea cocalar ... da' niste LINIUTZE legale nu mai faceti? |
Deci... situatia s-a clarificat :lol:
|
Cred ca o sa fie super. O sa vin si eu dar sa vad cu ce ajung. Prisma asta e pe langa Otopeni nu?
|
Poti sa ajungi cu autobuz, pleaca din Piata Presei Libere... nu mai stiu exact, un 400, parca 449...
|
asteptam cu nerabdare desene cu circuitul ...
cred ca nu ar fi rau daca nu ar mai include in circuit faza aia sa te invarti in jurul jalonului ca din cate am vazut in filmulet nu prea a fost de succes. |
care e prisma \"doi\"?
si intr-adevar s-ar decide mai usort omu daca concureaza daca ati avea si desenul cu circuitul |
:D
Deci se pare ca din nou o sa fie misto !
|
Ba faza cu invartitul in jurul jalonului ar fi bine sa ramana... face bine diferentierea intre cei care stiu sa-l abordeze, si cei care merg la plimbare...
O integrala, sau o tractiune spate, ar trebui sa puna botul langa jalon, si sa faca \"cerculet\" in jurul ei... dar se pare ca nimeni nu a incercat la cursa anterioara... mai asteptam... :lol: Parerea mea este ca circuitul a fost bine gandit, cu toate elementele necesare... eu as mai adauga 1 sau doua curbe de 180 de grade, sunt spectaculoase pentru privitori, si ar diferentia mai clar soferii care le ataca puternic, cu frana de mana... |
Quote:
WAY-u' si Sebi sunt \"seriosi\", pe ei ii tine... Restul ( no offence ) vin la curse doar pentru a-si \"face imagine\" ? |
bafta
salutare,bafta concurentilor duminica ,sa faceti un spectacol frumos si imi pare rau ca nu pot sa particip si eu :( oltcitul meu astepta cursa asta,
bafta tuturor |
Bogan: ce s-a intamplat cu masina?
|
.no offence
iar in legatura cu ce a spus gabi despre cei care vin pt imagine...eu vin pt a ma distra si a ma simti bine si nu toata lumea are frina de mana pe spate ,io o am pe fata si nu pot sa lucrez decit din volan si oricum mi-am facut zdrente cauciucurile asa ca ....\"no offence\" d-nu gabi
|
oltcitu
masina nu are nimic ,soferul are ,nu o sa fie in buc,plec cu familia la munte:((,tu te-ai dus la curse acum ne duci si pe noi la munte spuse esposa
|
Bogdan: nu am spus ca acest lucru este valabil pentru toti. Am intrebat daca ceilalti vin doar pentru a se afirma... Nu stiu daca si cine mai face asa ceva ( turns ).
PS: nu e obligatoriu sa ai frana de mana pe spate, doar sa ai suspensie buna si indemanarea necesara. No offence. NU AM INSULTAT SI NICI NU VREAU SA INSULT PE NIMENI DE PE ACEST FORUM! |
ma doare
la treaba cu suspensia m-ai lovit unde trebuie ,inca nu am rezolvat problema :( nu am avut nici timp nici bani
|
Lasa... ca totul se rezolva... Multa bafta!
|
Gabi... sincer... ce imagine zici ca iti faci daca vii cu un bmw si te face unu cu o dacie pe traseu? eu zic ca nu este f buna.... asa ca... parerea mea... multi vin sa incerce poate pentru prima oara pe traseu de indemanare, altii vin sa se distreze iar pentru altii este un simplu antrenament cu public...
|
sincer si eu sunt de parere ca cerculetele in jurul unui joblon ar trebuii scoase.......asta pt ca nu simuleaza realist un adevarat circuit.......mi se par mai mult pt ca concurentii sa poata face spectacol(care stie si care poate)........parerea mea ca ar trebui simulata o cursa de tip auto-cross printr-un astfel de traseu...
|
pt. Gabi
Intr-adevar, nu multi au \"tupeul\" sa intre intr-un 180 cu frana de mana. Poate pentru \"cauciuce\", poate pentru planetare, poate pentru etc., dar realitatea este ca nu o fac.
WAY-u' si Sebi sunt \"seriosi\", pe ei ii tine... Restul ( no offence ) vin la curse doar pentru a-si \"face imagine\" ? Nu e chiar asa cum scrii tu: -cand te prinde febra uiti de planetare, cauciucuri & stuff -cand am ajuns acolo de dimineata si i-am vazut pe baieti cu scarturi & rasuciri :oops: am vrut sa plec acasa, apoi am platit taxa si am intrat; de emotie :oops: n-am gasit intrarea si am luat-o pe langa mini-terasa aia de era sa rup banda aceea; apoi, nu mai vroiam sa concurez desi platisem ca s-o fac :oops: :) -si totusi - am participat cu un Golf 2 negru si nu am folosit deloc frana de mana (nu-mi tine deloc!) -am iesit pe locul 4 inaintea - spune-mi tu - cator care au folosit frana de mana ps. Nu spun ca frana de mana nu e vitala (mai ales pt. 180grade) dar \"mi-am permis\" ;) Nu spun ca as iesi mai bine sau macar la fel de bine daca as folosi o frana de mana functionala - totusi e mai greu de strunit, nu? BAFTA |
:wink: exista o sansa destul de mare ca la cursa de duminica sa avem concurenti din BULGARIA. :wink:
|
Cool... participare internationala... ar fi chiar frumos... sa vedem cu ce masini vin, si mai ales cum stiu sa piloteze !
|
coooooooooooool
coooool
inca o cursa de indemanare? woare nu se extinde legal racingu pana la cj? :mrgreen: |
Oameni buni explicatzimi si mie drumul catre prisma 2 !
|
Este destul de simplu. Prisma si Prisma 2 sunt pe DN1, Bucuresti - Ploiesti, zona Otopeni.
Daca vii dinspre Ploiesti, este pe partea dreapta a drumului, daca vii dinspre Bucuresti, pe partea stanga. Din Bucuresti mijlocul de transport (in comun :lol: ) cel mai comod este autobuzul 449, care pleaca din Piata Presei Libere. Pentru forumisti : ar fi misto daca veniti, sa ne intalnim... Hai sa incercam ceva de genul urmator : cine vine, posteaza, si lasa si un numar de telefon la care sa poata fi contactat. Al meu este 0723.564.934 ... daca mai apare careva pe-acolo, si sunteti pe Connex, dati un beep, si va sun (avantajele Cent... :lol: ) |
Geo ar fi mai misto daca ne am intalni undeva ! Stiu eu ori unde ar fi marfa !Sa se plece ca la ilegale in sir indian :D :D :D !
|
Salutare la toti !!! Tot ce pot sa zic este ca abia astept cursa si sper sa vine multa lume, mult mai multa ca la Romexpo. Sper sa nu mai inghetam asa rau de data asta, si sa nu ploua.
Bafta concurentilor si spectatorilor. |
Pentru toti cei care s-au simtit \"jigniti\" de afirmatiile mele anterioare: nu am vrut sa insult pe nimeni... dar am spus ce cred eu. Daca-s avea masina care sa reziste la un Legal Racing ( si permis de conducere ) as venii fara sa stau sa ma gandesc nici macar o secunda. As venii pentru spectacol, nu pentru a castiga... pentru ca inainte de toate conteaza spectacolul, nu daca, castigi sau pierzi.
Tin minte ca acum 2 ani, cineva din Tg Jiu cu un Opel Ascona, venise la Craiova croit pe victorie intr-un raliu local... da' s-a prostit intr-o curba, s-a invartit si a pierdut enorm de mult timp... si asta era pe prima urcare. Pe urmatoarele, neavand nici o sansa ( nici la start nu a avut ), a facut spectacol: frane de mana in curbe, derapaje controlate, etc. Pentru mine asta inseamna mai mult decat o victorie! |
cursa
super belea!!! geo as veni si eu cu voi, numai ca am doar 14 si logic n-am mashina. :) Da o sa fiu la prisma 2 ca sa vad concurentii. Bafta tuturor celor care concureaza!!
|
Stai linistit, si eu vin fara masina... ne vedem pe-acolo !
|
Si eu am tot 14 ani, aproape 15 deci voi veni tot pe jos. :)
|
Pai atunci hai sa ne intalnim !
Nu conteaza masina, sau mai bine zis lipsa ei... crestem noi mari,si sa speram ca ne facem rost de masinutza mult-visata... pe care sa o preparam cum vrem noi... Propuneti o modalitate de intalnire... ca vad ca pana acum nimeni n-a postat un numar de telefon... P.S. Nu-mi vine sa cred... din atatia membri pe forum, ajungem la cursa cativa \"copii\" incantati de masini ?!?! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, si eu visez inca la ce vreau, si nu am cine stie ce varsta... sau masina.... dar restul, unde sunt ? |
Hai sa ne intalnim! Poate la intrare in Prisma. Nu mai am mobil asa ca n-am cum sa postez vreun nr. de tel.
|
Cam nasoala modalitate de intalnire... nu stiu sigur cand ajung acolo...
Si s-ar putea ca de data asta sa fie mai multi spectatori decat ultima oara... cand ii numarai pe degete... 20-30... Ce sa mai zic.. o sa vorbesc maine cu cine pot despre www.4tuning.ro... daca se trezeste vreunul, si zice ca e membru, am dat de el :lol: Ne vedem la circuit... daca ma recunoaste vreunul... www.bgeo.go.ro |
Am intrat pe site-ul tau, Geo si ti-am vazut o poza. Poate te recunosc maine. :D Oricum sper sa fie macar la fel de belea ca etapa trecuta de la Romexpo. Sper sa mai vina txa-ul sa se mai invarta. Si bav-ul. :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning