![]() |
Koenigsegg CCX
3 Attachment(s)
Koenigsegg CCX - o alta premiera programata pentru Show-ul Auto de la Geneva.
Primele fotografii: |
genul de masina care nu va trece de cateva zeci de masini produse,cu un motor de neam prost :)...si pe care cu sigurantza nu o sa o vedem noi pe strazi...
|
imi place cum arata pt genu asta de masini dar cu siguranta nu o s-o cumpere oricine :) date motor ,pret ceva?
|
8) o mashina pe gustul meu...
|
e cam ozn sicner sa fiu oricum e frumoasa :)
|
imi plac oznurile:)
|
Eu zic va sparge recordul stabilit de Bugatti Veyron.
Nimic nu mi-ar face placere mai multa decat sa vad cum Bugatti si Volkswagen sunt facuti de rahat. |
Re:
[quote=\"GabiByte\".Nimic nu mi-ar face placere mai multa decat sa vad cum Bugatti si Volkswagen sunt facuti de rahat.[/quote]
TU cam ai ceva cu grupul WVAG esti cam dus cu CAPU ON topic masina la deign arata bestial zicea cineva ca sigur nu o sa fie in romania poate i se pun pata lu TIRIAC, domane ajuta :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
oricum .. mie mi se pare ca din farza ar avea o usoara tenta de McLaren da` ii fain ozn`u :) |
Din cate am inteles 407km/h e recordul stabilit de Bugatti Veyron 16/4.
|
Alexutzzz nu cred ca is dus cu capu.
pur si simplu nu simpatizez VW si majoritatea marcilor pe care le detine. Deja toti zic ca Bugatti e cel mai tare ca or facut o masina de 1001 cai putere. Mai putini sunt cei care stiu ca, cantareste aproape 1900kg. Mclaren f1 a meritat sa fie detinatorul acelui record. Koenigsegg la fel, cu modelul CCR. Dupa atata reclama si atata timp de asteptat, Veyronul sa fie depasit. Ar distruge toata gloria Bugattiului. de abia astept! |
Bine ca poti tu sa faci o masina de 1000 CP mai usoara de 1900 kg. Poate o sa inveti la scoala, candva ,ca greutatea ajuta la tractiune si areodinamica .
Daca nu esti in stare sa apreciezi o realizare tehnologica unica, a carei productie costa vreo 5 milioane de euro pe bucata, esti dus cu capul. Daca Bugatti ar fi produs aceiasi masina dar era in propietatea Fiat, presupun ca o apludai pana oboseai. Acum inteleg si eu denumirea de \" generatia de teflon\"!!!!!!!!! |
off topic sorry da nu puteam sa ma abtin cand iti zic 2 ca esti beat de duci si te culci , asa ca gabi bite nu am zis doar yo a zis si eintein asa ca ..............
|
alexutzzz si einstein io zic sa va luati de mana si sa mergeti la o bere. amandoi sunteti pe dinafara.
Daca greutatea ajuta la aerodinamica atunci du-te si pune pietre mari in masina ta. Vezi daca are top speed mai mare. Tractiune?? Adica...nu inteleg la ce te referi. Curbele nu le ia mai bine ca va subvira de numa. Nu accelereaza mai bine... Eleronul te ajuta la aerodinamica! Nu faptul ca masina are o greutate mare! Eleronul apasa masina cu o anumita forta. Acea forta poate fi masurata si in kg. Si nu e numai eleronul. Sunt si alte componente aerodinamice. Daca greutatea te ajuta, de ce Lotus Eliseu are mai putin de o tona? Din cate stiu eu e renumita pentru handling si nu pentru portbagaj mare... Si tu asta cu audiu lasa-ma! ai o poza cu o supra tunata la avatar. Your opinion is worthless! |
1 Attachment(s)
terminati cu prostiile ....cine pune pariu ca nu va depasi pe bugatti nici la putere si nici la viteza maxima ? :)
|
oky ... eu pariez impotriva lui Bugatti ... e faina si tot .. imi place .. dar zic ca asta e mai tare ...
si .. cum era discutzia cu greutatea ... cineva nu o interpretat cum trebuie ... greutatea nu duce la mai mari performantze .. sau cum era ... ci lipsa acesteia ... :) i doar o chestiune de interpretare a limbii romane ... :P |
interesanta remarca lui d3vilm3..sa mor eu dak am intzeles ceva..
cat despre bugatti vs koenigsegg..hai k-mi iau eu un koenigsegg si unul dintre voi un bugatti si facem o liniutza..se ofera cineva? :D :D :D |
GabiByte esti departe rau de adevar si tu nu pui problema cum trebuie ,tu poti sa intelegi ce inseamna 1001 cp la o masina ,nu scrie in talon acest numar si gata !!!! uite de ex cutia de viteze,coordonatorul proiectului spunea cam asa \"Oh,masinile de f1 nu inseamna nimic,nu au nici puterea lui bugatti si trebuie sa reziste doar 2 ore,pe cand cutia de la Veyron trebuie sa functioneze 10-20 de ani\" ! de asta ce zici? sau de cei 50 de oameni care au lucrat la ea timp de 5 ani! sau cum zici tu de aerodinamica,pai sa faci aerodinamica o masiana de 1.9 t e ceva!
Oricat de antipatica ti-ar fi masina sau marca ,sa nu apreciezi aceasta piesa trebiue sa fi un incuiat ! Cititi Top Gear februarie articolul lui J C ! Cat despre topic ,masina e foarte frumoasa sa vedem si cifrele ! |
la cum arata ar trebui sa coste fff mult,dar dupa parerea me se merita, mai ales daca s-a pastrat sistemul de deschidere al usilor care nu l-am mai vazut la nici o masina
|
aprox $600,000
|
Grecu_ : Sa asculti pe Clarkson e ca si cum ti-ai cumpara o masina electrica. El zice la misto o droaie de chestii si cele care nu le zice la misto nu le stie. Mai exista un personaj, il cheama Tiff Needel. In cazul in care nu stiai el prezinta Fifth Gear. El stie mai bine ce si cum, la fel si Jason Plato.
El zice ca 4WD e mai performant pe un circuit ca si RWD si acolo se termina totul. Mai! Voi tre sa intelegeti o chestie! Aerodinamica depinde de forma masinii nu de greutate. Daca vrei sa atingi top speed mai mare trebuie in primul rand sa cobori suspensia si sa o faci destul de joasa. Trebuie sa ai un motor puternic. O caroserie cat mai usoara. Si designul sa fie facut dupa numeroase teste in tunelul aerodinamic. Asta stiu eu. Probabil ca gresesc. Sa ma corectati daca nu am zis ceva bine. Bugattiu a avut parte de prea multa reclama si prea multi au ridicat-o in slavi. Pe mine ma doare undeva cati si cat au lucrat la ea. Sper ca cei de la Koenigsegg sa le demonstreze ca ei detin titlul si nu VW! |
super tare frate dar si pretul e pe masura :wink:
|
da da tot e mai ieftina ca un Bugatti :)
Deci poate fi trecuta la categoria \"masini ieftine\" :lol: ...sau nu :) |
ma daca tot facetzi atatea comparatzii kiar credetzi ca va depashi 1000 cp !? parerea mea ca nu ...acuma ar fi mai bine sa ashteptam datele tehnice shi sa nu mai dam atata cu presupusu
|
gabybite, poate ai si tu ceva cu greutatea asta dar sa stii si tu ca nu greutatea masinii da o vitezaa de top superioara ci puterea motorului si marimea fortelor deportante create de eleron si de celelalte elemente de aerodinamica. greutatea nu efecteaza decat demarajul si manevrabilitatea. in plus, as vrea si eu sa vad o masina cu 1001 cp care sa fie fiabila si durabila in timp. CEL MAI IMPORTANT ESTE FAPTUL CA NU TE LASA PACALIT DE GREUTATE.
APROPO, MISTO MASINUTZA DIN POZE, POATE O SA VEDEM CANDVA UN TEST COMPARATIV INTRE EA, SALEEN, BUGATTI, FER ENZO, SI DE CE NU MACLAREN F1. |
intrebare
incearca sa pui pe un elise un motor de 1000 cai si dai cox sa vezi cum se face bucati masina aia. pentru a rezista la asemenea viteze veyron are nevoie de sasiu mult mai rezistent, imbinari rezistente si elemente de siguranta performante plus un motor in W si nu un 4linie ca la elise. toate astea in nu inseamna greutate sporita?....si pot pune pariu ca daca pe elise pui un motor de 1000 cai nu atinge viteza lui bugati
|
bakal:
in mare parte ai zis ce am zis si eu. dar gandeste-te logic. Greutatea afecteaza acceleratia. Puterea mareste acceleratia. Puterea mareste top speedul. Sper ca ma intelegi. Turbogrizzly: Koenigsegg CCR cantareste 1180kg si tot atinge 388km/h. Nu ai nevoie de un motor stupid W16. CCR are un V8 si tot atinge 388km/h. Nu va atinge pentru ca nu a fost facuta pentru top speed. Etajarea cutiei a fost facuta pentru acceleratie.Nu cunosc materialele din care e facuta dar probabil ca e ceva plastic, care dupa cum ai zis tu se va crapa. Apoi e aerodinamica. Nu are downforce asa de mare ca si Bugattiul. Ii clar ca nu va duce nimeni un Elise la mai mult de 180-190mph. |
Re:
daca s-a facut etajarea cutiei in asa fel incat sa atinga 388 atunci scuza-ma dar cutia aceea nu a fost facuta pt acceleratie ci pt viteza. si de ce consideri ca un w16 este stupid iar un v8 ti se pare ceva normal? sunt de acord ca un motor mai bine echilibrat ca unul in \"v\" nu este...dar gandeste-te cate puncte moarte are un \"v\" si cate are un \"W\"? si pot sa te intreb ce ai cu firma vW? sunt pur si simplu curios
|
Offtopic:
Ce aveti mey cu copilu? Cine stie ce are el cu VW ... poate in timp ce venea el lipa lipa de la scoala.. un om cu barba si mustantza care conducea un VW a deschis geamu la el si i-a oferit bomboane daca urca la el in masina.. si probabil copilu a urcat... si dupa ce a ajuns acasa.. nu a mai stat jos 2 sapt... e si asta o posibilitate :wink: Apropo gabibyte cauta filmu ala de la topgear cu pagani zonda a tau sa vezi cu isi ia mucu rau de tot de la un Jaguar XJR220 din 92 parca filmu in care prezinta Mclaren F1 , Enzo , Carrera GT si Ferrari F40 chiar la inceputu filmului spune despre el tot .. Ontopic: Veyron are 1001 CP si viteza maxima este de 407 KM/h dar Limitata electronic , cei de la bugatti in acei 5 ani au incercat si au reusit sa faca aproape cea mai aerodinamica masina care este in stare sa mearga la 407 Km/h fara probleme.. Undeva pe un site am citit ca la 407 km/h in masina nu simti nici o trepidatie nu tremura nimic Bugatti Veyron este si va ramane ceva timp pe primu loc la viteza maxima si la multe altele :wink: P.S. laso moale Gabibyte ca mai ai oleaca si faci pe tine |
Re:
ai dreptate adi :lol: ...
|
Alt destept!
De unde naiba tot apareti? stiu filmu de la TG. Zonda F a fost cea mai rapida masina pe circuitul de la tg daca tot vrei sa vorbim de emisiunea aia, dar pentru ca tu nu stii sa distingi un Zonda C12 de un Zonda F ii alta treaba(uita-te mai bine la avatar). da asta ii off-topic. EU ZIC ca nu va fi asa. Dar va trebui sa asteptam pana la salonul auto de la geneva unde am inteles ca se va lansa acest model si vom vedea ce si cum. |
ba GabyByte mai lasa`ne frate cu zonda ta itzi place mashina fa un topic lauda acolo cat vrei tu.. este o mashina tare nu a zis nimeni ca nu... si potzi sa zici tu ce vrei de veyron daca ai ciuda pe VW nu potzi spune ca veyronu e mashina slaba.. cand facea bugatti supermashini pagani nici nu s`a nascut
|
Si multi oameni nici nu au auzit de marca Pagani insa de Bugatti are o are care ISTORIE ! Bugatti in 1930 fabrica masini iar Pagani mai avea ceva decenii pana se nastea :wink:
GabiByte te rog taci ... te rog ! :lol: :lol: :lol: |
POTOLITI-VA!
Topicul asta nu este un VERSUS! Si chiar daca ar fi... asteptati macar sa apara detaliile.. ca pana acum nu aveti decat un nume si 2 poze. |
Re:
V-am rugat sa ramaneti ON TOPIC! Adica CCX! RoSonic |
ESPinoza eu nu am laudat-o, doar am spus situatia ei printre restu.
Bugattiu 16/4 e o masina tare de tot. Eu nu zic ca ii naspa. DAR toti sunteti foarte siguri ca va tine recordul, toti o ridicati in slavi de parca nu s-ar putea mai bine. Dar cu modelu asta Koenigsegg, sper ca vor bate recordul. Adevaru e ca e o misiune aproape imposibila, dar au reusit cu CCRu sa bata Mclaren... ****** E valabil si pt tine sa ramai ONTOPIC!!! RoSonic |
2 Attachment(s)
REVENIND la CCX ca de el este vorba
Specificatii: Quote:
|
de la ce sursa ai luat informatiile?
ma asteptam la un top speed mai mare de 400 |
Re:
Quote:
|
:lol: Vezi ca stii?
Oricum pana la Geneva din cate stiu nu se lanseaza numaru magic. Deci orice top speed gasit pe siteuri este considerat zvon. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning