![]() |
E36 320i 24v
1 Attachment(s)
Am si eu o pisicuta. As vrea si eu cateva pareri despre ea si ce as mai putea face la ea. :D
|
de facut zic eu ca sunt foarte multe. depinde cam ce ai vrea tu. exterior interior , motor .
|
Re:
1 Attachment(s)
eu nu vreau spoilare si din astea. vreau sa fie mai simpla dar deosebita :wink:
|
incearca o suspensie sport. niste distantiere. niste jante. si cauciucuri cu talon mic. o tba frumoasa in spate. niste stopuri negre(smoked). sunt multe de facut. aa si un eleron de luneta.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
dar nu se vede ca am si sunspensiu sport, si jante , si cauciucuri cu talon mic, si toba am Borla. La stopuri m-am gandit si eu dar am vazut pe o pisicuta gen cum au 7 noi, dar nu gasesc niciunde :( . |
mie nu mi se pare ca ai talon mic , pe cat sunt caucioacele ? jantele-s pe 16 ? 50 talon ?
|
Re:
Quote:
|
si CAM scump :) pe asta de ce n`o zici ? xxx/35/17 sau mai stiu eu ce , scump , periculos ptr strazile din romania , si tot asa
|
Re:
Quote:
|
nu se vede ca ai suspensii sport. doar daca sunt reglabile si le-ai ridicat tu pentru sezonul friguros.
|
Re:
Quote:
|
Din critici poti sa deduci sugestiile , tu zici ca vrei s-o personalizezi ,s-o faci intr-un mare fel , si totusi sa nu-i pui spoilerele si etc, las-o cat se poate de jos , pune-i niste jante superbe pe 18 , caucioace pe /40 - 45 , niste stopuri , angel eyes, folie , si cam aia e , na sfat - sugestie ..
|
am si eu mai multe intrebari. legate de suspensie. nu te supara...
1.deci ai suspensii sport. 2.ai 16 cu 50 pe spate 3. sunt reglabile suspensiile? eu am zis ca masina este prea ridicata in ceea ce priveste punctul 1 si 2. atata tot. nu am zis nimik. |
nu arata asa bine cu roti pe 16.....pune-i pe 17 si daca nu ai suspensie sport..pune-i arcuri macar.....
|
Re:
Quote:
|
de la Razvy din suedia....260 euro.....e si el pe forum ...are magazin de tuning acolo parca
|
Re:
Quote:
|
sa-mi iau e46 coupe :D
|
masina arata bine< daca vrei cateva schimbari simple dar de efect< eu as incepe prin a_i schimba farurile stopurile oglinzile si grilele>>>
|
arata bine masina.si se vede ca ai suspensie sport doar din pozele din fata(unde e evident)
in primul rand scapa de pleoape si de pozitiile albastre daca nu vrei ceva strident,trage-i un paket de M (spoiler fata+spate+praguri+oglinzi+stopuri),daca poti pune-i jante mai mari,folie si pe fata,si fa grila din fata tot neagra,innegreste-i semnalele,si vei avea o pisica super curata si ca sa ekilibrezi,incearca pe spate sa pui talon mai mic decat pe fata,asa nu va mai fi curu mai ridicat,ca acum arata dubios bafta,si sa ne tii la curent (12v) |
Re:
Quote:
Ms mult pentru idei. Cum o sa mai fac ceva pe la ea o sa va anunt :lol: . Eu ma gandesc foarte mult sa imi pun stopuri cum are \"ar99bmw\". Imi plac la nebunie. pe spate o sa-i schimb cauciucurile ca astea sunt de iarna :D . |
Re: E36 320i 24v
Quote:
inschimb ai putea sa mai investesi in ea si sa o pastrezi pana la adanci batraneti :P |
Ce pot eu sa iti spun ii ca masina arata bine si nu prea se renteaza sa o vinzi
inschimb ai putea sa mai investesi in ea si sa o pastrezi pana la adanci batraneti :P[/quote] Ms ms :lol: . O sa iau in considerare parerea ta. Sa vad daca nu o vand saptamana viitoare ma apuc de ea :wink: . O sa va tin la curent cu tot. |
sa pui si poze cu ce modifici sau akizitionezi.
de curiozitate |
sa pui si poze cu ce modifici sau akizitionezi.
de curiozitate |
Quote:
Ok. O sa pun poze imediat ce pun ceva la ea |
frumoasa masina.schimba`i jantele;)si sper sa iasa ceva frumos:P;)Bafta;)
|
Mult succes cu proiectu
|
Quote:
nu mai dezgropati topicuri de aku' 2142342 de ani! :evil: |
Quote:
bafta cu proiectul!!! =)) |
masina si-a schimbat proprietaru de mult timp... si e in acelas stadiu,