![]() |
Kitsch-ul vine de la rusi?
6 Attachment(s)
Kitsch-ul vine de la rusi?
Mercedes reprezinta, pentru unii dintre noi, o masina ce nu mai are nevoie de nici o modificare. Cu atat mai mult cand vine vorba despre un E-Class W124. Clasic, stilat, linii fine si rafinate, ce mai, un model exclusivist in starea lui naturala. Insa se pare ca eleganta si rafinamentul deja existent nu au fost suficiente pentru un “tuner” amator rus. Acesta a considerat ca masina nu e destul de “pimp” in forma originala, si in loc sa cheltuiasca banii pe un model nou, a preferat sa investeasca in …. piese noi. Masina a fost astfel trantita pe burta si incaltata cu un set de jante-replici AMG. Farurile au fost lejer inlocuite cu altele, imprumutate de pe versiunea 2000 a lui C-Class. Aripile au fost gaurite, pentru a face loc unor asa zise guri de aerisire, inspirate de SLR. Insa unicitatea acestui exemplar o reprezinta grila –“ unicat “, replica ASMA. Rezultatul este o batjocura la adresa unui model cu o viata mai lunga decat multi dintre noi. Insa, dupa cum o vorba din popor adevar graia, gusturile nu se discuta…. |
Re: Kitsch-ul vine de la rusi?
e mult mai frumos stock..
|
Asta le intrece CLAR pe toate. N am crezut ca exista un asemenea grad de kitsch, ei bine, exista, urat cu spume este foarte putin zis. Parca ar fi o dacie "tunata"
|
partea spate imi place....
dar in fatza, oribila e putzin spus...:| |
raman de parere k mercedesul nu se poate tuna...shi dak se poate, e foarte dificil sa o faci cu gust
asta ...mai bine cumpara orice altfel de mashina dak are pasiunea asta... rezultatul...un dezastru |
mama ce injuraturi imi vine sa le bag,cum frast au stricat o asemenea rarietate nu stiu:((( naspa,jalnica urata,merita omorati astia care isi bat joc de masini.
|
Sa intelegem ca cei de la Bugatti au preluat aceste evacuari pentru modelul lor Bordeaux :) ???
|
Quote:
sa speram k noul bordeaux nu va fi la fel de jalnic k shi mercedesul asta bani aruncati aiurea e drept cum se spune, nu e de ajuns sa ai bani, tre sa ai shi gusturi eee, asta n-are nici macar lentile de contact |
pffff din spate nu i asa urat....
|
pfff e oribila. Mai intai spaniolii acum rusii :rolleyes2
|
am si eu o intrebare....masina asta au vrut ei sa iasa in halu asta sau ei chiar nu-si dau seama cat de oribila e?
|
numai cu jantele astea, nici cu cele vechi nu mi-ar fi rusine, poate garda putin coborata, desi nu cred ca era nevoie, si arata mai bine... ce mai, cred ca arata mai bine inainte.
|
spatele in afara de burlanele alea e chiar simpatik.....restul locul 1 la kitsch
|
si sa mai spunem ca noi romanii facem kitsh-uri...dupa ce am vazut aici, au inceput sa imi placa masinile noastre
|
hahahahah ... ce oribila e ...
ps.. propietaru trebuie impuscat ! |
asta se intampla cand nu ai ce sa faci cu banii si cu timpu..:D
|
E extraordinar mai mult ordinar decat extra
|
pacat de masina si bani inevestiti in acest kitsch:(....partea din spate parca mai merge dar fata arata oribil
|
faruri de la CLK nu C-Class.....ca doar si stopurile sunt de la SLK....a luat de la masini Coupe
|
hai sa zicem ca trecem cu vederea tuningului,dar care e faza cu grila ? Oribil nu kitsch
|
Un fel de fix p***...
|
nu poti sa te caci in gusturile omului.. da' poti sa incerci..
|
Cum zicea cineva... Asta ar trebui sa fie pedepsit penal.
|
Absolut gretzos!
|
manelist !
|
oribila, cred ca nu si-au dat ce fac. evacuarea in 6 e penibila, cat despre grila, au stricat farmecul asma.
|
Quote:
Kia Rio :2gun: |
doar fata e urata..
din lateral seamana cu bentley, iar spatele este super. |
asta e un mercedes C S SLR amg brabus S black series coupe roadster limo. toate intr-unul foarte tare. daca ii puneau si o sigla de bmw era perfecta.
|
Sincer mie i-mi place.......daca ar mai umbla la fata ar fi ok,restu e super:X:X
|
poi spatele e k...intr-o poza parca e Bentley...dar fata e super lame
|
kitsch de kitsch gen guta sau salam cred ca proprietaru e orb si nu vede in ce se urca
|
a exagerat un pic:D...dar este de apreciat ca le-a imbinat pe toate;)...botul este prea mare chiar si pentru un Mercedes:D
|
aolo ce pocnitoare :)))
|
credeam ca e masina:)) ....aiurea
|
au stricat mashina de Gangster` :(((
|
de ce sunteti rai ? A INVIAT MASINA! bvo
ADEVARAT nu prea poti tuna MERCEDES !!! UNELE MODELE ATAT !!! |
modelu de baza...nu cumva are legatura cu numele cosworth?
|
:)))))))))) pffff dak toata viata lor au tunat Lada
|
lipsa de ocupatie
urata rau |
| All times are GMT +2. The time now is 19:30. |
- Copyright 2026 4Tuning