Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   SERVICE IMAXIM PLOIESTI (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/135902-service-imaxim-ploiesti.html)

jakal 30-07-09 00:54

SERVICE IMAXIM PLOIESTI

3 Attachment(s)
CEL MAI TZEPAR SERVICE DIN PLOIESTI...DACA NU AVETI CE FACE CU BANI MERGETI SI VOPSITI SI REPARATI MASINILE ACOLO.......

DOVADA ...UITATI CUM SARE VOPSEAUA DE PE BARA DE PLASTIC...NICI MACAR NU S-AU OBOSIT SA MATUIASCA VECHEA VOPSEA.....

VOPSITUL MASINII A COSTAT 1000 DE EURO......

FOSTUL AAP A FOST FACUT TOT ACOLO SI COBRA POATE CONFIRMA CUM SARE VOPSEAUA DE PE MASINA.....

POZE CU BARA SPATE DE LA MASINA MEA......

IN POZA 3 SE VEDE CUM SAR BUCATI DE VOPSEA INTREGI DE PE BARA...

DECI "F. BINE PREGATITA".........

jakal 30-07-09 01:01

Re: SERVICE IMAXIM PLOIESTI

eu maine plec din oras 2 zile si il rog pe toderik sa faca poze si la spoilerul fata care e la fel de bine vopsit si la aripa spate dreapta sa se vada cum a sarit chitul....

masina nu are nici un an de cand a fost vopsita..........

Vladz 30-07-09 01:21

acu 1 sapt am vopsit si eu bara fatza la logan mcv :) , inca nu am spalat-o tre sa ma astept la ce e mai rau :|

nuanta dintre culoarea masinii si bara e ca la curcubeu :lol:
au vopsit si masca masinii care trebuia sa fie neagra , au dat cu vopsea peste plasticu ala rugos , numa rateuri au acolo

edit : :) au schimbat un far si cel care a fost dat jos de pe masina , nu s-au mai obosit sa ii scoata suruburile , s-a aplicat stilul " SMULS " :lol: campioni

jakal 30-07-09 01:27

ai grija cum o speli .....fara jet pe fata ca mai faci un drum la ei....

chiar imi pare rau ca maine dimineata plec din oras ca sincer aducem pe cineva de la o televiziune locala pe care cunosc si faceam un mare reportaj......bonus un articol in telegraful de prahova......

o sa pastrez o mare parte din poze si o sa incerc sa le fac "reclama"la ziar....

Vladz 30-07-09 01:30

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2521898)
ai grija cum o speli .....fara jet pe fata ca mai faci un drum la ei....

chiar imi pare rau ca maine dimineata plec din oras ca sincer aducem pe cineva de la o televiziune locala pe care cunosc si faceam un mare reportaj......bonus un articol in telegraful de prahova......

nu e o idee rea cred ca mai strangem oameni, o sa fac si eu niste poze calitative sa se vada nuantele :)) si cu faru dat jos de pe masina

nu o spal ca maine dimineata vine un client la ea si vreau sa scap de hummer :lol:

EDIT: sa nu mai zic de cea mai proasta politica care am vazut-o in vreun service...

nu au vrut sa imi dea masina din service pana nu le-am adus stampila si imputernicire de la firma care este in talon si pe carte , cu toate ca am Factura fiscala pe numele meu si dovada ca e inscrisa la Fisc pe numele meu

ei imi cereau o imputernicire de la firma in bazele careia masina nu mai figura , prin care imi dadeau ei voie sa scot masina MEA

si cum cel mai destept cedeaza :lol: a trebuit sa fac un drum la Focsani , bani cheltuiti aiurea pt 2 coli A4 :|

CobraArt 30-07-09 02:47

Dap si eu am patit acelasi lucru,dar la mine nu sarea vopseaua singura ca la tine nush de ce,dar se ciobea la cea mai mica piatra.S-a rezolvat la toderika.

PH86MIN 30-07-09 09:46

Nasoala treaba,probabil nu au aplicat plastic primer,care e vreo 30-40 ron 100ml,si au facut si ei economie.
Topicul asta ar trebui facut sticky,si poate redenumit in:"Tepe in service-urile din Ploiesti".O gramada de probleme am avut si eu cu cei de la Motormania,cred ca daca ma apuc sa le insir,nu-mi ajunge o pagina.

riv_gms 30-07-09 11:03

La imaxim lucru de mantuiala ,mana de lucru scumpa,durata lucrare ridicat noramal 4 ore la ei e undeva la 7 :)

JuST_GiuGiu 30-07-09 11:26

nici nu vreau sa ma gandesc daca duce masina la spalatorie!In ziua de azi nimeni nu mai face treaba asa cum trebuie!

jakal 30-07-09 12:19

pai rugam moderator sa ramana stiky....sa stie lumea din ploiesti cu cine are de a face........

tng 30-07-09 16:36

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2522664)
pai rugam moderator sa ramana stiky....sa stie lumea din ploiesti cu cine are de a face........

done,
zii si de adresa unde se afla acest service/vopsitorie

brownshark 30-07-09 16:52

foarte bine ati facut ca ati postat aici .
ar fi trb sa va adresati in termenul de garantie al lucrarii (manoperei), O.P.C.-ului, daca mai este cineva in acest termen, (Vladz poate ) mergeti si puneti p hartie.
PH-68-MIN ; zii detaliat ce pb au fost, se stie la greu ca la motormania pun cele mai ieftine piese ca sa poata sa aiba cel mai mare adaos.

Vladz 30-07-09 17:03

Quote:

Originally Posted by tng (Post 2523236)
done,
zii si de adresa unde se afla acest service/vopsitorie

Serviceul se afla in curtea fostului Fero (ceva de genu:) ) , se intra chiar pe langa statia de GPL de la Dambu din Mihai Bravu

Ca sa reclam problema mea , este prea minora sa fac atata tam tam , in schimb jakalu are toate motivele sa faca asta , il pot sustine intr-o oarecare masura

PH86MIN 30-07-09 20:28

Pai hai sa incep: Duc masina si mi se spune ca reparatia costa undeva la 20-22 mil,surpriza,devizul a fost de 30 mil,prins contra-aripa de plastic prost,cand brachez la maxim atinge de roata,plecat din service semnalizare far fata lipsa,daca bag in marsalier nu se mai aprinde lampa spate(au schimbat uleiul de la cutie si au umblat pe acolo),bara de ranforsare din fata nu au indreptat-o mai deloc,nici macar cu grund nu i au dat sa nu rugineasca,claxonul nu au vazut ca e spart si trebuie inlocuit.Cred ca mai sunt dar nu mai mi le amintesc.

jakal 31-07-09 15:31

azi am revenit in oras......o sa incerc diseara sa vb cu cineva de la telegraful de prahova sa poate reusesc sa merg la locul faptei sa vada masina.....daca nu o sa ii dau un mail cu pozele si vedem ce iese...poate chiar si o filmare...

Vladz 31-07-09 15:33

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2525617)
azi am revenit in oras......o sa incerc diseara sa vb cu cineva de la telegraful de prahova sa poate reusesc sa merg la locul faptei sa vada masina.....daca nu o sa ii dau un mail cu pozele si vedem ce iese...poate chiar si o filmare...

cu cei de la service ai incercat sa vorbesti sa vezi care e parerea lor ?

cu cine ai vb acollo cand ai dus-o ? Catalin ?

jakal 31-07-09 15:38

cei de la service au zis ca masina a fost f. bine pregatita......se vede....

am fost sa cer codul de culoare iar patronul sau cine draq e a zis ca trebuie sa platesc daca il vreau sau sa fac masina tot la ei...
cre k......
niste aroganti si nesimtiti.....nici nu imi mai bat capul cu ei...

singurul mai de treaba a fost vopsitorul ..bogdan parca, care a incercat sa mi-l dea dar pina sa il gaseasca a aparut "bossul" si a zis ca ii tin oameni din treaba.....

Vladz 31-07-09 15:41

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2525635)

am fost sa cer codul de culoare iar patronul sau cine draq e a zis ca trebuie sa platesc daca il vreau sau sa fac masina tot la ei...
cre k......

singurul mai de treaba a fost vopsitorul ..bogdan parca, care a incercat sa mi-l dea dar pina sa il gaseasca a aparut "bossul" si a zis ca ii tin oameni din treaba.....

da , sunt niste oameni superbi pana intr-un anumit moment cand esti nemultumit de ceva

si nu au zis care e cauza de sa exfoliat ?
OPC nimic ?

jakal 31-07-09 15:57

nu e vina lor...asta a fost raspunsul.....OPC ma gandeam si eu...sa vb si cu sormea care lucreaza pe la primarie poate trimitem un control pe acolo....

Vladz 31-07-09 15:59

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2525678)
nu e vina lor...asta a fost raspunsul.....OPC ma gandeam si eu...sa vb si cu sormea care lucreaza pe la primarie poate trimitem un control pe acolo....

daca te-ai apucat de vopsit la ea , nu mai ai ce face cu OPC , dar un control oricand e binevenit :lol:

riv_gms 31-07-09 17:12

Ce parere aveti de NeoServ ...

Chelooo 08-08-09 11:31

nici la kamastra service, pe langa neoserv, langa ca la mama, restaurant sa nu mergeti... mi-au vopsit si indreptat si mie cica masina....dar manopera sincer..lasa de dorit... zone unde vopsea a lasat-o scursa....in fine..:(

riv_gms 08-08-09 12:30

Recomand NeoServ (kia Service) - pod la sud ... se lucreaza super bine la capitol tinichigerie , vopsitorie

humvee_mmw 09-08-09 11:08

bravo boss ne recomanzi HOTI HOTILOR nu multumim

riv_gms 09-08-09 21:54

eu am plecat de la ei cu o impresie placuta,dar fiecare isi are impresia lui despre un anumit service

shantzu 10-08-09 10:29

Una e sa ai o impresie despre ei si una e sa stii ce fel de service e Neoserv-ul.

riv_gms 10-08-09 23:42

ok, si ce service este NeoServ.... ? la ce sa ma astept incontinuare?

cannavaro 15-08-09 09:07

Pai a schimbat un prieten la neoserv bara spate, armatura, luneta, un stop + vopsit ce era de vopsit in spate + bara fata vopsita parca = 110.000.000.

julaikos 15-08-09 14:54

avea vreun maybach cumva?,mi se pare exagerat de scump...

shantzu 15-08-09 15:34

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2560102)
avea vreun maybach cumva?,mi se pare exagerat de scump...

Nu cred ca piesele au fost scumpe, ci manopera :rolleyes2
Oricum , in caz de ceva trebuie sa eviti sa lucrezi cu ei

vacaroz 15-08-09 17:53

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2525635)

cre k......

patronul de acolo este o Ea. nuj cine era acel el....nu`mi mai aduc aminte cine a fost tipa respectiva....dar din cate stiu a avut o functie mare si d`aia nu`si face probleme de controale si etc. oricum lucreaza numai pe tepe, umfla notele la casele de asigurari de nu`ti vine a crede. dar ma pot interesa si afla mai multe daca vrei
din magariile care le`au mai facut... a ta e o nimica toata

jakal 15-08-09 19:57

exista si pt "EA" un nash stai linistit......cu toate functiile ei.....au fost alti mai grei care si-au luat-o......

ALEX_BZN 15-08-09 23:39

Cateodata e mai bine sa te duci sa o faci pe la unu si altu intr-un garaj decat in servis..nu e neaparat sa faca si treaba buna daca e si scump....am citit topicu tot si dupa cum spui tu chiar bataie de joc...cred ca si daca o faceai cu sprayu in fata blocului tinea mai mult...oricum e greu de demonstrat ca nu au facut ei treaba buna.....te resemnezi si aia e alta data stii sa nu mai te duci acolo si spui si la altii...f bine facut topicu asta ca vede lumea si stie sa se fereasca

vacaroz 22-08-09 17:39

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2560670)
exista si pt "EA" un nash stai linistit......cu toate functiile ei.....au fost alti mai grei care si-au luat-o......

stai linistit ca nici eu nu o inghit.... e o pers nesimtita din fire am obs si are obiceiul sa vb de sus... cam cu toti.daca`mi amintesc bine are si spalatoria de vis-a-vis

jakal 22-08-09 18:11

cea ce ma bucura e ca cineva din conducere a aflat si a vazut acest topic....am primit pe PM de la un moderator un post cu ceva de genul ca ii lasam fara clienti..(ma refer la cei de la imaxim,nu la moderator)..nu stiu daca sa il pun aici sau nu....in fine....

cica le denigram sevice-ul sau le facem anti-reclama....pai daca asta fac ei ,isi bat joc de bani oamenilor noi ne-am spus parerea sa stie lumea cu cine are de-a face.....
nu am vazut un post care sa ii laude...din contra mai stiu cateva pesoane care au trecut p-acolo si sint dezamagiti......

am vb si cu cu boby MOM zilele trecute si el are acceasi problema cu un VITO facut la ei....sare vopseaua de pe ea...:)

Tod3rik 23-08-09 23:28

si de aia nu mai e sticki threadu?

tng 23-08-09 23:52

nu, nu mai este ptr ca l-am scos eu. a fost destul timp
plus ca sunt si alte subiecte care sunt de actualitate si trb facute sticky

jakal
din cate stiu eu, politia comunitara ne citea des topicurile, rar si primaria mai intra pe aici :D
incercati o reclamatie la opc, sau mers si discutat acolo la garajul lor, 2-3 masini... galagie,sau vorbim cu Cata de la ziar, sa le faca putina publicitate

jakal 24-08-09 01:44

asta e ..sa citeasca cine vrea....mi-am exprimat nemultumirea ca multi altii....

sa nu mai zic de felul cum am fost tratat cand am intrat in curte la ei pt a le arata cum sare vopseaua si a cere codul de culoare.......
gen" masina asta nu are ce cauta in curtea asta.....bla....bla...."

roata e rotunda si se invarte.....asa ca....lectura placuta politiei comunitare si primariei...

lucian777 08-09-09 16:07

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2560463)
patronul de acolo este o Ea. nuj cine era acel el....nu`mi mai aduc aminte cine a fost tipa respectiva....dar din cate stiu a avut o functie mare si d`aia nu`si face probleme de controale si etc. oricum lucreaza numai pe tepe, umfla notele la casele de asigurari de nu`ti vine a crede. dar ma pot interesa si afla mai multe daca vrei
din magariile care le`au mai facut... a ta e o nimica toata

salut,

sa va spun si povestea mea cu Imaxim :P?

am avut masina lovita : bara spate si fata , capota fata , portbagaj , aripa stanga fata . dupa 3 saptamani in care nu i-am stresat deloc , i-am lasat sa faca masina linistiti , ma duc la ei sa o ridic ..si ... stupoare - bara fata era montata gresit si se vedea de la o posta numai ca ei nu au vazut asta la montaj , capota motor nu mai sta ridicata din cauza ca a fost inlocuita cu una mult mai grea si amortizorul nu face fata, plus aparatoarea de noroi care pe deviz era trecuta ca inlocuita dar defapt ei doar au lipit-o .
Cand i-am intrebat au inceput sa o dea cotita : de amortizor au spus ca nu e vina lor daca nu a fost trecut pe deviz de inlocuit si ca nu suporta nimic ei , i-am intrebat dc nu e vina lor ? daca un schimb ceva dintr-un ansamblu si celelalte piese nu se mai potrivesc nu trebuie sa schimb cu totul ? ideea e ca nu vor sa schimbe nimic si implicit sunt nevoit sa mai las masina acolo inca cateva zile pana rezolv problema cu Opc-ul .

chestia cu oamenii buni pana te iei de treaba care au facut-o s-a adeverit si la mine dar nu ma las una cu doua pentru ca nu suport sa fiu luat de prost .

Sobi 19-10-09 20:21

Salut,

Se pare ca sunt niste retardati pusi pe furat dar cred ca e momentul sa le dea cineva peste bot... Pe mine m-au ars original, am un E60 2005 care a fost zgariat cu cuiul si am strambat capota de la motor... Ma rog, am avut nevoie de inlocuit faruri, stopuri, capota motor si vopsit masina integral... rezultatul:

-mi-au inlocuit inclusiv xenonul cu .... culmea 2 becuri dintr-un "XENON CONVERSION KIT" cumparat pe net probabil (am vazut cutia)
-la fel ca lui alex777, capota nu mai sta ridicata pt ca probabil e tot facatura... patronul a evitat raspunsul la intrebarea "e originala ?" pana cand am urlat la el si mi-a raspuns cu o alta intrebare: "Ce inseamna la dumneavoastra originala ?!"...
-capota este putin mai mare.. nu prea se potriveste
-mi-au zis ca a fost nevoie sa-mi schimbe un senzor de parcare (nu stiu de ce pt ca functionau toti perfect)... acum nu-mi mai merge PDC...
-avand in vedere ca ploua afara, farurile "originale" s-au aburit deja dupa 2 zile !!!
-au scos ornamentul cromat de la geam dreapta fata cu surubelnita bagata sub el si l-au strambat... raspuns.. mofturos mai sunt, nu se vede decat daca te uiti atent, chiar asa sa ma tatonez de un ornament...

Am vb si sunt programat maine dimineata sa corecteze toate aceste neajunsuri si sa schimbe cu piese originale (pe cheltuiala lui), avand in vedere ca factura a fost de aproape 25.000 de lei, pe preturi de Bavaria. Are o sapt sa remedieze situatia, origum am pregatit si avocat si televiziune, meniul complet, de data asta a calcat becul gresit....

Patronul este un EL si il cheama Iosif Mircea, un personaj gras, slinos si cu ochelari...

All times are GMT +2. The time now is 06:10.

- Copyright 2026 4Tuning