Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Inca un tuning in Photoshop: Skoda Fabia Combi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/1337-tuning-photoshop-skoda-fabia-combi.html)

rudolf.s 15-06-04 16:27

Inca un tuning in Photoshop: Skoda Fabia Combi

1 Attachment(s)
Atept pareri despre acest model... Va place au ba?

RoSonic 15-06-04 16:30

ce sa ne placa?? eu nu vad nici o poza....

-----
ah...acu se vede

rudolf.s 15-06-04 16:41

Este un GIF

Uneori se incarca alteori mai dureaza ceva... la mine se vede... este un gif cu o Skoda Fabia Combi - versiunea originala si apoi cea modificata de mine .... sper sa se incarce sa o vedeti si voi... :)

BogdanSHA 15-06-04 18:18

La mine merge. Bai tata, ai un talent de sa dai si la altii...
Poate pui si in practica...

DnI 15-06-04 20:18

a iesit super!
foarte frumoasa!
tare as vrea sa vad o masina modificata de tine si in realitate!
bafta!

Stuey 16-06-04 07:20

Re:

Da..frumoasa...nu imi plac 2 lucruri la ea si anume:
1.grila de la radiator...poti sa faci ceva mai fain din ea...nu doar sa o micsorezi...
2. geamurile fumurii din spate.
In rest e ok...

rudolf.s 18-06-04 23:46

ok..

1 Attachment(s)
ok.. atunci revizuim putin.. e mai bine asa?
dupa cum spuneam e tun tuning finut care nu necesita costuri si modificari majore, pe cat posibil elemente originale modificate astfel incat sa arate mai bine..

Al3xius 20-06-04 13:57

mie imi place mai mult prima varianta !

r3sp3kt !!

X-Ray-Eyes 20-06-04 14:17

Sincer , parerea mea ... masina arata mult mai piesa decat la showcar-ul respectiv ..
Felicitari ..
Amandoua variantele arata mai frumos decat originalul ...
Dar ...
Este una dintre masinile pe care daca le-as castiga le-as duce a 2-a zi in obor sa le vand ...
Sincer mie unul nu imi plac de nici o culoare !!! daca ar avea motor de 300 CP atunci i-as scoate motorul + anexele si i-as baga motor normal , as vinde-o , si anexele le-as baga pe o Skoda 1200 !
:peace:
Glumeam ...
Dar Skoda si VW au cam aceleashi prinderi la motor .. deci pe un Golf 2 sau 3 , motorul + anexele ar sta de minune !
:peace:

Al3xius 20-06-04 15:26

sincer nici mie nu-mi placea modelul break...pana am vazut-o facuta de rudolf in ce a facut-o el :) chiar e tare prima varianta cu geamuri negre .... nice work dude !!
...oricum as prefera varianta sport ! :twisted:

Calindcm 20-06-04 22:40

Mie imi place a doua dar parca ar merge mai bine cu geamuri fumurii. Are interior pre business. E vorba de design , deci nu intreb de motor.
Nu stiu , mi se pare mie sau (cel putin spatele) aduce a Astra .
Oricum , masina e reusita . Bravo tie . :peace:

EvLSant0S 23-06-04 01:32

1 Attachment(s)
rusolf.s te implor fa si u ceva dintr-o masina ca asta nu neaaparat din poza asta... dar ceva asemanator... plzzzz.. taicamiu` vrea sa cumpere asa ceva peste cateva luni si vreau sa vad cam ce potential are masinutza asta... e vb doar de tuning exterior... si atat... 10xz anticipat dude

HAMMER 01-07-04 14:35

3 Attachment(s)
rudolf.s; Fratele meu talentat iti pun si io niste poze cu a mea Dacie si te rooooooooggggg, fa si mie o simulare cum stiu tu, da ceva cat de cat realist poate o pun si in practica.
Myultumesc anticipat si felicitari pentru celelalte poze

BogdanSHA 01-07-04 15:12

1 sfat :idea: : scoate abtibildul de pe parbriz, \"GTI\"-ul, \"M\"-ul si potcoava de cal :lol: :lol: :lol:
O sa arate de 2 ori mai bine :wink:

HAMMER 01-07-04 15:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
1 sfat :idea: : scoate abtibildul de pe parbriz, \"GTI\"-ul, \"M\"-ul si potcoava de cal :lol: :lol: :lol:
O sa arate de 2 ori mai bine :wink:

BogdanSHA sa-ti raspund: Autocolantul de pe geam o sa-l scot in curand pt ca am alta idee de pus acolo, stiu ca gti si m nu are ce sa caute pe o Dacie si probabil ca o sa dispara si alea cat despre potcoava tre sa-ti spun ca e atat de veche incat nu imi vine sa ma despart de ea. A avut-o taica-meu de la prima lui masina adica de prin 1972. Ce sa-i faci, chestie de sentimente.
Oricum o sa dispara si ea in curand pt ca urmeaza modificarea spoilerelor.
Eu iti multumesc de sfaturi si te asigur ca eram si io constient ca sunt cateva chestii in plus pe masina.

BogdanSHA 01-07-04 15:50

Ma bucur sa citesc/sper k nu te-am jignit/potcoava o pui in garaj sau portbagaj. Bafta si mare grija cu styling-ul :wink:

rudolf.s 01-07-04 18:46

I got your message!

Oki. Am salvat pozele pe calculator. Cand am putin timp am sa-ti fac niste mici modificari... Sunt la sfarsitul sesiunii si na.... stii cum e.. examene... dar sper sa reusesc inainte de a pleca in vacanta. OK?

HAMMER 02-07-04 09:54

rudolf.s, nu e nici o graba mai ales ca esti in sesiune, asa ca eu astept p-aici prin zona.
BAFTA MULTA IN CONTINUAREA SESIUNII

BASU 13-08-05 16:46

dragut tuningul la skoda :P foarte subtil :D

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning