Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 10.07.2004 (https://forum.4tuning.ro/45-bucuresti-10-07-2004.html)
-   -   Fostele detalii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/45-bucuresti-10-07-2004/1332-fostele-detalii-cursa.html)

ZoliaT 14-06-04 23:59

Fostele detalii despre cursa

Etapa Legal Racing cu numarul 6 se apropie.

Aceasta etapa va fi una de indemanare.

Locatia inca nu este sigura. Exista doua alternative : ROMEXPO sau PRISMA

Data cel mai probabil 20. (Exista sanse minime sa fie pe 19)

Ora de incepere este 11.30

EvLSant0S 15-06-04 00:07

ai idee cat o s acoste inscrierea? si cam cat o sa fie biletul ptr spectatori.. 10xz anticipat..

aicad 15-06-04 09:57

Cum adica 20 -19 ?????/ Parca era pe 10-11 iulie! NUUUUUUUUUUUUUUUUuu! Nu am timp sa imi fac masina!!!! grrr....

:evil: data viitoare anuntzati si voi va rog mult de tot cu mai mult de o saptaman inainte!!! Nu se poate... O sa particip cu masina asa cum e acum :( cu planetarele varza! sper macar sa fie la romexpo daca se strica sa fiu mai aproape de casa! SI eu as dorii detalii legate de \"tarife\" !!!

:(( :(( Doamne ajuta! mi s-au dat toate planurile peste cap!!!

Stuey 15-06-04 11:19

Re:

20 iunie???sau iulie???Parca era 10 iulie la prisma 2.Oricum...datzi si voi detalii...bilet..si altele..

alex_maxx 15-06-04 21:37

...zoliat ai uitat sa mentionezi luna 20 iunie sau iulie !!??...desi cred k 20 iulie pt k 20 iunie e Duminica :D..si e cam devreme!!...sa sperem k o sa iasa mai bine!! :peace:

aicad 15-06-04 22:24

daca e iulie ar fi perfect dar am o vaga impresie ca e iunie :)

ZoliaT 15-06-04 22:44

am impresia ca e weekendul asta

detalii mai multe de indata ce le am

DAMaged 15-06-04 22:46

Vreau si eu data exacta a etapei(si luna) si cat va costa inscrierea. Biletele se vor procura de la aceeasi adresa nu? Cu cat timp inainte va trebui sa ne inscrem?

MC Mate 15-06-04 22:54

Din surse oficiale etapa va avea loc weekendu acesta.Asteptam comfirmarea si mai multe detalii.In 1-2 zile vom afla cu certitudine.Respekt

aicad 15-06-04 23:14

ce aiurea e sa mor... nu am timp nici macar sa imi fac frana de mana :( bine ca macar acum am cat de cat amortioare... ca anvelopele trebuie schimbate... dar tot vin in functie de taxa de inscriere! bafta si ne intalnim pe strazi!!!

BoSsuL3TZ 16-06-04 00:41

lolz frate.. imi pare rau sa aud ca ai probleme cu masina.. ;) las ca poate reusesti sa-tzi faci macar frana de mana.. si de ce nu si planetarele..

Ma se pare ca a mers bine la Baneasa de au inceput sa organizeze mai des :D :D :D :D bafta.. chiar sunt curios cam cat o sa coste taxa de inscriere..

zetemte 16-06-04 01:05

Wow, e putin early 8) ... Nu stiu daca noi venim, dar sper, ca da. Astept mai multe detali unde si exact data.

8)

Stuey 16-06-04 07:32

Re:

:( :( :( Anuntzatzi si voi mai devreme....nu am cum sa vin... am din pacate alte planuri..:(
Poate nu o sa se tina weekendul asta.
Apropos....se mai tine etapa de indemanare la prisma 2 pe 10 iunie??sau a fost inlocuita cu asta de acum (care se va tine) :?: :?:

ZoliaT 17-06-04 00:19

stati in standby pentru ca la cum se anunta vremea nu se va mai tine nici o etapa weekend-ul acesta.

