![]() |
cat costa un sitem N2O !
Cat costa un sistem N2O! Nu stiu prea multe si daia va intreb cat de mult ridica puterea motorului :?:
|
artyck .. mai cauta pe aici ca gasesti si cat costa si cu cat creste puterea motorului .. tot... PEACE
|
pe ce masina vrei sa il pui?ce motor?ce modificari facute la motor?conteaza si astea...
|
nu stiu in Ro sau in europa
aici costa , depinzand de firma( NOS, ZeX, Venom, Nitrous Express), capacitati si puterea pe care o da, intre 500 si 2000$ + instalare puterea poate sa fie intre 40 si 200 cp depinzand de sistem |
mei nu stiu dar am auzit ca masinile mai invechite dau randament cu n2o e posibil sa-l pui pe o dacie ?
stiti eu am dabia 17 ani dar chiar ma intereseaza as, vrea sa imi tot madific masina ASA CA O ALTA INREBARE ESTE CAT SI CUM SE CALCULEAZA RANDAMENTUL UNEI MASINI CU SISTEMUL N2O :roll: |
Eu personal as zice sa nu te bagi la asa ceva pe Dacie. Incearca intai modificari clasice, carburatoare duble, usurare volanta, axa cu came sport etc....
Pt un motor de Dacie in stare foarte buna as zice maxim un sistem de 20-25 cp, Zemente zicea ca in polonia se vand astea la vreo 300 euro. |
Si cineva \"zvonea\" pe-aici k la Augsburg au cu 5oo euro.
|
la fel in Polonia se incepe la 400 Euro.
|
Eu zic k visezi... Mai visez shi EU(k am tot 17, dar nici chiar asha).
Pt. majoritatea romanilor Nos-ul e VIS. :wink: |
Acum visul va deveni realitate.
500$ kit-ul plus montaj! Cel mai avantajos sistem disponibil in Romania! |
Aha marfa... dar nu cred k o sa-si puna prea multa lume!
Off-Topic: acataru` tau e audi 80/90? |
nici eu nu cred ca o sa-si puna prea multi
|
doar de dragul de a-l avea pe masina chiar si nefunctionabil si multi si l-ar pune
|
Re:
Quote:
|
Salut!!!
Eu mi-am facut comanda de un sistem N2O de la NX(nitrous express). Este un sistem \"wet\".Kitul ma costa 350 euro.Plus montajul. Am o Dacia Solenza 1.4 MPI si sper sa mearga. |
ma fratzilor cand va aud ca vretzi sa va punetzi NOS pe Dacii.. in primul rand nu va suporta motoru atata presiune.. in fine.. va las sa visatzi..
|
da vezi ca o sa`ti mearga, o sa faci din glezne bmw`uri de la 325 in sus
|
corba unei semnaturi de pe aicea a inebunit lupul
Oameni buni, e frumos sa ai nos (n2o....etc...) pe masina asat asa pt impresia artistica, dar pana la al folosii mai e mult, vorba cuiva poate incepe lumea sa-l foloseasca pe la semafoare sa vedeti atuncea distractie.
In plus, vai de motorul masinii, cand o sa vedem si noi pe masini, componente din oteluri speciale, si late jmecherii abea atuncea sa va ganditi sa va punetio nos, PS: nos cred ca merge bine pe motoare turbo, si in special pe motoare de turatie mare de la 7000 rpm in sus |
Eu zvoneam ca la Augsburg au cu 500E si chiar au. Aici in SUA sunt si cu 350 $ tot kitul, dar e sistem uscat, care nu face pagube la motor si da putina putere, ca se baga numai in sistemul de admisie a aerului. Alea cu solenoizi si alte cacaturi care iti baga NOS cu amestec de benzina sunt de la 600 $ in sus. Uitati0va pe net sa vedeti preturi...
|
Eu nu`s deacord cu NOS cel putzin deocamdata!!!
Nos`u e ultima modifikre - la o mashina!Parerea mea! :P |
Re:
bv bv dupa ce ti-l instalezi da-mi si mie un pm sa-mi spui cum se comporta masina cu n2o ca-s curios,ca-i motor renault.dar pe la motor te-ai mai jucat si tu putzin?ca la 75 sau cati cai are o solenza...sa-i pui direct nos......
|
Re:
la zzero ma refeream
|
Modificari minime
Modificarile care trebuie facute neaparat daca vreti sa scoateti ceva din nos-ul ala (info de pe net nu le-am experimentat)
1) trebuie schimbat debimetrul (cred ca am tradus corect) deoarece el este facut sa functioneze peo anumita plaja de valori, si de exemplu cand se atinge un maxim de oxigen el va trimite spre calculator valoare 5 volti (maxim) si oricat nos i-ai da calculatorul tot atat benzina v-a introduce deci nu faceti mare branza 2) dupa ce a fost schimbat debimetrul trebuie chipuita masina pt suporta noile valori furnizate de debimetru, adica trebuie chip tuning asta sunt modificariel ce trebuie facute ca sa dea randament sistemul Cum functioneaza N2O, in momentul in care gazul ajunge in motor se descompune in N care are rolul de a racii efectiv motorul si in O care in combinatie cu o cantitate optima de benzina v-a furniza o explozie mult mai puternica decat in mod normal. Pt a rezista motorul la aceste explozii este clar ca multe din piesele venite standard din fabrica trebuie inlocuite cu unele net superioare (eu nu zic aicea ca o sa va crape daca va puneti nos pe motoare ne modificate dar dupa cateva butelii cred ca o sa alimentati acele motoare si cu ulei asta in cazul cel mai fericit) |
NOS
10x 4 the information! 8)
|
Mooaa ce atata NOS? ...
|
desteptare lume..................desteptareaaaaaaaaaaaaaaa!!! !
NOS pe dacie????????= bani aruncatzi si un motor nou. mai bine luatzi-va un tub de bas din ala care are forma de butelie de nos ca sa bagatzi boala in vecini. Cel mai prietenesc sfat Nos-ul merge bine pe motoare de la 2000 in sus dar si alea tre s fie motoare de turatzie. Eu montez nos-uri cam tot la 2 saptamani,ultinul montat a fost pe o honda crx targa vti cu motor de 1600 cc dar tre sa luam in calcul ca motorul asta are 160 cp din fabrica si sistemul VTEC care face mare diferentza.De exemplu intrerupe numa la 9000 rpm. deci cam asta-i povestea =»»» nu sticatzi bani pe sisteme nos la mashini care nu pot face fatza la asha ceva. Daca cineva are nevoie de un sfat pt asha ceva pot sa dau la orice ora: [email protected] P.s Nu o luati in nume de rau ,incerc shi io sa ajut cum pot |
daca pe solenza sa zicem ar merge un motor de megane,ar fi f bine.pai,iti pui un motor de 2000cmc,schimbi pistoanele,etc.ma rog,mai toate piesele care au \"contact\"aproape direct cu n2o-ul si abia apoi te arunci sa-ti montezi nos ca altfel e inutil aproape
|
Dreams...
NUMAI VISATZI BAH!!!!!
|
NOS pe Solnitza = Reactie pe Carutza....ce dreaq hai sa fim seriosi...si eu am 17 ani si sunt copil...da nici in halu asta ! :evil:
|
Asha ziceam shi eu... Stop Dreaming!
|
Nos pe dacie........
Eu sunt nou printre voi si am numai 17 ani si pana acuma am crezut ca stiu ceva la masini da cand am vazut cate stiti voi am zis ca nu stiu chiar nimica.NOS pe dacie.......ce dracu e numai o amarata de dacie,dar sunt masinile voastre faceti ce vreti.
|
=)) =)) hahahhahahaha....hahahahahahah... Doamne ce ma mai prapadesc de ras. Cred ca se sperie vecinii mei.... HAHAHAHAHA...... NOS pe Dacia.... Nu ma pot opri... Sunt pe jos... Am citit despre ce scrieti unii dintre voi si anume special pentru posesorii de automobile Dacia: Baieti trezitiva... iar ma apuca rasul... Deci intai cumparati-va masini si dupa aia documentativa cum se circula cu ele si dupa aia incercati sa practicati soferia cativa ani si dupa aia cine stie... mai vorbim de NOS. Nu vreau sa supar pe nimeni(si daca o fac nu imi pasa) dar asta este tipicul de roman care se afla pe sosele din Romania, care nu se uita in oglinzi, nu semnalizeaza cand schimba banda, se afla pe banda gresita intotdeauna adica a 2-a,( a 3-a unde este cazul) iar cei ce au masini sunt nevoiti sa circule pe banda 1-a ca restul sunt ocupate de cei ce viseaza la NOS(posesorii de dacii nu de masini) .... iar mi-am adus aminte :)))))))) hahahahahhaha ma doare stomacul de ras....:)))))Ce gluma buna pe seara asta.... Auzi si tu... NOS pe Dacie...
A trebuit sa ma inscriu pe site ca sa dau replica asta ca nu ma pot abtine...Baieti voi ati vazut prea multe filme. Ar trebui sa scrie la fiecare sfarsit de film cam pentru voi cei multi posesorii de dacii \"Do not try this at home! It can enganger your life and ...!!\" :)))))))))) Bai nu pot sa mai scriu...de ras... |
:lol: Saracu`... a cam exagerat... dar asha e! :lol:
|
Nu am exagerat deloc!...Iar ma apuca rasul... Acum sunt la servici si o sa zica lumea din birou ca am inebunit...Dar nu pot sa ma abtin .. auzi si tu romanu' pune NOS pe Dacie ca de fapt doar asta ii mai lipsea! Nu glumesc deloc cu posesorii de dacii... De fiecare data cand merg pe orice sosea care are mai mult de 2 benzi pe sens... reusesc sa ma apropii de cate unii cu dacii pana la 1 m ... si dureaza mult pana observa ei ceva in oglinzi. Am mers asa o data cred ca 5 minute in spatele unuia cu un harb de decia solenza si credeam ca m-a vazut ca vin dar nu vroia sa se dea pe banda intai(ca doar e dreptul lui sa mearga pe acolo pe unde merg cei cu NOS on Dacia :))))))))))))))))))))))) ....) dar de fapt adevarul este ca el nu se uita in oglinzi ca doare... Si cand m-a observat dupa cele 5 minute a tras dintr-o data de volan saracu de am crezut ca iese de pe sosea... Cine stie poate ca l-am trezit :)))) Si credeti-ma sunt multi ca ala. Foarte multi. Daca mergi in orice tara civilizata mai putin Romania si Italia ai sa vezi ca indiferent de faptul ca exista 3-4 benzi pe sens oricine face depasirea(indiferent de masina chiar si mertz, bmw, etc) se retrage inspre dreapta pana chiar pe banza 1 daca este loc si nu are pe nimeni in fatza care sa il incurce. Si uite asa vedeam eu cum se circula oamenii civilizati cu BMW-uri, Audiuri de ultime generatii pe banda 1 cu 160/h. Cand o sa fie asa si la noi sigur vom discuta altceva pe aceste forumuri. Pana atunci o sa rad in continuu in fatza laptopului de toti cei cu dacii si NOS iar pe sosea de nu i-as mai vedea :))))))) iar ma apuca rasu... poate o sa mearga asa de repede cu daciile incat nu o sa ii mai prindem din urma niciodata si nici nu o sa ii mai vedem. Va urez drum bun fara intoarcere :)))))))))) Nu cred ca o sa imi fie dor de voi...(posesorii de dacii)
|
Jax-Dark, da-mi voie sa-ti spun ca esti CEL MAI PERTINENT om de pe topicul asta si unul dintre cei mai realisti de pe tot forumul asta care se umple pe zi ce trece cu oameni din ce in ce mai cufundati in vise umede , percepute de multe ori ca fiind realitatea... :D
|
;)
|
Ma gandesc acum sa propun un topic despre cum se circula in Ro, si as face si niste sondaje de opinie... statistici dar nu stiu daca forumul acesta poate. Caut si revin aici cu link pentru cei interesati ... As discuta mai mult despre modul si posibilitatea de a schimba ceva in privinta condusului la noi...
|
Intrebare de 10 puncte: Baieti unde v-ati gandit sa puneti butonul de N20? Pe bord, pe volan sau cu accesare vocala ca tot suntem in secolul tehnologiei avansate(al vitezei pentru unii)?
|
Da, si ca comanda vocala sa bagatzi: \"Banzaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii\" :lol: :lol: :lol:
|
Hh33h3h3h3 sau .. Kamikazeeeeeeeeeeeeeeeee! :P
Hai mah... Mai bine sa inchidetzi topicu` asta k numai are rost... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning