Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Discutii intre baietii si fetele de pe forum.... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1338-discutii-baietii-fetele-forum.html)

EvLSant0S 15-06-04 16:51

Discutii intre baietii si fetele de pe forum....

Tot zicea lumea sa nu mai continuam acolo la .. \"ce-am avut si etc.\"...
hai sa continuam aici... peace .. aicad care dintre ele era... ? ca sunt doua phete in poza..

aicad 15-06-04 22:30

aia creatza si roscata! oricum sper sa scrie fetele aici sa vedem ce le poate mintea! in special kitana ca se pare ca am ceva cu ea :)
strengaritza si cosmina sunt OK! Insa astept si comentariile lor :) legate de subiectul reguli de agatzat baieti... pt. ca se pare ca sunt maximum 6 reguli si alea spuse de baietzi :D

Deci fetelor \"show us your da man\" :)

Stuey 16-06-04 07:11

Re:

Da...dar avem un avantaj : suntem mai multi noi...ele sunt doar 3 (apropo...cate sunt??)Oricum...Atzi vazut cum se ataca? :D :D :D :D...am zis si in cealalta parte..si imi mentin ideea.
Fara suparere (kitana ..ca la ea ma refer)

EvLSant0S 16-06-04 12:18

sunt cam 5... cosmina tha` best... :) , strengaritza.. kitana , sonnya si cecilia.. nu?

SpeedeR 08-07-04 09:20

le e rusine fetelor, k nu prea vb pe aici :D

propun un subiect.... ce ar trebui sa faca un baiat k sa te cucereasca?! 8)

HAMMER 08-07-04 09:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
le e rusine fetelor, k nu prea vb pe aici :D

propun un subiect.... ce ar trebui sa faca un baiat k sa te cucereasca?! 8)

Unde ai mai vazut tu frate rusine la fetele de azi?
Cat despre ca ar trebui sa faca un baiat pt a cuceri o fata e simplu:
TOTUL E SA VREA FATA, ca altfel degeaba ne putem da si cu capul de peretzi................, parerea mea.

SpeedeR 08-07-04 15:14

am vazut/intalnit si fete rusinoase.... stii u ce se zice ?!

cainele care nu latra musca... :D

totul e sa o faci sa vrea... asta e parerea mea...

conteaza multe... cel mai mult conteaza prima impresie... restu se mai rezolva cu mici eforturi..

HAMMER 08-07-04 15:37

Pana la urma vad ca tot noi, baietii vorbim si pe topicul asta.
Din pacate fetele au alte preocupari poate mai interesante, asa ca iti spun eu ca ne racim gura degeaba.
Mai am cateva retzete de cucerit fete, nu generalizez, dar exista destule:
1. O masina tare;
2. Un mobil cat mai mic si scump;
3. Si bani garla fratioare.

Asta conteaza la prima impresie pentru ele, repet nu generalizez.
Eventual sa fii vreun Brad Pitt si atunci nu-ti mai tre nimic din cele mentionate mai sus pentru a le cucerii..............parerea mea.

IS 18 BOG 08-07-04 17:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAMMER\"
Pana la urma vad ca tot noi, baietii vorbim si pe topicul asta.
Din pacate fetele au alte preocupari poate mai interesante, asa ca iti spun eu ca ne racim gura degeaba.
Mai am cateva retzete de cucerit fete, nu generalizez, dar exista destule:
1. O masina tare;
2. Un mobil cat mai mic si scump;
3. Si bani garla fratioare.

Asta conteaza la prima impresie pentru ele, repet nu generalizez.
Eventual sa fii vreun Brad Pitt si atunci nu-ti mai tre nimic din cele mentionate mai sus pentru a le cucerii..............parerea mea.

DIn astea 3 aleg Banii ... ca daca am Bani am si mobil si masina si case si femei si tot ce vrea muschiul meu ........

Diutza_1510 09-07-04 23:53

uite k se baga si o fata ... k tot suferiti voi k nu vrea nici una sa va raspunda..
voi sunteti chiar pusi pe fapte rele.. :P
ce sa mai zicem si noi cand voi sunteti asa inversunati..

SpeedeR 11-07-04 19:42

pe ce fapte rele suntem noi pusi?!

ps: te cheama lidia ,nuh?! :D

cecilia 11-07-04 22:42

hammer daca imi zici ca ai shi prietena :evil: !!! daca tu crezi ca asta vrea o fata inseamna ca nu ai gasit nici una k lumea pana acum!!!

SpeedeR 11-07-04 23:00

asta crede el k vor fetele...

alea se numesc bagaboante/panarame... :shock:

ma rog, fiecare cu parerile/gusturile lui.... nu ai ce sa faci...

Psycho 12-07-04 09:17

fetele ce faci te plimbi ????

hmzzz k sa cucereshti o fata in ziua de azi zicetzi a ... daca e d`aia cu capu`n nori si cu ochii dupe bani ... iti tragi o mashina bengoasa ... o decapotabila si faci ravagii .... un lantan de neam prost eventual cu zalele cat mai mari si cat ami greu .. o bratzara ... colier d`ala de toba cat mai mare :D .... si femeile o sa fie inebunit :))

SpeedeR 12-07-04 09:34

dar nu totat sunt asa.... tre sa ai si ceva in cap
dk ai o decapotabila \"ultimu tip\" :) si nu esti in stare sa legi 2 cuvinte, nu prea cred k o sa ai succes ,decat la alea care vor sa suga bani si la cele ku acelasi iq...

n0namee 12-07-04 10:43

bah copii ... naivi mai sunteti mah. la o femeie (a se citi fetita, fata, femeie) normala nu trebuie sa ai nu stiu ce averi mah. trebuie sa ai papagal si sa fii cat mai natural. asta fara nici o vrajala. daca vrei sa te dai la curve ... problema ta ... aia cu bani rezolvi fara nici o problema.

eu am ca exemplu un prieten care e obsedat de chestia cu sexu. si a combinat pana acum ... cu sex cu tot ... 430 de femei. are jurnal cu ele. cu poze and stuff. si credeti-ma ca tipu nu are nimic deosebit si nici macar nu are masina. se plimba cu o bitigla!

SpeedeR 12-07-04 22:11

asta ziceam si eu... nu conteaza banii...

ma rog, dak unii sunt mai timizi asa, incep sa creada k dak ai bani te faci mai bine observat si vin fetele la tine .... nu e asa!!!

EvLSant0S 15-07-04 02:16

cum puteti sa ziceti ca nu... :) o tipa de 20 de ani superba ce dreaq vede la un Boshorog de 60 de ani .. , un sl 500 ditai vila la fel si piscina..

so.. :) cepoate ea sa vada ea la un mosh din ala ... :) , si aluia la fel ii convine.. se simte si el bine la sf. de viatza... decat sa lase toti banii moshtenire la copii care or sa se certe pe ei :) mai cheltuie si el putzin .. :)

aicad 15-07-04 13:07

din experientza va spun ca pt. o fata conteaza f mult atitudinea pe care o ai si impresiile pe care le lasi prietenilor ei :) tot ce pot sa zic este ca uneori banii te ajuta sa ai o anumita atitudine...

Diutza_1510 15-07-04 17:47

Fapte rele.. ziceam si eu asa... ma gandeam k vb asa frumos despre fete...
Credeti voi k numai d-alea care umbla dupa bani mai exista? inseamna k nu stiti sa cautati... sau vreti sa va gaseasca femeia potrivita pe voi?

Diutza_1510 15-07-04 17:50

Quote:

te cheama lidia ,nuh?! :D

SpeedeR: Diutza nu-ti zice nimik? Diutza=Andreea

n0namee 15-07-04 18:50

Santos ... alea care se uita dupa bosorogi de 60 de ani sunt curve. hai totusi sa facem o distinctie. eu ma refeream la femei cand ziceam ca nu conteaza bani. si acum sa fim seriosi ... chiar si la alea care is profitoare le poti combina. trebuie sa fii un pic mai smecher ca ele.

aicad 15-07-04 22:22

like i said itz all in the atitude!

si inca ceva: Life is a number's game: The more NOs you get the closer to the one that says YES you are! (sper sa fie corecta topica in fraza asta)

SpeedeR 15-07-04 22:37

aicad: sa mor de am inteles ce ai vrut sa zici...

diutza: sorry! am o prietena p care o ckeama lidia si i se mai zice diutza :D

BogdanSHA 16-07-04 01:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
din experientza va spun ca pt. o fata conteaza f mult atitudinea pe care o ai si impresiile pe care le lasi prietenilor ei :) tot ce pot sa zic este ca uneori banii te ajuta sa ai o anumita atitudine...

Bai sa stii k asa e: de multe ori banii te-ajuta sa ai o anumita atitudine pe care altfel n-ai avea-o. Acea atitudine de siguranta de sine...conteaza mult...sadly...

EvLSant0S 16-07-04 10:12

Re:

Quote:

aicad: sa mor de am inteles ce ai vrut sa zici...

diutza: sorry! am o prietena p care o ckeama lidia si i se mai zice diutza :D

cu cat primesti mai multe \"nu\"-uri ... cu atat esti mai aproape de cea care va zice DA... or sumthin` like that

aicad 16-07-04 17:45

Exact si e valabil in orice situatie!
Cu cat esti refuzat mai des cu atat esti mai aprope de a fi acceptat, cu o singura conditie sa nu insisti prea mult aspura unie singure persoane/obiect etc..

IS 18 BOG 16-07-04 20:59

vrajeli
daca ai incercat de 3 ori si raspunsul e nu finish.....

IS 18 BOG 16-07-04 21:01

e mai nasol cand tii in tine si cand iti petreci cu ea mult timp si nu ai tupeu sa-i zici ...... asta e nasol tare .......

sau iti fie si teama de ce va zice lumea de ea .... deci sunt multe ... dar tre sa faci ce-ti dicteaza inima .....
si mai ziceau unii ca nu am pic de romantism .....
nu ?

BogdanCMS 17-07-04 00:11

Acuma, hai sa fim seriosi, or cauta fetele si altceva in afara de bani, dar sa nu-mi spuneti mie, fetelor, ca v-ati combina cu vreun sarac care de-abia daca are bani de-o cola...E si normal sa preferati un barbat mai cu stare acolo, asta inspira si siguranta...insa deja alea care se cupleaza cu vreun \"impresar\" doar de dragul SL-ului si a pozelor cu Benjamin Franklin care le are in portofel sunt deja panarame pe care, eu personal, nici nu le bag in seama...

EvLSant0S 19-07-04 04:14

ahhh bogdane ai stricat toata combinatia.... , daca ii mai lasa-i un pic sa vb ... de femei love and shit... veneau .... si incepeau cu caterink... ahh ... nu mai poti sa vb ceva p forumul asta ca tzi se pune lacat la gura.. mai fuck si altzii mijto de tine.. numa` bashtani pe aici... check out the signature... , ar fi multe de vb pe chestia asta dar refuz sa mai vb de asa ceva f forum... mai astept ceva ani :) mo`fucka`z...

Kitana 19-07-04 21:09

mah baietzi am si io o parere sa presupunem ca avetzi o mashina tare o decapotabila ceva o vila cu pischina jacuzii si toate cele... incercatzi sa agatzatzi o tpa gagika cade ushor in plasa si hop de la prina intalnire tzup in masjina care e parerea voastra despre ea \" ee e curva in 2 saptamani o si F** \" e asa sau nu e asa ? a ... si sa va spun ceva ... eu ca fata ... nu ma intereseaza o mashina tare in fatza casei , o vila cu piscina si jacuzii ma intereseaza in primu rand ma intereseaza ce are in cap... nu pot sa spun ca imi place sa am un gagik cu care sa stau zi de zi in fatza blocului pe banca sa nu ies la un suc si asa mai departe normal ca nu`mi place ... da imi place sa ies la un suc cu gagiku` si daka nu are el bani sa plateasca intr`o seara ce daka lasa ca am io maine are el si asa ne distran si ne traim viatza din plin ... cel putzin nu e obligatoriu sa ai mashina vila si piscina aku` asta e parerea mea .., io una nu sunt pe interes... imi place o relatzie in pare sa ne ajutam reciproc ...

maryo 19-07-04 21:21

Mai Kitana daca ar gandi toate fetele ca tine................ar fi mare lucru!Ce sa-ti spun?Jos palaria!
Ai dreptate cu relatia in care sa se ajute amandoi!Din pacate cam rar asta in zilele noastre!

BogdanCMS 19-07-04 21:38

Aoleu, eu nu vorbeam de piscina, vila de nshpe etaje si AMGul la scara...Kitana, adica vrei sa-mi spui tu mie ca daca prietenu' ala al tau iti tot spune ca sa iesiti mai rar ca nu are bani de iesit, si te pune pe tine in situatia, zic eu penibila, sa tot platesti pt el, tu l-ai mai vedea cu acelasi ochi, indiferent ca are ceva in cap sau nu? Si sa zicem ca in timpu' asta vine altu' mult mai avut si care arata mai bine, e mai ingrijit, unu care are ceva in cap, dar mai putin ca celalalt, si-ti tot propune sa iesiti, vrei tu sa-mi zici ca o sa-i zici pas doar pt ca celalalt e cu 20 puncte de IQ mai destept? Stii tu, multa lume e plina de intentii bune si toti zic ca banii nu conteaza, dar cand nenorocitii de bani apar ca o problema si incepeti sa aveti neintelegeri din cauza lor, si mai vin si asa zisele \"prietene\" care te imbarliga \"ce stai fata cu saracu' ala, nu-l vezi p-ala cu BMWul ca tot intreaba de tine, e si dragutz, are si bani\", atunci iti spun eu ca nu mai e chiar asha. Se cam strica tot. Inclini spre ala cu bani pt ca pe moment esti convinsa ca te vei simti mai in siguranta si fara probleme.
Cel putin asta e parerea mea din experientele pe care le-am avut si cazurile pe care le-am vazut...

Diutza_1510 19-07-04 21:42

sincer si eu prefer sa stau cu cineva care sa aiba ceva in cap.. nu pe unu' care poate sa-mi dea de toate dar k persoana sa fie ultimul om... cum zicea si kitana.. dc nu are el azi bani, am eu.. si maine poate are el..
nu sunt de acord cu faze de genu' :\"suntem impreuna si gt.. ma intretine.. k pe o c***a\"
cam asta am avut de spus

Kitana 20-07-04 11:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Aoleu, eu nu vorbeam de piscina, vila de nshpe etaje si AMGul la scara...Kitana, adica vrei sa-mi spui tu mie ca daca prietenu' ala al tau iti tot spune ca sa iesiti mai rar ca nu are bani de iesit, si te pune pe tine in situatia, zic eu penibila, sa tot platesti pt el, tu l-ai mai vedea cu acelasi ochi, indiferent ca are ceva in cap sau nu? Si sa zicem ca in timpu' asta vine altu' mult mai avut si care arata mai bine, e mai ingrijit, unu care are ceva in cap, dar mai putin ca celalalt, si-ti tot propune sa iesiti, vrei tu sa-mi zici ca o sa-i zici pas doar pt ca celalalt e cu 20 puncte de IQ mai destept? Stii tu, multa lume e plina de intentii bune si toti zic ca banii nu conteaza, dar cand nenorocitii de bani apar ca o problema si incepeti sa aveti neintelegeri din cauza lor, si mai vin si asa zisele \"prietene\" care te imbarliga \"ce stai fata cu saracu' ala, nu-l vezi p-ala cu BMWul ca tot intreaba de tine, e si dragutz, are si bani\", atunci iti spun eu ca nu mai e chiar asha. Se cam strica tot. Inclini spre ala cu bani pt ca pe moment esti convinsa ca te vei simti mai in siguranta si fara probleme.
Cel putin asta e parerea mea din experientele pe care le-am avut si cazurile pe care le-am vazut...

moama da ce gandire ai trebuia sa intorci tu totu pe dos nu il las mah pe ala mai sarac pt unu cu bmw si e prost de pute .... si inca o chestie daka nu are bani de suk intr`o zi poate are maine akuma nu pot sa spun ca lucru asta o sa devina o obishnuintza si el niciodata nu o sa aiba si asa mai departe da asta nu o sa se intample ca doar nu stau cu cun cershetor de pe strada stau si io cu un baiat calumea... asa ca nu mai intoarce tu pb de pe o parte pe alta ...

tox 20-07-04 11:51

poate o fi ca prietenu meu cu SLK, care mi-a cerut pe sestache 100 de mii de benzina sa-si duca gagika de la Elite Look model acasa

hahaahahahahahahahahah.

B|shOp-VR6 20-07-04 11:58

TOX:... penibil...

Si mie mi s-a intamplat sa nu mai am bani datorita masinii... dar prietena m-a inteles.. mergeam in parc, venea la mine ne holbam la un film.. si asta era... Deci nu poti generaliza... nu toate femeile sunt pe interes sau isi shimba parerea despre prieten dak la un moment dat nu are bani de un suc... sau poate are, dar prefera sa-i tina sa-si puna benzina sa faca o linuta..
Femeia care incepe sa faca fetze-fetze cand ii zici ca nu poti iesi la terasa ca nu ai bani in momentul ala si incepe sa faca pe fitzoasa, merita un mare SUT IN FUND

aicad 20-07-04 12:52

eu am avut parte de-o \"nevasta\" care indiferent ce se intampla era numai vina mea... si probabil paream prea prost in ochii ei, dar cu toate astea nu au fost probleme cu banii si a inteles cand nu aveam bani, dar cadn aveam si-i cheltuiam pe masina de exemplu sau ieseam cu baietii era super scandal... ce sa zic am picat si de prost de fatza cu ea am picat si de baiat destept, si de baiat glumetz.... cred cam am trecut prin multe cu ea.. dar :) e vb aia \"never say never\" am ajuns si la un final tragic desi ea era convinsa ca o s-o parasesc and shit... si-a facut o lume virtuala in care s-a departat de mine si apoi cand a fost \"pregatita\", adica a gasit alt gagiu... a tranformat virtualul in relaitate... GEnul asta de fete care 'sufera' in tacere si apoi cand le trec ti-o trantesc brusc sunt cele mai enervante si te fac sa-ti dai seama ca totul a fost o mica mare minciunica... Ce pot sa mai spun e ca si ea avea aceeasi emntalitate ca a ta KITANA dar s-a schimbat pe drum :) acum ea e cu un tip \"bine facut\" mai invarsta si de antionalitate ungur si probabil ilconsidera mai destupat ca mine :) Eu il vad ca pe unu care isi traieste viatza dar nu destupat la minte doar 'LIFE addict\"
Acum trebuie sa admit ca intr-o rel conteaza f mult si atitudinea fiecaruia, comportamentul in diferite situatii... o singura intamplare de 2 lei iti poate schimba parerea despre ce porti langa tine si langa sufletul tau...

Dupa ce s-a terminat cu gagica asta :) am ajuns la concluzia ca mai bine bagi bani in masina decat in femei... [cel putin pana cand o sa mi se aprinda calcaiele dupa alta ;) ]

PS: am scris asa aiurea datorita faptului ca devin f agitat cand ma gandesc la ceea ce a fost... :( sorry

BogdanCMS 20-07-04 13:43

Quote:

Ce pot sa mai spun e ca si ea avea aceeasi mentalitate ca a ta KITANA dar s-a schimbat pe drum
Exact! Despre asta era vorba! Kitana, fara suparare, insa esti deocamdata la varsta in care traiesti iubiri adolescentine si visezi ce roz ar fi totul, dar ai sa vezi pe parcurs cum vor decurge lucrurile...Acuma nu e o regula faptul ca toti care-s plini de bani sunt si prosti automat. Unii sunt chiar f destepti pt ca au stiut sa faca bani! Iar intr-o zi te vei satura de atata romantism si feerie pe burta goala, ca sa zic asha, si vei inclina spre pragmatism si realism. Si nu vb de faptul ca ti-ai dori sa fi intretinuta, nu e vb de asta, e vb ca vei alege o cale care-ti va da tie o siguranta de sine(mai ales daca acel cineva e unul cu cap, s-a descurcat in viata si a facut bani). In fond si la urma urmei, oamenii nu sunt decat niste mamifere mai evoluate si se comporta ca atare(vezi Animal Planet cum se bat masculii pe o femela, si femela il alege pe invingator sau pe cel care-i aduce cea mai bogata hrana :P :P :lol: :lol: ). :wink:

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning