Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Bugatti Veyron versus Nissan GT-R (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/134648-bugatti-veyron-versus-nissan-gt.html)

boy_wonder 22-07-09 10:24

Bugatti Veyron versus Nissan GT-R

Britanicii de la Evo Magazine au pus fata in fata una dintre cele mai puternice masini ale planetei, Bugatti Veyron, si una dintre cele mai rapide masini pe circuit, Nissan GT-R. Dar, inainte de a incepe duelul propriu-zis, cele doua masinarii au fost supuse cantarului oficial... Si, daca mai era nevoie de precizat, Veyron chiar joaca la categoria grea.

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="711">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","711","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Bugatti_Veyron_vs_Nissan_GT-R.mp4",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Bugatti_Veyron_vs_Nissan_GT-R.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

UNLORD 22-07-09 10:34

Re: Bugatti Veyron versus Nissan GT-R

Sincer, eu as alege Nissanul fara sa ezit. Cu un pic de tuning il omoara si pe Veyron. Si totul la un pret de vreo 10 ori mai ieftin. In plus imi place si mai mult designul. Iar despre fiabilitate, cred ca tot Nissanul ar sta in fatza.

alex31_08 22-07-09 10:40

nicio sansa...

Alecs21 22-07-09 10:41

3 sate si o comuna diferenta dar eu tot GTR-ul l-as alege

marcelcrisan 22-07-09 10:49

si eu merg pe Nissan pentru ca este mai aproape ca pret de noi "muritorii"apoi nu-i o masina de ici de colo arata ca poate

Radoo_84 22-07-09 10:49

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2503941)
Sincer, eu as alege Nissanul fara sa ezit. Cu un pic de tuning il omoara si pe Veyron. Si totul la un pret de vreo 10 ori mai ieftin. In plus imi place si mai mult designul. Iar despre fiabilitate, cred ca tot Nissanul ar sta in fatza.

ai dreptate, daca mai bagi un sfert din pretul unui veyron in nissan, cred ca ajungi la acceleratii comparabile, cat despre viteza, unde merg eu cu 380km/h??? deci tot nissanul l-as alege

-<Gedoc>- 22-07-09 10:59

nu are nici un rost sa pui aceste 2 masini la un versus....

_anaconda_ 22-07-09 10:59

Nu prindeti sensul Veyronului. Oricat ai baga in Nissan nu poti sa atingi niciodata nivelul in care mergi cu 380-400 foarte "smooth", fara sa ai impresia ca esti la limita si ca masina de dezintegreaza (cum fac majoritatea supercar-urilor).

0-300 Veyron are 16 secunde sau ceva de genu, GTR are peste 50. Ca sa il bata trebuie un pic mai mult de tuning si deja fiabilitatea cam scade. Si ca tot veni vorba exista deja upgrade-uri ca sa il duca pe la 1000 HP si sa faca transmisia sa nu crape la prima apasare de acceleratie la nivelul ala ?

Totusi eu nu vad sensul la comparatia asta. Masinile astea nu au absolut nimic in comun, sunt in clase total diferite.

obsedol 22-07-09 11:02

nu are sens sa compari un motor W16 d 8.000 cmc cu unu V6 d 3.800 cmc :-j... supercar versus a great car

Claw166 22-07-09 11:19

Quote:

supercar versus a great car
bine spus ;)

2 masini extraordinare !

Thomas Everywhere 22-07-09 11:43

Era si normal ca o torpila de 1000 de cp sa faca un Nissan care are un motor V6 3.6 litri.
Dar oricat as alege Nissan pentru ca are design mult mai frumos ca al Veyron-ului si interiorul arata foarte bine la Nissan. E accesibil la pret, si imi place atata tot.

danelu 22-07-09 12:01

cred ca era mai frumos sa fie un VS-us pe circuit nu in linie dreapta, asa cred ca Nissan-ul avea mai multe sanse...oricum sunt de aceeasi parere ca toti cei de sus...NISSAN

moartea16 22-07-09 12:03

era de asteptat adica frate e vorba de foarte multi cai putere impotriva a mai putini cai putere...gtr nu are nici o sansa

buly4u 22-07-09 12:05

la liniutza nissanul mai are putin si moare si bugatti zici k merge normal :D

nu trebuie comparata o masina d 1001 cp stock cu una modificata care are mai mult de jumatatea din puterea ei :)

slv86 22-07-09 12:22

Quote:

Originally Posted by buly4u (Post 2504224)
la liniutza nissanul mai are putin si moare si bugatti zici k merge normal :D

nu trebuie comparata o masina d 1001 cp stock cu una modificata care are mai mult de jumatatea din puterea ei :)

si ce e modificat daca are motor de 3.8 l si 480 CP standard? daca ar fi modificata ar avea 700-800 CP.
ontopic: ambele masini sunt trasnite, dar as alege GTR-ul...dreamcar!!! :-)

dog99 22-07-09 12:41

ce se duce animalu:)

gxg_coman 22-07-09 12:42

eu raman la masina visurilor mele....desi va ramane doar in visele mele aleg Veyron

cata_cve 22-07-09 12:43

fratilor dar dc sa nu ne am amintim de versusu intre mclaren f1 si bugatti ? votat nissan clar !

YGD-sef 22-07-09 12:54

Si filmuletul asta ce vrea sa demonstreze ?cat de idiot e Veyronul sau ce?:lol:Aleg Nissan GT-R fara nici o ezitare!Masina asta detine recordul pe Nurburgring cu "numai" 480 de cai si asta spune multe!;)

atbecstasy 22-07-09 13:00

mda mclaren f1 cu motor 6,1 bmw facuta in 93 a stat in fatza marelui veyron w16 motor de neam prost 8.0 shi 4 turbine shi aproape 400 de cai in plus pana in 250 de km/h shi pe o liniutza de 402 m si-ar fi luato rushinos ... ca acolo s-au dat pe o mila ... in plus nimeni nu a vazut mashina asta sa concureze cu alta mashina pe circuit ca sa testezi mashina asta in linie dreapta cu mashini cu motoare mult mai mici si cai mult mai putini tre sa ai lipsa ceva piulitze pe la mansarda ... anyway i hate this car ! and i hate vw shi cu totzi verisorii si fratiorii lor gen audi , skoda seat shi asa mai departe

shu.lee 22-07-09 13:08

toate vs-urile in care una dintre masini e bugatti sunt in linie dreapta, probabil i-ar fi dat-o gtr-ul daca faceau si trei curbe. oricum eu nu suport bugatti, o masina de doua tone, care arata ca un porc si care stie doar sa accelereze foarte tare, realizata pentru cei care vor sa afiseze opulenta si grandomanie

YGD-sef 22-07-09 13:10

Quote:

Originally Posted by shu.lee (Post 2504432)
toate vs-urile in care una dintre masini e bugatti sunt in linie dreapta, probabil i-ar fi dat-o gtr-ul daca faceau si trei curbe. oricum eu nu suport bugatti, o masina de doua tone, care arata ca un porc si care stie doar sa accelereze foarte tare, realizata pentru cei care vor sa afiseze opulenta si grandomanie

Corect !;)nici eu nu o suport!:lol:
ps:numai Anaconda nu e de acord!:lol:stai putin sa vezi ce o sa te atace pe thread-ul asta !:-P

bogdan 22-07-09 13:11

si prin acest film se demonstreaza ca : dupa cum spunea cineva "cea mai rapina masina din lume este mai rapida decat o alta masina" fara sens, parerea mea, sunt 2 chestii diferite

ClaudyuNSL 22-07-09 13:15

bugatti stie sa fuga doar pe linie dreapta in schimb GTR fuge si drept si in curbe si cum vreti voi.daca GTR avea sub capota 1000cp sunt sigur ca altfel ar fi stat treaba e linie dreapta.

Tot GTR-ul ramane baza

slayersland 22-07-09 13:25

Quote:

Originally Posted by danelu (Post 2504214)
cred ca era mai frumos sa fie un VS-us pe circuit nu in linie dreapta, asa cred ca Nissan-ul avea mai multe sanse...oricum sunt de aceeasi parere ca toti cei de sus...NISSAN

Nu ca Nissanu avea mai multe sanse, nu mai avea Veyron nici cea mai mica sansa...cum nu are in fata masinilor sport in general...

vladdaman 22-07-09 13:31

eu zic ca videoclipul asta vrea sa demonstreze un singur lucru, faptul ca o masina ca gtr-ul, un dream car care e considerata senzationala de catre multi dintre noi tot nu se poate compara cu regele automobilisticii din momentul de fata. cu toate ca au scos americanii niste dracii care fug mai tare...alea au la baza motoare de corvette tunate si rastunate sau alte bigblock-uri nebune...veyron-ul nu este pentru oricine, este o masina speciala, construita pentru cei carora un lambo sau un ferrari li se par cam lente...daca eu as fi un rege sau un seic nu cred ca m-as sui in altceva decat intr-un bugatti

molady11 22-07-09 13:48

de ce nu se face Bugatti Veyron VS Pagani zonda R???

kempo 22-07-09 13:51

stiu k o sa zica lumea pe aici k sunt taran si toate apelativele posibile dar oricum amandoua sunt in afara razei mele de buget si presupun k a multora de aici ...si dc sa visez la gtr cand pot sa visez direct la veyron...poate sa se spuna multe prostii despre ea...dar cu siguranta va ramane cum e mclaren si dupa multi ani... imi place cum arata si cand te gandesti numai la tehnologia care o cuprinde cum au facut motorul si toate 4 turbinele.....va puteti imagina cum se aud in realitate?

slayersland 22-07-09 13:51

Problema ca nu se fac teste in curbe, pentru ca il poate invinge orice masina sportiva, e lenta tare in curbe, daca nu poate recupera cu atata putere handicapul din curbe in linie dreapta si ramane tot in spatele celorlalte masini e clar...are comportament de berlina.

_anaconda_ 22-07-09 13:55

Quote:

Originally Posted by atbecstasy (Post 2504406)
mda mclaren f1 cu motor 6,1 bmw facuta in 93 a stat in fatza marelui veyron w16 motor de neam prost 8.0 shi 4 turbine shi aproape 400 de cai in plus pana in 250 de km/h shi pe o liniutza de 402 m si-ar fi luato rushinos ... ca acolo s-au dat pe o mila ... in plus nimeni nu a vazut mashina asta sa concureze cu alta mashina pe circuit ca sa testezi mashina asta in linie dreapta cu mashini cu motoare mult mai mici si cai mult mai putini tre sa ai lipsa ceva piulitze pe la mansarda ... anyway i hate this car ! and i hate vw shi cu totzi verisorii si fratiorii lor gen audi , skoda seat shi asa mai departe

Daca te-ai fi uitat pe thread-ul ala F1 vs Veyron si ai fi si citit cate un comentariu pe acolo ai fi vazut cum sta treaba in realitate pe 1/4 mile si toate cele intre F1 si Veyron. Asta te-ar fi scapat de efortul de a abera aici.

Cate Veyron ati condus voi pana ati ajuns la concluzia ca pe circuit nu ar fi avut Veyron sanse ? E putin amuzant cum Slayers inca bate apa in piua cu teoria lui idiotica si falsa. Cei care au condus Veyron au spus ca este incredibil, ca parca invinge legile fizicii pe viraje si ca este incredibil de rapid, are timpi pe circuit similari cu Ferrari Enzo, F430 SCuderia, Pagani Zonda F si totusi nu face fata masinilor sport. :lol::lol::lol:. Oare pe cine sa cred, pe aia care au condus Veyron (sunt filme pe youtube, fifth gear sau revista Supercars unde de asemenea mai erau in VS si Enzo, Carrera GT) sau pe Slayers care in cel mai fericit caz a vazut Veyron in poze sau filme ? Hmm...grea decizie :lol::lol::lol:. Ar fi cazul sa nu mai traiesti prin www.fastestlaps.com si sa te trezesti la realitate. Si daca Enzo, Scuderia, Zonda F, Carrera GT nu sunt performante pe circuit, extrem de performante (doar sunt facute in mare pentru asta) atunci cine este ? Cat ai vrea sa fie de rapida o masina de 2 tone care prinde 407 km/h (limitata electronic), are un interior foarte frumos si nu crapa din 1000 km in 1000 km ?

E aproape halucinant cu cata dezinvoltura poate abera Slayers. "e lenta tare in curbe" :lol:. Ce sa recupereze in linie dreapta ? Ti se pare ca pe ring e al naiba de multa linie dreapta ? Vezi ca circuite sunt si Monza sau Indinapolis sau altele de genu si ghici ce ar face un Veyron pe un circuit ca ala cu multe linii drepte. Pe nimeni care a CONDUS Veyron nu am auzit sa spuna asta si totusi tu care ai vazut cel mai aproape Veyron la 20 cm intr-un wallpaper ai curajul sa bati campii in halul asta. In ce vis ai condus asa ceva si ai ajuns la concluzia asta contrar alora care AU CONDUS asa ceva ?

baladi 22-07-09 13:56

test inutil si neinteresant....

Acidburn 22-07-09 13:56

adevaru e ca era greu de intuit

micut_zu 22-07-09 13:56

GT-r masina de zi cu zi si veyron masina de week-end :)

slayersland 22-07-09 14:02

Are timp mai slab decat Enzo, Carrera GT, GT2, cateva versiuni de Pagani..vrei sa iti dau iar datele originale? Nu imi arata topul de la Top Gear, ca aia is niste clowni, iar la ei Carrera GT e mai incet decat GT2 (cu pista partial uda), deci irelevant...pe datele de la Nuerburgring Veyron e mult in urma multor masini...si acolo nu e emisiune de entertainment, e chestie serioasa. Daca ar fi sa iei Top Gear in serios inseamna ca ai fi de acord si ca Veyron pleaca mai incet decat McLaren, ca asa reiesea din testul lor.

_anaconda_ 22-07-09 14:05

In primul rand fastestlaps nu e nicio emisiune serioasa. Aia nu e nimic, ala e un top alandala unde se posteaza timpi (multi dintre ei aberanti). Atata timp cat NU sunt testate de acelasi pilot si NU sunt testate in aceleasi conditii sunt IRELEVANTE. De aia ar fi cazul sa te trezesti la realitate si sa nu mai traiesti "prin" site-ul ala. Despre ce date originale tot vorbesti ? Chestia aia cu F1 vs Veyron cred ca ai citit-o de 100 ori ce si cum asa ca nu o lua de la capat ca ai da dovada de lipsa capacitatii de a asimila informatii elementare.

Mult in urma cui ? Tu iar visezi ? Sau 2-3 secunde (in cazul in care ar fi) la un timp de 8 minute ti se pare mult ? E al naiba, iti dai seama cum faci tu diferenta cu alea 2-3 secunde si cum le simti la un timp de 8 minute. E colosal :lol:. Ca sa nu mai spun ca din cate am vazut pe gluma aia de site timpul ala cu Veyron era mai mult ipotetic. Daca e "oficial" ai putea sa spui cine l-a testat, revista, pilot sau cine stie ce.

SV25MBN 22-07-09 14:09

Nu inteleg rolul unei comparatii gen "drag race" a nici unei masini stock, nemodificate de vreun tuner nebun, cu Veyronul. Inca nu exista masina care sa fie in aceeasi clasa cu Veyronul si nici nu va aparea in viitorul apropiat zic eu. Dar daca ar fi vorba sa aleg.. as alege Nissanul fara sa ma uit, eventual daca exista si posibilitatea sa raman si cu diferenta de bani..deschid firma de taxi cu GTR-uri.

slayersland 22-07-09 14:10

Nu, faptul ca are 1000 de cai, recupereaza enorm in linie dreapta fata de o masina de 500 de cai si 150 mii euro, si chiar daca recupereaza enorm in linie dreapta iese tot in spate (chiar cu 2-3 secunde...era vorba de 5-6 in unele cazuri...nu cred ca stii ce inseamna...cateva secunde la viteza aia conteaza). Deci in concluzie cat de lenta e in curbe? Daca ar fi traseul fara linii drepte ar iesi cu jumate de minut in spate, daca e sa calculezi cat recupereaza prin putere in linie dreapta.

_anaconda_ 22-07-09 14:12

Arata-mi si mie cum calculezi cat recupereaza in linie dreapta. Si daca nu te-ai prins pe ring nu prea sunt multe linii drepte. Daca vrei sa vezi cum recupereaza acolo pune-le pe Monza. Apoi sa revii cu impresii despre circuit dar pana atunci las-o balta.

2-3 secunde in conditii diferite + soferi diferiti sunt marja de eroare lejer la 8 secunde. Si dupa cum am spus timpul ala e mai de graba ipotetic, scos din burta. Ce omiti tu este faptul ca este capabil de timpii aia de top la 2+ tone si lux in interior. Aceeasi timpi sunt si la un Enzo cu 660CP dar aia pentru circuti este facut, este mult mai usor si practic nu are interior. La fel si Scuderia. Asta e ceva uimitor si trebuie apreciat, probabil nu ai ochi sa vezi asta.

slayersland 22-07-09 14:20

Vorbesti degeaba, daca eu am baza putina poate in ce zic (timpii oficial masurati) tu nu ai DELOC, eu zic de timpii aia, tu nu ai de ce sa zici...deci pana nu se dovedeste inversul Veyron e o masina care cu toate ca are dublul puterii altor masini ajunge in urma lor. Punct. Asa pot si eu sa zic ca am pe masina 5000 de cai si sa zic ca e foarte rapida...apoi pe circuit sa ies in spatele celorlalte masini..apoi sa zic stiti...dar marja de eroare, dar pilotul...cine vrea sa castige un titlu de "cea mai" sau "mai rapida decat" pe circuit nu are cum sa dovedeasca decat prin test, atata timp cat in testele de pana acuma a iesit in urma...acolo ramane. Daca testele pe care ma bazez eu sunt irelevante nimicul pe care te bazezi tu e nul.

Deci pana una alta Veyron ramane cel mai bun dragster de lux de serie, si atata tot, nu e cea mai rapida, e cea mai rapida ca si dragster.

shu.lee 22-07-09 14:23

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2504597)
In primul rand fastestlaps nu e nicio emisiune serioasa. Aia nu e nimic, ala e un top alandala unde se posteaza timpi (multi dintre ei aberanti). Atata timp cat NU sunt testate de acelasi pilot si NU sunt testate in aceleasi conditii sunt IRELEVANTE. De aia ar fi cazul sa te trezesti la realitate si sa nu mai traiesti "prin" site-ul ala. Despre ce date originale tot vorbesti ? Chestia aia cu F1 vs Veyron cred ca ai citit-o de 100 ori ce si cum asa ca nu o lua de la capat ca ai da dovada de lipsa capacitatii de a asimila informatii elementare.

Mult in urma cui ? Tu iar visezi ? Sau 2-3 secunde (in cazul in care ar fi) la un timp de 8 minute ti se pare mult ? E al naiba, iti dai seama cum faci tu diferenta cu alea 2-3 secunde si cum le simti la un timp de 8 minute. E colosal :lol:. Ca sa nu mai spun ca din cate am vazut pe gluma aia de site timpul ala cu Veyron era mai mult ipotetic. Daca e "oficial" ai putea sa spui cine l-a testat, revista, pilot sau cine stie ce.

tot un porc umflat de doua tone ramane. pe circuit are performante similare cu masini care au cu multe sute de cai mai putin, care e performanta ?

All times are GMT +2. The time now is 16:41.

- Copyright 2026 4Tuning