![]() |
Ce categorii aveti ?
Am deschis threadul asta ca sa vedem si noi .. ce, care si cum :) Daca doriti sa postati categoriile care le aveti (si anul obtinerii, daca doriti) :)
B - 2006 A,C,E - 2009 Urmeaza marti sa dau examenul pentru D |
Re: Ce categorii aveti ?
Eu am doar B-ul ....(iulie 2004- anul obtinerii :D)
|
Vad ca nu vor prea multi sa-si spuna categoriile... Vreau sa mentionez ca n-am deschis topicul asta pentru a se lauda unii ca au tot alfabetu si altii doar B.. ci doar de pura curiozitate.
|
Ai rabdare , sa citeasca lumea forumu....;)
|
b-11.1998
c-06.1999 |
a,b+e,c+e,d+e,din 1979
|
Ti se potriveste nickul 'inceparetul' :d
|
Categ. B ( sept. 2006 )
|
B - 10.05
Daca as avea TIR sau autobuz as da si pt C sau D, da` cred ca am sa dau si pentru tramvai ca in Bucuresti e cam jale pe strada ! :-)) |
B - 09.07
|
B - mai 2009
|
Eu am avut azi D-ul si din pacate am picat... :oops: Graba asta ... data viitoare nu se mai intampla :rolleyes2
|
ai avut sala sau orasul?
|
Sala... Nu-mi fac griji la oras (conduc de 3 ani zilnic)
|
B+E,C+E din august 1994
|
B - Decembrie 2004
|
va astept la c+e.am promotie la 12 mil in rate.nu am vrut sa para lauda,dar mai bine spun.autorizatie de instructor,a,b+e,c+e,d+e.
|
inceparetul la ce scoala 'predai' ? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu,nu judeca,pana nu cunosti.el pur si simplu aintrebat si e foarte bine asa.altii habar nu au si comenteaza.sunt multi cocosati care stau mai drepti decat multi care vor sa para inalti prin vorbe.bravo lui ca a intrebat,si in loc sa se certe unu cu altul,mai bine intraba.nu pot eu raspunde,sunt multi care pot ajuta.dar nu sa raspund la intrebari de stage 5.eu ca batran,din 2008,august,am 3,da cresc eu,sa vedeti.
|
1 Attachment(s)
si apropos de tuning,eu nu vorbesc,eu fac.ce ziceti de bara de vectra?
|
Quote:
|
ba da.de client.scuze de calitate.claudiu,stapanul masinii,apromis ca o sa posteze mai multe.oricum tre sa ma ierte ca l-am tinut cam mult,dar sper sa fie multumit de rezultat.e totusi custom made.si o sa ramana asa ca si capota and.
|
va rog sa contiunuati in alta parte , inceparetu daca vrei pot sa iti deschid un subiect depre ceea ce faci;)
|
Update .. mai avem soferi noi printre noi ?
Eu intre timp am obtinut si D-ul ... deci am A, B, C, D, E :) Urmeaza F, G, si H :lol: |
Felicitari si bafta de acum inainte!!!! Eu ma multumesc cu b+e, c+e, din august 1995 :-)
|
Merci, la fel. De-acum urmeaza o noua problema, experienta... toti vor experienta la angajare.. sa vedem ce-o sa reusesc..
|
B-09.2003
A-08.2006 k sa fiu si eu in rand cu lumea:D |
Nu stiu daca e intocmai locul potrivit ... dar daca stie cineva un loc de munca pe undeva .. ca sofer, rog sa-mi dea un PM :)
|
B -05 95
B+E-07 97 C,C+E-07 97 D+E-12 06 pt. A am facut scoala tot in 06 ,dar toata lumea mia recomandat sa nu dau examen |
Oare de ce? :lol:
|
Pentru viata si sanatatea lui :)))
|
A-ul din 94, restul, adica B,C si E din 93. Iar desi pt unii pare curios, ma simt mai in siguranta pe motor, ca replica la ce scrie mai sus. Asta daca ai si capul pe umeri, bineinteles
|
Quote:
|
Quote:
|
B din februarie 2009.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning