![]() |
Kleemann modifica AMG-uri !!!!!
2 Attachment(s)
Fratzilor am ramas uimit cand am vazut ca exista o firma care poate modifica(in bine) o masina gata tunata de AMG...si aceasta firma este KLEEMANN.Am sa dau cateva exemple de pe site-ul lor :
Kleemann Kompressor ML 32 K Basis: ML 320 Performance 231 KW / 314 BHP / 441 NM Kleemann Kompressor ML 35 K Basis: ML 350 Kleemann Kompressor ML 43 K Basis: ML 430 316 KW / 430 BHP / 560 NM Kleemann Kompressor ML 50 K Basis: ML 500 KW / 506 BHP / 645 NM Kleemann Kompressor ML 55 K Basis ML 55 AMG 411 KW / 560 BHP / 718 NM .................................................. .................. Kleemann Kompressor SL 55 K Basis SL 55 AMG 470 KW / 640 HP- at 5800 rpm 835 NM - from 2000 rpm Consider ca e suficient pentru a declara cu mana pe inima ca e cea mai tare firma de tuning pt Mercedes... |
WOW :shock: cat d belea arata mertzu ala alb de mai sus.. WOW again.. super marfa.. au si ei un site ceva... ai idee?? peace
|
|
bai nenicule, tuningu asta nu are limite :evil: :D :D :D
astia sunt chiar nesimtiti pe bune... bat la popou pe amg ce dracu! |
vai de capu` meu va recomnad site-ul ala :) super marfa sa mor de nu :) :)
|
super masina...imi place mult
|
super situ asai santose
|
Mda , interesant .
Arata bine si sunt puternice.Cum sa nu-ti placa? Dar , eu totusi raman fan Brabus. Cat despre AMG nu cred ca a decazut , ci pur si simplu au realizat ca nu este nevoie de atatia cai.Daca nu ma insel Mercedesurile din campionatul german de turisme sunt modificate de AMG , deci firma asta poate. Parerea mea. |
Yo raman cu kleemann
Ma yo stau si ma gandesc oare ce timp ii trebuie unei masini de-aste sa atinga 100?Ca vitezometru vad ca e gradat pana in 360..deci limitatoru' ala de 250 e obligatoriu scos.
Totusi cred ca daca cei de la Brabus ar vrea sa fac un motor asa de tare,eu zic ca ar reusi...toata faza e ca ei se mai gandesc si la siguranta.. |
Re: Yo raman cu kleemann
NICE...imi place cum sunt cadranele (vitezometru si turometru)....au tenta sport...oricum..mercedes e tare si fara sa fie modificat.(dar nu imi place ca totzi si-au luat mertz...)
|
Mda, am auzit prima oara de danezii astia din revista ProMotor - a fost acolo un articol cu SL AMG modificat beton.Ii pusesera nebunii, usi care se deschid ca la Lamborghini Diablo (care se deschid automat la apasare de buton!!) .Sunt la moda usile alea ca am vazut mai demult si la Hamman acelasi lucru. Faza e ca ajunsesera la 330 km/h si facea suta in 4,4 sec. Parerea mea e ca sunt cei mai tari tuneri de MB.
|
Am scris mai sus : Hamman. De fapt se scrie Hamann .... my mistake...
|
Re:
Quote:
|
Astept cu nerabdare o firma de tuning care sa modifice masinile modificate de Kleemann, care la randul lor au fost modificate de AMG... :P :P :D Asta e deja caterinca nene, deja nu mai au nici o preocupare in general nemtii astia, o duc prea bine si cand se plictisesc mai trag un tunel de 10km printre munti sau mai fac firme de tuning sa modifice masini deja tunate.
|
Da , numai ca din cat am inteles eu astia is danezi.
Oricum , nici eu nu ma dau in vant dupa firmele astea . Eu , daca as avea bani sa-mi modific un Mercedes sigur l-as duce la o firma cu traditie si nu i-as pune mai mult de 500CP . La ce bun? In schimb l-as aranja dupa cum imi place ca sa fie o placere la condus. |
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
si asta e frumos
|
:wink: :wink: misto' poze
|
Da , misto pozele .
Mi se pare interesanta ideea de a modifica o masina deja modificata din fabrica . |
Da...si ce te faci cand iti vin pitici pe creier si vrei sa modifici un AMG tunat la nush ce firma? Ce naiba ii mai pui? :P :D
|
Orice nash isi are nashul! Asha ca totdeauna va mai fi ceva de modificat, de personalizat! :D
|
Re:
Asha e...una e sa te chinui tu sa ii pui una, alta....asha o duci la o firma de tuning..tu stai acasa si iti vine masina....nu mai pui munca si suflet in ea.
P.S:eu nu mi-as modifica un mercedes. P.P.S:nici nu mi-as lua mercedes. |
Quote:
@BogdanCMS : Pai da-ti seama ca sigur se va trezi cineva si va pune lip peste spoiler sau ... neoane sau ... stiu eu , la motor modificari , etc , peste spoileru` de amg sau hamann sau altii . Un amg se poate modifica si la motor , deci si atunci se poate spune ca s-a modificat un amg . |
Nu mai, eu ziceam de ex daca ai cumparat de la cineva un AMG tunat full de ex la Hamman sau Zeno si vrei sa-l mai tunezi tu, ce naiba sa-i mai faci? Sa-i pui aripioare ca in Taxi 2?
Din pacate, Mercedesurile s-au tzaranizat/tziganizat la noi...Iar de tehnologie, nu mai vb, halal tehnologia asta a lor de ultima ora, cititi aici toate cazurile si va minunati: http://www.topgear.com/content/my_to...fers/C7/K1/13/ |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
loool ca asa ceva nu v]ar place nu? :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
a? :)
|
@BogdanCMS , ai dreptate .Cu chestia asta mi-am schimbat parerea total despre \"mertzane\" :)
Deci e clar: dai banu` , ai luat teapa. Quote:
|
ESPinoza nu as da bani pe asa ceva, iar daca as primi-o cadou as vinde-o
la cat costa un CLK tunat iti iei supermasinade 10 ori mai tare parerea mea |
ciudat arata eleronul ala pe clk... nu vi se pare?
|
Re:
Quote:
Cica mertzanu` din poza e CLK DTM .. am inteles ca asa e din fabrica. |
Spuneti voi ce vreti .
Astea sunt masinile adevarate , si sunt mult mai stilate . Germanii sunt oameni destepti , sa nu credeti ca nu pot sa puna si ei o mie de CP pe o masina da' au inteles ca nu este nevoie . Au incercat sa le faca mai sigure , sa consume mai putin (SLR consuma 15l % si are 630 CP) , nu sa mergi din pompa-n pompa. Astea sunt masini . Un Skyline la 1000 CP consuma 50% . Poti sa o folosesti daca o aduci cu remorca pana la pista sau daca iti faci contract cu Petromu . Of of , mai mai . :) |
foarte bine zis Calindcm 8)
|
Re:
Nu am zis ca nu as vrea ceva in genul pozei aleia...dar: 1.nu mi-as lua mertz masina de serie
2.prefer de banii aia sa imi iau altceva.TOtzi au mercesdes...si nu te mai simti unicat...te simti pur si simplu banal in masina aia...ceva in genu \"alt mercedes...\".Dar daca imi face cineva cadou una...o iau..dar sa dau banii pe ea :evil: |
La orice masina care vine din fabrica se poate face tuning daca te tine. Una e sa pleci de la 100CP si una de la 600 (chiar credeti ca motorul ala e facut sa dea tot ce poate?) . Daca el consuma mediu 15% si are 600cp atunci cred ca n-ar fi o problema daca ar consuma 50 la +1000cp.
Iar chestia ca mi-as lua altceva la banii astia e doar de gust. Si vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii. :lol: |
Cand vreunul dintre voi o primiti cadou anuntati-ma si pe mine de la cine. 8)
|
Calidcm, sa-ti mai arat o data pe cel loc au ajuns Mercedesurile ca fiabilitate? Si cand iti permiti un supercar, eu zic ca te doare undeva de consum, daca esti genul de om care te uiti la consum, atunci iti iei diesel si gata. Vorba lu' CereS, cu banii aia imi iau un Evo sau Sti sau ceva de genul asta si ii trag si un Stage 3 pe ea de nu-mi sta nimic in fatza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning