![]() |
de ce nu merge pagina www.nospeedlimit.ro
de ce nu merge pagina www.nospeedlimit.ro
|
s`a mai discutat problema.....
cred ca cartman a adormit si o fii uitat sa... plateasca domeniu sau o fii picat serverul faza e ca nu pot sa dau de el... cand il mai vedeti pe CRyS ( Singurelu ) pe mess intrebati`l pe el ca el e din Iasi :D poate stie de el .... |
vorbiti cu Florica,
ca el platea contul |
cred ca obs ce scrie
Pentru moment, acest site este in constructie. Va rugam reveniti! |
........
sil4tuning...acu cateva zile iti dadea eroare ...acu s`au apucat de site ... :lol: :lol: :lol: :lol: multzam pt k ati luat atitudine cu privire la site ! :wink:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
e cand dau www.nospeedlimit.ro ma redirectioneaza catre o pagina grigore.org :?: :?: :!: :?: ce dracu o fi facut cartman....
|
da.. ne directioneaza catre un site aiurea rau de tot
|
au fost probleme cu domeniul...acum site-ul e in reconstructie...forumul e gata, la fel si galeria foto.
Apare site-ul ala pt. ca hostingul e la lx.ro si pina mapeaza www.nospeedlimit.ro mai dureaza maxim o zi si de aceea apare site ala. o luam de la capat 8) |
trebuia sa anuntati si voi, acum am pierdut foarte multe poze
|
forumul e gata !!! puteti sa`l folositi cu incredere de acuma incolo ! mai avem de munca la site dar pina una alta ne auzim pe forum :wink:
|
Re:
Quote:
mai exista ceva din cea fost ? |
nu :cry:
|
hai la treaba :d ca mie imi merge forumu :D
|
.....
si mie .. hai cu totzii sa il readucem la viata !! :wink:
|
bine ca merge forumul
|
.....
da merge forumu`...dar merge incredibil de greu..paginile se incarca foarte greu ... tre sa asteptzi 1 min ... e greu :cry: .. dar .. bine k merge ... :wink:
|
-Oricum pagina noastra necesita reparatii generale.....:)) . Vom prezenta un site nou dedicat exclusiv Clubului nostru.
-Am promis schimbari radicale din primavara acestui an.....pagina de web este doar o mica parte.... -Am cerut doar putina rabdare pana in primavara ...stiu ca a venit....dar nu s-a terminat.....2006 este un nou inceput pt NSL pe toate planurile....greul a trecut acum asteptam doar soarele:)))) |
Re: de ce nu merge pagina www.nospeedlimit.ro
www.nospeedlimit.lx.ro si www.nospeedlimit.lx.ro/forum pina se rezolva cu hostul
PS: forumul e gata asa ca hai toata lumea si dincolo PS2: mai era un topic cu site-ul da vad ca a fost sters....f frumos :???: |
Re: de ce nu merge pagina www.nospeedlimit.ro ???
De 3 zile iar nu merge nici pagina nici forumul !!! Ce se intampla ? Da-o dreak de treaba ... s-a si discutat problema ! Exista oameni competenti care se pot ocupa de partea asta !
|
Siteul nu merge deoarece trece siteul pe server.Mai aveti o tara de rabdare k dupa aia o sa fie ok.Daca va amintiti, la sedinta a zis Cartman ca in momentul cand va ajunge acasa se apuca sa transfere site-ul de pe LX sau ceva de genu pe serverul de acasa.
|
merge acum ;) join
|
Mergeeeeee ???
|
merge.....P*ula
|
acuma merge....am facut cateva retusuri :-P
|
-Cred ca te mananca funduletul cu poza de la avatar ......o sa ti trimit prin DHL o pereche de suturi.........
|
nu bre....mici cu mustar....facuti la targoviste acolo :lol: :lol: :lol:
PS: poza exprima spiritul de turma :lol: :lol: :lol: :lol: |
Pagina asta a noastra , "SITE-ul OFICIAL" ca suna bine si citez si un mare filozof inca in viata, va mai merge vreodata ??? Si intreb daca va merge asa cum trebuie nu 3 zile da si o luna "ba" ... ca scuze de ce nu a mers sunt convins ca exista :P
|
-Ma tem ca pe Cartman i-l scot la pensie pe caz de accident .....daca nu va merge site-ul.
|
:lol: :lol: oleaq mai dureaza...ca skimb pagina cu totu` :bunch:
|
Quote:
si cat :D bafta ..si hai cu pagina.....;) |
|
mi-a mers si mie o seara ..
acum Firefox can't establish a connection to the server at www.nospeedlimit.ro. |
au fost pb de la connex...astia care ne gazduiesc domeniul...mai exact la RNC...acuma merge...cica s`a rezolvat definitiv...sper :evil:
|
iar nu merge pagina NSL,ce se intampla?
|
-Cred ca este istorie acea pagina.
|
o fost istorie acuma nu mai e...am stat o gramada sa refac ce au stricat altii (nu stiu exact cine si cu aceasta ocazie am sa le urez foarte multa m*ie si sa dea domnu sa moara in cele mai urate chinuri posibile - de preferat pe trecerea de pietoni calcati de tir)
am reusit sa recuperez site si galeria foto & video, insa aceeasi pb majora cu forumul: trebuie refacut...acolo nu am mai avut ce face deoarece cine s-a jucat a reusit sa stearga de tot baza de date mysql (pt cunoscatori) cui ii mai pasa de site/forum va rog intrati si refaceti userii si anuntati si pe ceilalti care nu stiu inca de existenta siteului si forumului. va multumesc ! PS: am fost plecat pe drumurile patriei in perioada asta, si cand am ajuns acasa, adika acuma 2 saptamani, n`am mai gasit nimik :evil: |
Asadar, cei ce vor sa se inregistreze pe forumul NoSpeedLimit trebuie sa introduca un cod aparte generat de catre administrator in campul "Invitation Code" ! Doar membrii nsl vor putea posta sau inregistra pe forum !
Cine doreste sa isi faca user pe forum sa imi dea mesaj privat aici pentru a-i putea trimite codul respectiv nevesar la inregistrare. |
eu as dori.. :)
|
hmm am citit pe forum acolo ca numa membrii NSL (adica cei inscrisi?) vor primi codul de invitatie.. deci pt simpatizanti nu se pune??
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:56. |
- Copyright 2026 4Tuning