Revin cu detalii de indata ce apar

aicad 17-06-04 08:55

the engines are stoped and sent to tha garage for reconditioning ;)
waiting for the right words my friend :)

polifem 17-06-04 21:33

se vor tZine indiferent de vreme?!?! ... sau doar daca nu ploua?

aicad 17-06-04 21:56

Sincer EU SPER SA NU SE TINA ! E prea putin timp! :(

ZooM-ZooM 17-06-04 22:54

Mooa!vin...ca aplaudaci...da vin..poa sa ninga...poa sa ploua,eu tot vin si plec la 9 (de pe traseu,ca sa nu mai iau tzeapa ca la baneasa...am pierdut burn out-ul de final :( )
In fine,sper sa fie organizarea macar ca pe baneasa....si sa nu se mai inceapa cu pozitzii in V,in U sau 69 :D ca ne agitam degeaba....
Parerea mea...desi nu prea conteaza

COObra 18-06-04 07:35

numai maine nu-i poimaine si noi nu jtim nimik
organizare cul ce sa zic.
whatever
io as veni da nu stiu unde, cand si de ce.
ar fi culmea duminica seara sa apara topic cu \"a fost etapa de indemanare de ce n-ati venit\" :D :D

aicad 18-06-04 08:34

Coobra nu cobi! :) Ca la etapele de indemanare sunt singurul loc unde pot sa particip si eu :) Si asta ERA ULTIMA !!! CRED... :)

viviesp 18-06-04 08:49

aicad stai linistit ca si pe 10 iulie este tot indemanare !!!
Apropo... eu cred ca n-o sa fie nimic Duminica ! E prea in scurt !
Sau daca va fi, vor participa numai cei apropiati (astazi e vineri), ca foarte multi nu vor stii ! AAAAAA numai daca se va da ceva si pe radio, dar avand in vedere ca se tin in functie de STAREA VREMII nu cred ca se va da si pe radio (costa bani). Si ce sa mai vorbim de chirie ?!?! (iar bani)
VOM TRAI SI VOM VEDEA !!!

Anonymous 18-06-04 10:44

Pai ma...vremea...adica la baneasa a plouat toata ziua inainte de etapa...si tot s-a tzinut..adica ei fac un contract pt ziua respectiva,ca ploua sau ca e frumos...cursa teoretic se tzine...si deci depinde de vreme...Acu vine partea a 2a,ca poate e prea in scurt,cum zicea viviesp.O sa vedem ce mai zic oficialii :)
Bafta aicad la reparat...trage tare :) :)

ZooM-ZooM 18-06-04 10:49

Eu eram mai sus...am uitat sa am loghez.

ZoliaT 18-06-04 11:02

Stati linistiti si aranjati-va masinile.
Cursa nu se va mai tine weekend-ul asta.
O sa anuntam data exacta la care se va tine si ce fel de etapa va fi.

aicad 18-06-04 11:04

Zoom zoom nu am timp sa repar nimic la ea ... trebe planetare schimbate etc... grrr

Stuey 18-06-04 11:23

Re:

Bine ca nu se mai tzine...si nu cred ca sunt sinurul care crede asta
Etapa de la prisma 2 pe 10 se tine sigur??oricum o sa vin.Aicad....poate iti repari masina pana atunci...apropo..ce masina ai?

ducu 18-06-04 11:59

Oricum sper sa se anuntze din timp!!!
Unii dintre noi aveau planuri facute pentru weekend shi le-au contramandat pentru a nu rata cursa!!! :evil:
Asta e.... ce nu face omul pentru curse!!!

Nitro00 18-06-04 12:27

Salz alll mah deci pina la urma cand este ... weekendu asta sau nuh ... oricum eu nu mi-am terminat masina deci am sa vin ca spectator dar de regula se anunta data exacta inainte cu ceva timp ca sa stie toata lumea ... in speranta ca va fi frumos ... shi organizarea calumea macar ca la Baneasa ... Respekt Alll!!!

aicad 18-06-04 12:55

stuey am o dacie! dar am si vointza! :)

Anonymous 18-06-04 13:01

Mai bine ca nu se mai tine! Altadata sper ca vom fi anuntati mai din timp sa fim pregatiti si noi. Etapa de la Prisma am inteles ca va fi sigur pe 10 nu? Dar etapa despre care se vb.acum ce fel de etapa este?

DAMaged 18-06-04 13:05

Mai bine ca nu se mai tine! Oricum vremea e naspa dar pt. Baneasa vad ca nu a contat...eu credeam ca nu se va mai tine si n-am mai venit. Oricum altadata sper ca vom fi anuntati mai din timp sa fim pregatiti si noi pt.participare. Etapa de la Prisma 2 am inteles ca va fi sigur pe 10 nu? Dar etapa despre care se vb.acum ce fel de etapa este? Tot indemanare???

Anonymous 18-06-04 23:59

da man,indemanare...jaloane...alea alea...stii tu
sper sa iasa ok...pe 10 sau cand o sa fie

ZooM-ZooM 19-06-04 00:06

me again...not signed in :) eu eram mai sus

BogdanSHA 19-06-04 03:17

Heh, vremea o sa fie frumoasa duminica.
Insa era muuuuuult prea din scurt...

...stand-by...

maidanezu 19-06-04 09:42

dar jaloane pe ploaie de ce nu va plac....e chiar mai frumos....sa vezi pe zapada ce frumos e....dar tre sa recunosc...cu cat scade aderenta cu atat conteaza mai putin caii sau ma rog magarii putere...si e jenant sa ai 500cp si sa te faca unu' cu 100cp...sau pe zapada si cu trabantu'.. :lol:

aicad 19-06-04 09:58

maidanezule e jenant nu ca te-a facut unu cu 100 Cp e jenant ca te-a facut. (punct) daca esti bun iti ajung si 45 Cp sa castigi :). SI btw nu avea cum sa te faca unu cu 100Cp pt. ca el intra la alta grupa :) Oricum aici se vede cat de artist esti :).

Ps: si eu prefer pe ud/zapada, dar sa nu ploua in timp ce are loc etapa pentru ca nu ai vizibilitate buna, si datorita apei de pe parbriz nu poti estima f bine distantzele :) (chiar daca ai stergatoare) :D

PPS: ne vedem la urmatoarea etapa :twisted: pe uscat (sa speram) :twisted:

Al3xius 19-06-04 11:41

parerea mea : mai bine ca nu s-a tinut ... si cel mai bine ar fi sa se pastreze \"resursele\" pt. 10 ...atunci s-au anuntat mai multi din toate colturile tarii ca vin ...si ar fi bine sa iasa un super show atunci ...ceva de neuitat ! :twisted:

ZerO_CooL 19-06-04 19:21

Cel mai bine ar fi sa mai fie o etapa de curse pe 26 sau 27 (indemanare in Romexpo sau viteza in Baneasa) si sa se tina si aia pe 10 iulie.
Oricum, etapa de pe 10 cred ca va fi pe 10 (in Prisma), pt. ca sunt multi care stiu de asta si si-au facut planuri. Pe 10 e marea intalnire. Nu cred ca se va schimba asta.
In Prisma nu cred ca poate fi vorba de nici o etapa pana pe 4 iulie, pt. ca am auzit ca acolo se va desfasura o expozitie de masini italiene (Ferrari, Maserati, Lamborghini, Fiat...) intre 24 iunie si 4 iulie.

anothem 19-06-04 21:11

Zero... expozitia e de pe 18iunie pe 4 iulie si e la romexpo!

aicad 20-06-04 00:08

eu sper ca pe 10 iulie sa fie GRAV rau de tot! sper ca organizatorii sa fac un traseu care sa permita si niste demonstratiii calumea , un drift , o succesiune de viraje de genu |\\| ceva care sa fac traseul greu si spectaculos. Pe 10 iulie ar trebuie sa se demonstreze ce insemana indemanare si ce inseamna spectacol!!!!!!!!!! Eu am o idee ceva destul de funny dar sa vedem ca am nevoie de ajutor :)

All times are GMT +2. The time now is 05:09.

- Copyright 2026 4Tuning