![]() |
Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV
1 Attachment(s)
Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV
Enervat de faptul ca trebuie sa dai banii pe carti de legislatie auto care includ si chestionare cu intrebari pentru examenul de obtinere a permisului auto? Stresat pentru ca nu gasesti ultima varianta de chestionare auto, iar atunci cand reusesti sa pui mana pe cartea corecta aceasta este plina de greseli? Ei, situatia se va schimba de saptamana viitoare cand cele 3.800 de intrebari destinate obtinerii carnetului de sofer vor fi postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule (DRPCIV) - www.drpciv.ro. Seful DRPCIV, chestorul Marian Tutilescu a declarat: "Am hotarat sa facem publice toate intrebarile care se regasesc in chestionarele de la proba teoretica, pentru a veni in sprijinul candidatilor, pentru ca acestia sa se poata pregati corect si nu dupa carti care au lipsuri ori greseli ce pot influenta rezultatul examenului". Totodata, pe site-ul mentionat mai sus se vor putea face simulari ale examenului propriu-zis. |
Re: Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV
asta e chiar buna.... sunt dusi rau
|
Re: Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV
Si de ce ma rog sunt dusi rau? Eu cred ca este un lucru bun.
Multumim pentru informatie, e bine de stiut.. pe mine unul ma priveste foarte mult, dat fiind faptul ca in curand voi incepe scoala de soferi :) |
Ce o sa ma ajute asta:joy: Abia astept s-o vad pe site:D
|
romaniiiaaaa ..... :)) ..... the land of choice ..... vb'a aia :)) .....
|
urat asa......toti prostii vor avea permis acum......alta manarie .....
|
e un lucru bun ca publica intrebarile care se vor regastii in chestionarele pt examen. O treaba si mai buna e ca sunt 3.600 de intrebari si o sa ii descurajeze pe cei care credeau ca se var apuca sa le invetze pe de rost:lol:.
OFF : Cat despre poza.... :lol:...daca se presupune ca sunt numai drumuri cu sens unic...:lol: |
tare poza :))
|
e bine k le arata k stii k nu mai sunt gresite din ele....referitor la poza poate la pietoni sa cedezi trecerea :lol:
|
dau maine sala....era bine ca sa fie astea si cand am invatat eu ..dar asta e :) altii o sa ia mai usor.
|
Romania. Mai mult nu ai ce sa zici.
|
Quote:
conduc zilnic prin Bucuresti si crede-ma k ma intalnesc cu tot felu de specimene |
Blat ! made in Romania ... la ce va asteptati de la militienii astia
|
Auzi acolo 3600 intrebari:rolleyes2
Eu cand am inceput scoala de soferi erau vreo 800 pana am ajuns la examen deja s-au facut 1700 si ceva.... acuma 3600...vai vai...... ce prostii au mai bagat acuma........ca inainte au bagat conducere ecologica:lol:.............unii l-au nvatat si pe ala...da cand si-a luat permisu si a dat o talpa la Dacvagen 1300 ii trebuau proiectoare de ceata in spate.....na poftim conducere ecologica :lol: |
romania tara tuturor posibilitatilor mai avem si stalpi de curent in mijlocul soselelor poduri a caror inaltime nu depasesc stalpii de curent de la calea ferata etc .
|
acuma am vazut poza............:lol:
au pus si ei indiicatoare ca stiu ca sunt bulangii care intra in sens unic(pe partea unde-i nterzis)..:lol: indicatoarele trebe lasate acolo...pana can va disparea specimenul asta de intra in sens unic:)) si ala va fi cand o canta cucu la eurovision:)) |
frumos,foarte sugestiva poza
|
Din pacate... sunt zeci, poate chiar sute de astfel de zone prin Bucuresti... sa nu mai zic de restul tarii :boxing:
|
chair nu vedeti k poza e editata ?
|
Quote:
|
f tare asta :))))
|
...........ma avand in vedere ca eu dou peste 2 luni.pt mn e bine......."prost nu sunt ".......dar ma mai scapa de invatat :D
si poza e prea penala :)) =)) |
eu ma duc luni la sala... e aiurea asa ca sunt 100 de mii de papagali care dau spaga la traseu si invata astea pe din afara fara sa priceapa nimic...
|
Sa vedeti in brasov , e plin de inculti cu permise.......... am fost lovit in fata sediului de politie de un ma:twisted:ar ce dadea cu spatele in plina strada ca trecuse de nustiu ce adresa dupa care sa oprit direct in ........ aripa mea ( eu ma incadrasem sa fac stinga........
Sa nu mai zic in Roma ce mirlanie si nesimtire este, bucurestiu e civilizat tare fata de roma sau paris........... |
eram pe masina de scoala si a intrat un cl500 in spatele meu la semafor scuza lui "schimbam melodia si nu am fost pe faza" asa ca...
|
salut,baieti,raspundeti-mi si mie corect la intrebarea urmatoare:E adevarat ca poti face scoala cu 3 luni inainte sa implinesti 18 ani,iar carnetul sa ti-l dea in ziua in care ii implinesti?.....pentru ca unul imi zice ca da ma da,poti sa faci cu 3 luni inainte,iar altul imi zice ca nu se mai poate,ca s-au dat alte legi,va rog frumos faceti-ma si pe mine sa inteleg
|
cat despre poza aia,e nimica toata,sa treceti prin bulgaria,pe drumul spre sofia sa vedeti acolo prostie crunta:))))),dau un exemplu:acum scrie pe o pancarda ca mai sunt 350 de km pana in sofia,mai mergi 1 km,scrie ca mai sunt 335 de km,mai mergi 5 km,scrie pe urma ca mai sunt 360 de km pana la destinatie:)))))))asta chiar ca e prea de tot,in concluzie,nu numai la noi e prostia mare:)))
|
salut da poti cu 3 luni inainte de varsta si dai examenu dupa ce faci varsta eu asa am facut...
|
Quote:
aicea se face dreapta de pe banda 3 si daca cumva ai trecut de clubu' unde voiai sa ajungi,dai cu spatele tot de pe banda 3 !!:D |
Quote:
|
Quote:
Daca v-ati uita atenti la masini, ati vedea ca e facuta prin photoshop de un tip care nu s-a priceput extraordinar. Inainte sa comentati la poza, beliti ochii cu atentie! :lol::lol::lol: In plus, miezul subiectului este urmatorul: CARTEA DE INTREBARI pe SITEUL DRPCIV, nu poza. |
cum mah nene pana acuma erau 1400 de intrebari acuma sunt 3800 cum vine astasaptamana viitoare trebuia sa dau sala :) daca ma trezesc cu intrebari care nu le-am in carte ce fac:)
|
Eu zic ca e treaba buna asta pt cei care au net, ca se pot verifica. Si eu am avut un CD asemanator si m-a ajutat mult. Am citit si cartile (A,B si C+D), dar sistemul tip examen la tn pe PC e chiar foarte bun. PAREREA MEA!
|
Quote:
Eu ma refeream la treaba cu site-ul, mie mi se pare chiar utila. |
Urasc expresia asta cu "a fii sofer"!
E o conceptie total eronata. Doar fiindca DETII un Permis de Conducere NU TE FACE SOFER! Esti doar POSESOR DE PERMIS CATEGORIA ... Daca AI PERMIS SI CONDUCI, esti doar Conducator Auto Daca ai Permis, conduci, mergi suficient de bine si ai muulta experienta in spate, esti aproape de "SOFER". Putini sunt CU ADEVARAT SOFERI in Romania! Puneti mana si invatati regulile de circulatie si bagati-va mintile in cap cand conduceti, ca puteti sa muriti si voi, si tovarasii vostrii din masina, dar si ala in care intrati. Doamne Fereste! ATENTIE MARE! |
Asta mi se pare o chestie corecta pt ca sunt f multe carti si plublicatii cu f multe greseli si total aiurea.Editurile isi scot bani frumosi in urma mizeriilor editate.Nu consider trisat dak stii din inainte intrebarile,sunt f multe si dak parcurgi toate intrebarile alea chiar inveti (presupunand ca raspunzi corect la macar 75%)
|
10 Attachment(s)
Attachment 1028864
Simulare examen auto - Pas cu pas Pentru a te putea folosi de aplicatie in sine, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli: Intri pe www.drpciv.ro 1. Autentificarea - Logarea - Se va creea un cont nou si se va alege o parola; 2. Alegerea optiunii - se va da un click pe sectiunea cautata - in cazul nostru testare examen auto; 3. Selectarea limbii - se va selecta limba dorita - doar romana, pentru moment; 4. Alegerea categoriei - se va alege categoria de examinare dorita - A, B, C,... (pentru moment exista chestionare doar pentru primele doua variante - A si B); 5. Etapa de acomodare - exista trei intrebari de acomodare pentru persoana care sustine acest test; 6. Inceperea testului - de aici incolo, timp de 30 minute, aveti timp pentru a va evalua cunostintele in materie de legislatie. Observatie: Pentru a functiona cat mai corect, utilizati aceasta aplicatie cu Internet Explorer! Succes! |
de asta aveam nevoie ..am examen luna asta prin 24.25
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning