Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Teasere in premiera cu Peugeot RC-Z (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/133425-teasere-premiera-peugeot-rc.html)

Cosmin Arsene 14-07-09 12:01

Teasere in premiera cu Peugeot RC-Z

7 Attachment(s)
Teasere in premiera cu Peugeot RC-Z

Ceasul bate si orele se contracta in apropierea lansarii mult asteptatului Peugeot RC-Z. Asa ca francezii au dat drumul unor teasere pentru a mentine interesesul crescut pana la prezentarea versiunii de productie, in toamna, la Frankfurt.

Prezentarea noului RC-Z vine la doi ani de la aparitia conceptului 308 RC-Z, fiind avansata chiar si o data de la care sportivul va putea fi comandat, primavara anului 2010.

Coupe-ul de 2+2 locuri nu are elemente total diferite fata de conceptul de dinainte, diferentele aparand din nevoia de a face acest model sigur pentru circulatia pe drumurile publice si viabil pentru productia de serie.

Principala schimbare a fost operata la nivelul plafonului
, care a fost prezentat pe 308 RC-Z sub forma unui acoperis din sticla, si a fost intarit cu doua elemente metalice in cazul versiunii de productie. In rest au fost pastrate liniile atragatoare pe care Peugeot le-a desenat odata cu lansarea noii game de 308.

Zvonurile spun ca RC-Z-ul va beneficia de motoarele de inalta performanta din gama lui 308, plus un propulsor de 250CP.

Fanii Peugeot ar putea avea astfel o masina cu care sa tina piept germanelor de tipul lui Audi TT

LAZ'u 14-07-09 12:11

Re: Teasere in premiera cu Peugeot RC-Z

Foarte bine...foarte frumos...foarte rapid.In sfarsit face si Pejo o masina sportiva.

skoda boy 14-07-09 12:11

Nu arata rau deloc...

SV25MBN 14-07-09 12:47

Arata bine RAU masina ! Chiar ca ar putea, cu motoarele de top, sa fie considerat un concurent pt TT.

matiz87 14-07-09 12:52

din pozele astea eu zic ca arata super ok. dar in final asteptam pozele oficiale :).

Ottaviano_m 14-07-09 13:07

wow, il asteptam de la sfarsitul lui 2007. Ar trebui sa fie supersimpatic dupa cum se prefigura prototipul, dar nu cre ca va fi ca sportivitate chiar la nivelul TT-ului asa cum TT-ul nu este la nivelul lui Z4 si Z4 nu este la nivelul lui Boxster. Dar va avea ceva in plus la nivel de charisma, probabil.

YGD-sef 14-07-09 13:34

nu arata rau deloc!;)

Thomas Everywhere 14-07-09 14:13

Tare si Peugeot cu modelu asta, pot sa zic ca e destul de promitator. Oricum Peugeot si Citroen sunt singurii care fac masini elegante frumoase si cu motoare care sa te multumeasca din brandurile frantuzesti, ca celalalt constructor am oroare pentru el, sunt niste ratati in industria auto.

bogg 14-07-09 17:09

2 Attachment(s)
Na, sa nu se mai streseze Peugeot degeaba:

Le.Yoko 14-07-09 18:10

mai era si un prototip Peugeot 9007 sau cam asa,nu mai stiu sigur cum era..da si ala arata bestial !!!

Kruger. 14-07-09 19:06

Tot tractiune fata ? Suuuper.

Mustang 20-07-09 10:04

Aceeasi grila fata oribila!

_anaconda_ 20-07-09 10:24

Imi place foarte mult cum arata.

~ EWN ~ 22-07-09 21:16

3 Attachment(s)
inca 3 poze

boy_wonder 11-08-09 14:45

<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/CU5UeRXEZZx" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

e30_eVG3n 11-08-09 15:59

WOW!!! Arata superb!:)

KingK 12-08-09 09:08

Vad ca nu vor deloc sa renunte la partea frontala cu zambetul ala penibil...in rest o masina super ok

vladdaman 12-08-09 10:55

misto...dar daca baga si tractiune spate pe el e chiar tare...

terminus_on 12-08-09 11:43

arata bine in intuneric

Cr0c0 F 12-08-09 12:11

design frumos inovator..o sa bata tt-ul daca o sa fie la un pret mult mai bun.pt ca sa fim realisti audi e audi si peugeot e peugeot.

Limba14 13-08-09 13:13

interesant.
peugeot au scos intotdeauna concepturi frumoase

boy_wonder 18-08-09 08:10

11 Attachment(s)
Noul Peugeot RCZ dezvaluit inainte de Frankfurt Motor Show

Se pare ca cei de la Peugeot nu au mai avut rabdare pana la Frankfurt Motor Show, francezii dezvaluind mai devreme noul RCZ. Si ii intelegem perfect! Noul model este chiar fenomenal!

In primul rand, precizam ca designul nu a suferit mari modificari si este in proportie de 99% neschimbat fata de conceptul prezentat in urma cu doi ani. Pana si plafonul “double bubble” a fost pastrat si poate fi comandat chiar si in fibra de carbon. Un alt lucru interesant este faptul ca noul model este primul Peugeot de serie care nu primeste denumirea traditioanala formata din cifre si cu unul sau doua zerouri.

Atunci cand va fi lansat, noul Peugeot RCZ va fi disponibil in trei motorizari: doua pe benzina si un diesel. Incepem cu cea mai puternica versiune, propulsata de un 1.6 THP capabil de 200 cai putere si 255 Nm (275 Nm in overboost). Echipat cu o transmisie manuala in sase trepte, coupe-ul francez poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 7.6 secunde. Consumul de carburant se situeaza in jurul valorii de 7.1 l/100 km iar emisiile de CO2 nu depasesc 165 g/km. O alta motorizare pe benzina este un 1.6 THP ce dezvolta doar 156 cai putere si 240 Nm. Acesta poate fi cuplat la o cutie manuala sau automata (ambele cu sase trepte) si inregistreaza in cazul transmisiei manuale un consum de 6.9 l/100 km si emisii de CO2 de 159 g/km. Versiunea diesel este reprezentata de un 2.0 HDi FAP, ce vine impreuna cu o cutie manuala in sase trepte. Valorile maxime indica 163 cai putere si 340 Nm. Ca si consum, notam cei 5.4 l/100km, in timp ce emisiile de CO2 se situeaza in jurul valorii de 139g/km.

Cateva din bunatatile ce vor face deliciul pasagerilor includ un sistem multimedia Peugeot Connect 3D, un sistem audio JBL si Peugeot Connect USB.

Noul Peugeot RCZ va fi fabricat la uzina Magna Steyr din Austria si va fi disponibil la vanzare din primavara anului viitor.

Alex_pitesti 18-08-09 08:24

frumoasa foc dracovenia

shu.lee 18-08-09 08:33

nu-mi place forma geamului lateral dar, in mare, e dragut designul, si extrem de feminin

uniquevl 18-08-09 08:43

wow :) arata chiar bine mai mult decat bine :D poate cu o varianta mai noua ar putea fi comparata cu un tt :-P

molady11 18-08-09 08:57

Super tare jucaria, lateralul seamana cu Cl Class si Audi TT. Oricum Peugeot intodeauna au facut masini superbe la vremea lor,pacat ca nu au fost apreciate la fel ca BMW,Mert ,Audi ....ect...

Claw166 18-08-09 09:07

Peugeot 350z :lol: dar cam agresiva pentru motorizarile sale :D

z$olt 18-08-09 09:35

arata bine

dan_stage28 18-08-09 09:41

superba masina ,ii mai trebuie o zi insorita si o sosea fara gropi si gata

bizi 18-08-09 10:22

Superba !
Geamurile din lateral mi se par si mie un pic freak.
Si nu mi se pare deloc tipic feminina ...

TZOP 18-08-09 10:28

mie unu nu-mi plac peugeoturile nici gram....dar asta...se skimba situatia, e altceva frumos lucrat pe detalii , dar tot bate a feminist ...nu cred ca i-ar sta bine unui barbat la volan...

Marius_mym89 18-08-09 10:31

mie mi se pare ca aduce cu 350Z-ul.... oricum arata bine bine.

FloweRffs 18-08-09 14:12

vai, n-am fost atent si intial am crezut ca e TT

danelu 18-08-09 14:16

seamana cu TT-ul dar imi place mai mult...arata prea bine masinuta asta

SV25MBN 18-08-09 16:34

Frumoasa masina..sunt curios in ce zona de pret se va invarti..

SKR* 18-08-09 20:11

audi tt

Acidburn 18-08-09 23:32

cand m-am uitat fara sa citesc credeam ca e un nou model de 350Z sau ceva de genul :|

vladberca 19-08-09 01:35

design ul nu este deloc original, au preluat elemente de la mai multi constructori...
sa vedem si preturile!

andreicln 19-08-09 02:06

Quote:

Originally Posted by Claw166 (Post 2566010)
Peugeot 350z :lol: dar cam agresiva pentru motorizarile sale :D

iti dau pe mana un 407 2.0L hdi 136 cp sa vezi cum iti fuge de sub fund , nu mai vb aiurea , au motoare bune .

~ EWN ~ 19-08-09 02:40

Quote:

Originally Posted by vladberca (Post 2568420)
design ul nu este deloc original, au preluat elemente de la mai multi constructori...
sa vedem si preturile!

adevarul e ca arata ca dracu´, au astia niste panarame de designeri acolo, numai masini urate fac astia de la psa, in afara de 206 sedan numai uratenii au facut ani la rand, cu citroenul la fel c4, c5 numai zic c6....nu sunt deloc creativi francezii astia, nu stiu sa faca nimic, sunt varza, noroc cu renault ca mai scot si ei capul la suprafata si asta datorita materialelor din interior de foarte buna calitate si fiabilitatii renumite ca altfel....

si rc-zul asta e chiar penal (ca sunt eu comunist si am avut dacie 20 de ani si acum am pica pe francezi ca au cumparat dacia plus ca sunt roman si automat stiu tot), adica 1.6 cu 2 turbine si 200 de cp realizat impreuna cu bmw, pai tu iti dai seama ca nici macar nu are mari posibilitati de tuning? si pana la urma ce reprezinta bmw in industria auto? nu?

Deci ne-am lamurit, e o copie nereusita.

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning