Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   de ce nu merge pagina www.nospeedlimit.ro (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/13521-merge-pagina-www-nospeedlimit-ro.html)

Pitu 23-02-06 16:38

de ce nu merge pagina www.nospeedlimit.ro

de ce nu merge pagina www.nospeedlimit.ro

GolfuletzS 23-02-06 16:41

s`a mai discutat problema.....

cred ca cartman a adormit si o fii uitat sa... plateasca domeniu sau o fii picat serverul

faza e ca nu pot sa dau de el... cand il mai vedeti pe CRyS ( Singurelu ) pe mess intrebati`l pe el ca el e din Iasi :D poate stie de el ....

ionutdrg 24-02-06 00:07

vorbiti cu Florica,
ca el platea contul

sil4tuning 24-02-06 05:56

cred ca obs ce scrie
Pentru moment, acest site este in constructie.
Va rugam reveniti!

Andrei_NSL 24-02-06 09:53

........

sil4tuning...acu cateva zile iti dadea eroare ...acu s`au apucat de site ... :lol: :lol: :lol: :lol: multzam pt k ati luat atitudine cu privire la site ! :wink:

tng 24-02-06 10:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
cred ca obs ce scrie
Pentru moment, acest site este in constructie.
Va rugam reveniti!

nu scrie .... sau cel putzin nu mai scrie

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
cred ca cartman a adormit si o fii uitat sa... plateasca domeniu sau o fii picat serverul

Asta inseamna ca s-a pierdut totul ? :?

Adi_UZI 24-02-06 11:07

e cand dau www.nospeedlimit.ro ma redirectioneaza catre o pagina grigore.org :?: :?: :!: :?: ce dracu o fi facut cartman....

RaulNFS 24-02-06 11:15

da.. ne directioneaza catre un site aiurea rau de tot

NSL_Iasi 24-02-06 11:19

au fost probleme cu domeniul...acum site-ul e in reconstructie...forumul e gata, la fel si galeria foto.

Apare site-ul ala pt. ca hostingul e la lx.ro si pina mapeaza www.nospeedlimit.ro mai dureaza maxim o zi si de aceea apare site ala.

o luam de la capat 8)

Pitu 24-02-06 22:17

trebuia sa anuntati si voi, acum am pierdut foarte multe poze

NSL_Iasi 25-02-06 06:35

forumul e gata !!! puteti sa`l folositi cu incredere de acuma incolo ! mai avem de munca la site dar pina una alta ne auzim pe forum :wink:

sil4tuning 25-02-06 06:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Iasi\"
forumul e gata !!! puteti sa`l folositi cu incredere de acuma incolo ! mai avem de munca la site dar pina una alta ne auzim pe forum :wink:

pai este blank tot forumul ...
mai exista ceva din cea fost ?

NSL_Iasi 25-02-06 06:59

nu :cry:

GolfuletzS 25-02-06 07:01

hai la treaba :d ca mie imi merge forumu :D

Andrei_NSL 25-02-06 10:45

.....

si mie .. hai cu totzii sa il readucem la viata !! :wink:

Pitu 25-02-06 12:50

bine ca merge forumul

Andrei_NSL 25-02-06 13:00

.....

da merge forumu`...dar merge incredibil de greu..paginile se incarca foarte greu ... tre sa asteptzi 1 min ... e greu :cry: .. dar .. bine k merge ... :wink:

F_L_R 01-03-06 23:20

-Oricum pagina noastra necesita reparatii generale.....:)) . Vom prezenta un site nou dedicat exclusiv Clubului nostru.
-Am promis schimbari radicale din primavara acestui an.....pagina de web este doar o mica parte....
-Am cerut doar putina rabdare pana in primavara ...stiu ca a venit....dar nu s-a terminat.....2006 este un nou inceput pt NSL pe toate planurile....greul a trecut acum asteptam doar soarele:))))

NSL_Romania 14-09-06 07:39

Re: de ce nu merge pagina www.nospeedlimit.ro

www.nospeedlimit.lx.ro si www.nospeedlimit.lx.ro/forum pina se rezolva cu hostul

PS: forumul e gata asa ca hai toata lumea si dincolo
PS2: mai era un topic cu site-ul da vad ca a fost sters....f frumos :???:

NSL_Doru 08-12-06 23:08

Re: de ce nu merge pagina www.nospeedlimit.ro ???

De 3 zile iar nu merge nici pagina nici forumul !!! Ce se intampla ? Da-o dreak de treaba ... s-a si discutat problema ! Exista oameni competenti care se pot ocupa de partea asta !

MC Mate 09-12-06 00:38

Siteul nu merge deoarece trece siteul pe server.Mai aveti o tara de rabdare k dupa aia o sa fie ok.Daca va amintiti, la sedinta a zis Cartman ca in momentul cand va ajunge acasa se apuca sa transfere site-ul de pe LX sau ceva de genu pe serverul de acasa.

GolfuletzS 09-12-06 14:49

merge acum ;) join

NSL_Doru 10-12-06 00:57

Mergeeeeee ???

F_L_R 17-12-06 20:49

merge.....P*ula

NSL_Cartman 18-12-06 13:34

acuma merge....am facut cateva retusuri :-P

F_L_R 18-12-06 23:23

-Cred ca te mananca funduletul cu poza de la avatar ......o sa ti trimit prin DHL o pereche de suturi.........

NSL_Cartman 19-12-06 09:19

nu bre....mici cu mustar....facuti la targoviste acolo :lol: :lol: :lol:

PS: poza exprima spiritul de turma :lol: :lol: :lol: :lol:

NSL_Doru 08-01-07 19:18

Pagina asta a noastra , "SITE-ul OFICIAL" ca suna bine si citez si un mare filozof inca in viata, va mai merge vreodata ??? Si intreb daca va merge asa cum trebuie nu 3 zile da si o luna "ba" ... ca scuze de ce nu a mers sunt convins ca exista :P

F_L_R 11-01-07 18:31

-Ma tem ca pe Cartman i-l scot la pensie pe caz de accident .....daca nu va merge site-ul.

NSL_Cartman 16-01-07 11:19

:lol: :lol: oleaq mai dureaza...ca skimb pagina cu totu` :bunch:

bodyspeed 20-01-07 10:39

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 700419)
:lol: :lol: oleaq mai dureaza...ca skimb pagina cu totu` :bunch:

hai cartman....,mai dureaza.....:D
si cat :D
bafta ..si hai cu pagina.....;)

NSL_Cartman 23-01-07 17:25

www.nospeedlimit.ro - up & running ! enjoy ! :-P

PS: oficial imi merge bine :peace:

AlexM. 24-01-07 17:03

mi-a mers si mie o seara ..
acum
Firefox can't establish a connection to the server at www.nospeedlimit.ro.

NSL_Cartman 24-01-07 17:07

au fost pb de la connex...astia care ne gazduiesc domeniul...mai exact la RNC...acuma merge...cica s`a rezolvat definitiv...sper :evil:

Pitu 06-03-07 11:52

iar nu merge pagina NSL,ce se intampla?

F_L_R 06-03-07 22:32

-Cred ca este istorie acea pagina.

NSL_Cartman 14-03-07 19:03

o fost istorie acuma nu mai e...am stat o gramada sa refac ce au stricat altii (nu stiu exact cine si cu aceasta ocazie am sa le urez foarte multa m*ie si sa dea domnu sa moara in cele mai urate chinuri posibile - de preferat pe trecerea de pietoni calcati de tir)

am reusit sa recuperez site si galeria foto & video, insa aceeasi pb majora cu forumul: trebuie refacut...acolo nu am mai avut ce face deoarece cine s-a jucat a reusit sa stearga de tot baza de date mysql (pt cunoscatori)

cui ii mai pasa de site/forum va rog intrati si refaceti userii si anuntati si pe ceilalti care nu stiu inca de existenta siteului si forumului.

va multumesc !

PS: am fost plecat pe drumurile patriei in perioada asta, si cand am ajuns acasa, adika acuma 2 saptamani, n`am mai gasit nimik :evil:

NSL_Cartman 15-03-07 02:23

Asadar, cei ce vor sa se inregistreze pe forumul NoSpeedLimit trebuie sa introduca un cod aparte generat de catre administrator in campul "Invitation Code" ! Doar membrii nsl vor putea posta sau inregistra pe forum !

Cine doreste sa isi faca user pe forum sa imi dea mesaj privat aici pentru a-i putea trimite codul respectiv nevesar la inregistrare.

RaulNFS 15-03-07 09:53

eu as dori.. :)

RaulNFS 15-03-07 10:01

hmm am citit pe forum acolo ca numa membrii NSL (adica cei inscrisi?) vor primi codul de invitatie.. deci pt simpatizanti nu se pune??

All times are GMT +2. The time now is 13:56.

- Copyright 2026 4Tuning