Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Indentitati - Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1355-indentitati-craiova.html)

Gabi 18-06-04 20:30

Indentitati - Craiova

Daca tot suntem o mana de oameni, hai sa ne cunoastem mai bine. Sincer sa fiu, nu stiu cum va cheama (pe toti) si mi-e putin aiurea sa va \"strig\" pe nick :)

Incep eu :)
Nume: Gabi
Varsta: ~ 20 ani
Ocupatia: somer :lol:
Masina: Oltcit Club 11R
Hobby-uri: masini, net, Pall Mall Lights & Pinot Noir 8)

Astept...

:peace:

COIOTU` JR. 18-06-04 21:03

Io sunt de acord ......................... :oops:

Nume: Ionutz 8)
Varsta: ~ 17 ani
Ocupatia: Elev(momentan in vacantza) :D
Masina: Lamborgini Triablo :P :P (deocamdata libsa)
Hobby-uri: masini , masini , masini , masini , motoare , motoare , motoare , net , net .

BoSsuL3TZ 19-06-04 01:58

:) pai daca voi suntetzi de acord de ce n-as fi si eu :D :D

Dorin ma numesc, am 22 de ani, termin anu asta SANITARA, iar de curand, cam de prin martie cand am fost pentru prima data la o ilegala ma apucat si aceasta febra, aceasta pasiune.. cu masini.. mi-a placut viteza de cand am luat carnet.. acum cand ma gandesc la cate nefacute am facut INCONSTIENT, ma caiesc.. si nuj daca as mai repeta... sau poate ca da :D :D :D

O alta pasiune ar fi muntele.. imi place foarte mult sa fac trasee cu rucsacu si cu voie buna :D

In rest toate bune si frumoase.. bravo Gabi pentru initiativa.. ! ;)

Al3xius 19-06-04 10:24

dap gabi : Bravo :lol:

Nume : Alex
Porecla : Bundy
Ocupatia : Elev(tot in vacantza si eu)
Hobby-uri : TOT ce e legat de masini si motoare(mai putin reparatii ca ma uit ca curca`n creci :oops: ) , calc-u , muzica si sala de forta(da asta mai rar da-o dreaq k e greu :lol: )
Masina : deocamdata nu am varsta necesara :cry:
Telefon : 0741081624 :wink:

Alex NOS 20-06-04 22:59

Nume:Alex
Virsta:21 ani.
Sunt in anul 2 la calculatoare si am o Dacia Supernova.

strengaritza 21-06-04 13:11

sal'tare!!!!

is AlexAndrA.... 18 ani..eleva...cu carnet proaspat!
sunt din Cluj-Napoca...
pasionata de masini...calculator...muzica..bla bla...

si intru pe aici sa vad care e faza...eu de obicei imi petrec cateva sapt din vacanta in sud in Olt...poate ne intalnim, nu?

29DYA 22-06-04 18:47

Robert, Sarari
nickname: Diabl0-
carutza `tunata` pe 4 rotzi: Oltcit 11RL (DJ29DYA)

have fun...

Gabi 22-06-04 19:12

... si fost angajat al celebrului Club 3D.

strengaritza 24-06-04 08:59

1 Attachment(s)
uite si poza cu mine..e prima pe forum..considerati-va norocosi :))
momentan nu am una mai \"intreaga\"..hehehe..
acum e randul vostru sa va stiu si io...

hai ca intru si eu in rad cu lumea
nume:marian
varsta: 18 *incepator
ocupatia :stresat de bac
pasiuni : masinile si ciclismul
masina :dacie
cartier :rovine
chiar langa Bundy si Gabi

am uitat sa va zic avataru meu chiar e semnu de incepator din luneta.lam pozat mai demult si uite ca mia folosit poza :P

1 Attachment(s)
arat de kko in poze de obicei da asta am prelucrato putin sa va mai iau ochii de la mine :oops:

29DYA 26-06-04 00:12

3 Attachment(s)
cateva poze cu a mea masina, daca atzi cerut:)... si da am lucrat si la celebrul Club 3D :)

29DYA 26-06-04 02:23

1 Attachment(s)
:arrow:

Theba 26-06-04 02:55

hello all
Nume:andy
Nick:Theba
Pasiuni:mashini personalizate
Strengaritza,peste tot ti-ai bagat nasucul?

Theba 26-06-04 03:03

am uitat unele chestii :)
Am 18 ani,sunt din cluj-napoca si...cam atat,daca va mai intereseaza ceva,intrebati fratilor! :wink:

DJ 35 GAB 27-06-04 20:14

Re: Indentitati - Craiova

Salut Gabi!Eu sunt Gabu(pt ca sa asa ma stie toata lumea)Acum m-am inscris pe forum si sper sa ne intelegem bine.despre mie ce sa zic...Am o masina care e cam cazuta,acel cielo gri care nu prea lipseste de la raliuri:)in vara asta o sa imi iau ceva puternic la vreo 200 de cai si vreau sa infintzez o liga la craiova.despre masina mea actuala ce pot sa zic.e prabusita si la motor ... si la tot!am luat-o la 280 de mii asa ca ....si nu bag bani in ea(ma refer la tuning pentru ca o sa o mai tin cam o luna.got to go now. bye bye

Nume: laurentyu linca
Varsta:19(si eu dau baku)
Ocupatia: aproape student
Masina: cielo DJ 35 GAB
Hobby-uri: masinile,masinile masinile si.....aaaaaa era sa uit .....MASINILE!

Carmen 27-06-04 23:53

GAB, cu ce masina veneai inainte la liniutze?Eu daca nu ma insel abia de anul asta ti`am vazut Cielo \"in actiune\".

DJ 35 GAB 28-06-04 06:37

Re:

Carmen daca te uitzi tu bine la prezentarea mea eu am 19 ani asa ca mi-am obtzinut pemisul intr-o perioada moarta pentru liniutzele craiovene.te asigur eu ca sunt foarte familializat cu fenomenul si de pe la 15-16 ani am tot fost in jurul raliurilor din craiova....

g-spott 03-07-04 01:11

Salut tuturor!!
Nume: Radu
Porecla: Ratza
Nick: G-Spott
Ocupatie: nu pot sa zic ca sunt shomer ca Gabi... nu sunt nici elev nici stundent ... doar ce am luat BACu' ... va spun in continuare ce fac :)
Hobbyuri: Mashyni, motoare, calculatoare, mIRC, Pc Games, si de Alexius m-am plctisit :P
V-am pa ca dorm pe mine :(

Hashish 03-07-04 01:34

hahah..ca la politie..dar daca voi vreti..
Nume: Bobo
Ocupatie:none adica student
Masina: Cielo
Hobby:masini,curse,motoare(da' mi'e frica de ele momentan;sper sa depasesc pragul) si fetele frumoase..:D

Add|cT 03-07-04 02:59

Salza tuturor ...Nou pe aicea dar nu conteaza :oops:

Nume :Andrei
Nick :Add|cT
Ocupatie : Elev
Hobbiuri : Motoare ,mashini ,IRC,muzica (caut hobbiuri noi dak avetzi idei zicetile :D )

strengaritza 03-07-04 03:59

completare la prezentarea mea....
hobby... imi plac baietzii bunoci....
locatie...de azi..in dragasani...(flotant numai)\"
p.s. ziceti-mi si mie unde se gaseste somn de vanzare....ca io o sa mor de insomnie....
..daca siti vreun link..va rog...sa downl si eu ceva....acu inca nici nu-s agitata tare..e numai 5 dimineatza...si se face ziua...pe la 7..deja caut o drujba :chainsaw: sa-mi tai venele pe verticala....
:shock:

na....tre sa va las ca ma intind..da' nu mi somn :(:(

invmic 05-07-04 23:01

salut
nume:stefan
ocupatzia:student
masina:oltcit club 11 RL
hobby:masinile,pescuitul,calculatorul,muzica

sonnya 11-07-04 19:01

hai sa ma prezint si eu ... cu intarziere dar merge :P

Nume : Anca
Oras : Craiova, deocamdata.. pt ca o sa ma mut in buc vara asta..
Varsta : 17 ani..
si cam atat ... :)

mI^cHeLLe 12-07-04 20:30

Nume: Mihaela
Varsta: 20 ani
Ocupatia: studenta

Masina: Opel Tigra, pe care nu o mai am :(
Hobby-uri: acceleratia, masinile, Gabi si \"Lacrima lui Ovidiu\" (de preferat cat mai vechi)

Gabi: am modificat putin. Sper sa nu fie vreo probelma :)

ranzi 16-07-04 14:37

hai ca ma bag si io pacilea in zama si sa va zic si io cateva despre mine am vro 19 anishori, carnet, sunt (oficial) student si am si io o rabla de majina cu care nu ma laud :)) hoabe dale am si io cateva ca cum ar fii netu majinile ji parca uitai majinile :))

mikey 06-08-04 23:39

Salut.Cam tarziu vin cu prezentarea da ce sa-i faci...better late than never.
Nume: Andy
Varsta: 23 ani
Ocupatia: proaspat absolvent de facultate :D
Pasiuni: masini&tuning - ca de altfel majoritatea celor care se aduna aici pe forum
Masina personala: bmw 324d (ursulet)

Ma bucur sa vad ca multi dintre cei ce intra pe 4tuning sunt din Craiova.

P.S.: gabi ai aceleasi preferinte la tigari ca mine...cu diferenta ca eu fumez ultralights nu lights. :D

TranceGirl 21-08-04 01:53

Da.. si eu vin tot cu intarziere, am de recuperat la sectiunea \"Craiova\" si am zis sa incep cu prezentarea.
Eliza, 23 ani, am terminat fac. de Kinetoterapie vara asta [nu`i asa ca v`am bagat in ceata ? :lol: 8) ] ..
Am un Opel Ascona .. kam vechi dar merge :wink: prea bine pt. varsta lui [din acte :-\"] :D
Ca pasiuni iubesc -->masinile frumos facute [cu gust..] sau cele care au potential chiar daca nu`l arata la prima vedere ;), cursele, scartaitul de roti si mirosul de cauciucuri incinse.. Imi place sa conduc mult [&bine:p] ore`n sir.. ma relaxeaza.. is like a drog i`ll take EVERY fu**en hour :p
--> muzica [trance, house, tehno, black], cluburile [Krypton], garronele &\" dieselu`\" [cine shtie cunoaste :wink: :roll: 8) ], marea &plimbarile [excursiile.. cortu`.. muntele.. etc], sportul [aerobic in special], biliardul, prietenii adevarati &kefurile cu ei :wink: :woowoo: :drunk:
Mai presus de pasiuni.. iubesc copii.. si in special pe fetita mea [1an si 2 luni] care este si va fi cel mai important lucru din viata mea &cea pt. care am mai renuntat la viteza &la way`ul agresiv de condus.. Este singura care a putut face asta ..asa mica cum e [Well.. now i`m with \"BABY ON BOARD\" :p ] Dar asta nu inseamna ca o sa lipsesc de la curse [in masura in care imi permite timpul`].. sau de la intalnirile voastre unde poate o sa ajung odata si odata...
Nice reading u :wink: c`ya

kandya 30-08-04 17:18

Holla!

Nume : Carla
Ocupatia : Eleva(momentan :lol: )
Hobby-uri : :peace: AUDI TT :peace:
Telefon : ntz ntz ntz :censored:

lam 02-09-04 10:50

hehehe....aparui si io pe aici
Grig
25 ani
porecla LAM (dupa fosta mea masina un oltcit DJ-44-LAM care este in Alba Iulia acuma)
masina: ce sa va spun am mai multe dar toate harburi (oltcit - pt curse, golf -pt curse, un mercedes si astazi 12.10.2004 mai adaugam un bmw 735 in cinstea cuiva care mi-a fost drag odata)
student anul 5 ca sa stie si cei care nu credeau ca o sa mai trec!!!!
hobby-uri: rally-urile, pc-urile, internet si bascket
daca vretzi sa aflati altceva, intrebatzi

Anca 02-09-04 16:05

Salutare :D cica hai sa ma prezint si eu....Anca ma numesc..am 20 ani si sunt studenta la Protectia Mediului 8) (asa ca paziti'va :D )..Imi plac masinile...discutiile despre masini...chiar daca de multe ori de vorbeste despre chestii pe care nu le cunosc :oops: :oops: ..dar nu e nimik...macar mai invatz si eu cate ceva :shock: ..Asa...imi plac plimbarile,muzica...si mai ales copiii :peace: mai ales dulceatza de fetitza a Elizei :D Sa iti traiasca pustoaika mamico...:P Cam atat...aa..uitai sa precizez ca nu imi place sa conduc :oops: ...imi place sa stau in dreapta :D ;;)

Speed until the end!!!!!!!!!!! :D 8)

juve_doom 03-09-04 14:47

Sal!
Kiar daca ma cam stie lume ca am avut scandaluri mari dupa 28 august sa ma prezint si eu ... ar fi cazul!
Imi cer scuze inca o data pt toata tzigania creata involuntar de mine si de mai multzi care mi-au sarit in cap!
asa ....
Ma keama Dan, fac 21 de ani pe 27 sept !
sunt student la Calculatoare(am trecut acuma in anul III)
As putea sa zic ca sunt pasionat de masini, dar la mine, spre deosebire de altii, masinile nu inseamna totul in viata!
Am un Cielo (vestita masina cu dungi negre!(glumeam!!!)) executive cu motor DOHC 16v- 86 cp. Nu mi-am modificat masina cu nimic!
asa ...in rest despre mine ... nush ce sa mai zic! Daca suntetzi curiosi putetzi sa ma intrebatzi fara nici o problema!
aaa uitasem: m-am inscris pe 28 pur si simplu din curiozitate fara nici un gand sa castig sau ceva de genul asta! Am avut super norok ca nu am disputat 2 tururi si am ajuns in semi! Acolo eram eu, grig, seatul si Alpul. Am avut norok ca m-a lasat Alp-ul(care ma facea) sa o dau cu GRIG. Practic el a renuntat la locul 2 si a luat 3! Respect!
okie
hai ca iar ma intinsai!
mai vb noi!
ma bucur sa va cunosc!!!
Nu-i mai laudatzi atata fetitza Elizei ca si-o ia in cap!! (iar glumeam)
E super dulce! Cea mai dulce fetita si are niste ochi super adevarati!
v-am pupat , pa pa

DJ-24-ALN 03-09-04 15:24

re

salutare!
urmaresc forumul de mai mult timp si mi-am zis...gata cu privitul!
ma numesc alin , am 21 de ani, sunt coleg de facultate cu Alp-ul si CZG-ul(juve_doom)
despre masini ce sa va spun...am avut un oltcit care m-a ajuns pe la vreo 45 de mil si l-am vandut cu 28!(asa e cand bagi banii in masini);acum am un cielo gle rosu destul de dragutz.Ca tot' omu imi place tot ce e nou in materie de muzica, calc si ...masini bine'nteles.am vazut ca toti sunteti baieti(si fete) de treaba ...bla bla bla deja va plictisesc, HAI PA!!

zetec16v 05-09-04 03:22

Sal, sunt student, am 24 de ani si sunt pasionat de raliuri!
cursele de viteza(linioarele) mi se par u pic aiurea!
conteaza mult mai mult masina decat pilotul si cum a fost pe 28 as fost nashpa pt ca a castigat la cat A o ibiza verde!
sigur avea mai mult de 90 de cai!
dupa mine clasamentul ar fi trebuit sa fie asa:
1-peougeot 307-insomnia
2-dacia alba
3-supernova rosie (ALP mi se pare)
4-cielo executive cu dungi negre!
In leg cu cieloul cred ca si el avea modificari majore pt ca l-a facut pe Grig cu Oltcitul! Ori avea cip(sau ceva de genul asta) ori stia el prea bine sa ii dea!(desi nu prea cred ca a cam gresit la start!)
daca era sa fie datzi afara ibiza si Cieloul(care erau modificate) atunci ar fi reiesit adevaratul clasament(in care intra desigur si Grig)
Okie!
Eu am un cielo, din 96, cam jaf, netunat, dar merge de plimat si forjat!
Visul meu este sa am un Ford Mondeo Sport hatchback cu motor zetec de 2500 cm3 si o gramada de cai putere!
v-am lasat, mai vb!

Bubu_021 06-09-04 21:12

salut,
ma numesc chirca andi, am 22 de ani si sunt student la automatica. am un oltcit club 11 R (B 99 THA) destul de carjit la viatza lui, si isi va mai lua si de acum in colo. nu are deocamdata nici un tuning, dar ii voi face o segmentare curand si fata de cum merge va fi un adevarat tuning pt el.
Rovine Rullz !!!

Carmen 07-09-04 10:31

Si eu tot in Rovine stau.. :oops: Si cu ocazia asta am observat ca am uitat sa trec si pe la sectiunea asta....N`am prea multe de spus despre mine, doar ca sunt studenta la Drept anul 2. Si ca sunt super`pasionata de WRC, abia dup`aia de cursele noastre... Stiu ca s`a disctutat mai demult de faptul ca fetele pasionate de masini isi pierd din feminitate...abia acum le dau si eu dreptate cand imi aduc aminte de cate ori am uitat oalele pe foc in timp ce`mi :shock: okii la reportaje despre masini :oops:

liv 11-09-04 14:44

Salut ... sa ma prezint si eu :)
Nume : Liviu
NickName: Liv`
Hobby-uri: calculatoarele, pc games, masinile si sportu`

cecilia 12-09-04 23:21

nume:cecilia
data nasterii: 30.04.1983
adresa: brazda
mashina: oltcit+kadett 1.8
hobby-uri: mashini, curse, etc
statut: oficial( arbitru ) FRAK
daca am uitat ceva intrebatzi

Lemeleul 03-10-04 19:37

Sa ma prezint si eu - sunt de ceva timp pe aici dar nu am apucat:

Nickname: Lemeleul
Varsta: 26
Masini: oltcit + cielo + de la anul moto(sper)
Hobby: masini, moto, calculatoare, sporturi de iarna, etc
Oupatie: medic stagiar
Cam atat!!!!

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning