Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Cine vrea statii de comunicare?Exista 2 variante. (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1339-vrea-statii-comunicare-exista-2-variante.html)

MC Mate 15-06-04 23:46

Cine vrea statii de comunicare?Exista 2 variante.

In functie de voturile voastre vom cauta lucruri de calitate la preturi cat mai accesibile.Preturile pot varia.Respekt

yonutz 16-06-04 00:51

eu merg pe varianta b...ar fi super acoperire de 25 km looooool..speram sa nu mai aveti(avem) treaba cu politia dupaia :D

DnI 16-06-04 07:15

astea se foloseau inainte sa fie la moda gsm`u :D
erau ieftine si nu te costa mai nimic sa vorbesti decat bateria.
eu stiam de 100E 2 bucati cam ce se gasesti prin bucuresti, d`alea bune, motorola. am vazut si altele care mergeau doar 1km.
motorola merg chiar mai mult de 3km.
treaba e ca nu pot cumpara de pe ebay ca sunt mai ieftine acolo, poate aduce careva de afara !?

aicad 16-06-04 08:26

trebuie stiut totusi ca statiile astea (3km) sunt eficinete daca este o linie dreapta intre ele daca este vreun deal intre incep sa apara probleme. Si inca o idee trebuie statii cu semnal codat ca altfel degeaba avem statii :)

tox 16-06-04 10:22

mai mai mai prea mult va uitati la fast and the furious mai stergeti-l dracu de pe hdd :D

sunt nishte statii destul de interesante, yaesu, le comercializeaza aia de la Agnor high tech, si nu stiu ce preturi au ,dar la mai multe bucati singur scade pretu unitar. Motorola nu recomand, sunt scule, dar sunt scumpe rau. (deh, profesionale)

Stuey 16-06-04 10:32

Re:

ar fi buna o statie portabila....ne vedem la liniutze...(legale) si vorbim prin statie...sa vedem unde suntem, ce s-a intamplat, cine a castigat..ar fi o idee buna.
Dar 750.000 perechea sau bucata?

EvLSant0S 16-06-04 17:14

doamne... la ce iti trebuie tie 25 km ? si astea raman doar vorbe...
totusi... o sa-i duca pe 2 capu` sa cumpere 2 statii de la metro... 1.500.000 amandoua... si sa vb.. e buna ideea , e veche , e deja FOLOSITA !!!!! + e furata `nea Mate... da??

DnI 16-06-04 18:16

motorola merg 3 km chiar si printre blocurile de 10 etaje. am vorbit eu la distanta asta, erau ale baietilor de la internet si aveau sediu cam la 2.5 -3 km de mine.
alea de pe ********** doar cele la 75E cobra parca sunt ceva de capul lor, restu sunt pocnitori.

zip 17-06-04 16:18

dak va hotaratzi sa luatzi statzii...sa spunetzi!!! :twisted: :twisted:

EvLSant0S 21-06-04 00:31

sunt curios care o sa aibe \"curaj\" sa dea banii pe asa ceva.... sunt curios care o fi primul...

aleks 25-08-05 11:44

daca se hotaraste lumea... i'm in :lol:

Stuey 25-08-05 23:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
daca se hotaraste lumea... i'm in :lol:

chiar frate...ce se mai aude de statiile alea?si intrebarea ramane valabila..(adik, cum le trimiteti si daca pretul e la bucata sau la pereche).Ar fi o idee geniala...acum ar merge si aia de 25 km pentru ca mai vorbim...cine stie cum dam unu de altu :D.asteptam un raspuns...poate se mai gaseste lume interesata de acest subiect.

RoSonic 25-08-05 23:11

Iar dezgropati mah topicuri :lol:

EvLSant0S Posted: Mon Jun 21, 2004 01:31

DnI 25-08-05 23:23

cine nu stie, deja ne`a adus Hondarul statii din sua anul trecut :wink:

inca functioneaza si chiar ma folosesc de ele.

aleks 26-08-05 11:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DnI\"
cine nu stie, deja ne`a adus Hondarul statii din sua anul trecut :wink:

inca functioneaza si chiar ma folosesc de ele.

pai si ce n-ati spus muah si la altii, carcotasilor :lol: :lol:

RoSonic 26-08-05 11:39

Erau 4ss ONLY :lol:

200SX 26-08-05 11:46

alea pe 25 km am votat

faza nasola e ca nu au nici o protectie poate sa te asculte oricine,(mai stii poate sta prietena pe receptie si asculta cum ai inselat-o),
daca vreti ceva calumea cautati unele care bat pe distantza mare si semnalul este codat digital ;), problema e ca astea costa destul de mult, asa ca pana la urma tot GSM-ul ramane foarte bun, mai ales ca de vineri de la 12 pana duminica la 12 , centul este la inaltime, sau unii mai au ore favorite de la 5 seara pana a doau zii dimineatza. asa ca-s cam inutile statiile

shadowro 05-09-05 10:46

da frate da tre sa anunti cel putin 3 persoane simultan , adica aia care se intrec nu trebuies anuntati ? ii lasati amanet ? ca pe cei care se uita doar oricum nu au ce sa le faca , maxim amenda dar oricum.
asta e avantajul statiilor.
spui ceva si aud \"5\" persoane simultan. pai ala care merge cu 200 la ora , pana sta sa sune pana bip pana ..... l-a agatzat.

aleks 05-09-05 11:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
da frate da tre sa anunti cel putin 3 persoane simultan , adica aia care se intrec nu trebuies anuntati ? ii lasati amanet ? ca pe cei care se uita doar oricum nu au ce sa le faca , maxim amenda dar oricum.
spui ceva si aud \"5\" persoane simultan. pai ala care merge cu 200 la ora , pana sta sa sune pana bip pana ..... l-a agatzat.

exact, asta e scopul statiilor

HolySoul 08-09-05 04:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"

cam are dreptate omu ...

zA_pRi3$t_EVO 31-10-05 23:22

Io nam inteles nimic... face cineva o alegere buna sau ni le luam de la carefour ?

aleks 04-11-05 08:51

cred ca ramane carefour... :lol:

Axll 01-01-06 03:18

Mai bine pe 25 km e mai eficient mai ales daca putem prinde si frecventa politiei :lol: nu de alta dar aflam exact unde sunt raderele gratis si cu exactitate :lol:

:peace: oricum e marfa ideea :peace:

Gabi 01-01-06 04:18

Idee veche. Nu mai e de actualitate.

Topic inchis!

All times are GMT +2. The time now is 15:05.

- Copyright 2026 4Tuning