![]() |
Vipera indopata de Underground Racing
6 Attachment(s)
Vipera indopata de Underground Racing
Dodge Viper. Fascinatia anilor ’90, o masina care face ravagii in sufletele noastre si astazi. Insa cand tunerul Underground Racing mai adauga cateva picanterii, rezultatul este una bucata Viper Twin Turbo de … 1300 CP. Prin adaugarea unui power – box, tunerul a reusit controlul total asupra axei cu came si a admisiei drive by wire. Cu presiunea in turbina setata la 0.7 bari, rezultatele pe dyno au fost de 1100 CP la roata, pe cand 1,9 bari au reusit stoarcerea celor 1300 CP. Din pacate, alte date tehnice se lasa asteptate, oficialii de la Underground Racing lansand deocamdata doar un set de poze reprezentative. Vise placute! |
Re: Vipera indopata de Underground Racing
Aoleo! Asta zboara:D
|
1300 CP!!!?? 8-}
|
Masina de vis!;)nici macar Veyron nu ii mai sta in fata !:lol::twisted::twisted:
|
ai ajuns tu la concluzia asta? daca are putere nu inseamna ca o si poate folosi eficient
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre masina astept un film cu testul dyno si unu de cursa, si desigur datee tehnice ale masini. |
Una bucata Vipera care muca rau ;)
|
una bucata vipera zburatoare :))
|
iar s-a inceput comparatia cu Veyron-ul !?! Doamne, ce oameni ...
|
Îi pui nişte airpi şi zboară. :))
|
poate sa aiba si 1500 de cai tot nu-mi place..
|
Quote:
pe un circuit ar avea probleme in asi pune puterea la lucru ar derapa ceea ce inseamna ineficienta |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ultima data cand am citit cifrele veyronului zicea ceva de genu 0-300 in 16 secunde. nu stiu ce fac americanii aia de la ei nici o masina europeana nu functioneaza cum ar trebui. oricum mias pune banii pe veyron numai dupa cate 5 secunde cat ii ia lu ala sa schimbe viteza la viper. |
Quote:
|
Quote:
|
de unde goana asta pentru mii si mii de cai putere....ma intreb cam cat din puterea respectiva se transforma in viteza acceleratie....
|
nu am zis ca nu stie sa schimbe, am zis ca masina schimba lent mare parte pt ca are turbolagu cat o zi de post, nu am zis de pilot, ci de masina. veyron are dsg, deci nu sufera asemenea probleme.
|
de ce la orice masina peste 1000 de cp , trebuie sa se ajunga vorba de la ea la veyron ? sunt alte threaduri pentru veyron , asta e pentru VIPER
|
este o diferenta uriasa pt 200 de caii de 1.2 bari daca am calculat eu bine ????
|
Quote:
|
jos palaria,kit frumos motor de 1300 bhp,negru p negru... ceva mai rar
|
Quote:
P.S. ala e un Viper deci o icoana la care sa te inchini cu doua maini u ai fost atent cum arata, incredibila jucarie Kia Rio :2gun: |
Quote:
0-100 km/h 2.5 seconds 0-160 km/h 5.4 seconds 0-200 km/h 7.3 seconds 0-300 km/h 16.8 seconds Quarter mile 10.2 seconds Nu stiu de unde scot americanii 24.4s la Veyron. |
R, racheta clar, monstruos motorul...
|
tari modificarile exterioare, viper fiind o masina cu un design extraordinar. cat despre motor...foarte multi cai dom' le:), tre' sa fii atent cu acceleratia pentru a nu-ti pierde cunostinta :)
|
Quote:
|
Mie mi se pare oarecum amuzant cum se chinuie sa tina masina in linie dreapta chiar si la viteze mari. TOO MUCH POWER!! Mult prea mult de pus pe asfalt.
|
Quote:
|
foarte frumoasa Vipera, si da bine pe negru..dar pacat ca unii inca n-au scapat de "boala" veyron!
|
Parca e un Viper cu steroizi...1300 HP?Esti nebun?:O
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning