![]() |
Regulament SQ shi grupe SQ
Exista asa ceva?? Intreb ca sa stim shi noi incepatorii ce si cum sa facem :oops: :oops: :oops: Multumesc anticipat
|
Ai mah rabdare sa se organizeze concursu mai intai. La SQ faci masina sa sune cat de bine poti si gata. E simplu ! :D Orientativ studiaza regulamentele EMMA si cel de la concursul de SQ de anul trecut de la Amkart !
|
Amatori, Pro si OEM...unde va incadrati ? :)...
|
eu cel putin merg la amatori
|
pai shi la amatori poate sa intre unul care shi-a facut mashina de 20.000 EURO shi in acelashi timp unu care nu prea are de unde shi are mashina de 2000 EURO??? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
nu e vorba de cati bani ai bagat e vorba de cum se aude |
BabyBlue... bani multi in masina nu inseamna \"se aude bine\". Pentru asta te uiti in revistele de lifestyle auto unde un set de componente JBL entry level \"costa 400 EU\". :wink:
Si micii intreprinzatori au succese notabile. Blak este cel mai concludent exemplu din experientele recente. Sincere felicitari pentru efortul depus si pentru rezultat! Sa fie intr-un ceas bun! |
deci eu avand sistem de 1 mie euro pot sa ii dau mucu lu unu cu sistem de 50.000 mi?
|
shi daca e asha de ce in reg. emma se caracterizeaza echipele in functie de banii investitzi?
P.S. Doar intreb ca sa intzeleg shi eu... |
Ei nici asa....
Ideea e alta si anume ca totusi cheia succesului sta in modul de preparare a masinii + alegerea componentelor . Sa nu uitam ca una din problemele mari e modul de percepere a calitatii sunetului . Trebuie sa recunoastem ca pentru cei mai multi , bine inseamna BUM TARE !! Cei care inteleg ca cel mai important lucru e sa ai un HU de calitate , urmat de realizarea partii din FATA a masinii FOARTE BINE , pot spune ca au intrat in linia dreapta pe drumul catre un premiu in concursurile de SQ !. Ori pentru lucrul asta nu trebuie zeci de mii de euro.... |
Merci Rellaxx ma faci sa rosesc :D ....Mai am mult pana la rezultatele dorite...
|
Apropo la BUCURESTI va fi si concurs de SQ sau doar dbdrag ?
|
vor fi ambele competitii.
|
Re:
Quote:
|
La Oradea, la ultima etapa au fost necesare peste 7 ore pentru dB Drag... sa presupunem ca dB Drag-ul si SQ-ul se vor tine simultan... sau in zile diferite?
|
Re:
Quote:
|
Pai sincer nu vad cum o masina de sq participa la dBdrag....
|
Si de ce anume...?
Daca sti cum sa iti realizezi sistemul, nu este absolut nici o problema... Nineinteles, nu o sa participi la dB Drag in Monster... :lol: Dar uite, masina lui Radu Cheveresan, Lancia de Arad care a obtinut in Extreme 151+dB, este conceputa pentru EMMA, atat ESPL cat si SQ... si uite ca obtinut peste 151 db si in dB Drag :wink: Oliver Check, Campion European EMMA ESPL 2005, 2 x GZ PW15XQ, 4 x GZ 1.6000SPL, etc... participa inclusiv in EMMA SQ, in pro... declupand pur si simplu subwoofer-ele... si exemplele pot continua... inclusiv noi in Fiat Doblo, avem un sistem pe 4 cai - care va participa in competitii SQ... pt. etapa de la dB Drag, noi pur si simplu am scos sigurantele de la celelalte amplificatoare si am alimentat la 16,5V amplificatorul pentru subwoofer-e... transformare care dureaza 2 minute... Si te asigur ca sunt miulte masini care doresc participare atat in dB Drag cat si in SQ... :wink: |
Atunci ce sa zic....la cat mai multe :)
|
Re: Regulament SQ shi grupe SQ
Si eu sunt interesat de regulament la SQ...
Am inteles ca in functie de valoarea sistemului se clasifica (pana in 2000 de euro si peste) sau asa ceva, si mai e o chestie dak ai sau nu condensator (asta banuiesc ca se refera la categ "amatori")... Oricum... dak are cineva detalii |
Re: Regulament SQ shi grupe SQ
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning