![]() |
Opel Calibra
8 Attachment(s)
se vinde un opel calibra fabricatie 1993 motorizare C20ne-116cp inm RO.starea:- impecabila, atat optic cat si tehnic...piele crem si muzica de calitate;)..masina a parcurs 6000 km in .ro se accepta si variante daca gasesc ceva interesant pretul pt cash este 4600euro
0726185442 / mess: dr_amus |
Re: Opel Calibra
upppppppppp cu o masina dupa care chiar intoarce lumea capul;)
|
Up we go!!!!!!!!!!!!
|
sus cu aceasta calibra superba!
|
3999euro
|
4000eur-1£ upPPP
|
3000£
|
are actele in regula ? esti propietar ?
are a/c ? |
are toate actele in regula si sunt proprietar e adusa recent din.de si inmatriculata de mine,nu are A/C
|
bara fata lumma design ,prelungire capota metal-rieger, suspensie sport -40/60mm KW ,folie omologata llumar,oglinzi de m3 electrice ,jante borbet A 9j toate 4 incaltate cu kumho ecsta rulate 1300km...3000 £(pounds)
|
uppppp cu bibi-ul!
|
uppp cu variantele si CASHU
|
vectra b1 din 98 de la mine cu ceva dif de la u ?
|
Quote:
|
frumoasa masina
mai bine o pastrezi motorul se poate modifica in sfi foarte usor, pastrand blocul original sau transplant omologat fara probleme |
daca masina nu se vinde, in vara lui 201o sub capota sper sa ajunga un LET..nu un sfi;)
|
un golf 3 automatic?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post2578714 |
faci schimb Vectra B di 97 1.6 16V 101 cp negru eleron triple jante 17...airbag..abs ..servo..geamuri electrice fata........daca esti interesat contact id mess: atodiresei_ionut
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...25i-coupe.html te-ar interesa?
|
nu multumesc,tuturor variantelor de mai sus...
|
Uppppp we go!
|
salut
masina ta e super marfa chiar imi place super mult cum arata creede-ma as face schimbu acum dar ideea e ca am nevoie de bani!!! chiar imi pare rau sincer, de oferta care mi-ai facut-o la bmw meu si daca as fii avut bani as fii luat-o fara ezitare!!! deci bafta la vanzare sau poate vii cu o alta oferta, gen un glof 3 si o diferentza de bani ceva de genu:P |
Te ajut eu cu un UP , stiu masina ta ,mi place, inca de cand erai pe la facultatea de Chimie in parcare,cu nr provizorii...credeam ca e Turbo la inceput, mi plac farurile care le ai pus,tapiteria,daca avea si AC ti o cumparam eu...
P.S ati scris calibra pana si cu spray-ul pe zidul universitatii :D ? |
Daca are vreo relevanta, masina asta am adus-o eu cu proprietarul, a mers cu 215km/h pe drum, n-am avut nicio problema.
In rest, tehnic masina de cand o stiu n-a avut nimic, e placuta la condus si foarte sprintena. Bafta la vanzare! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning