![]() |
Tuning Cielo Ploiesti
10 Attachment(s)
Va salut!
Tocmai am inceput sa lucreze la noul meu proiect,un Cielo din '03. Am atasat niste poze cu masina si cu modificarile respective, sper sa va placa si astept ceva comentarii,pareri din partea voastra ... :) Deocamdata doar pozele astea le am, intrucat manopera este foarte migaloasa, stiti si voi. Am sa mai atasez pe masura ce avansam cu proiectul... |
Re: Tuning Cielo Ploiesti
intre timp ce sa mai facut:lol::lol: chiar vreau sa vad ce o sa iasa
|
vad ca sunteti pusi calumea pe munca. imi plac pragurile si bara de fata se anunta ceva interesant.
la capitolul mecanica se va schimba ceva? |
De ce ai ales sa faci din tabla ?
E mai grea decat fibra si o sa intre si mult chit pe la finisaje care de la vibratii e posibil sa crape. Ne gasesti dupa 21:00 in fiecare seara acolo :) |
Are dreptate shantzu... desi sunt si unele mici avantaje.
O idee ar fi ca piesele de metal sa fie doar un model, dupa care sa se faca o matrita... matrita in care sa se toarne din fibra piesele finite. Inceputul e bun, doar sa nu o dati in extreme cu barile... si repet intrebarea de mai sus: la mecanica nimic? |
Am mai lucrat la bara din fata, aproape am terminat-o, dar nu am facut poze(o sa fac maine)...
Problema e ca fibra se sparge si nu prea imi place ideea, chiar daca se ingreuneaza. Tabla se mai indreapta in caz de sifonare. Sunt bine rigidizate, omu` care lucreaza la ea este profesionist,stie ce face. NU! Nu o sa o dam in "Star Trek" cu barile ... :) As fi vrut sa ii pun un motor de CALIBRA de 2000, cineva mi-a zis ca nu se fixeaza cum trebuie, bla bla bla. Asa ca astept sa termin exteriroru si dp aia vad ce ii mai fac. La sala am venit mai mereu, noi stam la scari in dreapta cu un OPEL KADET de culoare inchisa. Veniti voi sa ne bagati in seama ca e multa lume si nu prea nimerim:P Daca aveti idei , nu ezitati sa le turnati aici:)) |
Quote:
Chiar avem pe cineva la Ploiesti care a montat pe masina un motor de genul asta, doar ca nu prea iese cu el pe strada. Am zis direct de SFI ( 150cp) pentru ca , caroseria oricum o sa o intaresti si oricum o sa faci modificarile pentru motor si nu merita sa pui c20ne :) |
merge si sfi`ul de 150 ponei sau 2.5 v6 de 170 ponei de pe vectra :D
bafta cu proiectul ! |
Quote:
S-a rezolvat cu off-topic-ul :) |
off:Tin sa te contrazic! am doi prieteni ..unul cu sfi si unul cu v6 si stiu cat a muncit fiecare ..deci nu vorbesc aiurea :D
On: Bafta cu masina! |
9 Attachment(s)
Am mai atasat ceva poze ...
Merci pt sfaturi! |
interesanta idee sa faci barile si pragurile din fier... o sa se ingreuneze ff mult masina si sunt curios daca nu o sa se umfle chitu pe la suduri... apropo, vezi ca se cunoaste unde s-a sudat la capota, mai trebuie finisat.
bafta...! |
Esti sigur ca bara de fata o sa iasa frumos ?
Mi-e sa nu semene cu o locomotiva din anii '60... PS: Arata marfa usile fara manere...;) |
O sa iasa ceva bestial.
Bafta cu proiectul. |
Quote:
O sa iasa destul de frumoasa... ti se pare urata din cauza la frisch chitu negru ;). O sa vezi cand o voi vopsii alb perlat cu albastru:) . |
1 Attachment(s)
Inca o poza ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din tabla e nasol ca poate sa rugineasca
|
Quote:
|
Quote:
e scumpa.. :???: |
Daca te apuci de asa ceva, automat trebuie sa ai niste bani care sa ii investesti ... nu ti se scoala intr-o noapte ca vrei masina in fel si chip ...
|
frumos...pana acu imi place...sunt curios ce sistem ai pus la usi sa se deschida daca nu mai ai manere...asta rasp:d....bara pe spate ce zici de ea ca vad ca nu ai nici un proiect la ea sau cel putin nu ai aratat nimik...sper ca nu o pui pe cea stock ca ar arata rau pe fata modificata si pe spate normala...:D
|
Quote:
Din cate spuneam si in postarile anterioare, manopera este foarte migaloasa si necesita foarte mult timp ... bara fata + praguri terminate (cu tot cu tratamente) Pe cea de spate abea am inceput-o, doar ca nu am avut timp sa ii fac poze ... =))=))=)) hai ca asta-i tare ... tu daca te apuci de ceva faci pe juma` si dupa aia montezi piesele la loc? |
Quote:
|
Interesant proiectul!Bafta in continuare.
|
Quote:
|
interesant...imi place...cum ziceau si altii asteptam finalul...sau alte noutati pana la final ...bafta in continuare :D
|
7 Attachment(s)
Ce am mai facut intre timp ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu riscul de a supara pe unii...mie nu imi place, cred ca va fi pacat de munca proprietarului si de timpul si banii investiti.Prea mult NFS...
PS Am fost destul de retinut si nu am folosit cuvinte grele asa ca nu injurati prea mult:-) |
momentan ma abtin de la comnetarii...astept sa vad proiectul dus la bun sfarsit...vad mai sus ca parerile sunt impartite...oricum e de apreciat munca lui findca nu cred ca se face cu una cu doua....adevarat ...e umpic exagerat dar e posibil cand o sa fie gata sa arate cum multi si-ar dori..si in plus mai e vorba si de gusturi...de aia parerile sunt impartite....acum asteptam sa vedem bara pe spate si ce mai ai de gand sa ii faci....
PS:sper sa schimbi si jantele ca alea sunt prea mici pt bara aia asa de umflata...trebuiesc unele pe masura |
mi se pare sau a aparut la sectiunea kitch?.....bafta in continuare
|
Quote:
ai reusit sa o dai in extrema ai'lalta.. :( sa nu te mire daca va aparea in cadrul acestei sectiuni.. :x imi place in schimb ideea usilor "shaved".. continu-o si astupa santurile din acestea sa fie completa lucrarea.. |
Putin cam exagerat botu`...plange dupa niste jante mai mari..in rest e ok...Dar fiecare cu gusturile lui..
Bafta in continuare! |
fara suparare... dar zici ca e masina din aia de curata zapada de pe strazi... :D
|
Care-i faza cu kitsch tuning ?:) Nu m-am prins...inca
Da... jantele astea le-am avut si inainte. Dupa ce o sa omologhez toate astea o sa imi pun si jante mai mari :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning