![]() |
Vom plati taxa pentru trecerea podului peste Dunare Fetesti-Cernavoda
1 Attachment(s)
Vom plati taxa pentru trecerea podului peste Dunare Fetesti-Cernavoda
Se apropie sfarsitul de saptamana iar majoritatea dintre noi se gandeste inevitabil la mare. Numai ca autoritatile ne-au pregatit o surpriza. Incepand de luni, 3 august, soferii care aleg varianta utilizarii A2 vor plati o taxa pentru trecerea podului peste Dunare Fetesti-Cernavoda. Tarifele au fost stabilite in functie de tipul de autovehicul folosit astfel: 7 lei in cazul motocicletelor, 10 lei pentru autoturisme si 35 de lei pentru microbuze si autovehicule cu masa totala maxima autorizata de sub 12 tone, se precizeaza in comunicatul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). Autobuzele, autocarele si autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 12 tone si cu maximum trei axe (inclusiv) vor avea de platit 47 de lei, iar camioanele cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 12 tone si cu minimum patru axe vor trebui sa aiba pregatiti 68 de lei. Interesant este ca aceste taxe au fost stabilite printr-un ordin al fostului ministrul al Transporturilor, Ludovic Orban, emis īn februarie 2008. Si inca ceva: tariful trebuie achitat pentru fiecare trecere, indiferent de sensul de parcurs. |
Re: Vom plati taxa pentru trecerea podului peste Dunare Fetesti-Cernavoda
mare afacere au facut :rolleyes2. Acum majoritatea o sa treaca pe la Harsova si asa o sa avem doua puncte in care se vor creea ambuteiaje.
|
ba ce nebuni sa mor eu :| hai platesti 1 data cand te duci ... dar si cand te intorci ... pana mea ... macar de ar face ceva dreaq cu banii astia ... numai sa ia bani de pomana stiu nenorocitii astia ... 10 pe pod ... 10 intrarea in mamaia ... 10 acolo 10 acolo pana te cazezi se duc jumate din bani :|
|
Tipic in romania se cere...cer bani ca trec parleazu...dar nu fac nimic sa termine autostrada pana la Cta. In ro numai faptu ca traiesti, ca respiri trebuie sa platesti, si cam orice vrei sa faci nu ai voie in general...La fel e o taxa de 8 lei la trecerea la Vadu oii, podu e o ruina iti rupi masina pe el lasi amortizoare si pivoti...e greu cu munca...sa il repare, numai sa ceara
|
wtf 10ron!!! aberatie de taxa. astia o sa faca mai multi bani cu o autostrada neterminata in 25 ani decat au toate bancile profit in romania. plm taxa asta este furt legal, sunt curios ce scrie pe chitanta ''multumim ca esti printre prostii care platesc o autostrada neterminata''. pai in cazul asta pot pune taxa si pe aia 3 km din bucuresti-brasov dar acolo o sa fie ceva genul 1000ron
|
:))))
|
incearca sa faci si tu un post folositor nu doar sa maresti numarul de reply`uri idioate ...
|
Oare de ce nu ma mir?...Toata tara asta e de cacat...
|
Inca o taxa? O sa-mi iau vapor sau tren si trec fara sa platesc:D. La ce mai platim domnilor rovigneta?
|
incredibil...se alege prafu de tara asta...foarte curand se va plati si taxa pentru aerul respirat...
|
aaa... si inca ceva dar nimic oficial deocamdata am gasit info pe un site, tot in 2008 au fost votata si o taxa de autostrada de 30ron!!! cred ca asta ar trebui sa dea si mai mult de gandit...
|
Mai lipseste sa puna taxa si la intrarea si iesirea din Bucuresti sau din oricare alt oras....
Cu alte cuvinte....mai bine pe litoralul de la bulgari sau greci....mult mai multa curatenie, respect pt client si alte tarife mai mici. PS: Nu se mai merita turismul in Romania...cel putin nu pe litoralul romanesc! Le doresc conducatorilor tarii ca toti copii lor sa nu aiba parte niciodata de nici un banut obtinut prin furt sau orice alta metoda ilegala toata viata lor de cand s-au nascut si pana pun capul in pamant (evident cu picioarele inainte si cat mai curand). :))) |
Omg 10lei :shock:. E criza ba nene...si mi se pare normal unde ajung banii aia (in buzunar la ei, sa nu credeti ca fac ceva folositor cu ei ba mai mult isi cumpara ei masini, case etc). Peste 2-3 ani o sa platim taxa si cand plecam cu masina din fata blocului...
|
Quote:
Quote:
|
:bat::punch::writers_b:no:Hoti+Parlament=Taxe si bani furati, eu as pune o bomba in Parlamentu ala,dusi drac pe toti la Auschwitz.
|
Vorba unui prieten , taxa asta merita sa o platesti numai in monezi de 10 bani , uite asa sa-i saturi :twisted:.
|
toata gripa porcina sa fieeeeeeeeeeeeeee la parlamentaaaaaaaaaaaaari !!!!!!! sa scapam draq de hotzii astia ...
|
si ce se intampal daca nu platesc ??? au bariere?...le darmam nici o prb le dam si foc ! dai drq
|
niste jegosi. :-|
si cik e criza.. economii alea alea... |
motociclistii sa aiba bani potriviti!
|
Convoi.
Un cap de tir cu bullbar in fata si inca vreo 100 de masini dupa el. Si asa treci fara plata. |
10 lei e f bine, ca sa treci rahatul ala de pod de la Giurgiu Ruse, pe care abia incap doua camioane trebuie sa dai 24lei
|
mie unu frate mi se pare enorm :(, hai k 7 sau 10 lei mere pnm da pt aia cu tirurile 68 :O e mult rau si astia mai platesk si o gramada d taxe, din cate stiu sunt destul d mari.
Traim in ROMANIA !!! :D:D:D: |
Din banii acestia se vor achizitiona "multele" si "ieftinele" Logan-uri, in teorie... In practica vor intra pe la diversi in buzunar. Era cat de cat ok, daca se platea 10lei dus-intors, dar traim in Romania.
|
Quote:
|
Taxa ca taxa, dar blocajele vor fi evident mult mai dese si pe cat mai multi km.
|
si mai e si varza podul ala...ca ma doare sufletul cand merg p-acolo si sunt alea de fier in asfalt...traverse ce or fi alea!!!!sa mai dau si bani ca sa imi stric masina...
|
romania - LAND OF CHOICE !!!
dar stiti de ce este romania "land of choice" ??? pentru ca iti da dreptul de a alege. iar eu, stimati interlocutori, membri 4 tuning si nu numai, ALEG SA NU MERG IN VIATA MEA PANA ACOLO, SA TREC PODUL LOR NENOROCIT SI SA LE PLATESC TAXA LOR AFURISITA. faceti si voi la fel. because romania is The Land of Choice |
cu prima ocazie cand o sa trec pe acolo o sa fie un mini blocaj,spun asa deorece o sa ma duc cu o punga de "moneji" macar sa aiba si aia ce sa faca + de asta sa vad pe unde o sa mai iau cu tir-u cand ma duc la bucuresti ca park nu prea iti vine sa lasi 136 ron :| dus intors.
|
nu s-au saturat..cat au "supt" de la noi! macar daca am avea strazi calumea
|
nimic nu te mai mira in aceasta tara de c*c*t! TAXA ca traiesti, taxa ca respiri, taxa ca expiri....maine-poimaine ne vom trezi ca platim taxa si pentru gropile din asfalt si pentru vreo autostrada pana spre luna sau soare....it's just ROMANIA
|
Nu stiu asa ceva n-am mai auzit vezi.... :)) mi se pare ridicol sa platesti taxa de doua ori cand vi si cand te intorci. In Älvsborg chiar nu se platesc astfel de taxe indifirent incotro te indrepti, mergi, ai liber, e de ajuns ca platesti atatea taxe de drumuri si alte tampenii, acuma si la poduri. Pacat :( ce a ajuns tara asta!!!
|
macar faceau o taxa mai mica ... pe podul de la giurgeni se platesc 8 Lei ...
numai stiu pe ce si unde sa puna taxe ... |
IN ROMANIA cat de curand o sa se PUNA TAXA PE AERUL RESPRAT deoarece NOI POLUAM prin dioxidu nostru de carbon emis !!
E CEVA NORMAL tara cu peste 100 de TAXE :)) NU NE MIRAM dar nu cred ca e normal asa ceva EXISTA ACEA ROVINIETA !!! suntem o tara de COMUNISTI ! comunisti ! COMUNISTI ! comunisti ! |
Quote:
|
asa tati mai da o taxa..ca doar noi avem bani,ce p.m !!! doar ati scazut/eliminat toate sporurile,prime de vacante,ore suplimentare neplatite...avem bani la noi nu'i criza !!
Mai nou acuma,dupa lebede si rate,se cumpara ceasuri de epoca in parcuri ca sa fie frumos :)))) ca bani 'este'.economia creste cu 8 % pe luna....:arrow:,chiar bubuie |
Sincer mi s-ar fi parut mult mai logic sa puna aceasta taxa la intrarea pe autostrada sa platesti taxa pentru a merge pe autostrada nu sa treci un pod. Sincer as fi de acord sa dau 10 ron sa merg pe autostrazi precum cele din vest, sa nu stau la cozi si tot asa dar nu sa trec un pod. Jur ca nu m-ar deranja sa stiu ca trebuie sa dau 25 de ron pentru a merge tun de la Bucuresti la Iasi sau de la Bucuresti la Constanta si tot asa. Da in fine nu mai scriu ca astia pun taxa si pe A1 care e defapt un curs de echitatie zici ca mergi calare asa mari denivelari are.
P.S. Daca as avea bani mi-as lua un Ferryboat si l-as pune langa pot si as lua taxe la jumate :D:D:D |
Si inca ceva interesant ma gandesc ca vor fi 2 bunicute care vor lua taxa pe fiecare sens. Stau si ma gandesc ce cozi se vor face gandindu-ma la cate persoane se duc intr-un weekend la mare :D:D:D
|
ce atatea taxe.....nu ai unde sa te opresti pe autostrada sa te usurezi....ce s amai zic sa treci dunarea. oameni prosti.
|
Quote:
ATENTIE!!!! Quote:
Quote:
Quote:
Pentru ce atatea taxe daca platim deja rovigneta? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning