![]() |
Nelamuriri
Daca e ceva neclar, postati aici.
|
Bine gandit topicu` asta......
Oricum....deocamdata pt. mine totul e clar..... 8) |
Mah cum dreaq fac sa pun o poza mica .....colo unde scrie ex:JusT ME sub mesaj la mine????????
Ca nu pot........................... :x |
Scrii [img]adresa_pozei_de_pe_alt_site[/img] la semnatura :wink:
|
Mah Gabi........lamurestema si pe mine..........cum dreaq fac ma sa pun porcaria aia sub text...dupa ce scriu ceva ca nu stiu..... :oops: :oops: :oops:
PS:poza aia nu e pe alt site .....e la mine in calculator....tu imi zisasi [/img]poza de pe alt site..???????????io o am in calculator..... |
cred ca nu merge din calc...trebuie sa o uploadezi pe un site ....sau ti-o trimiti in mail (asta nu stiu sigur daca merge incearca si tu...) bafta ! :arrow:
|
am si eu o nelamurire...imi bate rulmentu' din toba..cum sa il schimb????
|
simplu: schimba toba:)))
|
pai..ar fi o pb..e toba remus..cu injectie electronica
|
salut craioveni,unii ma cunosc altii nu sunt alexufo (fostul cj82ufo) fratele strengaritzei
as avea si eu o problema .....nu are cursa pedala de la frana de motor .. ce ar trebui sa fac ???? sa schimb bujiile????? :evil: |
Alexufo io cred ca tzia cazut relantiu` in baia de ulei si de aceea............ :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
PS: Alexufo salut si bine ai venit.... :P 8) |
anunt umanitar....am o NELAMURIRE>....voi careva stiti
care e cel mai bun lichid de racire la oltcit? maaa...coiote... cand am scis aci...radeam cu fratemio..zice el..hai sa le zic si io ca mi-o cazut relantiu' in baia de ulei...desi...ar merge ceva si mai tare.. :P :P :P tu ce pb ai? |
ma simt nevoit sa intervin putin. nu va suparati pe mine.
pentru partea de troubleshoting folositi forumul dedicat pentru asa ceva. Aici in craiova treburi strict legate de craiova pls |
am yo nelamuriere...defapt mai mult rugaminte... daca e vreo poza de la cluj de la C... datzio jos varog..
multzam... maestre... continua... La Minor :lol: :lol: :lol: :P |
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Mah facetzi dreaq un topic de glume,baza,faze tari,etc. .........sa ne mai amuzam dreaq shi noi!! :P :P :P (io nu stiu sa il fac :P :P ) |
pana se supara moderato :wink: :)
|
Coiotu am impresia ca este deja facut! ;)
|
Am si eu o nelamurire.... catzelul meu are nishte bube pe burta ... Se poate sa fi facut pojar? :lol: ....
Si ink o kiestie ... cum fac sa il scap de otita ca nu merge nici cu antibiotice :lol: .......\"Mah facetzi dreaq un topic de glume,baza,faze tari,etc. .........sa ne mai amuzam dreaq shi noi!! (io nu stiu sa il fac )\".... Apropo la ce a zis Coiotu' |
is coshuri... strange-le! :lol: :lol: :P :P :P
|
loloi tekno
|
Ba ia spuneti-mi si mie de unde pot lua un avatar marfa.... ca sta nu prea imi place :(
|
G-spot in legatura cu cainele tau :incearca sa le freci cu peria de sarma si cu \"dero surf\" ca scoate 99 din cele mai fercvente pete :) :twisted:
|
:lol: ms Add|cT pt sfat ... dar intelesasem din primu', nu trebuia sa te repetzi :lol:
|
:) g-spott asta e se mai intampla sunt si eu incepator dar nu pentru mult timp :D
|
Pai eu cum sunt mah ....
Apropo tu ar trebui sa te faci medic veterinar :P:P:P :wink: |
WAKE UP cu niste nesscafe 134 in unu....am deschis de mult topic funny..asa caaaaaaaa..gataaa..ca iara se supara moderatoru pe voi..si vi le stergeeeee....
p.s.wazaaaaaap.......gata! continuati pe funny stuff |
Offtopic, lucrul care va place cel mai mult.
Topicu' asta a fost facut in legatura cu nelamuririle pe care le aveti cu forumul, nu cu caini, tobe de esapament, etc. Sa nu mai vad mesaje de genu' asta! |
gata sefu! ;) hahahah
|
Sa traiti domnul Gabi .. promit ca nu se va mai intampla pana data viitoare :P ..... Ne cerem scuze :P :P .... :lol:
|
ciocu mic si joc de glezne ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:)) si uite asa incepe incalzirea... ups.. iar o dau pe langa.. :D :D :D
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
sunteti culmea :(
|
sorry vali ... :oops:
ba ia nu ma mai provocati ma ! gata de azi nu mai vb cu voi ! :P :P :P |
Topic inchis, nesimtitilor! :evil:
PS: Al3xius, sa vezi jupuiala ce-ti trag! |
Gabi lasa-l deschis ca poate mai e nevoie de el!!!!!!!
PS:Al3xius shi BoSuLeTz nu mai facetzi baza pe topicu` asta pls..... :? Daca vretzi sa facetzi rasuri,baza,glume etc. exista topicu` Funny stuff. |
gata domnu .. am inteles! :D
|
SA VA FIE CLAR!!!!! :P :P :P :P :P :P :lol:
|
vai vai .. :P :P :P :P
|
Al3xsius comentezi ???!!!!...............ai in plus 30 de flotari!!!!!!(io sergent major coiotu) :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning